Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. Ok, blijkbaar kan het dus niet aan malware of zo liggen. Aan je videokaart ook niet. Mijn eerste idee is nu: de hele zaak eens voorleggen aan hardwarekenners, maar vooraleer dit te doen: > hoe oud is je pc en is die al eens ooit 'ontstoft' ? (anders gevraagd: heb jij je temperaturen al eens gecontroleerd? > enne: heeft je pc dit allemaal ineens gekregen of is het stilletjesaan begonnen?
 3. ik heb geprobeerd een partitie te maken van de SSD maar zonder succes hij geeft me gewoon het laad cursor weer en doet verder niks toen ik op refresh drukte was de schijf niet meer zichtbaar n het menu.
 4. Vooraleer het toetsenbord te verwijderen ben ik er eerst eens over gegaan met een krachtige stofzuiger. De toetsen werden daarmee opgetild en het stof weggehaald. Dat was al voldoende om dit vervelende probleem op te lossen. PS: Als je deze oplossing wenst te proberen, verzeker je er dan eerst van dat je stofzuiger de toetsen niet opslokt!
 5. Vandaag
 6. dit is het logbestand in bijlage Dank U, Fixlog.txt
 7. Hallo, De problemen waren voor het eerst sinds tijden een week lang nergens te bekennen, ik was erg blij dat ik even probleem loos gebruik kon maken van internet en liet daarom even niets van me horen. Helaas, hebben de problemen nu echter een diepte punt bereikt. Ik heb hetzelfde probleem als eerder beschreven, ik kan alleen momenteen echter al 2 uur lang niks opstarten/site laden met internet, terwijl het normaal periodes van 5-30 minuten waren. Ik heb een heleboel geprobeerd zojuist en ben inmiddels vrij radeloos. Eerst even: Ik heb je instructies gevolgd en het bestand hier bijgevoegd. Wat heb ik nu nog meer geprobeerd? -Zelf een DNS adres ingesteld in de hoop dat dat zou werken. Veranderde niks -DNS geleegd, geen resultaat. Dan 2 wel interessante bevindingen, die misschien wel bijdragen aan het vinden van het probleem: -Een andere ingang bij de router gebruiken verandert niks voor mijn probleem. -De LAN-kabel waar mijn pc gebruik van maakt heb ik is in mijn laptop gestopt. Daar wifi uitgezet, en de laptop kon succesvol gebruik maken van de LAN-verbinding. Dit bevestigt het verhaal van mijn provider (Solcon trouwens), dat vanaf hun kant alles goed loopt/verbonden is. Het probleem is dus mijn computer zou je dan zeggen. -Ik heb mijn computer (windows 8.1) in de veilige modus met netwerken opgestart. Er draaien dus alleen noodzakelijke programmas, en ook hier bleef mijn probleem bestaan. Conclusie?: Het probleem zit hem in mijn PC, maar niet in de software? Aangezien veilige modus niks verandert moet ik het niet in een bepaald programma zoeken zou ik zeggen. Het programma PRTG wat mijn netwerk in de gaten houdt, zegt net als voorgaande keren: http://prntscr.com/ejfkvv. Tijdens de problemen worden Internet : HTTP rood, en Sonde : common SaaS check ook. Ik ben radeloos en hoop op een reactie, ik heb geen idee meer hoe ik dit probleem kan oplossen en waar het zit :(. Bvd, Marnix ipconfig.txt
 8. Hallo, welk programma zou ik best gebruiken om zowel een volledige back up te maken (image) als eventueel apart foto's en dergelijke. Ik was heel tevreden over aomei back up maar die opstartstick kan blijkbaar niet meer opnieuw aangemaakt worden, geeft foutmelding. Dus het programma zou ook een mogelijkheid moeten bieden om een herstelstick te maken.
 9. CrystalDiskInfo zegt 27°C. Bij Gezondheidstest staat er wel "Waarschuwing". ([C5] Current Pending Sector Count: 1)
 10. Beste, gezien geen oplossing heb ik mijn windows7 opnieuw geinstalleerd, helaas, na installatie van windows7 wil de pc niet meer opstarten zwart scherm met knipperende power led, f2 ,5 of 8 bieden geen oplossing bij het opstarten, graag uw hulp
 11. ik bedoel met "gereset" alles verwijderen en windows opnieuw installeren... het ligt niet aan mijn videokaart daar kijk ik elke dag naar...
 12. ipconfig.txt
 13. Ja dat zal prima zijn heeft het ook een voordeel als je 2 kleineren partities maakt zoals u zegt inplaats van een groote partitie van de hele schijf
 14. ik ken jouw behoefte aan schijfruimte niet, maar je zou kunnen denken aan twee partities van elk 250 gieg, dat zal voorlopig wel genoeg zijn, en dan kan je later naar behoefte met behulp van wat je nu aan ruimte niet benut, een meer dedicated indeling maken.
