Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. na een paar dagen geen internet te hebben gehad in het geweldige Maleisie, nu net geprobeert om de scan uit te voeren, ik krijg alleen de elke keer de melding dat het systeem gereboot moet worden, nu heb ik al een paar keer opnieuw opgestart maar dit haalt niets uit
 3. Vandaag
 4. Ik laat zeker weten hoe het afloopt
 5. Gisteren
 6. Probleem opgelost, sorry
 7. Ik heb deze schijfcontrole inderdaad onderbroken, het scherm stond al twee uur onafgeboken op hetzelfde bericht, en de laptop werd ongewoon heet. Ik zal morgen nog eens proberen.
 8. Prima en eenvoudig systeem! Bedankt En opgelost !! Vaes
 9. Lees verder (i.v.m. de nieuwste dreiging van ransomware vandaag)
 10. Hm... Ik deed dat, maar flash denkt dat ie nog uit staat
 11. Blijkbaar een gevolg van schijffouten. Hopelijk kunnen deze tijdens de schijfcontrole hersteld worden. Dat is soms maar schijn. Ik raad je toch aan (veel) geduld te hebben. Als je deze schijfcontrole onderbreekt dan kan dat zware gevolgen hebben.
 12. De computer van mijn dochter, een Aspire V3-771G kan niet meer opstarten. De laptop opent met de melding "problemen vaststellen op deze computer, maar dan geraak ik niet meer verder. Na herhaaldelijk proberen opnieuw op te starten draait nu al meer dan een uur een scherm met de vermelding "Schijffoute worden hersteld. Dit kan langer dan een uur duren". Ik heb de indruk dat er geen beweging in zit. Graag uw advies. Dank bij voorbaat.
 13. Download Treesize Free en installeer het programma. Open Treesize Free met administratorrechten Klik op Select Directory in de werkbalk en kies C:\ Klik op Size in de werkbalk en vouw de map Windows uit. Plaats een schermafbeelding in je volgende reactie. Met de volgende tool kan je de onnodige bestanden in de Windows Installer map opruimen: Download Windows Installer Unused Files Cleanup Tool en unzip deze WICleanupUI.EXE naar het bureaublad. Rechtsklik WICleanupUI.EXE → Als administrator uitvoeren Selecteer 1-voor-1 alle regels welke veilig opgeruimd kunnen worden.
 14. Windows10 en het is ontstaan nadat mijn vrouw die nog nooit op een pc gewerkt heeft van mij naar muziek Mocht kijken op YouTube daar moet ze afgeleid zijn met steeds verder weg te klikken.Plots kreeg ze een scherm met eentjes.,nulletjes en letters.Toen ze dat vertelde voelde ik de bui al hangen.De eerste maal is het me gelukt om het te omzeilen en heb ik Norton laten diepscannen en die heeft een systeemfout in quarantaine gezet.Ik heb ook kontakt gehad met een medewerker en die gaf me de raad om kontakt op te nemen met Microsoft Nu had ik nog een oude fix-me stick liggen en als ik die aansluit krijg ik de melding de wizard wachtwoord opnieuw instellen als ik op volgende klik krijg een scherm met de vermelding :plaats de wachtwoordherstelschijf in usb station G.Maar die heb ik niet en wat is dat eigenlijk.
 15. Welke besturing systeem staat er op je pc? En is dit probleem ineens ontstaan?
 16. Dank voor Uw suggestie maar op F5 klikken helpt niet. Als ik mijn mailbox open zie ik SOMS kortstondig bovenaan verbinding met Mozilla Firefox is niet actief. Na een paar seconden is dit weg en werkt alles. Ik denk dat ik hiermee moet leren leven denk ik. Of hebt U nog andere ideeên? Mvg
 17. Ik kan gewoon niets doen op mijn pc,krijg steeds dezelfde melding
 18. Van AntoineJohn onderstaand bericht ontvangen: Bij deze sluiten we dit topic af
 19. Hallo. De tablet van mijn zoontje heeft een batterijprobleem. Ik belde naar de winkel en ze raadden mij aan een back-up te maken en hem daarna te brengen. Maar bij Algemeen/Back-up maken en terugzetten staat er een vinkje bij Back-up en herstel en ook bij Automatisch herstellen, maar als ik kijk naar de account zie ik bij Back-ups in Google Drive enkel 1 back-up van 6 kb van in april. En overall staat er bij Google drive 0 bytes van 15 mb gebruikt. Je kan ook niet zien wat er geback-upt is. Hoe kan ik dus zorgen voor een betrouwbare back-up van foto's en filmpjes en spelletjes? Ik weet er niet zo veel over. Dank bv
 20. Er valt wel wat te corrigeren. Verder is o.a. Java en Malwarebytes verouderd. Ik verwittig de log-specialisten om je verder te adviseren. Een beetje geduld dus.
