Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


- - - - -

taakbeheer

graag inschakele inschakelen jullie leggen probleem schakelen systeembeheer taakbeheer windows

  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
7 reacties op dit onderwerp

#1 Guest_radiotorentje_*

Guest_radiotorentje_*
  • Gasten

Geplaatst 26 januari 2007 - 20:06


hallo
ik kan mijn taakbeheer
of systeembeheer inschakelen

hoe moet dat
kunnen jullie mij dat uit leggen wat ik doen moet
hoor ik het graag van jullie gr bertus

#2 Dreetn

Dreetn

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 525 berichten

Geplaatst 26 januari 2007 - 20:13

CRTL-ALT-DEL?
Geplaatste Afbeelding

Geplaatste Afbeelding

#3 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 27 januari 2007 - 11:15



of klik met rechtermuis op het uurwerk van je pc --> taakbeheer

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#4 Yannick

Yannick

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 7281 berichten

Geplaatst 27 januari 2007 - 14:33



wel CTRL+ALT+DEL tegelijk indrukken eej :P

#5 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 27 januari 2007 - 14:56

even een figuurtje

Geplaatste Afbeelding

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#6 Dreetn

Dreetn

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 525 berichten

Geplaatst 27 januari 2007 - 17:08



Ik heb juist je pm gelezen, en de reden waarom je je taakbeheer niet meer kan openen kan aan 2 redenen liggen, nm. je taakbeheer is uitgeschakeld in je register of je pc staat vol met spyware,... (een vriend heeft ook eens hetzelfde probleem gehad).

Om in je register te kijken moet je in uitvoeren 'regedit' typen.
Dan klik je bovenaan op bewerken en dan op zoeken en dan typ je 'taskmgr.exe'
Normaal gezien zou hij dan het registerbestand van je taakbeheer moeten vinden.
Als je het die gegevens er niet instaan vraag je dan aan mij of iemand anders die het ook weet wat je verder zal moeten doen.

Scan dus eerst eens goed op virussen, spyware,...

Grtz Dreetn

lukt echt niet op ctrl en alt delete
komen er steeds meer op weet het niet meer
geeft aan

taakbeheer is uitgeschakeld door de systeem beheerder
en hoe moet ik die weer in schakelen
hoor ik het wel gr bertus


Geplaatste Afbeelding

Geplaatste Afbeelding

#7 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 28 januari 2007 - 16:24



ik heb even enkele oplossingen die je kan nakijken:

Soms wil het wel eens gebeuren dat je bij het openen van taakbeheer (taskmanager, tskmgr.exe) een melding krijgt met als inhoud Taakbeheer is uitgeschakeld door de systeembeheerder. Je kan taakbeheer dan niet gebruiken, ondanks het feit dat je wel degelijk over de juiste bevoegdheden beschikt. Indien dit laatste het geval is (je accounttype dus systeembeheerder is, kan je dit probleem zeer eenvoudig oplossen:

* Ga achtereenvolgens naar Star -> Uitvoeren
* In het kadertje dat opengaat, geef je de tekst gpedit.msc in en druk je op OK.
* Er zal een nieuw venster opengaan. In dit venster navigeer je achtereenvolgens naar Gebruikersconfiguratie->Beheersjablonen->Systeem->Opties voor Ctrl+Alt+Del.
* Dubbelklik op Taakbeheer verwijderen.
* In het dialoogvenster dat opengaat, kies je voor Uitgeschakeld of Niet geconfigureerd.
* Sluit nu gewoon alle vensters terug en het probleem zou opgelost moeten zijn :).


Het is natuurlijk perfect mogelijk dat de systeembeheerder taakbeheer ook effectief heeft uitgeschakeld. Indien je geen beheerdersrechten hebt, kan je deze functionaliteit ook niet terug inschakelen.


indien je geen beheersrechten hebt doe dit:

Kies Start >> Uitvoeren.
Typ in het dialoogvenster Uitvoeren de opdracht regedit en klik op OK.
Kies in de Register-editor HKEY_CURRENT_USER >> Software >> Microsoft >> Windows >> CurrentVersion >> Policies >> System.
Kies Bewerken >> Nieuw >> Sleutel, geef deze de naam System en selecteer deze sleutel. Is de sleutel System al aanwezig, dan kunt u deze stap overslaan.
Rechtsklik in een leeg deel van de rechter schermhelft en kies Nieuw >> DWORD-waarde.
Geef de nieuwe DWORD-waarde de naam DisableTaskMgr en open deze door erop te dubbelklikken.
Vul als waarde het getal 00000000 in om Taakbeheer in te schakelen. Sluit de Register-editor.


succes en laat weten of het lukte

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier


#8 karel

karel

    Administrator

  • Administrators
  • 5533 berichten

Geplaatst 28 december 2007 - 10:42

Dit onderwerp werd geplaatst in het ARCHIEF. U kan NIET reageren in het archief.

Het onderwerp is ofwel opgelost of er was geen activiteit na 1 maand.

Hebt u een gelijkaardig probleem? post een nieuw onderwerp in:
Windows - Pc helpforum

Onderwerp onterecht in archief? contacteer support@pc-helpforum.be en vermeld de link van het onderwerp.

Met vriendelijke groet,
Pc Helpforum

Is uw probleem OPGELOST?

Laat dit weten met een reactie aub en druk op de OPGELOST knop!!!

- Volg PC-Helpforum op Facebook & Twitter
- Download onze mobiele applicaties voor Android, iOS en BlackBerry hier






Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: graag, inschakele, inschakelen, jullie, leggen, probleem, schakelen, systeembeheer, taakbeheer, windows

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!