Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

schermopties komen steeds terug.


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
16 reacties op dit onderwerp

#1 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 13 april 2012 - 10:13


Hallo iedereen!
Ik zit met een heel ambetant probleem. Ik wou er een screen van maken maar dat is niet mogelijk. Dus dat zullen we niet kunnen gebruiken, ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen.
Het begon gisteren, ineens kwam er een lichtblauw kadertje op m'n beeld met daarboven een donkerblauwe band met de schermresolutie en onder het lichtblauw kadertje liep er een rode band. In het midden staan verschillende opties zoals, helderheid, reset enz. Ik wil dit wegkrijgen door met de knoppen onder mijn scherm (menu,down,up,auto) te schuiven zodat ik op exit kan gaan staan. Nou dan gaat het kadertje weg na steeds opnieuw te proberen maar daarna komt het steeds terug. Gisteren was het me gelukt om het een paar uur weg te krijgen maar nu is het daar weer! Ik heb al alles geprobeerd en op internet vind ik ook niks. Het ligt waarschijnlijk aan mijn beeldscherm zelf, dus ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Ooh ja het is juist terug, in de rode band staat er een H: (hier staan er cijfers) en daarnaast staat er een V: (hier staan er ook cijfers). Nu ging het vanzelf weg maar meestal lukt dat niet. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen want dit is wel erg irritant. Mvg

#2 Kurtt

Kurtt

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 6452 berichten

Geplaatst 13 april 2012 - 10:18

Wat is het exacte model (merk) en modelnummer van je beelscherm?

- Tientallen tips over Windows én Office vindt u HIER.
- Hoe voeg ik een bijlage toe in mijn bericht? Lees HIER.
- Vraag opgelost? Druk dan op de knop "Markeren als opgelost".


#3 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 13 april 2012 - 10:19

Wat is het exacte model (merk) en modelnummer van je beelscherm?


Het is een medion, dat weet ik maar het exacte weet ik niet hoe ik dit moet vinden.

Bingo gevonden! Ik ga het hieronder even typen

Merk: Medion

Modelnummer: MD 30217 PG

Bewerkt door Jerser, 13 april 2012 - 10:22.


#4 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 13 april 2012 - 18:45

Is er iemand die mij kan helpen? Het blijft heletijd terugkomen ik word echt hopeloos!!

#5 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27447 berichten

Geplaatst 13 april 2012 - 18:56

Klik onderaan de scherm op menu knop
Zoek daar de vreemd R teken en dan kan je terug brengen naar fabriektoestand.

#6 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 09:17



Klik onderaan de scherm op menu knop
Zoek daar de vreemd R teken en dan kan je terug brengen naar fabriektoestand.


Eeh dat menu is dat daar waar dat tekentje van Windows staat? En dat je dan zo een balkje hebt om iets in te typen? Of heb ik het fout?

Ooh nee soz ik begrijp het al. Vorige keren had ik dit ook gedaan, maar toen kwam het steeds terug. Ik zal eens kijken wat het nu geeft! Ik hou jullie op de hoogte!

Bewerkt door Jerser, 14 april 2012 - 09:23.


#7 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 09:45

Ik begin hopeloos te worden, het blijft maar terugkomen.

#8 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27447 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 09:47

Dat zou fijn zijn om ons op de hoogte te brengen.

#9 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 09:48

Dat zou fijn zijn om ons op de hoogte te brengen.


Zoals ik al meldde, het blijft terugkomen...

#10 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27447 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 10:16

Kan je geen foto van maken met de gsm of zo?
Hebt je de scherm ook geprobeerd op een ander PC?

#11 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 10:23

Kan je geen foto van maken met de gsm of zo?
Hebt je de scherm ook geprobeerd op een ander PC?

Nou voor de 2e opties zijn we niet zo echt... Momenteel blijft het een tijdje weg, ik heb gewoon het menu eens geopent en op exit 'geklikt'. Het probleem is dat ik geen kabeltje heb om foto's van mijn gsm op de computer te zetten. Als het nog eens voorkomt, zal ik het aan mijn pa vragen! Als die wil...

#12 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27447 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 10:48

Toch wel een vreemd probleem.
Als je garantie hebt dan misschien best binnen doen.

#13 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 11:48

Toch wel een vreemd probleem.
Als je garantie hebt dan misschien best binnen doen.


Tja ik vind het ook vreemd. Zal eens kijken of ik nog garantie heb.

#14 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27447 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 12:04

Is te hopen dat je garantie hebt.
In principe is dat 2 jaar.

#15 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 12:19

Is te hopen dat je garantie hebt.
In principe is dat 2 jaar.


Nope geen garantie meer. Hebben dit scherm toch al eventjes... Nouja we zijn toch van plan om een groter scherm te kopen (een gamescherm). Nouja zolang ie het volhoud is het ok.

#16 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27447 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 12:34

Spijtig.
Als je toch een nieuwe koop, koop dan een Samsung scherm want bij ons zijn er allemaal van dat merk en de oudste is zeker 10 jaar oud en niet kapot te krijgen.

#17 Jerser

Jerser

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 182 berichten

Geplaatst 14 april 2012 - 13:04

Spijtig.
Als je toch een nieuwe koop, koop dan een Samsung scherm want bij ons zijn er allemaal van dat merk en de oudste is zeker 10 jaar oud en niet kapot te krijgen.


Ok bedankt voor je hulp en voor je tips!

Nou ik ga het markeren als opgelost, moesten er nog problemen optreden, dan open ik gewoon een nieuw topic.

Bewerkt door Jerser, 14 april 2012 - 15:45.





0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!