Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Gast
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Verschillende problemen met het herinstaleren van Windows en het Formateren


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
40 reacties op dit onderwerp

#1 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 02 oktober 2010 - 23:37


Hoi,

Ik hoop dat iemand me kan helpen, m'n pc is heel erg in de war dus ik wil windows opnieuw installeren ( nee ik wil geen verschillende registry fixes doen of schijf comprimeren of andere dingen) en gewoon alles er volledig afgooien, ik wil mn computer weer helemaal krijgen zoals ie was, ik hoef geen backups meer te maken alles is gedaan. Ik heb met Keyfinder alle serial keys opgespoord die ik wou houden. Gisteravond ben ik begonnen maar toen ik de xp schijf erin deed en de computer rebootte, kreeg kreeg ik de melding tijdens het opstarten: "no disk attached". Toen ik daarna de bios had veranderd en alles op draaien vanaf de cd drive had gezet, kreeg ik de melding druk op een toets om vanaf de cd te starten dus ik deed dat, kwam ik er na een hele onderneming achter dat precies op dat moment mn toetsenbord uitvalt? Ik krijg soms als ik opstart naar bureau blad opeens een melding van nieuwe hardware RIAD controller gevonden ofzo..(?) Ik ben daarna naar uitvoeren gegaan cmb getikt daarna format C: daarna volumenaam opgegeven maar dan zegtie na een paar bevestigingen dat dat in gebruik is, wat opzich ook wel sense maakt maar ik heb geen idee meer wat ik nu moet doen, iemand een idee?

Ps: Ik probeer mn computer weer een beetje paraat te krijgen voor wat games van toen, toen ik hem jaren geleden kocht kon hij de graphics van Doom 3 op extreme draaien dat was toen de maatstaaf haha dus als iemand nog tips heeft over hoe ik hem sneller kan maken of dingen mooier, hoor ik het ook graag want wil die game wel weer spelen naast vele andere

Je kan je windows niet formatteren door het commando cmd in te geven, en dan het commando format c:. Dat gaat niet in Windows zelf, omdat Windows 'in gebruik' is. Je moet dit doen met de Windows cd.

Je moet de windows-cd er gewoon insteken tijdens het opstarten van de computer. Als je toetsenbord uitvalt tijdens het installeren, vraag dan eens aan een vriend of kennis of je zijn toetsenbord even mag lenen zodat je verder kan. Zo kan je ook uitsluiten of het uitvallen ligt aan je toetsenbord of dat het een software probleem is.

Als je de windows-cd insteekt, krijg je net voor het kopieren van de installatiebestanden de optie om te formatteren. Kies die optie dan.

oke dus in principe is het enige wat ik nodig heb een nieuw toetsenbord? maar waarom eigenlijk want dat toetsenbord doet het nu ook gewoon?

Valt je toetsenbord enkel uit als je de computer opstart met de windows cd?
Bijkomend vraagje: Welke windows gebruik je? (XP, Vista of 7)

nee volgensmij ook zonder cd maar heel vreemd want het is maar heel even want ik kom namelijk wel in de bios met delete, alleen daarna issie even 2 seconde zwart en dan krijg ik die vraag starten via disk en precies dan kan ik dus niks drukken..heel vreemd.

Je kan tijdelijk een toetsenbord met snoer gebruiken. Die werken bijna altijd. Heb je momenteel een draadloos toetsenbord? Die kunnen nogal kuren hebben! (even drukken op knopje toetsenbord en ontvanger kan ontvangst-problemen oplossen)

nee ik heb er eentje met draad via een usb ingang. dus niet zo'n moeilijke groene als begrijpt wat ik bedoel.

Dan kan er een probleem zijn met de usb-poort waarin je je toetsenbord steekt. Heb je niet zo'n ouderwets toetsenbord liggen om te testen of dat beter contact maakt?
Wacht even tot morgen, dan zijn de hardware mensen op dit forum terug wakker of terug van café lol. (want het is zaterdag lol)

oke ja dat is het dus ik heb het toetsenbord ookal meerdere malen verwisseld van poort, k zit echt niet zomaar vast met computers maar dit gaat me echt de pet te boven maar in ieder geval bedankt voor de hulp nog zo laat en ik ga dan idd maar ff kijke of ik ergens zo'n oud toetsenbord kan scoren

als ik het goed heb begrepen was jij niet de gene die vorig keer heeft geformatteerd.
volgens mij is je xp cd niet compatible met raid drivers voor jouw moederbord.
Raid betekent dat je 2 of meer hardeschijven als 1 hardeschijf laat werken dit word geregeld via bios.
nadat je het bericht: druk op een toets...(nadat je hebt gedrukt) krijgt begint windows setup de raid drivers te laden die van te voren meegebrand zijn op de XP schijf of via een floppy drive kan je het handmatig laden door tijdens het laden de berichten onderin de venster te volgen waar staat dat je op (volgens mij) f6 moet drukken om in de menu te komen. De standaart raid drivers die al in de xp setup staan ondersteunen jouw hardware niet.

wat jij nu moet doen is de raiddrivers voor jouw moederbord vinden via de fabrieks site of als je een cd hebt gekregen bij je moederbord staat het waarschijnlijk daar ook op. vervolgens moet je het zetten op een floppy of samen met de xp setup branden op een schijf. de keuze van floppy is wel duidelijk denk ik.

branden op cd:

je moet hiervoor de programma Nlite slipstream gebruiken.
dat is een gratis software en volgensmij kan het geen kwaad als ik het hier noem(anders wordt het toch wel verwijderd door iemand:P)

dit prog kan je downloaden van hier: nLite - Deployment Tool for the bootable Unattended Windows installation - Download
de uitleg van het gebruik daarvan stuur ik je als een pm (ik denk dat ik de link hier niet mag plaatsen)

Ik krijg soms als ik opstart naar bureau blad opeens een melding van nieuwe hardware RIAD controller gevonden ofzo..

Je bent toch zeker dat je geen RAID controller hebt?
Volgens google krijg je deze melding als je Daemon Tools op je pc geinstalleerd hebt of dat er een conflict is met 2 apparaten. Heb je Daemon Tools geinstalleerd?

___________________________________________________________________________________________________________________________

Post ook eens een hijackthis logje:

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".
Dubbelklik op HijackThis.msi
Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

HijackThis zal openen na het installeren.
Klik op "Do a systemscan and save a logfile".
Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Post daaronder ook eens dit logje:

Download en installeer Speccy.
Start het programma en er zal nu een overzicht gemaakt worden van je hardware.
Als dit gereed is selecteer je bovenaan " File - Publish Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Yes ".
In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Bewerkt door kape, 08 oktober 2010 - 20:38.