 21. Hierbij de gevraagde bestanden FSS.txt, FRST.txt en Addition.txt FSS.txt FRST.txt Addition.txt
 22. Ik stel voor dat je de Creators update gaat uitvoeren. Ik zal je daar de nodige instructies voor geven. Het is echter van groot belang dat er geen ongewenste software op je computer aanwezig is. Doe daarom eerst het volgende: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 23. Download Farbar Service Scanner naar het bureaublad. Dubbelklik op FSS.exe om de tool te starten. Vink vervolgende de onderstaande items aan. Internet Services Windows Firewall System Restore Security Center / Action Center Windows Update Windows Defender Other Services Klik vervolgens op de knop "Scan". Er zal u een logbestand aangemaakt worden (FSS.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Plaats de inhoud hiervan in uw volgende bericht als bijlage.
 24. Je pc is verre van up-to-date. Je mist zelfs de anniversary update van augustus 2016. Ondertussen zijn we met de Creators update van april 2017 nog een stap verder. Ik kom over een paar uur met een advies om het probleem op te lossen.
 25. Hey beste ComputerDude, Dude, dat wordt opnieuw installeren. Installeer en zet de grub op de schijf /dev/sda Nadien kan je in het UEFI bios de opstart volgorde wijzigen dat of wel alleen Windows opstart zonder Grub of wel Grub opstart waarin je dan kan kiezen of je Windows of Linux opstart.
 26. http://speccy.piriform.com/results/ve7qgcnheG2bScUABopJiee
 27. Wanneer je in Windows 10 de toetsencombinatie Win - PrtSc gebruikt, dan wordt de afbeelding automatisch als png bestand opgeslagen in de map Afbeeldingen > Schermopnamen . Dat is naar mijn weten altijd zo geweest. Zelf geef ik ook de voorkeur aan png bestanden. Die zien er vaak fraaier uit dan jpg bestanden. Ze kunnen ook op iedere Windows pc geopend worden. Ik ken zelf geen manier om dat te wijzigen zodat daarna die schermopnames automatisch als jpg bestand worden opgeslagen. Maar mocht jij om wat voor reden dan ook liever jpg bestanden gebruiken, dan zou je het automatisch opgeslagen png bestand daarna kunnen converteren naar een jpg bestand. Open daarvoor de gemaakte schermopname in een fotobewerkingsprogramma naar keuze. Dat kan bijvoorbeeld Paint zijn. Paint staat op iedere Windows pc. In Windows 10 klik je daarvoor op de knop Start, en dan vind je Paint terug onder de A, in de map Accessoires. Wanneer je schermopname geopend is in Paint, klik je op Bestand > Opslaan als > JPEG-afbeelding. Kies dan de map waar het bestand moet worden opgeslagen, geef desgewenst de schermopname een andere naam, en klik op Opslaan. De afbeelding wordt dan opgeslagen als jpg bestand. Wanneer je altijd schermopnames als jpg bestand wilt opslaan, dan moet je geen gebruik maken van de toetsencombinatie Win - PrtSc. In plaats daarvan druk je dan enkel de PrtSc toets in (of Alt - PrtSc, wanneer je enkel het actieve venster wilt vastleggen). Daarna open je een fotobewerkingsprogramma en kies je Plakken. Daarna sla je het bestand op, waarbij je direct kunt kiezen voor jpg.
 1. Laad meer activiteit