clarkie

Lid
 • Aantal items

  25.585
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  41

clarkie won de laatste dag op 31 december 2016

clarkie had de meest gelikete inhoud!

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

1.884 profielweergaven
 1. Het venster voorbereiden kan gedurende lang tijd zichtbaar zijn. Even geduld hebben .
 2. Over welke snelkoppeling heb je het? De scanner is ook zichtbaar in je speccy logje. De printer niet. print spooler stond op uitgeschakeld tijdens de aanmaak van het logje. Maak eerst een herstelpunt aan, hoe dat moet lees je hier. Voer dan Windows repair all in one uit aan de hand van de handleiding in bijlage ( afbeeldingen wijken iets af wegens nieuwe versie). Op het tabblad repairs mag je de volgende items voorzien van een vinkje ( de rest vink je uit) : 1-2-3-4-5-14-17-21-23-25-26-27 Windows repair all in one.pdf
 3. Je kan via deze adapter je scherm aansluiten op je Displayport. Via deze omvormer kan je het scherm op de HDMI poort aansluiten.
 4. Heb je Ccleaner uitgevoerd zoals gevraagd? Die procedure mag je herhalen tot er geen fouten meer aanwezig zijn. Het probleem zal hoogstwaarschijnlijk ontstaan zijn door de installatie van eerdere foutieve printdrivers, resten kunnen nog aanwezig zijn. Maak eens een printscreen van het venster apparaten en printers dat je terug vindt in configuratiescherm. Het configuratiescherm bereik je snel via de Windows + X sneltoetscombinatie. Plaats die afbeelding in je volgend bericht. Maak ook een nieuw speccy logje en plaats de link ook in je volgend bericht.
 5. Beschik je nog over een back-up of herstelpunt van voor dat je die problemen kreeg? Voer onderstaande zaken eens uit. Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt) Installeer het (als je niet wilt dat Google Chrome op je PC als standaard-webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken'. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af. Heb je de drivers voor je epson vanaf deze website gehaald? Welk bestand heb je gedownload? Je kan best eerst de printer driver V2.22 installeren. Lukt dat? Dan pas installeer je de scanner driver and epson scan utility. De printer sluit je pas aan op het moment dat er om gevraagd wordt. Indien het ergens fout loopt vermeld dan war en welke meldingen je krijgt.
 6. Hierboven enkele handleidingen waarmee je Windows kan herstellen. Klik telkens op de titel om de handleiding te lezen.
 7. enkele alternatieven: https://www.techsmith.com/snagit.html https://www.screenpresso.com/ https://www.gadwin.com/printscreen/
 8. Controleer eens of op je computer de juiste tijd en datum staat.
 9. Dat stukje ongewenst heb je binnengehaald samen met software van Ashampoo. Je kan altijd een controle laten uitvoeren in het subforum Bestrijding Malware & virussen, zo ben je zeker dat nog eventueel andere ongewenste bestanden verwijderd zijn. Op de vraag die in 2 berichten gesteld werd of je gebruik maakt van One drive kwam geen antwoord. Nu....je probleem is opgelost....dat is het belangrijkste!
 10. Nooit begrepen waarom men zulke bestanden wil opslaan op het bureaublad maar dat is ieder zijn keuze. Zelf heb ik dat dus niet als ik het bestand parkeer op het bureaublad. Maak jij gebruik van Onedrive? Open Word, sla het bestand dan op in mijn documenten. Maak dan een snelkoppeling naar je bureaublad. Hoe ziet dat er uit?
 11. Nog eens herhalen dat je zowel op computer als op smartphone geen mails terug vind die afkomstig zijn van Facebook..... de andere e-mails wel. Dat heeft dus NIETS te maken met een browser op je computer die hapert. Die afbeelding die je laat zien leid je naar de webmail van Gmail. Eenmaal je ingelogd bent zie je alle mails die op de server van hun staan. Je kan vanop om het even welke computer thuis bij vrienden op café , via smartphone van uit het buitenland inloggen op je webmail. Als die mails van Facebook dus niet aanwezig zijn in je webmail staan ze niet op hun server......en dat heeft niks te maken met een slecht werkende Firefox. Je kan trouwens ook een andere browser gebruiken om naar de webmail te gaan. Je e-mails zouden dan ook niet aanwezig mogen zijn. Kan wel zijn dat de bewuste e-mails verwijderd worden op de server door een instelling of omdat je via een ander apparaat de mails ophaald via pop3 en ze hierna dus verwijderd worden op de server.
 12. Alle e-mails die verstuurd worden naar je gmail adres komen binnen op een server. Dat heeft dus niks te zien met jouw computer of smartphone of wat dan ook voor een stukje hardware dat jij gebruikt. Als jij naar de webmail van Gmail gaat bekijk je dus de mails die op een server bewaart worden tot jij ze zelf daar verwijderd. Het niet werken van Firefox heeft dus niks te maken met het niet aanwezig zijn van e-mails die op een server staan. Ook vraag ik me af op welke manier dat jij aan een App genaamd Gmail geraakt voor op je computer??????
 13. Op welke locatie heb je dat bewust bestand opgeslagen? Als je in de verkenner naar het bewuste bestand gaat wat zie je dan als icoon? Maak er een printscreen van en plaats die in je volgend bericht. Stelt dat probleem zich enkel bij dat ene bestand? Indien het enkel een snelkoppeling is naar je word document verwijder dan de snelkoppeling eens en maak ze dan opnieuw aan.
 14. Je haalt hier 2 problemen door elkaar. Probleem1: je ontvangt geen e-mails meer in de webmail van Gmail. Probleem2: Firefox werkt niet naar behoren. Mijn berichten gaan over het niet (meer) ontvangen van e-mails in de webmail van Gmail. Dat heeft niks te zien met firefox.....want je hebt het zelfde probleem ook via een Smartphone en andere mails ontvang je wel. Op welke manier bekijk je daar trouwens die mails op je Smartphone? Toch via de App Gmail neem ik aan?