Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Beste, inderdaad de 6.9, heb er heb 850€ voor betaald, er zijn enorm veel fouten bij het installeren onder windows10. Na installatie loopt Edius veelvuldig vast, dvd of blu-ray branden lukt niet..... Vermoed ook sterk dat ik mijn destijds gekochte adobe produkten , levenslange activatie, zal verliezen en deze opnieuw zal moeten aankopen (abonnementen?). Heb een laptop met windows 10 en vind de 10 een klote besturing, je hebt totaal GEEN controle meer over je computer
 3. Hallo, Mijn laptop draait op Windows 10 Krijg bij meldingen - Veleng uw Norton licentie Nu -Virussen gededecteerd klik omvirussen te verwijderen Zie naar Knipsel 1 en 2 (bijgevoegd) Heb er ook een FRST bestanden bijgezet Alvast bedankt ldv Addition_17-01-2020 14.27.16.txt FRST_17-01-2020 14.27.16.txt
 4. Vandaag
 5. Edius is wel geschikt voor Windows 10 maar jij hebt een oude versie. Je hebt versie 6.9 terwijl tegenwoordig versie 9.5 is Dat is met alles zo. Maar als je uw oude versie wilt installeren dan zou je waarschijnlijk Windows 10 32 bits moeten installeren. Heb je 64 bits dan moet het in Windows 10 64 bits werken. Mogelijk moet je nog iets extra installeren.
 6. Ik heb een probleem met de aansluiting en werking van mijn printer. De situatie was een desktop computer met windows 7 en met printer Canon PIXMA MP 230 en een laptop met windows 7. De printer is verbonden met de desktop en vanaf de laptop kon ik printopdrachten uitvoeren. Nu heb ik de laptop vervangen door een nieuwe met windows 10 en nu werkt het printen vanaf de laptop niet meer. Als ik de printer direct aan de laptop aansluit kan het wel, bij apparaten en printers zie ik wel een vage afbeelding van de printer maar met de aanduiding offline en bij media apparaten zie ik wel de desktop met een uitroepteken en de mededeling niet verbonden. Ik heb alles al geprobeerd maar kom er niet uit en denk dat het probleem dus bij de nieuwe laptop moet liggen.
 7. iEscape

  Veilige modus

  Topic is nog open, bij deze wordt het topic gesloten
 8. Noem mij een programma dat niet werkt in Windows 10
 9. abbs

  PC opschonen

  Hallo, Heel goed, er is hier en daar wat gerepareerd dus hopen dat dat genoeg is geweest. Dan mag je de laatste stap doen; Malwarebytes kan je laten staan en één maal in de week (na te hebben geupdate) je pc mee scannen. Met het onderstaande tool ruim je de meeste tools op die we hebben gebruikt: Download KpRm van Kernel-panik en sla deze op uw bureaublad op. Klik met de rechtermuisknop op KpRm.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zet een vinkje bij: - Delete Tools Klik op de knop "Run"en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt, dit kan je als bijlage posten. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen.
 10. droske

  van 7 naar 10

  @wimb Dubbelpostings op meerdere forums brengt verwarring en misleidt de helpers. Het wordt daarom hier niet geaccepteerd. Lees ook de forumregels er nog eens op na. Het spijt me maar het topic wordt nu dan ook gesloten. Indien je elders niet (meer) geholpen wordt dan kun je via PB vragen om je onderwerp te heropenen. Je begrijpt dat het dan voor ons wel van essentieel belang is dat je ons mededeelt welke adviezen van andere raadgevers je al uitgevoerd hebt.
 11. PolH

  PC opschonen

  sorry, ik had niet alles gelezen. en nu krijg je de logfile. en voor het ogenblik is mijn pc niet meer uitgevallen CBS.log
 12. droske

  van 7 naar 10

  Welkom op ons forum. Is je Windows 7 helemaal up-to-date?
 13. Als ik naar je screenshot kijk dan ben je behoorlijk de mist in gegaan betreffende je doelstelling. Al je persoonlijke mappen hebben de naam Documenten gekregen hoewel het icoon van de originele mappen is behouden. Om je uit het slop (wat een woord hé) te halen is het voor ons van belang te weten te komen wat de huidige stand van zaken is. In volgorde van boven naar beneden lijken de mappen met de naam "Documenten" in werkelijkheid de volgende mappen te zijn: Downloads Bureaublad Documenten Muziek Video's Afbeeldingen Van deze 6 mappen zou ik graag de locatie willen kennen. Klik eens op die eerste map met de rechtermuisknop en kies voor Eigenschappen en klik daarna op het tabblad Locatie. Maak hier een screenshot van. Herhaal dat voor alle 6 mappen en plaats de screenshots in je volgende afbeelding. De Data, Back-up (F:) partitie lijkt nog helemaal leeg te zijn maar open die partitie eens en maak ook een screenshot van de inhoud (rechter deelvenster). Plaats het in je volgende antwoord. Klik ook eens met de rechtermuisknop op Start en kies Schijfbeheer. Maak er een screenshot van en plaats het in je volgende antwoord. We verwachten in je volgende antwoord dus 8 screenshots.
 14. wimb