#2 Kurtt

Kurtt

  Ervaren Lid

 • Lid
 • PipPipPipPip
 • 6.514 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 00:24

ontzettend bedankt ik ga dit proberen!
sorry voor de dubbelpost maar ik wist even niet in welke ik hem kwijt moest ik zag windows later pas.
Ik heb een floppie waarop staat:
G72-VASA040 RAID Driver For VT6420/VT8237
Disk 1 of 1
zou dit het kunnen zijn?


Probeer dat eens, ja.

#3 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 00:28


ik weet niet of ik wel of geen RAID controller heb, ik weet niet eens wat het is.. vroeg me alleen af of het met het toetsenbord te maken had dat dat uitviel.

---------- Post toegevoegd om 01:28 ---------- Vorige post was om 01:26 ----------

ik heb nu dat floppy erin gedaan en krijg dan 2 mapjes met PIDE en RAID en een pictogram XTXSETUP.OEM
en ik heb trouwens wel Deamon tools geinstalleerd..maakt dat nog uit?

Bewerkt door Liné, 03 oktober 2010 - 00:38.


#4 tufan238

tufan238

  Lid

 • Lid
 • PipPip
 • 20 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 00:43

ALS JE GEEN DAEMONTOOLS GEBRUIKT:
is de makkelijkste manier om te controleren of je gebruik maakt van raid door even in Deze computer te kijken hoeveel hardeschijven je hebt (onthouden) vervolgens klik je rechtermuis knop op Deze computer -> beheren -> zoek in de linker gedeelte van de nieuw geopende venster naar schijf beheer (klik erop) vervolgens moet je in de rechts onder gedeelte van de venster kijken daar zie je waarschijnlijk een cd drive, harde schijven kijk hoeveel regeltjes je hebt met een naam die begint met SCHIJF.
als je 1 of 2 schijven hebt in Deze computer en deze schijven komen overeen met de aantal in SCHIJF BEHEER dan maak je geen gebruik van RAID. als je in Deze Computer 1 schijf hebt en in SCHIJF BEHEER 2 of meer dan maak je gebruik van raid.

foeiii:D

---------- Post toegevoegd om 23:43 ---------- Vorige post was om 23:38 ----------

oo ik heb je laatste bericht gemist.
dat je daemontools hebt geinstalleerd heeft geen effect op de setup want de setup draait nu in bios en dat prog is een windows prog.

je hebt de floppy erin gedaan... eeeuuuhm in welk venster ben je?

je moet het wel laden als je setup net is gestart en jij op f6 (geloof ik) hebt gedrukt waarna de menu te voorschijn komt wat de mogelijkheid geeft om je drivers te laden en ja het zijn de RAID drivers.
:D

#5 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 01:20

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 2:17:25, on 3-10-2010
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.17080)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\SeaPort\SeaPort.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgam.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgrsx.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgnsx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe
C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe
C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\rapimgr.exe
C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\FTDv3.8\FTDv3.exe
C:\Program Files\NewsLeecher\newsLeecher.exe
C:\Program Files\NewsLeecher\newsLeecher.exe
C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe
C:\Program Files\hj\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = Bing
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koppelingen
R3 - URLSearchHook: (no name) - *{CFBFAE00-17A6-11D0-99CB-00C04FD64497} - (no file)
R3 - URLSearchHook: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O1 - Hosts: 127.255.255.255 serial.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 CD and DVD Burning Software - Alcohol Soft copy and virtual drive software Alcohol 120 and 52% Free Edition
O1 - Hosts: 127.255.255.255 images.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 trial.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 support.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 users.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 shop.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll (file missing)
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll
O2 - BHO: XML module - {500BCA15-57A7-4eaf-8143-8C619470B13D} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O2 - BHO: Search Helper - {6EBF7485-159F-4bff-A14F-B9E3AAC4465B} - C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\Search Helper\SEPsearchhelperie.dll
O2 - BHO: Windows Live Aanmelden - Help - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
O2 - BHO: Java™ Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live Toolbar Helper - {E15A8DC0-8516-42A1-81EA-DC94EC1ACF10} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: AVG Security Toolbar - {CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
O3 - Toolbar: &Windows Live Toolbar - {21FA44EF-376D-4D53-9B0F-8A89D3229068} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: [snpstd] C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKLM\..\Run: [vdrdpup] C:\WINDOWS\system32\rundll32 C:\WINDOWS\system32\vdrdpup.dll,RegisterVirtualChannel
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
O4 - HKLM\..\Run: [AVG8_TRAY] C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [DivXUpdate] "C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe" /CHECKNOW
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [FTD Watchdog Monitor] "C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Lokale service')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Netwerkservice')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: Dragon NaturallySpeaking.lnk = C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E&xporteren naar Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Free YouTube to Mp3 Converter - C:\Documents and Settings\Line\Application Data\DVDVideoSoftIEHelpers\youtubetomp3.htm
O9 - Extra button: In weblog opnemen - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &In weblog opnemen met Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: Spyware Doctor - {2D663D1A-8670-49D9-A1A5-4C56B4E14E84} - C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Mobiele favorieten maken... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra button: Onderzoek - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {00B71CFB-6864-4346-A978-C0A14556272C} (Checkers Class) - http://messenger.zon...kr.cab31267.cab
O16 - DPF: {4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537} (MSN Photo Upload Tool) - http://by101fd.bay10...es/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: {6E5E167B-1566-4316-B27F-0DDAB3484CF7} (Image Uploader Control) - http://cache.hyves-s...geUploader4.cab
O16 - DPF: {705EC6D4-B138-4079-A307-EF13E40C2416} (InstallerWeb Control) - https://sslvpn.accen...ies/instweb.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zon...nt.cab31267.cab
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgpp.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: winzwr32 - winzwr32.dll (file missing)
O22 - SharedTaskScheduler: Preloader van browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Cache-daemon voor onderdeelcategorieën - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Mobiel Apple apparaat (Apple Mobile Device) - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
O23 - Service: Bonjour-service (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod-service (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe

--
End of file - 11947 bytes


Dus dat.

#6 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 01:39

oke dan maak ik denk ik wel gebruik van RAID want er staan daar 2 en in DC maar 1tje. Ik ga hem dan nu met dat floppy proberen.

