Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Van windows 10 terug na 7

  Is het mogelijk Van windows 10 terug na windows 7
 3. Van windows 10 terug na 7

  Is het mogelijk Van windows 10 terug na windows 7
 4. Gisteren
 5. help ik kan een spel niet downloadn

  ik wil de spel city car driving downloaden, heb hem gedownload en als ik hem wil openen geeft ie het volgende aan : c:\Program files (x86)forward development\city car driving home edition\bin\win32\launcher_en.exe. en daar onder staat : de toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is...........
 6. formule met meerdere voorwaarden

  Voor speler A =ALS(EN(A3=B3;I3<>J3);2;ALS(EN(A3=B3;I3=J3);1;0))
 7. Aantal mb gebruik met laptop

  Ik was eens in een vakantiepark, waar gratis Wifi was voor een beperkt aantal MB (250). Ik gebruikte mijn laptop, en het was opvallend snel opgebruikt. Toen zette ik mijn mobiel op tethering, en ook daar waren mijn 1.000 mb snel opgebruikt. ik belde met Proximus en die beweerden dat ik veel meer MB gebruik als ik met mijn laptop van de thetering van mijn mobiel gebruik maakte, dan wanneer ik datzelfde werk deed op mijn mobiel. O.A. het scherm zou meer mb gebruiken. Is dat werkelijk zo?
 8. netwerk maken tussen 2 computers

  Maar dat geldt niet voor alle NAS-en... en hardware/software matig is er niet zoveel mogelijk na ca 8 jaar. Met een low powerboard moederboard kan ik na 10j of zelf later nog heel eenvoudig wat RAM bij prikken of een ander bordje/upgrade plaatsen tegen lage kosten. De NAS-en hebben tegenwoordig overigs ook vaak een Webdav optie, of als de NAS geschikt is, kun je FreeNAS erop zetten, die vanaf Versie 9 ook een Webdav optie heeft (weet niet zeker of het ook https/poort 443 is uit mijn hoofd). Hoe dan ook we kunnen best zonder Stack et al leven.....
 9. formule met meerdere voorwaarden

  Wb, Zet alles wat lukt, en niet lukt nu eens in een voorbeeld bestandje dus géén plaatje. Dan hoeven alle helpers zelf geen bestandje in elkaar prutsen, en zal je sneller respons krijgen. Zet er ook duidelijk bij wat de bedoeling is. succes bucky
 10. pipeschannels.com

  Ik ben bezig met mbam maar telkens krijg ik een vol scherm met http://defenderblockerext.xyz vraagt om uw gebruikersnaam en wachtwoord. De website meldt: ‘CLICK ON CANCEL TO CONTINUE!’ Daar kom ik heel moeilijk uit. mbam rapport.txt
 11. uren omzetten naar codes

  Of de helpfile van Excel ! Druk F1 en typ een zoekopdracht, dan vind je zowat alles.
 12. uren omzetten naar codes

  bedankt het helpt als je deskundigen -en of meer ervaren mensen kan raadplegen respect Tx
 13. uren omzetten naar codes

  Wáár (in welke cel) je de formule plaatst, dat maat niet uit, dat kan overal in het blad zijn. Maar als je nu naar mijn formule kijkt, dan zie je toch dat overal waar ik naar A1:B40 van het blad codes verwijs, dat daar staat: codes!$A$1:$B$40 . Welnu, je moet nu ook voorA$4 en A$5 de bladnaam plaatsen, dus: februaris!A$4 en februari!A$5 .
 14. uren omzetten naar codes

  het eerste is me duidelijk en ook gelukt, nu het tweede van een ander tab blad, weet ik niet waar ik deze moet verwijzen, stal ik maak een nieuw tab blad saga waarop de uitslagen van de codes moeten verschijnen , waar plaats ik dan in de formule de verwijzing op het tabblad saga naar de uitgerekende codes van het blad februari.
 15. netwerk maken tussen 2 computers

