Ga naar inhoud

laptop word warm en valt uit


chiclide

Aanbevolen berichten

hoi,

ik heb enkele zware problemen met men laptop;

eerst wat geschiedenis meegeven;

ik ben een fervent pokeraar op PKR

nu de laatste tijd als ik PKr op zet word men laptop heel warm en valt hij soms uit.

ik heb zo al wat forums zitten lezen enzo ook al wat te weten gekomen wat het zou kunnen zijn. ik ben niet echt een leek maar ook geen PC specialist. nu blijkbaar zou het stof kunnen zijn dus ben ik ermee naar een computer zaak geweest om hem eens te laten uitblazen.... en dat hielp dus wel voor een dag of 5 toen begon het terug op nieuw:-(... dan maar een cooling pad aangeschaft maar ook zonder enig resultaat; ik ken via forums iets of wat af van CPU en zo verder maar ik durf negens geen waarden te veranderen vermits ik daar nog echt niets van ken.

is een hele boterham he ???? nu ik heb vanalles geprobeerd en ik ben een beetje ten einde raad.... is er iets stuk aan men laptop of is het enkel stof ( dat niet weggeblazen is) ik weet niet wat te doen??? plus men laptop wegdoen voor herstelling ligt me nogal moeilijk omdat ik er heel de dag op ben normaal en dat zou een grote leegte maken zo zonder computer

mvg chiclide

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee als PKR niet aan staat niet maar dan speel ik ook niets he het is niet dat ik andere spelletjes doe op men pc dat bedoel ik er mee. ps als ik die everest terug open doe en klik op sensors gebeurd er niets is dat normaal ??? ik heb die er eens terug afgedaan en dan terug opgezet dan kan ik de temp wel zien maar als ik die terug sluit en terug opzet weer niets meer.

---------- Post toegevoegd om 07:43 ---------- Vorige post was om 07:31 ----------

Veld Waarde

Sensoreigenschappen

Sensortype HDD

Temperaturen

CPU 39 °C (102 °F)

Hitachi HTS542525K9SA00 43 °C (109 °F)

dit is nu met PKR op

maar ik heb een andere temp meter staan die zegt core temp 91°

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.