Spring naar inhoud

Guest's Foto
Welkom,
Guest
Wenst u zich te registreren?


Foto
- - - - -

Stuurprogramma voor grafische kaart installeren?

elke geinstalleerd hardware installeren krijg probleem weet werkt windows

  • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
10 reacties op dit onderwerp

#1 Willy12

Willy12

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 36 berichten

Geplaatst 20 augustus 2012 - 19:43


Ik krijg elke keer een pop up, ik weet niet wat ze met onderstaande zin bedoelen.

Wie kan mij helpen wat ik nu moet doen?



Er is geen stuurprogramma voor de AMD grafische kaart geinstalleerd of het AMD stuurprogramma werkt niet goed.

Installeer het AMD stuurprogramma dat bij de AMD hardware hoort.

#2 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 20 augustus 2012 - 19:53

Dat betekent dat je grafische kaart driver niet is geinstalleerd of beschadigd.
Voer onderstaande eens even uit?

Download en installeer Speccy.
Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren.

Geplaatste Afbeelding

Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
Als dit gereed is selecteer je bovenaan " Bestand - Publiceer Snapshot " en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".
In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht.

Wil je in woord en beeld zien hoe je een logje van Speccy maakt en plaatst kun je dat Hier lezen.
Ook Dit (KLIK) filmpje laat zien hoe je een Speccy-logje kan plakken in je antwoord.

#3 Willy12

Willy12

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 36 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 04:48

Ik snap het niet goed, als ik op naar klembord kopieren druk gebeurd er vervolgens niets, waar moet ik dat dan plakken? of wat moet ik dan doen?

#4 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 09:36

Je moet die niet naar klembord kopiëren hoor,je klik met je rechtermuisknop op de link en selecteer daar kopiëren.
Vervolgens klik je in het venster waar je je bericht typed hier in je topic met je rechtermuisknop en selecteer nu plakken.
Dan krijg je onderstaande als voorbeeld.

http://speccy.pirifo...ZxXieefagbgmfE8

#5 Willy12

Willy12

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 36 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 15:47

ik heb het gekopieerd in mijn adresbalk en dan krijg ik een pagina die je zei, maar wat moet ik nu doen, wat heeft dat te maken met mijn stuurprogramma? werkt nu mijn stuurprogramma weer goed?

#6 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 15:52

Het is die link dat je HIER in je topic moet plaatsen en niet in je eigen taakbalk van je browser.
Aan de hand van de gegevens die we dan te zien krijgen kunnen we je driver gaan opzoeken en je op die mannier verder helpen.:top:
De link in mijn post nr 4 is mijn speccy logje dit puur als voorbeeld.

#7 Willy12

Willy12

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 36 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 16:09

http://speccy.pirifo...P2zF60zZvWdtRYP

#8 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 16:29

Dat is wat we moesten hebben.:top:
Hier vind je de driver,download deze en installeer die.
Herstart na die actie je pc en kijk dan of dit het probleem oplost.

#9 Willy12

Willy12

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 36 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 17:00

Het programma downloaden is geslaagd.

De popup dat er iets mis is met mijn stuurprogramma krijg ik tot nu toe niet meer, Maar..

Na het downloaden, kon ik het logboek aanklikken en daarin stond onderstaand bericht.

Pakketten voor installatie geslaagd

AMD Beeldschermstuurprogramma mislukt

HDMI DP geluidsstuurprogramma mislukt.

Ik weet niet wat dat betekend, ik heb nog wel geluid en goed beeld.

Welke problemen kan ik krijgen als mijn stuurprogramma voor de AMD grafische kaart niet goed werkt?

#10 Jean-Pierre

Jean-Pierre

    Ervaren Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 8536 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 17:08

Ok dan gaan we eens trachten de drivers eerst te verwijderen en dan herinstalleren.
Ga naar Start-Configuratiescher-Systeem en beveiliging-Systeem , klik in de linker kolom op Apparaatbeheer.
Open het tabje Beeldschermadapters door op het pijltje te klikken dat ervoor staat.
Rechtsklik nu op de ATI Radeon HD 5450 en selecteer Verwijderen,bevestig deze keuze.
Herstart je pc en installeer vervolgens de zo net gedownloade driver.
Lost dat het probleem op?

#11 Willy12

Willy12

    Lid

  • Lid
  • PipPipPip
  • 36 berichten

Geplaatst 21 augustus 2012 - 18:39

Kan je nog eens stap voor stap geven want ik kan het niet vinden

cofiguratiescherm en dan op beveiliging en verder vind ik het niet.


Als ik ATI Radeon HD 5450 dan verwijder heb ik dan nog wel beeld nadien?





Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: elke, geinstalleerd, hardware, installeren, krijg, probleem, weet, werkt, windows

0 gebruiker(s) lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers

Over ons

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!