Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Afmetingen koelers (fans) bepalen

  Gewoon simpel. Van kant tot kant.
 3. Laptop met windows 10 heeft rare kuren

  Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. (scan now) Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. (Clean & repair) Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. (clean & restart now) Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. (view log file) Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.) Typ links onderaan op vergrootglas en typ wifi Klik dan op bekende netwerk beheren Klik dan op alle wifi verbinding dat je hebt dat NIET uw standaard wifi is klik en op niet onthouden. Wil je om een of ander reden een ander wifi punt verbinding maken dan moet je zorgen dat automatisch verbinding uitstaat alvorens te verbinden. Doe je dat niet dan zal Windows steeds zoeken naar de beste wifi verbinding en dat wilt niet zeggen dat je ook internet hebt. Dat komt omdat Windows naar de beste wifi signaal kijkt zonder te kijken of je wel internet hebt.
 4. plug in alleen te instaleren met i e browser

  a.u.b. gebruik geen internet explorer want het is niet veilig meer. Je kan beter kijken bij de fabrikant of die geen Windows 10 software heeft. Ik werk nu altijd met Edge en ik zou niet eens weten wat niet werkt. Ook mijn camera werkt prima in Edge, ook al zegt de fabrikant dat ik Chrome moet gebruiken. Om eerlijk te zijn: het werkt zelfs beter in Edge dan in Chrome. Ik gebruik de NAS. Met browser kan je bijna altijd zoiets doen maar meestal hebben fabrikanten een app voor Windows ofwel een app voor smartphones of tablet. Gebruik zulke dingen maar zeker niet Internet explorer. Je moet wel Windows 10 kennen. Start Edge en dan rechts bovenaan op 3 puntjes klikken en dan Met Internet Explorer openen Staat het niet bij dan moet je in Windows 10 zo doen: Vergrootglas en dan ap typen en apps en onderdelen klikken. Dan optionele onderdelen beheren klikken en daar kan je op toevoegen klikken.
 5. Heb je ook op een gewone Windows computer ook dat probleem? Linux is op dat gebied helemaal geen moeilijke want zelfs al zou Linux dat niet als pdf zien dan zal het meestal nog kunnen lezen.
 6. Microsoft Visual C++ error

  Het lijkt elke keer te gebeuren als ik google chrome open en daar een site (random) in bezoek.
 7. Hoi beste Luc, ik betwijfel het dat de .PDF bestanden in Linux Mint veranderen naar .txt bestanden van 0 Bytes, ik geloof eerder dat dit ofwel in de Galaxy gebeurd tijdens het downloaden of tijdens het overzetten op USB-stick. Dat zouden we eerst moeten zien te ontdekken.
 8. Dag Hensyr, Als ik pdf files download via pc blijven die files pdf. Ik heb nochtans via de samsung galaxy tab al regelmatig files overgezet naar usb stick zonder problemen. De laatste weken echter zie ik dus dat de pdf files verandert zijn in .txt met 0 bytes. Zou er misschien een bepaalde update zijn geweest op samsung waardoor er fouten komen, of een update bij linux? De stick in een andere computer steken heb ik ook al gedaan, met hetzelfde resultaat.
 9. Externe HD initialiseren: lukt niet

  Tja, dergelijke dingen koop je beter niet 2de hands hoor. Je kunt er u zelden veel voordeel mee doen. Stel je even de vraag: "Waarom verkoopt iemand een schijf die slechts 6mnd oud is?" Spreek er de verkoper eerst eens over aan. En ben je in het bezit van de aankoopfactuur?
 10. Externe HD initialiseren: lukt niet

  Het gaat inderdaad over een schijf van maar 6 maanden oud. Gekocht op 2dehands een paar weken geleden. Normaal bijt ik mij in zulke dingen in. Ook al versta ik er weinig van de computerzaken. Maar deze keer volde ik dat het niet zal lukken. Hoewel met de returnprocedure is het ook nog niet 100%. Nog nooit gedaan en maak mij toch wat zorgen. We zullen zien...
 11. Dit probleem kan ook zijn ontstaan als het wachtwoord verkeerd word ingevuld of dat dat regelmatig gebeurt. Hier word ook op gereageerd als verdacht. Wat passer schreef: (misschien ook je mailadres ook hier eens invullen: https://haveibeenpwned.com/ ) Uitleg: nhttps://tweakers.net/nieuws/127725/nederlandse-politie-zet-eigen-variant-have-i-been-pwned-online.html Verder zijn er geen site's zoals ik weet waar je je e-mailadres kan laten nakijken
 12. Externe HD initialiseren: lukt niet