  Ik heb desbetreffend niet te klagen over Synology.
 16. uren omzetten naar codes

  Als je nou de formule voor A4/A5 al hebt, dan moet het toch niet moeilijk zijn om die voor andere cellen aan te passen, lijkt mij, als je even goed naar de formule kijkt. Je moet dan vanzelfsprekend A$4 en A$5 wijzigen in A$9 en A$10. Natuurlijk, waar het voor de formule niet duidelijk is op welk blad de bereiken betrekking hebben, moet je die er bij vermelden. Zo zie je dat nu de formule in het blad februari staat en dan hoef ik dat blad in de formule niet te vermelden, maar waar ik in de formule naar het blad codes verwijs, staat die bladnaam er wel bij. Plaats je de formule in een blad dat niet februari of codes heet, dan moet je in de formule dus beide bladen vermelden vóór elk bereik. Kijk goed naar de formule die je al hebt, dan moet het lukken.
 17. formule met meerdere voorwaarden

  Hallo, graag zou ik een formule hebben dat als uitkomst 2 0 of 1 geeft. Voorbeeld in cel A3 staat 10 en in B3 staat 9, dan heb ik een formule =als(a3=b3;2;0) het resultaat is "0" in de cel E3, is B3 10 ipv 9, dan is het resultaat "2" eveneens te zien in cel E3. Dat lukt, verder nog dezelfde formule voor de getallen in I3 en J3, waar het resultaat in cel L3 staat. Nu wil ik een aanpassing in de formule als het getal in cel A3=aan het getal in cel B3 en het getal in cel I3=J3 dan wil ik als resultaat in de cellen E3 en L3 het getal "1". (a3 en i3 zijn niet noodzakelijk gelijk aan elkaar). Vb in de realiteit speler A heeft zijn punten behaald is 2, speler B behaalt zijn punten niet is dan 0, indien beide spelers hun punten bereiken dan elk 1 punt. Hopelijk is mijn uitleg niet te ingewikkeld. Groetjes, Wb
 18. uren omzetten naar codes

  Tx dit werkt Nog een vraagje stel dat ik dat voor een volgende rij ook wil doen rij a9 en rij a10 hoe moet ik de codes aanpassen. Kan je deze uitslag ook op een ander tab blad weergeven Voor mij moeilijk, vragen als beginner, maar ik leer hier ontzettend vaal van Tx
 19. netwerk maken tussen 2 computers

  Je zou ons systeem ook een NAS kunnen noemen, maar met het Debian systeem kunnen we ook andere, hier niet belangrijke zaken, regelen die met een NAS niet altijd kunnen. en een compleet zelfbouw systeem waarvan je al veel onderdelen al hebt is een stuk goedkoper dan een NAS. Ik heb er wel een zuinig moederbord met een low power CPU voor gekocht (<20W idle). Verder ben ik totaal onafhankelijk of de NAS-maker wel zin heeft om security updates te leveren, het Debian systeem is LTS en wordt automatisch van de updates voorzien. Is Jesse, Debian 8, geen LTS meer upgrade ik het systeem naar Debian 9. Het systeem is dus veel flexibeler en duurzamer. De TS wil het voor zijn desktop gebruiken. Qua energie duurder, maar die afweging moet de TS zelf maken.
 20. netwerk maken tussen 2 computers

  Edit: als "poor mens' optie zou met in Filezilla FTP server op de desktop alle schijven die gedeeld moeten worden als zodanig toe kunnen voegen. Dan in de router de FTP poort open zetten en deze poort forwarden naar de desktop en op de laptop de Filzilla FTP client gebruiken of een Windows mapping aanmaken. Max 5 minuten werk... maar ik vind het een onveilige manier van delen. SFTP is wat beter, maar Webdav is heel veel beter/veiliger. Ben zelf geen voorstander van (S)FTP oplossingen. (de wijzig tijd was al weer voorbij... men wil toch wel even goed nadenken eer men de bevestiging aanklikt... De wijzig-tijd is imho hier te kort ingesteld.
 21. uren omzetten naar codes

