Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. JTvD

  VB6 vraag

  Iemand die met VB6 kan omgaan? Ik start Edge voor streaming video maar als ik naar een adere uitzending wil kijken opent Edge een nieuw tabblad Hierdoor heb ik 2 geluiden door elkaar, Ik zoek dus hoe ik Edge kan afsluiten d.m.v. een knop in VB6
 3. Doe eens het volgende: Sluit de pc af. Koppel die tweede schijf af. Start de computer en wijzig in schijfbeheer (eigenschappen van de systeemschijf) de naam van die schijf. Herstart de computer. Sluit de computer en koppel nu die tweede schijf aan. Start de computer. ???
 4. Dank je. Mogelijkheden zat, maar het gaat me juist om die optie. Als ik me goed herinner kon het in Outlook Express wel, dus ik vroeg me af of .........
 5. Gerald, welkom op PCH. Zoek je het niet te ver: typ gewoon je eigen tekst en geef hem een andere kleur. Gaat toch ook?
 6. Nee, ik denk dat Dummy met de "installatie van het win 10 programma" bedoelt dat hij eind september 2019 de gratis upgrade van Windows 7 naar Windows 10 heeft uitgevoerd. Hij kreeg daarvoor toen tips van droske. Dat was in dit topic: https://www.pc-helpforum.be/topic/73252-licentie-nr/ In twee oudere topics van Dummy lees ik dat hij wel vaker problemen heeft gehad met Thunderbird. Zie de volgende topics van Dummy: 1. https://www.pc-helpforum.be/topic/72902-mail-programma/#comments 2. https://www.pc-helpforum.be/topic/73030-mozilla/ In beide gevallen heeft Dummy het probleem toen opgelost door Thunderbird te verwijderen en daarna opnieuw te installeren. Dat zou hij ook nu kunnen doen.
 7. Vraag: Werkt u met Windows 10 of met een oudere versie van Windows, bijvoorbeeld Windows 7? Open die map met foto's en animaties nog eens. Die map zal geopend worden in de Verkenner. Klik in de menubalk van de Verkenner op Beeld. Zorg ervoor dat er een vinkje staat voor 'Bestandsnaamextensies'. Maak daarna een screenshot van de Verkenner en plaats die afbeelding in een volgende reactie. Hoe maak je een screenshot (= schermafbeelding)? Druk op de Print Screen toets. De afbeelding staat dan op het klembord van Windows. Open daarna een fotobewerkingsprogramma zoals Paint. (Paint vind je door op de knop Start te drukken en daarna de map Accessoires te openen). Wanneer Paint geopend is, dan klik je op Plakken en daarna op Bijsnijden. Daarna klik je in Paint op Bestand > Opslaan als om de afbeelding op te slaan. En hier wordt uitgelegd hoe je die afbeelding kunt plaatsen op het forum: Vertel het gerust wanneer iets niet lukt.
 8. ja ik heb nu 2.40 en wil flashen naar 5.8
 9. Neen. Als ik rechts klik kan ik niets aanklikken in schijfbeheer voor deze schijf.
 10. Met animaties bedoel ik die plaatjes,bewegend of niet,die staan in een map met foto's,de foto's kan ik bekijken,de plaatjes zijn alleen iconen met een ondertitel,er staat dus niets op sorry als ik mij niet goed uitdruk,ik ben ook 87 jaar gr guy223
 11. als schijf wel wordt gezien in schijfbeheer, kan je dáár een letter toekennen. dan zou die daarna in de verkenner (en in recuva) zichtbaar moeten zijn. (heb wel eerder meegemaakt dat crystal disk een schijf zonder letter ook niet wilde kennen)
 12. Emile51

  Bitlocker + clone

  Ja, maar in de BIOS werd het nodige aangepast (opstartvolgorde)? Dat is trouwens het probleem niet, booten werkt zoals vanouds. Even verder gezocht : als ik nogmaals probeer C te clonen naar D kan Samsung Data Migration (beide SSD's zijn van Samsung) de 2e schijf ook niet meer vinden?
 13. bedoel je in post 1 dat je de w10 mail app installeerde? staat die app (nog) in je lijst? verwijder die dan eens, je gebruikt m toch niet, en het zou de oplossing kunnen betekenen voor je probleem. hoe verwijderen lees je: https://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/all/windows-10-mail-verwijderen/81c770c5-04ac-4f2c-b5a2-5cd95801c614
 14. clone van 😄 naar d: : dan heb je dus twee (voor windows) identieke schijven en daar kan windows niks mee.....
 15. Hoe kan ik in Outlook, bij het beantwoorden, de originele tekst met een > markeren en daartussen dan reageren? Dus zo: > Dit is de tekst van het originele emailtje, en daartussen kan ik dan een reactie typen > Daarna volgt er weer een origineel stukje tekst en weer een reactie van mij > en nog een stukje > originele tekst van de verzender
 16. Ik zie het. Voor de meelezers zet ik het venstertje met de melding hieronder even apart neer, zodat die melding goed leesbaar is: Ik kan je helaas niet verder helpen. Wat ik je heb laten doen zijn de normale dingen die meestal zo'n probleem verhelpen. Bij jou stond alles echter al goed. Ik weet nu niet hoe verder te gaan. Het wordt tijd dat jij hulp krijgt van iemand die echt wat van computers af weet... 😉 Er zal vast nog een ander lid reageren met een goed idee. Even afwachten.
 17. Andy

