Ga naar inhoud

Itunes bibliotheek op externe harde schijf (kwijt!!!)


RafPeeters

Aanbevolen berichten

Ik heb mijn iTunes (alle bestanden) een hele tijd geleden naar een harde schijf gekopieerd. Toen ik die deze zomer aankoppelde was alles verdwenen!

Ik heb gezocht naar online software om alle muziek en de bibliotheekbestanden van mijn ipod terug naar een (voor alle zekerheid ANDERE) harde schijf te zetten. 

Alle muziek staat daar terug op, maar de afspeellijsten niet. Ik ben die manueel opnieuw beginnen aanmaken. Gestopt bij de B, en toen ik de volgende keer wou verder werken, was alles weer weg. 

Toen ik weken later, voor een andere reden mijn eerste harde schijf terug aansloot en iTunes eens opende, stond alles er weer zoals net voor de zomer. Ik dacht alles terug te hebben, maar de keer erop was alles gewoon weer weg.

Ik word er moedeloos van. Wie is specialist in iTunes en de bibliotheekbestanden.  Help me out please?

Voor wie het zelfs bij mij thuis komt oplossen heb ik graag een stuiver over. Je vind me ook op facebook als "raf.peeters.56" 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedeavond @RafPeeters

 

Ik weet uiteraard niet hoe je iTunes hebt ingesteld, maar deze twee artikels kan je even doornemen die je vast op weg helpen:

 

iTunes Media Bestanden zoeken en ordenen:

https://support.apple.com/nl-be/HT204668

 

Uw iTunes mediabibliotheek beheren en er een reservekopie van maken:

https://support.apple.com/nl-be/HT201625

 

Een andere mogelijkheid die je kan doen is het aanschaffen via iTunes Match, zo staan al je afspeellijsten in de cloud en geraak je nooit iets kwijt, (25 euro per jaar)

https://support.apple.com/nl-be/HT204146

 

Kost dus wel ietswat, maar bespaart een hoop werk :-)

 

Of misschien mankeer je gewoon enkel de afspeellijst bestanden:

Music/iTunes/iTunes Library.itl

 

Laat je weten of je met deze tips aan de slag kan?

 

Met vriendelijke groeten,

Karel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt Karel, maar al deze artikels heb ik al meermaals gelezen. De info om mijn probleem te  verhelpen staat er wel niet in.  Ik zoek een specialist in iTunes omdat ik denk dat het een atypisch probleem is. 

bv. Bekijk ik mijn harde schrijf in verkenner, dan staat het itl bestand er. Wil ik in iTunes aanduiden waar iTunes mijn bibliotheek vindt,  ziet itunes die niet staan. 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.