  Daarvoor is slechts een kleine aanpassing nodig. Plaats onderstaande formule in A14 en kopieer die met de vulgreep naar rechts: =ALS.FOUT(INDEX(codes!$A$1:$B$40;VERGELIJKEN(A$4;codes!$B$1:$B$40;0);1)&INDEX(codes!$A$1:$B$40;VERGELIJKEN(A$5;codes!$B$1:$B$40;0);1);"")
 22. netwerk maken tussen 2 computers

  Ja maar thuis op de desktop webdav geïnstalleerd voor de bestanden toegang, en om daar te komen moet men port forwarding in de router naar de desktop instellen. Bij Stack staan de bestanden bij een ander... bij webdav op de desktop betreft het zijn eigen desktop. Zo heb ik het begrepen, bestandsuitwisseling tussen de desktop thuis en de laptop onderweg. En geen Onedrive of Stack achtige oplossingen bij een ander, dus alles in eigen beheer. Laat de TS anders hier reageren of mijn interpretatie juist dan wel onjuist is. Hoe je dan die Webdav op de desktop wilt installeren, daar ben ik heel kort geweest (IIS optie). Meer info kan altijd nog. Dat Stack iets met webdav doet staat er mi compleet los van. Kan het mogelijk voor de desktop-laptop situatie Netdrive vervangen als connectie tool voor de desktop-laptop verbinding? Verwacht men niet van Stack dat ze een generieke tool uit brengen. De kern is iig : met mij voorstel zit men nooit bij de "ander". Bij mij werkt het samen met mijn zoon, documentaire fotograaf, al sinds 2011. Ik heb er 2 systemen voor gebouwd, voor opslag van alle data. Ivm de kosten heb ik het als een Debian systeem opgezet, scheelt 2 licenties, maar voor het principe maakt het niet uit. Op een Macbook Pro kun je de schijven direct mounten, onder Windows 7/10 is Netdrive 1.3 (freeware versie) erg handig. Alles draait dus onder Debian (Jesse) met een Apache/webdav/443 opzet en is wereldwijd te benaderen als "lokale schijf" te benaderen.
 23. Dvd cd brandprogramma

  Zelf gebruik ik al jaren CdburnerXP - (heeft niets met WindowsXp te maken, werkt in mijn 10 ook prima.) - freeware (en nu kan je al gaan kiezen - maar dat van mij is natuurlijk véél beter dan dat van die andere moderator )
 24. uren omzetten naar codes

  Alvast al bedankt Hoe moet ik de formule veranderen om de andere codes op de andere cellen te krijgen. Ik wil graag op rij 14 alle omgezette codes zien van rij4 en rij 5 dus cel a4 = 14:00 , a4 =22:00 dan zou er in cel a14 P7 moeten verschijnen en cel b5 = 12:30 , b5 =21:00 dan zou er in cel b14 N5 moeten verschijnen en cel x4 = 10:00 , x5 =21:00 dan zou er in cel x14 J5 moeten verschijnen en zo verder voor alle cellen in rij 1 en rij 2 -- resultaat in rij 14
 25. Bestelbon aanpassen

  De code staat in het blad behorend bij blad1. Heb je de code in een ander blad nodig, dan plaats je die bij dat andere blad.
 26. Bestelbon aanpassen

  Bedankt voor de snelle reactie hoe kan ik dit nu toepassen op mijn bestaande excel.
 27. uren omzetten naar codes

  Om P7 te verkrijgen voor de tijden in A4 en A5 op het blad 'februari': =INDEX(codes!A$1:$B$40;VERGELIJKEN(A$4;codes!B$1:B$40;0);1)&INDEX(codes!A$1:B$40;VERGELIJKEN(A$5;codes!B$1:B$40;0);1)
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×