Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Marcel31281

  Werkblad Printen

  Het mailen is geen probleem, alleen moet de code zo aangepast worden dat het cellenbereik al bekend is
 3. Gisteren
 4. Astrid68

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Bedankt voor de moeite! Ik heb er idd een andere laptop bij opgestart, maar kom er nog steeds geen wijs uit omdat het beeld in het configuratiescherm totaal van elkaar verschilt. Ook met jouw pdf kom ik er niet uit. Zo ziet het scherm er wel uit op mijn andere laptop, maar niet op de laptop die nu Koreaans is.
 5. stegisoft

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Ik heb een pdf gemaakt maar nu moet je gewoon opletten op de tekening waar je moet klikken. De knoppen enz. zijn inderdaad niet te lezen maar door op de pdf te kijken kan je weten waar je moet klikken. koreaansherstel.pdf Of gebruik een tweede laptop of pc als model zodat je kan zien wat je moet doen.
 6. emielDS

  Werkblad Printen

  heb je al geprobeerd naar uw eigen een mail te sturen? Ik vrees met al die tekeningetjes dat er niet veel van terecht zal komen..
 7. Astrid68

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Bedankt voor je bericht. Dat is nu juist het probleem. Ik kom wel in het configuratiescherm, maar doordat alles in het Koreaans is heb ik geen flauw benul waar ik op moet klikken om dit weer terug te zetten naar Nederlands.
 8. stegisoft

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Zet eens herstelpunt terug van voor de talenpakket. (Configuratiescherm / herstel) Uw dochter moet gewoon office taal pakket nemen om Word in Koreaans te typen.
 9. stegisoft

  Beperkt internet

  Het is beter dat je automatisch verbinding maken voor uw standaard wifi wel aanvinkt en rest uitgevinkt. Misschien is er een andere oorzaak. Zou het kunnen dat je uw wifi signaal op 11 had gezet want sommige toestellen kunnen niet goed om met channel (kanaal) 11 Normaal zou 11 standaard zijn. Zet de laptop eens korter bij de router om te zien of je dan wel prima internet hebt. Een optie zou ook kunnen om de SSID naam van de router te wijzigen. Dat kan je doen bij Mijn Telenet Ga naar Je thuisnetwerk / modem details Daar kan je signaal wijzigen in bijvoorbeeld 2 Bij beveiliging kan je SSID naam wijzigen en ook de paswoord als je dat graag wilt doen. Bij wijzigen moet je wel naar beneden gaan en daar op bewaar klikken. Zet de laptop uit. Wacht minimaal 5 minuten en dan de laptop weer aan zetten.
 10. Astrid68

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Hallo, Mijn creatieve dochter heeft op mijn laptop een koreaans talenpakket geïnstalleerd. Met de bedoeling dat ze in het koreaans in word brieven zou kunnen maken. Leuk, zou je zeggen....ware het niet dat mijn hele laptop nu in het Koreaans is . Dacht het zelf wel even weer terug te kunnen zetten naar nederlands, maar werkelijk alles is in het koreaans. 😕 Ik snap nog het teken waar ik de taal kan veranderen, maar verder kom ik niet omdat onder opties alles in het Koreaans is. Is er een manier ( die ik kan begrijpen...) om mijn laptop weer naar Nederlands te krijgen?
 11. Wiske001

  Nieuwe harde schijf installeren

  Bedankt voor de reactie. Er staan nog twee stickers onder de laptop, één sticker met de serienummer van de laptop en eentje van de batterij, er staat niks bij van Windows of die sticker staat er niet meer bij. De laptop is een Acer ES1-711-C73W Ik ga bovenstaande bestanden downloaden en proberen. Ik hou u op de hoogte. Nogmaals bedankt.
 12. keestramper

  problemen met het laden van een pagina

  Ik heb gisteren de Farbar Recovery Scan Too laten lopen en de ADW cleaner en sindsdien is het opgelost. Als ik nu een pagina open dan gaat die gelijk open zonder die andere gateway site. Het enige probleem is nu dat de site van https://www.nieuwskoerier nu ineens niet meer open wil. Heel erg raar. Als ik met Edge surf gaat hij wel open maar mer Google Chrome niet meer
 13. Om het probleem te kunnen oplossen, is er kennis voor nodig en het moet verantwoord zijn. Er zijn hier op het forum te weinig macOS gebruikers met kennis daarover. Het gaat namelijk om jouw Mac en we willen jouw Mac niet verpesten.
 14. borgoli

