Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Late verbinding


  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
7 reacties op dit onderwerp

#1 giljom

giljom

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 19:08


Nadat de PC is opgestart, dan duurd het zeker nog 3 minuten voordat ik verbinding krijg met internet,Telenet
Als ik op herstelling diagnose druk , dan repareren dan heb ik onmiddellijk verbinding, en dan gaat. Het voor de rest vande dag uitstekend, wie kan mij helpen

#2 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27427 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 19:34



Ga naar netwerkcentrum
Klik op draadloze netwerk beheren
Als je daar meer dan een router ziet dan dubbelklik je op de router.
Uitvinken: Automatisch verbinding maken wanneer dit netwerk binnen bereik is zodat enkel één router of ander draadloos punt overblijft

#3 giljom

giljom

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 19:49

ik moet wel zeggen dat mijn PC verbonden is met de kabel rechtstreeks, en ik zie geen draadloos netwerk, dat is wel een router voor fibernet die heeft alles in een, ik surf aan een snelheid van 50 MB, maar toch graag uw hulp

#4 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27427 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 20:08

Ga naar netwerkcentrum
Klik op Netwerkverbinding beheren
Klik op Lan en dan met de rechtermuisknop op eigenschappen.
Vink uit TCP/IPv6

Werkt het dan nog niet goed.
Klik op TCP/IPv4 en dan eigenschappen. (Normaal gezien staat daar Automatisch IP en DNS
Vul dit in:
IP = 192.168.0.10
Subnetmasker = 255.255.255.0
Standaardgateaway = 192.168.0.1

Bij DNS vul je dit in:
208.67.222.222
208.67.222.220

Werkt het dan beter?

#5 giljom

giljom

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 21:03

Hallo als dit laatste zelf in vuldie IP v4 en de die cijfers, dan werkt het zeer goed, mag ik dat zo laten staan, kan dat nergens fout lopen, ik ben daar een leek in, maar ik vertrouw volledig op u, en wat is hetverschil met automatisch toekennen, maar nogmaal mijn dank

#6 stegisoft

stegisoft

    Super Moderator

  • Super Moderator
  • 27427 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 21:06

Met automatisch wordt uw IP door Telenet ingevuld.
Met zelf IP adres opgeven kan je tegen Windows zeggen dat hij naar de modem/router moet.
Je mag het zo laten als het beter werkt.

Maar als je later toch overweegt om een extra router aan te schaffen dan kan je best terug naar automatisch gaan.
Dit ook als je draadloos wilt doen.

#7 giljom

giljom

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 21:08

Ik werk wel draagloos met mijn iphone daar op, voor wifi, maar daar veranderd niets zeker

#8 giljom

giljom

    Lid

  • Lid
  • PipPip
  • 28 berichten

Geplaatst 20 april 2012 - 21:24

nogmaals mijn dank voor de hulp, ik zet het als opgelost




0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!