PS: http://speccy.pirifo...2khuBn2zls8TUto

Bewerkt door Liné, 03 oktober 2010 - 01:49.


#7 tufan238

tufan238

  Lid

 • Lid
 • PipPip
 • 20 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 02:14

hmmm op dat site staat dat je 1 hardeschijf hebt dus geen raid .... of toch wel want RAID betekent niet alleen dat je 2 hardeschijven 1 kan maken maar daarme kan je ook 1 harde schijf delen in 2en of meerdere. eigenlijk is dat onzin want zelfde kan je ook zonder gebruik te maken van raid gewoon in de windows setup. in jou geval. natuurlijk kan je ook 2 hardeschijven van 250 gig zo verdelen dat de ene 300 en de andere 200 gig heeft maar dat is niet van toepassing bij jou. maar je hebt wel 2 partities 1 van 146gig en andere 3gig die waarschijnlijk geregeld is via raid dus ga verder met proberen van .....

#8 stegisoft

stegisoft

  Super Moderator

 • Super Moderator
 • 27.506 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 02:22

Gewoon de raid in de bios uitschakelen want je hebt geen raid nodig in uw geval.

#9 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 02:36

er gebeurt helemaal niks met dat floppy en RAID staat nu uit

---------- Post toegevoegd om 03:36 ---------- Vorige post was om 03:32 ----------

Fuck my life.

#10 kweezie wabbit

kweezie wabbit

  Supervisor

 • Supervisor
 • 29.055 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 06:08

Ga naar Start – Uitvoeren/Zoekopdracht en tik in: sc stop NOD32krn
Druk op Enter.
Ga naar Start – Uitvoeren/Zoekopdracht en tik in: sc delete NOD32krn
Druk op Enter.

Start Hijackthis op. Ben je gebruiker van Vista of windows 7 kies dan voor “Run as administrator" of "Uitvoeren als administrator".
Selecteer “Do a system scan only”. Selecteer alleen de items die hieronder zijn genoemd:

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R3 - URLSearchHook: (no name) - *{CFBFAE00-17A6-11D0-99CB-00C04FD64497} - (no file)
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll (file missing)
O2 - BHO: XML module - {500BCA15-57A7-4eaf-8143-8C619470B13D} - (no file)
O2 - BHO: (no name) - {5C255C8A-E604-49b4-9D64-90988571CECB} - (no file)
O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O9 - Extra button: Spyware Doctor - {2D663D1A-8670-49D9-A1A5-4C56B4E14E84} - C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
O20 - Winlogon Notify: winzwr32 - winzwr32.dll (file missing)


Klik op 'Fix checked' om de items te verwijderen.

Download MBAM (Malwarebytes Anti-Malware)

Dubbelklik op mbam-setup.exe om het programma te installeren.

Zorg ervoor dat er een vinkje geplaatst is voor Update Malwarebytes' Anti-Malware en Start Malwarebytes' Anti-Malware, Klik daarna op "Voltooien".
Indien een update gevonden werd, zal die gedownload en geïnstalleerd worden.
Wanneer het programma volledig up to date is, selecteer dan in het tabblad Scanner : "Snelle Scan", daarna klik op Scan.
Het scannen kan een tijdje duren, dus wees geduldig.
Wanneer de scan voltooid is, klik op OK, daarna "Bekijk Resultaten" om de resultaten te zien.
Zorg ervoor dat daar alles aangevinkt is, daarna klik op: Verwijder geselecteerde.
Na het verwijderen zal een log openen en zal er gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. (Zie verder).

Indien er de rootkit (TDSS) aanwezig is, zal MBAM vragen te herstarten. Doe dit dan ook.
MBAM zal na de herstart opnieuw scannen en de rootkit verwijderen.

Het log wordt automatisch bewaard door MBAM en kan je terugvinden door op de "Logs" tab te klikken in het programma.

Indien MBAM moeilijkheden heeft met het verwijderen van bepaalde bestanden zal het enkele meldingen geven waar je OK moet klikken. Daarna zal het vragen om de computer opnieuw op te starten... dus sta toe dat MBAM de computer opnieuw opstart.

Plak de inhoud van het logje in je volgende bericht, samen met een nieuw HijackThis log.

Als je AVG gebruikt, mag je die updaten naar versie 9 en Eset NOD32 verwijderen want 2 virusscanners op 1 systeem geeft problemen.

Werd je goed geholpen, vertel het dan aan de hele wereld.

Werd je slecht geholpen, vertel het dan alleen aan ons.


#11 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 18:38

hardstikke bedankt voor de info tot zover, heb net met hijack de eerste stap gedaan heb nu geen tijd om verder te gaan maar ga hier van de week mee verder, zodra ik dat gedaan heb post ik de nieuwe logjes hier.

#12 stegisoft

stegisoft

  Super Moderator

 • Super Moderator
 • 27.506 berichten

Geplaatst 03 oktober 2010 - 18:42

Dat is prima.

#13 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 13:29

Malware logje:

Malwarebytes' Anti-Malware 1.46
Malwarebytes

Databaseversie: 4775

Windows 5.1.2600 Service Pack 3
Internet Explorer 7.0.5730.11

8-10-2010 13:48:39
mbam-log-2010-10-08 (13-48-39).txt

Scantype: Snelle scan
Objecten gescand: 215496
Verstreken tijd: 34 minuut/minuten, 8 seconde(n)

Geheugenprocessen geïnfecteerd: 0
Geheugenmodulen geïnfecteerd: 0
Registersleutels geïnfecteerd: 6
Registerwaarden geïnfecteerd: 1
Registerdata geïnfecteerd: 1
Mappen geïnfecteerd: 0
Bestanden geïnfecteerd: 2

Geheugenprocessen geïnfecteerd:
(Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd)

Geheugenmodulen geïnfecteerd:
(Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd)

Registersleutels geïnfecteerd:
HKEY_CLASSES_ROOT\Typelib\{9233c3c0-1472-4091-a505-5580a23bb4ac} (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{4e7bd74f-2b8d-469e-86bd-fd60bb9aae3a} (Adware.OneToolBar) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Ext\Stats\{500bca15-57a7-4eaf-8143-8c619470b13d} (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Cognac (Rogue.Multiple) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\XML (Trojan.FakeAlert) -> Quarantined and deleted successfully.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla\MSFox (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.

Registerwaarden geïnfecteerd:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar\WebBrowser\{4e7bd74f-2b8d-469e-86bd-fd60bb9aae3a} (Adware.OneToolBar) -> Quarantined and deleted successfully.

