Ga naar inhoud

[OPGELOST] foto's Samenvoegen


ampoel

Aanbevolen berichten

Hey iedereen kzit met een probleem. Kzou 2 afbeeldingen tot 1 moeten omtoveren. Dus 1 kant van een munt met de andere kant in één afbeelding moeten zetten. En ik werk allen met paint(kweet het de slechte brol)

Groetjes en alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

kan perfect met paint.

Kopieer voor de zekerheid eventjes je files in een nieuw mapje (als er iets misloopt maakt het dan niet uit).

Open de grootste afbeelding (of als ze beiden gelijk zijn maakt t niet uit welke) in paint. Ga naar de rechteronderhoek van je foto. Daar zie je in paint een klein vierkantje staan waarover je met je muis kan gaan en waar je dan een pijltje krijgt. Als je nu inklikt & sleept kan je de bladgrootte van je foto vergroten. Hierdoor krijg je witruimte daar waar je ze wil hebben (trek in de juiste richting daarvoor). MAak genoeg witruimte aan

Open nu de andere foto. Duw ctrl A in (alles wordt geselecteerd), ctrl C (alles wordt gekopieerd) en ga nu terug naar de eerste foto in paint en duw daar ctrl V in (alles wordt geplakt). Verschuif nu de geplakte foto tot naast je origineel en stel op dezelfde manier of je het vergroot heb ook je formaat weer wat naar beneden bij zodat het mooi aansluit met het beeld en je geen witruimte meer over houdt.

Sla de boel op, en je 2 afbeeldingen zijn aan elkaar gekleefd met paint.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.