Ga naar inhoud

Pc sluit heel traag af en start niet direct op.


smetsky

Aanbevolen berichten

Kweezie,afsluiten van pc ging sneller maar kreeg pc bijna niet meer opgestart telkens starte hij op met de boodschap windows werd niet goed afgesloten wil je opstarten in veilige modus of normaal opstarten;(Dit een drie a vier maal dan pc nog eens afgezet en terug aan kreeg terug de boodschap dan geentert op normaal opstarten en starte hij op)Sorry voor het grote aantal problemen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 33
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ga naar Kaspersky Online Scanner en klik onderaan op Accept.

Het zou kunnen dat je aan de bovenkant van je scherm op een gele balk moet klikken om ActiveX bestanden die Kaspersky nodig heeft om te kunnen scannen te downloaden. Sta dit toe.

  • Het programma begint nu met het downloaden van de laatste definitie files. Hierna klik je op Next.
  • Klik vervolgens op de toets Scan.
    Start nu het scannen door op de tekst My Computer te klikken.
    Hou er rekening mee dat deze scan een tijdje in beslag neemt.
  • Eenmaal de scan volledig is krijg je de gelegenheid om het scanrapport op te slaan.
    Klik op de toets Save Report As te klikken. Sla het rapport op je Bureaublad op met als naam kavscan.txt

Post dit rapport in je volgende bericht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb je Outlook Express als mailprogramma ? Zo ja, verplaats dan even de bestanden die eindigen op .dbx (en op de standaardlocatie C:\Documents and Settings\Gebruikersnaam\Local Settings\Application Data\ Identities\... lang cijfer\Microsoft\Outlook Express zitten) naar je bureaublad in een mapje dat je bvb. "Outlook Express" noemt. Let op : die .dbx-bestanden zijn "verborgen bestanden". Je moet dus de optie "verborgen bestanden toenen" eerst inschakelen.

Dan laat je Kaspersky opnieuw scannen om te bekijken of hij opnieuw vastloopt op gelijkaardige bestanden (maar dan op een andere locatie). Laat het resultaat even weten ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je loopt heel het rijtje af : je begint op de C - klik dan op Documents and Settings -> Gebruikersnaam -> Local Settings -> Application Data -> Identities ->... lang cijfer -> Microsoft -> en daar staat de map Outlook Express. In deze map vind je alle .dbx-bestanden die je naar je bureaublad mag verplaatsen.

Maar om deze mappen te vinden, moet je wel eerst de optie "verborgen bestanden tonen" inschakelen bij "mapopties".

aangepast door kape
Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.