Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Flash player


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
14 reacties op dit onderwerp

#1 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 14:00


Hallo,
Mijn vriendin (heeft laptop met windows vista en internet explorer 32 bit als browser erop)luistert af en toe via herbeluisteren naar programmas op radio 2.Nu kan ze dit al een tijdje niet meer omdat er altijd een melding komt van zodra ze op de site van radio 2 op herbeluisteren klikt dat er geen macromedia flash player gevonden word.
Ik heb gekeken en er staat wel degelijk een flash player geinstalleerd op haar pc.
Ik heb hem al eens verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar het probleem blijft zich voordoen.
Weet iemand van jullie hier een oplossing voor?Alvast bedankt.
Fijne dag nog
Walter

#2 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20973 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 17:46

Heb je onderstaande al op je pc?

Adobe - Adobe Shockwave Player

Ook krijg je misschien volgende melding, zie afbeelding.
Je moet dan wel toestemming geven.
Heb je Windows media player op je PC?

mma.jpg

#3 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 19:55

Ze heeft een 32 bit systeem.Deze die jij post is een 64 bit.
Adobe flash player 11 staat op haar pc.
Het rare is dat youtube filmpjes wel afgespeeld worden.Dat is toch een teken dat flash player goed werkt.Alleen als ze op wil herbeluisteren op radio 2(VRT dus Vrt radiospeler) krijgt ze die melding.

#4 Kurtt

Kurtt

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 6452 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 19:57

Alleen als ze op wil herbeluisteren op radio 2(VRT dus Vrt radiospeler) krijgt ze die melding.

Heb je dit al met verschillende browsers geprobeerd? Treedt hetzelfde probleem op bij Firefox en/of Internet Explorer? Voor Firefox kan u best een add on installeren om radiouitzendingen te herbeluisteren.

Bekijk ook deze link en installeer de add on:
http://www.pc-helpfo...ozenders-30855/ (klik erop!)

- Tientallen tips over Windows én Office vindt u HIER.
- Hoe voeg ik een bijlage toe in mijn bericht? Lees HIER.
- Vraag opgelost? Druk dan op de knop "Markeren als opgelost".


#5 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:02

Nee alleen met Internet explorer.Ze heeft windows vista op haar laptop en internet explorer als browser.

#6 Asus

Asus

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 17568 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:05

Werkt hier alvast feilloos in IE9.

Check eens wat het resetten van IE oplevert :

- Open Internet explorer.
- Druk op de Alt toets op je toetsenbord. Er verschijnt een menu.
- Ga naar het menu Extra en kies Internetopties.
- Op de tab Geavanceerd klik je onderaan op de knop Opnieuw instellen...
- Klik nogmaals op Opnieuw instellen.
- Klik op Sluiten en herstart internet explorer.

Opmerking:
Bovenstaande procedure kan ook volautomatisch gebeuren, door dit programma te downloaden en uit te voeren: reset IE naar standaardinstellingen (klik erop).
Meer info over het opnieuw instellen van IE, vindt u hier.
Theory is when you know something, but it doesn't work ... practice is when something works, but you don't know why ...

#7 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:40

Hallo Asus,
Bedankt maar het helpt niet.Ik heb zojuist de instellingen hersteld maar zonder resultaat

#8 Kurtt

Kurtt

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 6452 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:43

Installeer eens Firefox en bekijk of het probleem zich daar ook voordoet, op die manier kunnen we dingen uitsluiten.

Hier kan je Firefox downloaden:
Firefox-webbrowser in het Nederlands | Sneller, veiliger en naar wens aan te passen

- Tientallen tips over Windows én Office vindt u HIER.
- Hoe voeg ik een bijlage toe in mijn bericht? Lees HIER.
- Vraag opgelost? Druk dan op de knop "Markeren als opgelost".


#9 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:46



Kan deze op dezelfde pc werken samen met IE browser?

#10 Kurtt

Kurtt

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 6452 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:48

Kan deze op dezelfde pc werken samen met IE browser?

Ja hoor. Zo doen heel veel mensen dat. Dan kan je wisselen tussen browsers. Je kan zoveel browsers installeren op je pc als je zelf wil.

- Tientallen tips over Windows én Office vindt u HIER.
- Hoe voeg ik een bijlage toe in mijn bericht? Lees HIER.
- Vraag opgelost? Druk dan op de knop "Markeren als opgelost".


#11 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 20:56

Ik heb zojuist mozilla firefox geinstalleerd en blijft hetzelfde probleem.Heb ook die plug in geinstalleerd en nog steeds geen oplossing.

#12 Kurtt

Kurtt

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 6452 berichten

Geplaatst 08 maart 2012 - 21:11

We gaan eerst eens Internet Explorer 9 verwijderen en opnieuw installeren.
- Klik op het startmenu en daarna op Configuratiescherm aan de rechterkant.
- Dan klikt u in de eerste kolom op de groene tekst "Programma's"
- Bij "Programma's en onderdelen" klikt u op "Een programma verwijderen"
- Aan de linkerkant klikt u op "Windows onderdelen in- of uitschakelen".
- Doe nu het vinkje weg bij "Internet Explorer 9".
- Druk op OK. Herstart de pc.
- Als de pc herstart is, doe je hetzelfde maar dan zet je het vinkje er terug voor.
- Werkt radio 2 nu?

Zoniet verwijder dan Flash player (via onderstaande uninstall), herstart de pc en installeer de nieuwe flash met de tweede link hieronder). :

Hier kan je de flash player verwijderen en opnieuw installeren:
http://kb2.adobe.com...1/tn_14157.html


(nieuwste flash player:
http://get.adobe.com/nl/flashplayer/
Norton Security uitvinken bij installatie!!!!)

Bewerkt door Kurtt, 08 maart 2012 - 21:27.

- Tientallen tips over Windows én Office vindt u HIER.
- Hoe voeg ik een bijlage toe in mijn bericht? Lees HIER.
- Vraag opgelost? Druk dan op de knop "Markeren als opgelost".


#13 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 10 maart 2012 - 10:23

Sorry Kurtt, heb problemen gehad.Ik ga dit vanmiddag uitproberen.
Walter

#14 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 10 maart 2012 - 11:23

Bedankt Kurtt.Heb gedaan wat je zei maar spijtig genoeg geen oplossing.
Toch bedankt
Walter

#15 retlawv

retlawv

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 159 berichten

Geplaatst 11 maart 2012 - 15:56

Hallo,
Allen bedankt.Het is precies geen simpele opgave.
Ik heb dan maar de grote middelen gebruikt en een norton ghost teruggezet van eind december.En dan alles maar terug upgedate.
Dus er mag een sleutel op.
Groetjes
Walter




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!