  UPS problemen

  De ventilators zijn er al uit en vervangen door een nylonkous van mijn vrouw om stof the weren Maar ja, de UPS warmt toch op, had dat niet verwacht. Maar ik verzin wel iets. Andere leden die op zoek zijn naar een UPS raad ik aan de specs voor decibels te checken want <50db is echt wel luid... Als mijn 'project' klaar is post ik een video. Toch bedank voor de hulp.
 18. Bedankt voor de reactie Droske, nu voel ik mij gerust 😉
 19. Uw voorbeeld werkt bij mij zonder problemen.
 20. Nadat ik het gevraagde heb gedaan verschijnt nog altijd het venstertje bij het knipsel als ik het rechtstreeks wil bijsluiten bij e-mail geadresseerde.
 21. Dat lijkt zeker een mogelijkheid. Maar op het tweede plaatje op de website van Quiet USB fans zie je dat de fan wordt geplaatst op de buitenkant van een kast die veel gaatjes heeft, zodat de warme lucht eruit getrokken kan worden of erin geblazen kan worden. Jij zou dan de luidruchtige ventilators uit de UPS Green Cell moeten halen. De vervangende Quiet USB fans kun je dan aan de achterkant plaatsen op de plek waar de 'oude' ventilators zaten. Houd dan wel rekening met de breedte van de kast, want het is niet erg fraai wanneer die stille ventilators een stuk breder zijn dan de kast. Maar ik zie dat ze in allerlei afmetingen (40; 80; 120 mm) te krijgen zijn. En natuurlijk monteer je ze dan zo dat ze de warme lucht naar buiten trekken, weg van de kast. Het mooiste zou zijn wanneer je de stille fans aan de binnenkant kon monteren (op de plek van de luidruchtige), maar dan wordt het lastig om de snelheid te regelen met de bijgeleverde regelaar, vermoed ik. Wacht gerust op de mening van andere leden.
 22. Deze werkte maar 1 keer maar nu werkt het niet meer. Mijn netwerken.xlsm
 23. Die zin lijkt niet te kloppen. Wat bedoel je precies? Heb je een map met animaties en foto's geopend in de Verkenner, en zie je dan alleen thumbnails (verkleinde weergaven) van de foto's, maar zijn de animaties weg? Zijn al die bestanden spoorloos verdwenen? Of bedoel je misschien iets heel anders: wanneer jij op een animatie dubbelklikt om die te openen, zie je dan misschien alleen een stilstaand beeld? En wat bedoel je precies met animaties? Zijn dat animated gifs (bewegende plaatjes) met de extensie .gif?
 24. Andy

  UPS problemen

  Lol natuurlijk bedoelde ik het ironisch.. foefelaar dat ik ben. Nee niet in de kast: de achterzijde heeft een usb poort. Daar zou ik een mini-hubje op zetten met 2 poorten en zoals bv deze :https://www.acinfinity.com/quiet-usb-fans/ erop monteren. In theorie...
 25. Dan staat dat ook al goed. Hum, lastig... Bepaal zelf of je het onderstaande wilt uitvoeren: 1. Ga naar Instellingen > Apps > Standaard apps. Maak van de app Mail je standaard e-mailprogramma. Doe verder nog niets. 2. Sluit alle openstaande programma's af. Start je computer opnieuw op via klikken op Start > Aan/uit > Opnieuw opstarten 3. Nadat de computer opnieuw is opgestart ga je weer naar Instellingen > Apps > Standaard apps. Maak van Thunderbird weer je standaard e-mailprogramma. 4. Start je computer weer opnieuw op via klikken op Start > Aan/uit > Opnieuw opstarten. Probeer daarna of Kopiëren naar > E-mailgeadresseerde dan wel lukt. Waarom stel ik dit zo voor? Het kan zijn dat er een foutje in het register zit. Door het standaard e-mailprogramma te wijzigen (eerst naar Mail, en daarna weer naar Thunderbird) worden bepaalde waarden opnieuw in het register gezet.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...