Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Hoe back up in laptop steken?


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
5 reacties op dit onderwerp

#1 kristof28

kristof28

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 422 berichten

Geplaatst 23 maart 2012 - 17:49


Hoi,

Ik heb mijn laptop vandaag in de marko binnengebracht omdat ik er bleef problemen mee hebben.
Elke keer als ik mijn laptop opstart krijg ik eens engelse melding dat ik een back up moet maken, dat de harde schijf moet vervangen worden en dat een definitieve stop niet uit te sluiten is...

Als ik mijn laptop terug krijg. Zou dit dan in orde zijn, dus zoals ik een nieuwe laptop uit de winkel mee neem?
Of zouden ze eventueel enkel een andere harde schijf in steken. Maar dan is dit zonder mijn besturingssyssteeem windows 7?

Vorig jaar heb ik een back up gemaakt en op mijn externe harde schijf gezet. Dat is 25,5 gb groot. Maar hoe zet ik dat nu over op mijn laptop? En of hoe zet ik dat correct op dvd schijfjes?

Vriendelijk bedankt

Bewerkt door kristof28, 23 maart 2012 - 17:52.


#2 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20990 berichten

Geplaatst 23 maart 2012 - 18:16



Je hebt de laptop al binnengebracht, dus best even afwachten wat het probleem is en hoe ze het oplossen.
Heb je een backup van al je persoonlijke bestanden? dat is het belangrijkste.
Als je de laptop terug krijgt zal er zeer zeker het besturingssysteem op staan hoor.

#3 kristof28

kristof28

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 422 berichten

Geplaatst 23 maart 2012 - 18:23



Je hebt de laptop al binnengebracht, dus best even afwachten wat het probleem is en hoe ze het oplossen.
Heb je een backup van al je persoonlijke bestanden? dat is het belangrijkste.
Als je de laptop terug krijgt zal er zeer zeker het besturingssysteem op staan hoor.


Ik moet van mijn persoonlijke bestanden niets terug hebben!
Het enigste waar ik bang voor heb is dat die laptop gaat terug komen zonder windows 7 op!
Maar blijkbaar zou dit volgens jou geen probleem moeten zijn. Sjoef. :-)

Dank u wel

#4 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20990 berichten

Geplaatst 23 maart 2012 - 18:28

Indien er Windows 7 op stond bij aankoop zal je die ook met W7 erop terug krijgen.

#5 kristof28

kristof28

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 422 berichten

Geplaatst 23 maart 2012 - 18:31

Indien er Windows 7 op stond bij aankoop zal je die ook met W7 erop terug krijgen.


Jep, dat stond er op.
thx

#6 clarkie

clarkie

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 20990 berichten

Geplaatst 23 maart 2012 - 19:13

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.
Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!