Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

foutmelding: audio codec


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
6 reacties op dit onderwerp

#1 hharrie

hharrie

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 3 berichten

Geplaatst 05 maart 2012 - 16:30


Hallo,

Helaas heb ik geen geluid meer op mijn pc.
Ik krijg nu de foutmelding:
An audio codec is needed to play this file.
Heeft iemand hier ervaring mee ?
Wat zou ik moeten doen?
Hoor graag van jullie.
mvg,
Harrie

#2 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 05 maart 2012 - 17:06

Je geeft wel weinig info.
Over welke Windows versie gaat het?
Welk soort bestand wil je afspelen?
Heeft het met het zelfde bestand wel gewerkt gehad?

#3 hharrie

hharrie

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 3 berichten

Geplaatst 05 maart 2012 - 17:26

Je geeft wel weinig info.
Over welke Windows versie gaat het?
Welk soort bestand wil je afspelen?
Heeft het met het zelfde bestand wel gewerkt gehad?




Ik heb Windows XP in gebruik. Gebruik altijd Windows Media Player.
Maar ik heb zelfs geen geluid bij het opstarten van de pc.
You tube luisteren gaat dus niet.
Misschien dat je hier iets meer mee kan.

#4 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 05 maart 2012 - 17:39

Ga eens via start naar configuratiescherm.Klik daar op geluid.
Open het tabblad afspelen.
Staan je luidsprekers als standaard?
geluidd.JPG

Indien het nog niet werkt, werken je boxen nog (hebben ze stroom).
Steekt de fiche correct in de PC?

#5 hharrie

hharrie

    Nieuweling

  • Lid
  • Pip
  • 3 berichten

Geplaatst 05 maart 2012 - 19:01

Bedankt voor je reactie.
Heb het zojuist nagekeken zoals je geschreven hebt. Helaas werkt het nog niet. De boxen hebben stroom en alles zit goed vast.
Heb net een cd in de pc gelegd en die speelt goed via de boxen af. Raar dat muziek van youtube het niet doet.
Ook als je normaal je pc aan/uit zet hoor je geluid : nu niet.

#6 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 05 maart 2012 - 19:19

Dus je hebt wel geluid!
Om je geluid in youtube aan de praat te krijgen neem je best eerst deze link (klik erop) eens door.

#7 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 15 maart 2012 - 20:22

Dag hharie,

is je probleem opgelost?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!