Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. 1. Klik met uw rechtermuisknop op de startknop 2. Klik op Opdrachtprompt (administrator) (er kan eventueel een melding komen die u moet accepteren met uw wachtwoord of met de uitvoeren button ) Als het venster geopend is volgt u de volgende stappen: 3. Plak de hierna volgende tekst in het Opdrachtprompt venster: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} 4. Klik op enter 5. Wacht nu geduldig af (eventuele fouten kunt u negeren) 6. Als het goed is zal het startmenu weer werken. mvg, Hcf
 3. Ja, zoiets gevonden (via configuratiescherm, windows update, probleemoplossing) en geprobeerd, maar er is voorlopig niets veranderd, ook niet na herstarten.
 4. Toch gelukt inderdaad met een andere browser, kon alleen geen tekst typen vandaar alleen de 2 bijlages
 5. Gisteren
 6. Hoi Passer, hartelijk bedankt, hij staat er nu op.
 7. Ik zie uwe Bitdefender niet in de opstart staan, dat is vreemd. Misschien zien de Malwarefighters iets in die log staan dat niet ok is maar volgens mij is er desbetreffend niets mis met je pc. Ga eens naar Apparaatbeheer / Netwerkadapters. Klik met de rechter muisknop op de Wi-Fi- adapter en kies Apparaat verwijderen. Herstart de pc. Je Wi-Fi driver wordt automatisch opnieuw geïnstalleerd. Geef je pc daar even de tijd voor. Wat is het resultaat?
 8. Download CCleaner (als je het nog niet hebt). Installeer het (als je niet wilt dat Google Chrome op je PC als standaard-webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken'. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af. Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.
 9. De handleiding is nu up-to-date. Je pc vernieuwen zonder dat dit invloed heeft op je bestanden. Succes!
 10. ik heb al een hele tijd traag internet , als ik de laptop opstart gaat het snel maar na enkel websites te hebben geopend word het traag start ik de laptop terug op dan gaat het terug snel . het maakt niet uit welke websites ik open .
 11. OK, dan wordt het stilaan tijd om je pc te vernieuwen zonder dat dit invloed heeft op je bestanden. De handleiding die je daarvoor kunt volgen moet ik eerst nog updaten. Dat is mijn eerst volgende taak. Ik geef een seintje zodra ze bijgewerkt is. In afwachting kun je al een back-up van je data naar een extern medium maken.
 12. https://support.office.com/nl-nl/article/Uw-accountinstellingen-zijn-verouderd-4484de9e-66b2-46a9-8459-6ca1fcc110b4 dit zou het moeten zijn...ik hoop dat het klopt, was een beetje boven z'n t-water...laatste dag schooljaar hé, liefs, nine
 13. Neen is wat anders
 14. Stekkertje van de boxen op de goede plaats en volledig ingeplugd? Staat op de boxen een aan/uit-knopje - zo ja: staat het op Aan ?
 15. Als je klikt op 'only with Firefox - Get Firefox now' dan haal je Firefox binnen en niet de addon. Ik vermoed dat je weer vanuit Edge de link geopend hebt, want als ik het vanuit Firefox doe krijg ik onder 'Download anyway' een gewone downloadknop. Hoe dan ook: klik eens op deze link: https://addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/adblock-plus/addon-1865-latest.xpi?src=dp-btn-primary - dan moet normaal de download automatisch gebeuren. Moest je een foutmelding krijgen, dan meld je het maar. (enne: ga eens naar deze link vanuit FF ?)
 16. Hallo, Gaat het om de zelfde pc als hier:
 17. Hallo, Mooi, dat zou de volgende stap zijn Verder is je pc in orden. Met het onderstaande tooltje ruim je o.a. alle gebruikte tools op: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak ook een nieuw herstelpunt Uitleg.
 18. Nog een probleem , de pc is ongelooflijk traag. Kan een Windows up-date invloed hebben op de snelheid? Er is op dit moment een windows up date aan de gang, dit duurt ook zeer lang. Graag een info van een expert.
 19. Ik wil mijn Asus Memo tablet 7 terug naar fabrieksinstellingen zetten door een hard reset te doen maar moet denk ik iets verkeerd hebben gedaan. Ik kan de recovery namelijk niet uitvoeren; recovery start zelfs niet op. Onderaan mijn scherm waar ik de reset uit zou voeren staan volgende gegevens: FASTBOOT INIT... E: installer device ignored FASTBOOT CMD WAITING E: Failed to mount device '/dev/block/sda1' as installer partition using fs_type 'vfat' E: installer device ignored E: installer device ignored E: No valid istaller medium found Could nog open /sys/devices/virtual/blacklight
 20. hielp ook niet ,heb CCleaner verwijderd en daarna terug gedownload en nu is het OK!
 21. En wederom loopt Chrome ook weer vast, en ook zwarte vlakken...
 22. Buiten da er een paar apps zijn terug geplaatst denk ik niet veel verandert. Boxen doen het nog steeds niet
 23. Dochter nam boxen mee, bracht ze terug, ze beweerd niets veranderd te hebben maar ik krijg geen noot muziek meer uit mijn computer
 24. Kijk eens of er in Windows update een knop staat Probleemoplosser uitvoeren
 25. Dank je wel Passer, zie bijlage svp.
 26. Wat is het resultaat van Windows Repair all in one?
 1. Laad meer activiteit