Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Gast
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Printknop in excel 2010


 • Log in om te reageren
1 reactie op dit onderwerp

#1 Jamnesia

Jamnesia

  Nieuweling

 • Lid
 • Pip
 • 3 berichten

Geplaatst 25 juli 2011 - 15:49


Hallo,

Zelf ben ik niet thuis in het werken met macro's. Maar via het net kan je toch één en het ander vinden.
Ik heb een bijlage van hetgeen ik in excel 2010 gemaakt heb. Zoals je kan zien heb ik al een printknop gemaakt op mijn pagina af te drukken, maar nu zou ik nog graag een printknop willen maken die verschillende kolommen naast elkaar afdrukt. Hiermee bedoel ik, dat wanneer ik op een 2de printknop druk, het gebied van "A6 t/m C45" afdrukt, met daar vlak naast het gebied "X5 t/m Z45". Dit alles op 1 blad papier en graag naast elkaar.

Ik heb al verschillende dingen aan het uitproberen geweest die ik op het net gevonden heb, maar steeds lukt het me niet. Het is de bedoeling dat er aan mijn scherm niets weet te veranderen als ik print en dus blijft zoals het is. Maar dat er enkel een blad uit mijn printer komt met de juiste kolommen naast elkaar.

Ik heb zelf al enkele dingen gevonden met stukken verbergen enz, maar krijg het echt niet klaar. Als alles is afgedrukt, zou mijn pagina wel terug in de originele vorm op het scherm moeten komen.

Kan er iemand mij de juiste tekst bezorgen die ik bij mijn macro moet intypen om dit te doen gebeuren.

In ieder geval al hartelijk bedankt.

Bijgevoegde Bestanden#2 bucky

bucky

  Lid

 • Lid
 • PipPipPipPip
 • 466 berichten

Geplaatst 26 juli 2011 - 00:01

Jamnesia,

Het eenvoudigste lijkt mij dat je " A6 t/m C45" en "X5 t/m Z45" op een appart Blad zet, en deze afdrukt. Wil je alles op één A4-tje, zul je de boel moeten verkleinen via afdrukvoorbeeld.

Bijgevoegde Bestanden


0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!