Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


- - - - -

Trados 2009 installatie


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
8 reacties op dit onderwerp

#1 Guest_lidadejong_*

Guest_lidadejong_*
  • Gasten

Geplaatst 27 februari 2011 - 18:56


Ik krijg Trados 2009 niet geïnstalleerd. Er komt de melding dat hij succesvol is geïnstalleerd, maar als ik hem wil openen krijg ik de melding: 'an unexpected error has occured while loading the application plug-ins' en 'hexadecimale waarde 0x00 is een ongeldig teken. Regel 1 positie 1. Ik heb mijn license teruggegeven en opnieuw geïnstalleerd, maar hetzelfde resultaat. Trados 2007 is goed geïnstalleerd en werkt ook, wat een vereiste was bij het installeren van 2009.
Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

#2 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27417 berichten

Geplaatst 27 februari 2011 - 20:20

Hebt je misschien vista of windows 7?
Misschien moet je als administrator installeren.
Klik op setup.exe of zo en dan met de rechtermuisknop op run as administrator klikken.
Zelf heb ik dat programma niet.

#3 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 27 februari 2011 - 20:21



Je fout gaat over het laden van plug-ins voor je software.
Op de site kan je een probleem oplosser volgen en zo misschien bij je fout uit komen.
Dit is de link.

#4 Guest_lidadejong_*

Guest_lidadejong_*
  • Gasten

Geplaatst 28 februari 2011 - 11:32

Ik heb al op die site gekeken, maar daar kwam dit probleem niet voor. Tenminste ik heb het niet kunnen vinden.

#5 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 28 februari 2011 - 17:23

Heb je weet van plug-ins die je misschien vroeger geïnstalleerd hebt in de versie 2007?
Ook zoals Stegisoft al vroeg welke windows gebruik je?

Staat er in de handleiding niks over het gebruik van 2007 samen met 2009?

Misschien moet je het programma starten als administrator.

het is wel moeilijk om je te helpen want als je het programma zelf niet gebruikt en kent en bovendien is het blijkbaar moeilijk om op de site zelf voldoende info te vinden.

#6 Guest_lidadejong_*

Guest_lidadejong_*
  • Gasten

Geplaatst 28 februari 2011 - 17:53



Ik heb Windows XP. Ik heb zover ik weet geen plug-ins bij 2007. Ik gebruik alleen 2009, ruim een jaar al, en moest alleen 2007 installeren om een onderdeel daarvan te kunnen gebruiken voor een cursus die ik volg. Ik heb nu via de site mijn vraag gestuurd en hoop binnenkort antwoord te krijgen. Alvast bedankt voor jullie moeite.

#7 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 28 februari 2011 - 18:04

Dan denk ik dat je de vraag verkeerd gesteld hebt.
Je schreef in bericht 1 Dat je 2009 niet geïnstalleerd kreeg, in je laatste bericht geef je aan dat je versie 2009 al een jaar gebruikt.

Dus versie 2009 werkt al een jaar, maar door versie 2007 te installeren loopt het fout?

Het zal juist daardoor zijn dat je 2009 niet werkt.

Normaal installeer je eerst een oudere versie dan een nieuwere.

Als je antwoord ontvangt mag je hier altijd het resultaat plaatsen.
Zo kunnen andere mogelijke gebruikers bij problemen hier lezen hoe jij de oplossing tot stand gebracht hebt.

#8 Guest_lidadejong_*

Guest_lidadejong_*
  • Gasten

Geplaatst 02 maart 2011 - 13:16

Het klopt dat ik in mijn eerste berichtje niet geschreven heb dat ik Trados 2009 al een jaar gebruik. Ik had na het installeren van de 2007versie en nadat ik gemerkt had dat 209 niet meer werkte, mijn licensie teruggegeven, alles verwijderd en 2009 weer opnieuw gedownload. Downloaden ging op zich goed, kreeg ook de melding "succesfully...." maar bij het openen van 2009 kreeg ik dus de melding die ik in mijn eerste bericht heb geschreven. Sorry dat ik niet helemaal duidelijk was.

#9 Guest_lidadejong_*

Guest_lidadejong_*
  • Gasten

Geplaatst 02 maart 2011 - 14:25

Ik heb zojuist hulp gekregen van de helpdesk van Trados: door het verwijderen van - BaseSettings.xml
- plugincache.xml
- UserSettings.xml
kon ik Trados weer openen. Eigenlijk heel simpel dus. Helaas niet voor een computerondeskundige als ik....
Heel hartelijk bedankt voor het meedenken!




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!