Registerdata geïnfecteerd:
HKEY_CLASSES_ROOT\regfile\shell\open\command\(default) (Broken.OpenCommand) -> Bad: ("regedit.exe" "%1") Good: (regedit.exe "%1") -> Quarantined and deleted successfully.

Mappen geïnfecteerd:
(Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd)

Bestanden geïnfecteerd:
C:\Documents and Settings\liné\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\8PSHY10J\smile[2].gif (Trojan.Zbot) -> Quarantined and deleted successfully.
C:\WINDOWS\system32\PFKoC6M8.exe.a_a (Trojan.Agent) -> Quarantined and deleted successfully.


Hijack Logje:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 14:29:27, on 8-10-2010
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.17080)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\SeaPort\SeaPort.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgam.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgrsx.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgnsx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe
C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe
C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe
C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe
C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\rapimgr.exe
C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqSTE08.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\hj\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe
C:\Program Files\Skype\Toolbars\Shared\SkypeNames2.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = Bing
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koppelingen
R3 - URLSearchHook: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
R3 - URLSearchHook: (no name) - *{CFBFAE00-17A6-11D0-99CB-00C04FD64497} - (no file)
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O1 - Hosts: 127.255.255.255 serial.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 CD and DVD Burning Software - Alcohol Soft copy and virtual drive software Alcohol 120 and 52% Free Edition
O1 - Hosts: 127.255.255.255 images.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 trial.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 support.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 users.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 shop.alcohol-soft.com
O1 - Hosts: 127.255.255.255 195.137.236.101
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll
O2 - BHO: Search Helper - {6EBF7485-159F-4bff-A14F-B9E3AAC4465B} - C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\Search Helper\SEPsearchhelperie.dll
O2 - BHO: Windows Live Aanmelden - Help - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
O2 - BHO: Java™ Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live Toolbar Helper - {E15A8DC0-8516-42A1-81EA-DC94EC1ACF10} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: AVG Security Toolbar - {CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - C:\Program Files\AVG\AVG8\Toolbar\IEToolbar.dll
O3 - Toolbar: &Windows Live Toolbar - {21FA44EF-376D-4D53-9B0F-8A89D3229068} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [snpstd] C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKLM\..\Run: [vdrdpup] C:\WINDOWS\system32\rundll32 C:\WINDOWS\system32\vdrdpup.dll,RegisterVirtualChannel
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
O4 - HKLM\..\Run: [AVG8_TRAY] C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgtray.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [DivXUpdate] "C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe" /CHECKNOW
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [FTD Watchdog Monitor] "C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Lokale service')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Netwerkservice')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: Dragon NaturallySpeaking.lnk = C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E&xporteren naar Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Free YouTube to Mp3 Converter - C:\Documents and Settings\Line\Application Data\DVDVideoSoftIEHelpers\youtubetomp3.htm
O9 - Extra button: In weblog opnemen - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &In weblog opnemen met Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Mobiele favorieten maken... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra button: Onderzoek - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {00B71CFB-6864-4346-A978-C0A14556272C} (Checkers Class) - http://messenger.zon...kr.cab31267.cab
O16 - DPF: {4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537} (MSN Photo Upload Tool) - http://by101fd.bay10...es/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: {6E5E167B-1566-4316-B27F-0DDAB3484CF7} (Image Uploader Control) - http://cache.hyves-s...geUploader4.cab
O16 - DPF: {705EC6D4-B138-4079-A307-EF13E40C2416} (InstallerWeb Control) - https://sslvpn.accen...ies/instweb.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zon...nt.cab31267.cab
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgpp.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)
O22 - SharedTaskScheduler: Preloader van browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Cache-daemon voor onderdeelcategorieën - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Mobiel Apple apparaat (Apple Mobile Device) - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: AVG8 WatchDog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\PROGRA~1\AVG\AVG8\avgwdsvc.exe
O23 - Service: Bonjour-service (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod-service (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe

--
End of file - 10984 bytes

#14 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 17:39

moet ik perse nod32 verwijderen of mag ik die ook houden?
Want die houd ik eigenlijk liever tenzij jullie zeggen dat avg beter is..?

#15 stegisoft

stegisoft

  Super Moderator

 • Super Moderator
 • 27.506 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 20:20

Het blijft het zelfde als je NOD32 of AVG neemt maar niet de twee samen.
Ik meen dat ik onze expert had gevraagd om naar uw log te kijken. Dus even geduld.

#16 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 20:22

oke danku dan gaat avg eraf, zoals ik al zei, geen haast.

#17 kape

kape

  Website Beheerder

 • Website Beheerder
 • 43.763 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 20:34

Start Hijackthis op. Selecteer “Scan”. Selecteer alleen de items die hieronder zijn genoemd:

R3 - URLSearchHook: (no name) - *{CFBFAE00-17A6-11D0-99CB-00C04FD64497} - (no file)
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - avgrsstx.dll (file missing)

Klik op 'Fix checked' om de items te verwijderen.

Download HostsXpert
Unzip het programma naar je Bureaublad.
Open de map en dubbelklik op Hoster.exe
Klik op "Restore Microsofts Original Hosts File"
Klik op "OK" en sluit het programma.

Download ComboFix van één van deze locaties:

Link 1
Link 2

* BELANGRIJK !!! Sla ComboFix.exe op je Bureaublad op
 • Schakel alle antivirus- en antispywareprogramma's uit, want anders kunnen ze misschien conflicteren met ComboFix. Hier is een handleiding over hoe je ze kan uitschakelen:
  Klik hier

  Als het je niet lukt om ze uit te schakelen, ga dan gewoon door naar de volgende stap.
 • Dubbelklik op ComboFix.exe en volg de meldingen op het scherm.
 • ComboFix zal controleren of dat de Microsoft Windows Recovery Console reeds is geïnstalleerd.

  **Let op: Als de Microsoft Windows Recovery Console al is geïnstalleerd, dan krijg je de volgende schermen niet te zien en zal ComboFix automatisch verder gaan met het scannen naar malware.
 • Volg de meldingen op het scherm om ComboFix de Microsoft Windows Recovery Console te laten downloaden en installeren.

Geplaatste Afbeelding

Je krijgt de volgende melding te zien wanneer ComboFix de Microsoft Windows Recovery Console succesvol heeft geïnstalleerd:
[FONT="]
Geplaatste Afbeelding

[/FONT]Klik op Ja om verder te gaan met het scannen naar malware.

