Ga naar inhoud

Malwarebytes wijzigt licentiemodel voor Malwarebytes Anti-Malware


Aanbevolen berichten

Met de lancering van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 zal er tevens een licentiewijziging plaatsvinden met betrekkingen tot de betaalde versie. Momenteel is de licentie van Malwarebtyes Anti-Malware PRO levenslang (lifetime) geldig, en dat houdt concreet in dat u maar eenmalig betaald voor de aankoop van Malwarebytes Anti-Malware Pro.

Marcin Kleczynski oprichter en CEO van Malwarebytes heeft laten weten dat de lifetime licenties zullen worden omgezet naar een licentiemodel met een abonnement, de voornaamste redenen van deze wijziging hebben te maken met de kosten van bandbreedte, hosting, infrastructuur en de salarissen van de researchers. De gratis versie van Malwarebytes Anti-Malware zal gewoon gratis blijven, maar de wijziging bij de betaalde versie is daar wellicht onlosmakelijk meer verbonden, en na de lancering van Malwarebytes Anti-Malware 2.0 zullen de lifetime licenties dan ook komen te vervallen.

De gebruikers die reeds in het bezit zijn van een lifetime licentie van Malwarebytes Anti-Malware PRO, kunnen deze licentie ook gebruiken voor Malwarebytes Anti-Malware 2.0 en zal gewoon een lifetime licentie blijven en niet worden omgezet naar een licentie van het abonnementsmodel. Tevens zal er bij de officiële lancering van de nieuwe versie van Malwarebytes Anti-Malware nog voor een beperkte tijd duizenden lifetime licenties worden verkocht waarna deze komen te vervallen en u alleen nog een licentie voor de betaalde versie kunt aankopen via het nieuwe abonnementsmodel.

Klik hier voor het gehele artikel omtrent de wijziging van het licentiemodel van Malwarebytes Anti-Malware

aangepast door Maxstar
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.