Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Beeldscherm

automatisch drukke drukken kant krijgen probleem steeds weer windows

  • Log in om te reageren
15 reacties op dit onderwerp

#1 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 18:04


Ik heb weer een probleem. Het is ongeloofelijk. Ik heb nu steeds dat mijn beeldscherm niet meer automatisch bijsteld. Ik heb dit ook in het verleden gehad, maar toen ging het zomaar weg. Om het beeld weer goed te krijgen moet ik op een knopje op de zijnkant drukken, zodat hij hem automatisch bijsteld. Hoe kan ik dit probleem fixen.

Alvast Bedankt

#2 aarondk1

aarondk1

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 2494 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 20:17

Kan je iets verduidelijken want ik snap het niet zo goed.
Wat automatische bijstellen?Toets op zijkant?

Ik hoop je te kunnen verder helpen

#3 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 20:33

Kijk even na of je drivers van je scherm goed zijn geïnstalleerd.

In het onderdeel Apparaatbeheer (te bereiken via het configuratiescherm, onderdeel Systeem, tabblad Hardware, knop Apparaatbeheer) staan de inmiddels door Windows gedetecteerde hardware-items. De met een geel vraagteken gemarkeerde hardware-items zijn voor Windows onbekend en daarom nog niet van een driver voorzien.

Kijk dus even als je zoiets ziet en meldt het even hier.

Bedankt,

Karel

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#4 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 21:01

Sorry voor de onduidelijkheid. Het staat er niet echt duidelijk.

Ik zal het wat beter proberen uit te legen. Als ik mijn pc opstart, dan heb ik aan de onderkant en de rechterzijkant een grootte zwarte balk( ik zie dat maar een deel van mijn beeld). Dit kan ik fixen door op een knop van mijn beeldscherm (alle beeldschermen hebben volgens mij zo'n knop) genaamd auto adjust te drukken. Deze knop zorgt er voor dat het beeld zo wordt verplaatst dat ik mijn hele beeld weer kan zien. Maar mijn pc onthoudt niet waar mijn beeld moet staan, met als gevolg dat ik elke keer weer op die knop moet drukken.

Dit doet mijn beeldscherm ook als ik een programma die een andere resolutie hanteerd opstart.

Als het nog onduidelijk is dan hoor ik het vanzelf wel :P

#5 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 21:06

Is je Pc toevallig aangesloten op een TV of andere monitor?

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#6 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 21:11

1 andere monitor, maar dit heeft mijn eerder geen probleem veroorzaakt. Ik heb de andere monitor nu al meer dan 1 half jaar en ik heb mijn beeldschermprobleem pas voor 2 week.

Ook heb ik gekeken of mijn besturingsprogramma goed waren, er stonden geen gele vraagtekentjes achter.

Dus ik weet echt niet waar het aan zou moeten liggen

#7 aarondk1

aarondk1

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 2494 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 21:14

Welk merk+ type is het beeldscherm?

#8 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 16 januari 2008 - 21:22

Ik heb een colortac. het type is lm17c

Mijn 2 de monitor is een packard bell en het type is L15c

En ik weet dat het niet de mooiste beeldschermen zijn, maar wat moet ik anders

#9 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 17 januari 2008 - 20:16

Kijk nog even na of je alle updates hebt geinstalleerd. Misschien ontbreek je ergens een driver

Mvg karel

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#10 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 17 januari 2008 - 20:34

Ik heb de bestuuringsprogrammas bij gewerkt, maar hij doet het nog steeds niet.

#11 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 19 januari 2008 - 11:30

hmmm nu moet ik ook even denken, want ik ben even zonder idee.

gebruik je toevallig een andere schermresolutie dan voorheen?

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#12 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 19 januari 2008 - 13:59

Nee. Ik weet dat ook niet. Ik heb niets anders gedaan dan anders (grappig zin trouwens) en toch doet hij dit. Kan hem misschien ook komen, doordat het een colortac is. Want ik heb nog nooit iemand anders met hetzelfde scherm gezien.

#13 aarondk1

aarondk1

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 2494 berichten

Geplaatst 19 januari 2008 - 14:03

Nee. Ik weet dat ook niet. Ik heb niets anders gedaan dan anders (grappig zin trouwens) en toch doet hij dit. Kan hem misschien ook komen, doordat het een colortac is. Want ik heb nog nooit iemand anders met hetzelfde scherm gezien.


Ja als ik het merk in het nederlands opzoek vind ik alleen deze discussie.
Mss ligt het aan je grafische kaart.Heb je er onlangs een nieuwe ingestoken?

grtz

#14 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 19 januari 2008 - 14:05

nee dat ook niet. Ik zou ook echt niet meer weten wat er aan de hand zou kunnen zijn. :S

#15 aarondk1

aarondk1

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 2494 berichten

Geplaatst 19 januari 2008 - 14:25

nee dat ook niet. Ik zou ook echt niet meer weten wat er aan de hand zou kunnen zijn. :S


Nieuw scherm kopen maar dat is natuurlijk geen oplossing.
Heb je nog garantie? Anders kan je hem binnedoen.
Waar heb je hem gekocht?

Mss ligt het aan de instellingen van het scherm zelf.

#16 frank 19

frank 19

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 19 januari 2008 - 15:06

Ik weet eigenlijk niet hoe ik er aan kom. Ik heb hem volgens mij hem van mijn pa gekregen. Dus ik weet niet waar ik hem heb gekocht, maar ik kan wel met ckerheid zeggen dat er geen garantie meer op zit.

Ik heb de instelling van mijn beeldscherm ook niet veranderd





Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: automatisch, drukke, drukken, kant, krijgen, probleem, steeds, weer, windows

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!