 15. Hoeveel steld u voor, ik heb zelf altijd windows mijn partitie's laten maken ik ben dus geen kei in het weten hoeveel goed is per partitie
 16. Het gaat nog steeds goed. Komt het euvel terug, dan kom ik terug met een nieuwe vraag.
 17. ja, want anders kan windows er niets mee, met die unallocated space... maar gezien de omvang van die schijf zou ik daarop meer dan één partitie aanmaken.
 18. Je bedoeld dat ik disk 1 ook moet indelen in een partitie
 19. 20 gieg is echt te weinig! gezien de grote data schijf ernaast - en omdat de ssd maar 120 gieg is - zou ik ervoor kiezen om die hele drive 0 één partitie te maken voor windows en de program files. overigens: die data schijf zal je ook nog moeten indelen en dat kan je via dat schermpje ook ..!
 20. Dag nine, jouw Canon MP520 is misschien iets ouder dan de mijne: ik heb een Canon MP610. Ik kocht mijn Canon zo'n 8½ jaar geleden. Ook voor mijn Canon kreeg ik op de website van Canon het bericht dat er geen drivers voor Windows 10 waren. Ik heb toen de driver voor Windows 8.1 gebruikt. Die is wel beschikbaar op de website van Canon. Daarna kon ik printen, maar hoe moest ik scannen met die all-in-one? Om makkelijk te kunnen scannen heb je wat extra software nodig. Die is op diezelfde website te vinden. In de lichtgrijze balk klik je dan op Software. Onder 'Uw operating system' moet je dan weer voor Windows 8.1 kiezen. Kies dan ook de juiste bit versie: 32 bit of 64 bit. Waarschijnlijk heb jij nu Windows 10 64 bit, maar kijk dat even na. Als dat klopt, dan heb je ook de 64 bit driver en de 64 bit software nodig. Je hoeft niet alle aangeboden software te downloaden. Ik zou kiezen voor deze software: 1. My Printer v. 3.3.0 (voor onderhoud aan je printer en probleemoplossing) 2. MP Navigator EX v. 1.0.8 (om makkelijk te kunnen scannen) 3. Solution Menu Je installeert eerst de driver. Je sluit de printer pas aan op de nieuwe computer, wanneer daar tijdens de installatie van de driver om gevraagd wordt. Nadat je driver geïnstalleerd is, mag je de overige software gaan installeren. Het is al weer anderhalf jaar geleden dat ik dit gedaan heb, maar ik meen me te herinneren dat ik toen wel koos voor de compatibiliteitsmodus, waarbij ik koos voor Windows 8.1. Ik kan nu gewoon weer scannen, kopiëren en printen met die scanner; precies zoals toen ik hem gebruikte onder Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1. En als mij dat lukte voor mijn Canon MP610, dan is er hoop dat het ook gaan lukken voor jouw MP520.
 21. Moet ik dan een partitie maken van de hele schijf of alleen ongeveer 20gb voor windows
 22. je passer, het is een beestje van zo'n 10 jaar... hij draait, dat kan ik horen, dan valt hij stil en gebeurt er niks meer... en die dropbox, daar bedoel ik mee (omdat ik de printer niet eens alle 3 maanden gebruik) om eventueel via de laptop (daar werkt de printer wel) documenten in te scannen, daar gaat het voornamelijk over (inscannen) en dan via dropbox over te brengen naar de desktop die ik dagelijks gebruik, de laptop af en toe... hopelijk ben ik nu wat duidelijker...sorry voor het brabbelen maar ik verga van de rugpijn, heb hernia van eergisteren...weet niet waar ik het heb...
 23. je zal in dat venster moeten klikken op 'nieuw' en windows een partitie laten aanmaken. als dat gebeurd is zal de install gewoon doorlopen.
 24. (even herhalen): al een oudere printer? enne: 'doet niks': betekent.... start niet op / start wel op maar valt stil / start wel op maar ik krijg een foutmelding/ ... ??? (en: je speler doet het nog wel met andere cd's / dvd's?) (kan ook gewoon zijn omdat die dus niet meer met de 10 om kan gaan) euh.. waarover hebben we 't nu? over het overbrengen van je programmabestanden (van je canon), over iets dat je wil inscannen,... ?? ?
 25. kan ik via m'n laptop (daar staat de printer wel op) inscannen en het dan overbrengen naar m'n desktop, eventueel met dropbox...is dat een mogelijkheid?
 26. toch wel Passer, ik heb de cd maar die doet niks....
 27. Ik heb elk latje geheugen al apart gebropeert maar dit helpt niet.
 1. Laad meer activiteit