Ga naar inhoud

Autoplay herstellen in Windows XP


Kurtt

Aanbevolen berichten

Als Autoplay niet meer werkt, kan je eerst proberen te rechtsklikken op de driveletter van bijvoorbeeld de cdrom (in verkenner) en te kiezen voor Eigenschappen. Daarna naar het tabje "Automatisch afspelen" gaan en de nodige instellingen doen.

Maar soms werkt dat ook niet (meer). Dan biedt het programma Autoplay Repair Wizard uitkomst. Deze kan je hier downloaden.

Opgelet: Autoplay Repair Wizard werkt enkel met Windows XP en niet met Vista of 7.

Ikzelf heb goede ervaringen met Autoplay Repair Wizard. Sommige tooltjes durven de beleidsinstellingen van de pc wijzigen met als gevolg dat autoplay niet meer werkt in Windows XP. Met dit tooltje krijg je autoplay weer aan de praat. (nogmaals: dit tooltje is enkel effectief voor XP en werkt niet goed in Vista of 7)

[TABLE=class: grid]

[TR]

[TD]Na het toepassen van het tooltje (en het klikken op de knoppen Repair bij de gevonden fouten), herstart je de pc en bekijk je of je autoplay problemen zijn opgelost.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

aangepast door Kurtt
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.