Wanneer ComboFix klaar is, zal het het een logbestand voor je maken. Post de inhoud van dit logbestand (te vinden als C:\ComboFix.txt) in je volgende bericht, samen met een nieuw log van HijackThis.

Ben je tevreden over de hulp via PC Helpforum, dan kan je ons (vrijblijvend) steunen. HIER kan je lezen hoe je dat kan !


#18 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 20:48

die 2 dingen die ik moet verwijderen in hijack staan er niet tussen..
?

#19 kape

kape

  Website Beheerder

 • Website Beheerder
 • 43.763 berichten

Geplaatst 08 oktober 2010 - 20:52

Vreemd ... maar ga dan maar gewoon verder met de volgende opdrachten.

Ben je tevreden over de hulp via PC Helpforum, dan kan je ons (vrijblijvend) steunen. HIER kan je lezen hoe je dat kan !


#20 Liné

Liné

  Lid

 • Lid
 • PipPipPip
 • 60 berichten

Geplaatst 09 oktober 2010 - 00:32

Combofix logje:

ComboFix 10-10-07.02 - Line 09-10-2010 1:18.1.1 - x86
Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1252.31.1043.18.1023.718 [GMT 2:00]
Gestart vanuit: c:\documents and settings\Line\Bureaublad\ComboFix.exe
AV: Eset NOD32 antivirus system 2.51 *On-access scanning enabled* (Updated) {E5E70D32-0101-4F12-8FB0-D96ACA4F34C0}
* Aanwezig AV is actief

.

(((((((((((((((((((((((((((((((((( Andere Verwijderingen )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.

c:\documents and settings\Line\WebVpnRegKey6-sslvpn-accent-nl.dll

.
(((((((((((((((((((( Bestanden Gemaakt van 2010-09-08 to 2010-10-08 ))))))))))))))))))))))))))))))
.

2010-10-08 10:56 . 2010-10-08 10:56 -------- d-----w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Malwarebytes
2010-10-08 10:56 . 2010-04-29 13:39 38224 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbamswissarmy.sys
2010-10-08 10:56 . 2010-10-08 10:56 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Malwarebytes
2010-10-08 10:56 . 2010-04-29 13:39 20952 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys
2010-10-08 10:55 . 2010-10-08 10:56 -------- d-----w- c:\program files\Malwarebytes' Anti-Malware
2010-10-03 00:44 . 2010-10-03 00:44 -------- d-----w- c:\program files\Speccy
2010-10-03 00:16 . 2010-10-03 00:16 388096 ----a-r- c:\documents and settings\Line\Application Data\Microsoft\Installer\{45A66726-69BC-466B-A7A4-12FCBA4883D7}\HiJackThis.exe
2010-10-03 00:15 . 2010-10-03 00:15 -------- d-----w- c:\program files\hj
2010-10-03 00:01 . 2010-10-03 00:01 -------- d-----w- c:\program files\Lavalys
2010-10-02 16:03 . 2010-10-02 16:03 -------- d-----w- c:\program files\Magical Jelly Bean
2010-09-26 00:18 . 2010-10-01 14:35 -------- d-----w- c:\program files\Call of Duty
2010-09-16 21:52 . 2010-09-01 17:56 52224 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{7b13ec3e-999a-4b70-b9cb-2617b8323822}\components\FFExternalAlert.dll
2010-09-16 21:52 . 2010-09-01 17:56 101376 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{7b13ec3e-999a-4b70-b9cb-2617b8323822}\components\RadioWMPCore.dll
2010-09-16 21:52 . 2010-08-30 12:33 43008 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{3112ca9c-de6d-4884-a869-9855de68056c}\components\googletoolbarloader.dll
2010-09-16 21:52 . 2010-08-30 12:33 338944 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{3112ca9c-de6d-4884-a869-9855de68056c}\libraries\googletoolbar-ff2.dll
2010-09-16 21:52 . 2010-08-30 12:34 1496064 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{3112ca9c-de6d-4884-a869-9855de68056c}\components\frozen.dll
2010-09-16 21:52 . 2010-08-30 12:33 346112 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{3112ca9c-de6d-4884-a869-9855de68056c}\libraries\googletoolbar-ff3.dll