  Ik ging er vanuit dat het om een tweedehands schijf ging die je nog maat net (nieuw) in je bezit had. Blijkbaar gaat het effectief om een splinternieuwe ext hdd. Dan is het inderdaad verstandig de garantie aan te spreken.
 13. @abbs Hartelijk bedankt voor alle hulp! De screenshots (en dus ook handleiding) van MalwareBytes is/zijn al outdated. Maar het principe is nog steeds duidelijk en ik vind het wel terug wanneer dat nodig is (voorlopig laat ik even de premium versie van 14 dagen even actief). Ik heb DelFix laten draaien en ook een herstelpunt gemaakt. Toch heb ik nog wat vragen: 1) het is dus in dit geval niet waarschijnlijk dat het netwerk van mijn pa gehacked is geweest en zijn traffic gesniffed werd? Omdat ik - toen ik zijn hotmail-account herstelde met een hersteladres - bij account-activiteit enkel pogingen en succesvolle aanmeldingen zag vanaf het IP-adres waarvan de dagen (en weken) ervoor succesvol was aangemeld, waaronder een dag dat ik bij mijn pa thuis was. 2) En is er een manier waarop ik kan achterhalen of zijn e-mailadres is gebruikt om SPAM mee te versturen? Alvast hartelijk bedankt voor alle hulp so far! Mvg, Nikko
 14. plug in alleen te instaleren met i e browser

  de eerste geeft dit aan Als u Windows 10 hebt, hebt u ook al Internet Explorer 11, dus hoeft u verder niets te installeren. Microsoft Edge is echter een gloednieuwe browser die ook wordt meegeleverd met Windows 10, en bovendien is het uw standaardbrowser. Bekijk die hier! en wat heb ik aan Firefox ,die heb ik al maar lukt er ook niet mee ?
 15. plug in alleen te instaleren met i e browser

  https://www.microsoft.com/nl-nl/windowsforbusiness/end-of-ie-support Probeer eens te upgraden. Indien FF ook kan. https://www.mozilla.org/nl/firefox/new/
 16. Ik geraak er niet meer uit wijs. De ene keer maakt hij geen netwerkverbinding (en is er ook geen netwerk te vinden). De andere keer wel (zoals nu). Dan weer is de toetsenindeling zomaar veranderd naar azerty terwijl het een qwerty toetsenbord is. Kan ik die laptop hier eens laten doorlichten?
 17. Hoi beste Luc, ik heb enkele vragen voor jou. Was dit een éénmalige gebeurtenis of gebeurd dit telkens u die USB-stick in de poort steekt bij Linux Mint? Hebt u de USB-stick al in een andere computer geplaatst en had u daar wel nog .PDF bestanden?
 18. plug in alleen te instaleren met i e browser

  heb wel het venstertje dat opent maar helemaal na gekeken maar geen Internet Explorer
 19. plug in alleen te instaleren met i e browser

  zie wel de lijst maar helaas geen Internet Explorer
 20. plug in alleen te instaleren met i e browser

  in ieder geval bedankt voor de hulp en we wachten af !
 21. plug in alleen te instaleren met i e browser

  heb wel het venstertje dat opent maar helemaal na gekeken maar geen Internet Explorer 11
 22. plug in alleen te instaleren met i e browser

  https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026136/windows-10-use-internet-explorer En zo? Lijkt hetzelfde maar net een andere weg, lijkt mij sterk dat IE11 er niet op staat, is standaard in W10.
 23. plug in alleen te instaleren met i e browser

  Dat is apart. Hier heb ik geen verklaring voor. Hopelijk kan een ander forumlid jou hiermee verder helpen, want ik ben nu door mijn opties heen.
 24. plug in alleen te instaleren met i e browser

  gevonden maar Internet Explorer 11 staat er niet tussen
 25. plug in alleen te instaleren met i e browser

  De mogelijkheid bestaat dat op jouw computer Internet Explorer is uitgeschakeld. Dat zullen we even gaan controleren. Ga via het Configuratiescherm naar Programma's en onderdelen. Klik in de linker kolom op 'Windows-onderdelen in- of uitschakelen: Er opent dan een klein venstertje: Controleer of er een vinkje staat voor Internet Explorer 11. Geen vinkje? Zet er dan zelf een vinkje voor. Klik daarna op OK om dat venster te sluiten. Belangrijk: daarna moet je de computer opnieuw opstarten. Dat doe je via Start > Aan/uit > Opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart, controleer je of je Internet Explorer nu wel kunt vinden via Start > Accessoires.
 26. plug in alleen te instaleren met i e browser

  nee dan vind hij microsoft edge
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×