Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

"netwerkadres verkrijgen" blijft duren


  • Log in om te reageren
3 reacties op dit onderwerp

#1 addi803

addi803

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 2 berichten

Geplaatst 22 juli 2010 - 19:47


Ik zit met een probleem dat ik niet opgelost krijg. Kan iemand me helpen?

Op de pc draait XP. We hebben telenet wireless thuis. Tot voor kort hadden we een perfecte wireless verbinding. Vorige week hebben we bezoek gehad van de spyware "security tool". Dit heb, zoals menigeen, proper kunnen verwijderen dankzij goed advies op het internet. Alles leek hersteld. De dag nadien lukte het niet meer om een netwerkadres te verkrijgen. De computer blijft de hele tijd hierop hangen. Ik zit hier nu al een week op te kijken en ik weet niet meer wat ik nog kan doen.
Geplaatste Afbeelding
- we hebben nog 3 andere devices, daarmee geen enkel probleem. Die kunnen allemaal connecteren
- er zitten 2 wireless netwerkkaarten in de pc (usb), allebei geven ze hetzelfde
- signaalsterkte : zeer goed, 54 mbps
- ipadres: 0.0.0.0 subnetmasker 0.0.0.0 standaardgateway niks
- ik heb geprobeerd met flushdns, geen resultaat
- ik heb geprobeerd een vast ipadres in te voegen, geen resultaat
- we hadden een firewall van mcafee, die heb ik eraf gegooid, geen resultaat

bedankt
addi

#2 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27414 berichten

Geplaatst 22 juli 2010 - 19:57



Herstart de modem en dan de router.
Indien je ook digirecorder hebt dan ook Dlink toestel opstarten.
Je kan geen 2 usb-draadloos netwerk op pc aansluiten tenzij je gegronde reden hebt.

#3 addi803

addi803

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 2 berichten

Geplaatst 22 juli 2010 - 20:03

- heropstarten al meerdere malen gedaan, geen resultaat
- betreffen gewoon 2 usb netwerkkaarten, waarvan er slechts ééntje is ingeschakeld. Kwestie dat die kaart het probleem niet is.

#4 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27414 berichten

Geplaatst 22 juli 2010 - 20:23

Hebt je de mac adres toegevoegd aan de router?




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!