.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Rapport ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2010-09-25 21:46 . 2009-02-27 21:33 -------- d-----w- c:\documents and settings\Line\Application Data\DivX
2010-09-05 05:14 . 2006-08-15 13:00 96384 ---ha-w- c:\windows\system32\drivers\sptd1517.sys
2010-09-05 00:35 . 2006-02-12 14:41 -------- d--h--w- c:\program files\InstallShield Installation Information
2010-09-04 22:21 . 2010-09-04 22:21 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Games
2010-09-04 17:29 . 2010-05-28 17:41 -------- d-----w- c:\program files\Asprate
2010-09-04 17:26 . 2007-06-15 15:29 -------- d-----w- c:\program files\Bonjour
2010-09-04 13:20 . 2009-02-24 16:38 -------- d-----w- c:\program files\Microsoft Silverlight
2010-09-02 23:05 . 2007-03-24 20:13 -------- d-----w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Screenshot Sender
2010-08-27 15:15 . 2004-08-04 12:00 92828 ---ha-w- c:\windows\system32\perfc013.dat
2010-08-27 15:15 . 2004-08-04 12:00 513440 ---ha-w- c:\windows\system32\perfh013.dat
2010-08-21 17:51 . 2010-05-21 14:40 -------- d-----w- c:\program files\Common Files\DVDVideoSoft
2010-08-21 17:51 . 2010-05-21 14:40 -------- d-----w- c:\program files\DVDVideoSoft
2010-08-19 16:48 . 2010-08-19 16:46 -------- d-----w- c:\program files\iTunes
2010-08-19 16:48 . 2010-08-19 16:46 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\{429CAD59-35B1-4DBC-BB6D-1DB246563521}
2010-08-19 16:46 . 2006-08-15 10:21 -------- d-----w- c:\program files\iPod
2010-08-19 16:46 . 2008-11-19 14:55 -------- d-----w- c:\program files\Common Files\Apple
2010-08-19 16:42 . 2010-08-19 16:42 -------- d-----w- c:\program files\QuickTime
2010-08-19 16:40 . 2006-12-02 12:20 -------- d-----w- c:\program files\Apple Software Update
2010-08-19 16:37 . 2008-11-19 14:55 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Apple
2010-08-16 18:16 . 2010-08-16 18:16 503808 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\4\7ec4bf04-6cd2d8cf-n\msvcp71.dll
2010-08-16 18:16 . 2010-08-16 18:16 499712 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\4\7ec4bf04-6cd2d8cf-n\jmc.dll
2010-08-16 18:16 . 2010-08-16 18:16 348160 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\4\7ec4bf04-6cd2d8cf-n\msvcr71.dll
2010-08-16 18:16 . 2010-08-16 18:16 61440 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\42\4488892a-17400f2d-n\decora-sse.dll
2010-08-16 18:16 . 2010-08-16 18:16 12800 ----a-w- c:\documents and settings\Line\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\42\4488892a-17400f2d-n\decora-d3d.dll
2010-08-16 16:08 . 2010-08-16 16:08 503808 ----a-w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\4\7ec4bf04-3a2ef5f0-n\msvcp71.dll
2010-08-16 16:08 . 2010-08-16 16:08 499712 ----a-w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\4\7ec4bf04-3a2ef5f0-n\jmc.dll
2010-08-16 16:08 . 2010-08-16 16:08 348160 ----a-w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\4\7ec4bf04-3a2ef5f0-n\msvcr71.dll
2010-08-16 16:08 . 2010-08-16 16:08 61440 ----a-w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\42\4488892a-67608a1a-n\decora-sse.dll
2010-08-16 16:08 . 2010-08-16 16:08 12800 ----a-w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\Sun\Java\Deployment\SystemCache\6.0\42\4488892a-67608a1a-n\decora-d3d.dll
2010-08-13 10:17 . 2010-08-13 10:17 -------- d-----w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\DivX
2010-08-12 12:46 . 2010-08-12 12:45 -------- d-----w- c:\documents and settings\Pe\Application Data\Tibia
2010-08-12 08:30 . 2010-08-12 08:30 125 ----a-w- c:\documents and settings\Pe\Local Settings\Application Data\fusioncache.dat
2010-08-09 20:27 . 2010-08-09 20:27 57344 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\RunAsUser\RUNASUSERPROCESS.dll
2010-08-09 20:27 . 2010-08-09 20:27 56765 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DivXPlusShortcuts\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:27 . 2010-08-09 20:27 56997 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\WebPlayer\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:26 . 2010-08-09 20:26 53600 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\Update\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:26 . 2010-08-09 20:26 57715 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\Player\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 84054 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\TransferWizard\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 57054 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DSDesktopComponents\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 54166 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DSAVCDecoder\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 57532 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DSASPDecoder\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 56458 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DivXDecoderShortcut\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 54174 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DSAACDecoder\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 54153 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\DFXPlugin\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 54128 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\Converter\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:24 . 2010-08-09 20:24 54644 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\TranscodeEngine\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:23 . 2010-08-09 20:23 54101 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\MPEG2Plugin\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:23 . 2010-08-09 20:23 57409 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\ControlPanel\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:23 . 2010-08-09 20:23 52963 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\MSVC80CRTRedist\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:23 . 2010-08-09 20:23 54073 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\Qt4.5\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:23 . 2010-08-09 20:23 56969 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\ASPEncoder\Uninstaller.exe
2010-08-09 20:14 . 2010-08-09 20:27 1062184 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\Setup\Resource.dll
2010-08-09 20:13 . 2010-08-09 20:27 895256 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\DivX\Setup\DivXSetup.exe
2010-07-21 14:30 . 2010-07-21 14:30 73000 ----a-w- c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Apple Computer\Installer Cache\iTunes 9.2.1.5\SetupAdmin.exe
2004-06-13 15:04 . 2004-06-13 15:04 626688 ----a-w- c:\program files\Common Files\PowerButton.ocx
2003-03-20 11:21 . 2003-03-20 11:21 409600 ----a-w- c:\program files\Common Files\activelock1884.ocx
.

((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Opstartpunten )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
*Nota* lege verwijzingen & legitieme standaard verwijzingen worden niet getoond
REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"FTD Watchdog Monitor"="c:\program files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe" [2009-03-14 176640]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"SoundMan"="SOUNDMAN.EXE" [2004-06-18 67584]
"NeroCheck"="c:\windows\system32\\NeroCheck.exe" [2001-07-09 155648]
"snpstd"="c:\windows\vsnpstd.exe" [2003-12-31 40960]
"NvCplDaemon"="c:\windows\system32\NvCpl.dll" [2006-10-22 7700480]
"nwiz"="nwiz.exe" [2006-10-22 1622016]
"NvMediaCenter"="c:\windows\system32\NvMcTray.dll" [2006-10-22 86016]
"ISUSPM Startup"="c:\progra~1\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe" [2005-02-16 221184]
"ISUSScheduler"="c:\program files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" [2005-02-16 81920]
"vdrdpup"="c:\windows\system32\vdrdpup.dll" [2005-11-02 94208]
"HP Software Update"="c:\program files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe" [2007-05-08 54840]
"SSBkgdUpdate"="c:\program files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" [2006-10-25 210472]
"SunJavaUpdateSched"="c:\program files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" [2010-02-18 248040]
"DivXUpdate"="c:\program files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe" [2010-06-03 1144104]
"QuickTime Task"="c:\program files\QuickTime\qttask.exe" [2010-03-18 421888]
"iTunesHelper"="c:\program files\iTunes\iTunesHelper.exe" [2010-07-21 141608]

[HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"CTFMON.EXE"="c:\windows\system32\CTFMON.EXE" [2008-04-14 15360]

c:\documents and settings\Line\Menu Start\Programma's\Opstarten\
Dragon NaturallySpeaking.lnk - c:\program files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe [2007-4-26 2524776]

c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Menu Start\Programma's\Opstarten\
Adobe Reader Speed Launch.lnk - c:\program files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe [2008-4-23 29696]
HP Digital Imaging Monitor.lnk - c:\program files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe [2006-2-19 288472]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\session manager]
BootExecute REG_MULTI_SZ autocheck autochk *\0SsiEfr.e

[HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\AuthorizedApplications\List]
"c:\\WINDOWS\\system32\\sessmgr.exe"=
"c:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe"=
"%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"=
"%windir%\\system32\\sessmgr.exe"=
"c:\program files\Microsoft ActiveSync\rapimgr.exe"= c:\program files\Microsoft ActiveSync\rapimgr.exe:169.254.2.0/255.255.255.0:Enabled:ActiveSync RAPI Manager
"c:\program files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"= c:\program files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe:169.254.2.0/255.255.255.0:Enabled:ActiveSync Connection Manager
"c:\program files\Microsoft ActiveSync\WCESMgr.exe"= c:\program files\Microsoft ActiveSync\WCESMgr.exe:169.254.2.0/255.255.255.0:Enabled:ActiveSync Application
"c:\\Program Files\\Java\\jre6\\bin\\java.exe"=
"c:\\Program Files\\VideoLAN\\VLC\\vlc.exe"=
"c:\\Program Files\\Messenger\\msmsgs.exe"=
"c:\\Program Files\\Windows Live\\Messenger\\wlcsdk.exe"=
"c:\\Program Files\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe"=
"c:\\Program Files\\Windows Live\\Sync\\WindowsLiveSync.exe"=
"c:\\Program Files\\Skype\\Plugin Manager\\skypePM.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpqtra08.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpqste08.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpofxm08.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hposfx08.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hposid01.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpqscnvw.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpqkygrp.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpqCopy.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpfccopy.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpzwiz01.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\Unload\\HpqPhUnl.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\Unload\\HpqDIA.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpoews01.exe"=
"c:\\Program Files\\HP-All-in-one\\Digital Imaging\\bin\\hpqnrs08.exe"=
"c:\\Program Files\\Skype\\Phone\\Skype.exe"=
"c:\\Program Files\\Bonjour\\mDNSResponder.exe"=
"c:\\Program Files\\iTunes\\iTunes.exe"=
"c:\\Program Files\\Call of Duty\\CoDMP.exe"=

[HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\GloballyOpenPorts\List]
"26675:TCP"= 26675:TCP:169.254.2.0/255.255.255.0:Enabled:ActiveSync Service
"3389:TCP"= 3389:TCP:@xpsp2res.dll,-22009

R3 Tetri5;Tetri5 driver;c:\windows\system32\drivers\Tetri5.sys [22-9-2006 9:15 53088]
S1 ctredr15.sys;ctredr15.sys;\??\c:\windows\system32\drivers\ctredr15.sys --> c:\windows\system32\drivers\ctredr15.sys [?]
S1 oreans32;oreans32;\??\c:\windows\system32\drivers\oreans32.sys --> c:\windows\system32\drivers\oreans32.sys [?]
S3 vaxscsi;vaxscsi;c:\windows\system32\drivers\vaxscsi.sys [15-8-2006 15:06 223128]
S4 sptd;sptd;c:\windows\system32\drivers\sptd.sys [15-8-2006 15:00 643072]
.
Inhoud van de 'Gedeelde Taken' map

2010-09-30 c:\windows\Tasks\AppleSoftwareUpdate.job
- c:\program files\Apple Software Update\SoftwareUpdate.exe [2009-10-22 09:50]
.
.
------- Bijkomende Scan -------
.
uSearchMigratedDefaultURL = hxxp://www.google.com/search?q={searchTerms}&sourceid=ie7&rls=com.microsoft:en-US&ie=utf8&oe=utf8
uInternet Settings,ProxyOverride = *.local
IE: E&xporteren naar Microsoft Excel - c:\progra~1\MI699F~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
IE: Free YouTube to Mp3 Converter - c:\documents and settings\Line\Application Data\DVDVideoSoftIEHelpers\youtubetomp3.htm
LSP: c:\windows\system32\imon.dll
DPF: {705EC6D4-B138-4079-A307-EF13E40C2416} - hxxps://sslvpn.accent.nl/CACHE/sdesktop/install/binaries/instweb.cab
FF - ProfilePath - c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\
FF - prefs.js: browser.search.defaulturl - hxxp://www.fastbrowsersearch.com/results/results.aspx?s=DEF&v=18&q=
FF - prefs.js: browser.search.selectedEngine - Fast Browser Search
FF - prefs.js: browser.startup.homepage - Google
FF - prefs.js: keyword.URL - hxxp://www.fastbrowsersearch.com/results/results.aspx?s=NAUS&v=18&tid={61F691EB-6146-75B7-DF11-F98C116D670C}&q=
FF - component: c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{7b13ec3e-999a-4b70-b9cb-2617b8323822}\components\FFExternalAlert.dll
FF - component: c:\documents and settings\Line\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\vucxs13e.default\extensions\{7b13ec3e-999a-4b70-b9cb-2617b8323822}\components\RadioWMPCore.dll
FF - component: c:\program files\Mozilla Firefox\extensions\{AB2CE124-6272-4b12-94A9-7303C7397BD1}\components\SkypeFfComponent.dll
FF - plugin: c:\documents and settings\All Users.WINDOWS\Application Data\Zylom\ZylomGamesPlayer\npzylomgamesplayer.dll
FF - plugin: c:\program files\DivX\DivX Plus Web Player\npdivx32.dll
FF - plugin: c:\program files\Microsoft\Office Live\npOLW.dll
FF - plugin: c:\program files\Mozilla Firefox\plugins\npdeployJava1.dll
FF - plugin: c:\program files\Mozilla Firefox\plugins\npzylomgamesplayer.dll
FF - plugin: c:\program files\Windows Live\Photo Gallery\NPWLPG.dll
FF - HiddenExtension: Microsoft .NET Framework Assistant: {20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b} - c:\windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\Windows Presentation Foundation\DotNetAssistantExtension\
.
- - - - ORPHANS VERWIJDERD - - - -

Toolbar-{CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - (no file)
WebBrowser-{CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - (no file)


.
--------------------- VERGRENDELDE REGISTER SLEUTELS ---------------------

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CLSID]
@Denied: (Full) (LocalSystem)

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\Microsoft\Windows Mobile Disc\W*i*n*d*o*w*s* *M*o*b*i*l*e*"!\CriticalAppInstall\ActiveSync]
"Name"="ActiveSync"
"DisplayName"="Microsoft ActiveSync"
"Param1"="ActiveSync"
"Type"="wellknown"
"Order"=dword:00000001
"State"=dword:0000000b

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\Microsoft\Windows Mobile Disc\W*i*n*d*o*w*s* *M*o*b*i*l*e*"!\CriticalAppInstall\IESettings]
"Name"="IESettings"
"Type"="IESettings"
"Order"=dword:00000004
"State"=dword:0000000b

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\Microsoft\Windows Mobile Disc\W*i*n*d*o*w*s* *M*o*b*i*l*e*"!\CriticalAppInstall\MediaFiles]
"Name"="MediaFiles"
"Type"="MediaFiles"
"Order"=dword:00000003
"State"=dword:0000000b