  Computer werkt zeer traag

  Zie bijna geen verschil Groeten
 15. I do not like it, so you can not solve the problem, thank you!
 16. abbs

  Computer werkt zeer traag

  Hallo, Hoe gaat het nu na deze update's?
 17. abbs

  problemen met het laden van een pagina

  Hallo, Ik ben even druk een aantal dingen voor je aan het uitzoeken je hoort snel van mij,
 18. borgoli

  Computer werkt zeer traag

  Ok toch gelukt en computer moest terug opgestart worden Groeten
 19. borgoli

  Computer werkt zeer traag

  Maar er gebeurd niets Groeten
 20. Marcel31281

  Werkblad Printen

  Beste Forumleden, Ik heb na lang zoeken een VBA code gevonden die voor mij de planning kopieert en plakt als afbeelding in een mail. Alleen zou ik graag een paar aanpassingen doen ik wil namelijk in de code al het cellenbereik willen kunnen bepalen deze keuze krijg ik nu bij het aanklikken van de knop Het doel is een knop te hebben voor de planning van de Nederlandse monteurs en 1 voor de Belgische monteurs is het ook mogelijk de koppen van het werkblad met de planning voor BE bij printen mee te nemen? Alvast bedankt voor jullie hulp Planning 2019 test2.xlsm
 21. abbs

  Nieuwe harde schijf installeren

  Als het goed is staat er nog een sticker onder op je laptop met de Windows OEM key (Windows 7) want deze key is verbonden aan je moederbord. Je kan via het volgende programma een iso downloaden en die dan op cd of usb stick zetten. Software updater Of kijken of het lukt hier de iso te downloaden Windows 7 Lukt dit niet kan je kijken of je hier via acer recovery cd's bestellen aser recovery.
 22. Wiske001

  Nieuwe harde schijf installeren

  Hallo, er stond bij aankoop windows 7 op, en voor de crash windows 10
 23. abbs

  geen geluid

  Hallo, Je kan kijken of je de drivers opnieuw kan installeren (ik kom nu niet op de site waar die worden aangeboden van HP) dus ik kan niet kijken welke je nodig heb. Of je kan de firma eens bellen waar je de pc heb gekocht en aanspraak maken op je garantie.
 24. falstring

  Stuurprogramma

  voor een externe schijf hoef je doorgaans geen stuurprogramma te installeren. heb je de schijf in een andere usbpoort geprobeerd (bij voorkeur rechtsteeks op het moederbord (achterkant pc, bij een laptop speelt dit niet) doet de schijf het wel als je 'm bij de buurman inplugt?? kabeltje met dubbele plug erbij en dat dan correct verbonden? vaak zie je dat bij externe schijven de interface (het printplaatje tussen de usbuitgang en de schijf zelf) het begeeft. in zo'n geval: kassie openbreken en de kale schijf in of aan een andere pc hangen. (soms moet die een Linuxsysteem aan boord hebben omdat windows het format van de schijf niet kan lezen.
 25. falstring

  Chrome timeout na formateren

  geformatteerd, dan is de hele schijf dus helemaal leeg. toen heb je w10 er opnieuw op gezet: een kale van windows zelf, of een disk-kloon? ik vermoed dat het met de drivers van de netwerkkaart te maken heeft, of misschien wel met de chipsetdrivers van je moederbord. begin eens met configuratiescherm te typen in het zoekvak, ga dan daar naar apparaatbeheer, rechtsklik op je netwerkadapter en werk de stuurprogramma's bij. daarna: herstart via startknop / afsluitmenu / optie 'opnieuw opstarten' (nb dat is de enige manier waarop windows zichzelf weer helemaal in het geheugen opbouwt.)
 26. abbs

  Nieuwe harde schijf installeren

  Hallo, Welke Windows versie heeft op deze pc gestaan?
 27. Freddy dp

  geen geluid

  Ben 2 keer naar systeemherstel gegaan , telkens heeft het een paar uren geduurd en telkens mislukt. Na de eerste keer het bericht gekregen dat het misschien aan de antivirus lag , dan uitgeschakeld, maar hetzelfde probleem. Freddy
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.