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\Microsoft\Windows Mobile Disc\W*i*n*d*o*w*s* *M*o*b*i*l*e*"!\CriticalAppInstall\NPW]
"Name"="NPW"
"Param1"="NPW"
"Type"="wellknown"
"Order"=dword:00000002
"State"=dword:0000000b

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\Microsoft\Windows Mobile Disc\W*i*n*d*o*w*s* *M*o*b*i*l*e*"!\CriticalAppInstall\Outlook]
"Name"="Outlook"
"DisplayName"="Microsoft Outlook"
"Param1"="Outlook"
"Type"="wellknown"
"Order"=dword:00000000
"State"=dword:00000020

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\SecuROM\!CAUTION! NEVER A OR CHANGE ANY KEY*]
"??"=hex:87,31,ee,43,37,b6,2f,3c,5b,4c,ae,55,bd,dd,2d,78,df,01,ad,7c,d9,07,c5,
90,49,86,74,ea,3d,ef,18,f0,13,7d,58,3a,22,19,c7,9b,87,1d,f0,4f,b8,60,b4,b1,\
"??"=hex:9c,18,62,f8,c6,d8,a2,f3,e1,a4,2a,de,df,b4,1a,e1

[HKEY_USERS\S-1-5-21-2025429265-343818398-725345543-1004\Software\SecuROM\License information*]
"datasecu"=hex:7d,1b,66,db,5b,89,c9,63,e6,e8,43,54,02,03,bd,2d,83,2b,fa,4c,92,
dc,0e,df,0a,9e,2a,38,76,70,89,fc,07,e3,e5,c7,6b,53,2c,55,2c,6e,53,be,ac,56,\
"rkeysecu"=hex:2e,12,ed,35,83,17,17,51,a4,95,30,88,b9,6e,a8,5a

[HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\LocalSystem\Components\Ø•€|ÿÿÿÿ•€|ù•9~*]
"3140110900063D11C8EF10054038389C"="C?\\WINDOWS\\system32\\FM20ENU.DLL"
.
--------------------- DLLs Geladen Onder Lopende Processen ---------------------

- - - - - - - > 'lsass.exe'(704)
c:\windows\system32\imon.dll
.
Voltooingstijd: 2010-10-09 01:27:08
ComboFix-quarantined-files.txt 2010-10-08 23:27

Pre-Run: 70.522.114.048 bytes beschikbaar
Post-Run: 71.739.826.176 bytes beschikbaar

WindowsXP-KB310994-SP2-Home-BootDisk-NLD.exe
[boot loader]
timeout=2
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS
[operating systems]
c:\cmdcons\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons
UnsupportedDebug="do not select this" /debug
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect

- - End Of File - - 9EF1078F1F5492846A9901B33656EB10
Hijack Logje:Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 1:31:00, on 9-10-2010
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.17080)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\SeaPort\SeaPort.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\notepad.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\hj\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe
C:\Program Files\Skype\Toolbars\Shared\SkypeNames2.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = Bing
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = Bing
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = Hotmail, Messenger, nieuws en entertainment vind je op MSN.nl
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Koppelingen
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG8\avgssie.dll (file missing)
O2 - BHO: Search Helper - {6EBF7485-159F-4bff-A14F-B9E3AAC4465B} - C:\Program Files\Microsoft\Search Enhancement Pack\Search Helper\SEPsearchhelperie.dll
O2 - BHO: Windows Live Aanmelden - Help - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Java™ Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: Windows Live Toolbar Helper - {E15A8DC0-8516-42A1-81EA-DC94EC1ACF10} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: &Windows Live Toolbar - {21FA44EF-376D-4D53-9B0F-8A89D3229068} - C:\Program Files\Windows Live\Toolbar\wltcore.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [snpstd] C:\WINDOWS\vsnpstd.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\UPDATE~1\ISUSPM.exe -startup
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKLM\..\Run: [vdrdpup] C:\WINDOWS\system32\rundll32 C:\WINDOWS\system32\vdrdpup.dll,RegisterVirtualChannel
O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP-All-in-one\HP Software Update\HPWuSchd2.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [DivXUpdate] "C:\Program Files\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe" /CHECKNOW
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [H/PC Connection Agent] "C:\Program Files\Microsoft ActiveSync\wcescomm.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [FTD Watchdog Monitor] "C:\Program Files\FTD Watchdog\FtdMonitor.exe"
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: Dragon NaturallySpeaking.lnk = C:\Program Files\Nuance\NaturallySpeaking9\Program\natspeak.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\HP-All-in-one\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe
O8 - Extra context menu item: E&xporteren naar Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Free YouTube to Mp3 Converter - C:\Documents and Settings\Line\Application Data\DVDVideoSoftIEHelpers\youtubetomp3.htm
O9 - Extra button: In weblog opnemen - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &In weblog opnemen met Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll
O9 - Extra button: Create Mobile Favorite - {2EAF5BB1-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra button: (no name) - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Mobiele favorieten maken... - {2EAF5BB2-070F-11D3-9307-00C04FAE2D4F} - C:\PROGRA~1\MI3AA1~1\INetRepl.dll
O9 - Extra button: Onderzoek - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MI699F~1\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {00B71CFB-6864-4346-A978-C0A14556272C} (Checkers Class) - http://messenger.zon...kr.cab31267.cab
O16 - DPF: {4F1E5B1A-2A80-42CA-8532-2D05CB959537} (MSN Photo Upload Tool) - http://by101fd.bay10...es/MsnPUpld.cab
O16 - DPF: {6E5E167B-1566-4316-B27F-0DDAB3484CF7} (Image Uploader Control) - http://cache.hyves-s...geUploader4.cab
O16 - DPF: {705EC6D4-B138-4079-A307-EF13E40C2416} (InstallerWeb Control) - https://sslvpn.accen...ies/instweb.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zon...nt.cab31267.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Preloader van browseui - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Cache-daemon voor onderdeelcategorieën - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Mobiel Apple apparaat (Apple Mobile Device) - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bonjour-service (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: iPod-service (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe

--
End of file - 8532 bytes


PS: na het verwijderen van een paar dingen in dat hijack progje een paar stappen terug heb ik geen icoontje van Nod32 meer, ook niet als ik het programma opnieuw starte, dus kon hem niet uitzetten.

Bewerkt door Liné, 09 oktober 2010 - 00:43.

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!