  van 7 naar 10

  hallo ik heb een desktop Hp van een jaar of 10, volgens de specificaties is die nog up te graden naar Windows 10 - nu Win 7echter hij blijft hangen aan updates bij instal van win 10 aan 46% updates van de windows 7 heb ik uitgeschakeld alsook het antivirus programma van windows 7 specs van desktop intel I3 processor van 3ghz / 6 GB ram / video card Radeon HD5470 directX 9 en hoger (HP p6570be desktop ) iemand een oplossing ?
 15. Dag kweezie wabbit, Bedankt voor uw geduld, ik durf bijna niet meer verder gaan, gezien ik zo'n enorme wispelturige antwoorden moet geven op uw vragen. Ook ditmaal is dat mijn probleem; Op vraag 1: Ja dat doet zich voor voor 50% en dan voor de andere helft, moet ik naar de taakbalk om Firefox te openen. Op vraag 2: Daar is het probleem quasi onbestaande, en gaan de links (voor 95%) direct open. Dus hier werkt het goed. Ik begin te twijfelen in Firefox, en vraag u, of ik niet beter een andere meer betrouwbare server zou installeren als standaard ? Misschien Google Chrome (staat bij mij geïnstalleerd), of geef me iets dergelijks.... Een feit is, dat ik geen enkel probleem heb in mijn Gmail, met het openen van links en bijvoegsel !! Graag een seintje. Roland.
 16. droske

  Veilige modus

  Mede namens porrelaar wens ik je nog veel computerplezier. We sluiten dit topic.
 17. terrin

  Veilige modus

  Ja , weeral fijn dat je me geholpen hebt !!!!!!
 18. droske

  Veilige modus

  Het is dus gelukt?
 19. Even kijken of ik het goed begrepen heb. De problemen doen zich dus voor met de proximus en belgacom accounts in de mail app van windows 10. Misschien zit het probleem dan niet bij firefox maar bij de mail app. 2 vraagjes Doet het probleem zich ook voor als je de mails van de proximus en belgacom accounts online leest in firefox? Doet het probleem zich ook voor als je de mails van de gmail account leest in de mail app van windows 10.
 20. Google heeft een aanpassing aan de downloadcontrole van Chrome doorgevoerd waardoor de browser voortaan alle downloads controleert. Chrome maakt gebruik van Google Safe Browsing-dienst om te bepalen of een bestand kwaadaardig is. Hiervoor stuurt de browser de checksum en wat andere informatie van het bestand naar Google en ontvangt vervolgens een oordeel of het om een goedaardig of kwaadaardig bestand gaat. Voorheen werden echter niet alle downloads gecontroleerd. Chrome maakte gebruik van een lijst met extensies die het wel en niet moest controleren. Extensies die niet op de lijst stonden werden genegeerd. De aanpassing die Google heeft doorgevoerd zorgt ervoor dat alle extensies worden gecontroleerd, behalve die op de whitelist staan. "Dit houdt in dat bij bijna alle bestanden die je downloadt, de checksum en wat andere informatie over het bestand naar Google worden gestuurd. Het is nog onduidelijk wat dit voor de privacy inhoudt", aldus Yakov Shafranovich van securitybedrijf Nightwatch Cybersecurity. Gebruikers kunnen de downloadcontrole uitschakelen door Safe Browsing in zijn geheel uit te schakelen. De browser zal dan ook niet meer voor phishingsites en dergelijke waarschuwen. Er is geen optie om de downloadcontrole los van de controle van bezochte websites uit te schakelen. bron: security.nl
 21. Microsoft heeft een nieuwe versie van Edge gelanceerd en belooft dat de browser meer privacy dan de oude Edge biedt. De nieuwste Edge-versie is op Chromium gebaseerd, de opensourcebrowser die ook de basis voor Google Chrome, Opera en andere browsers vormt. Vorig jaar verscheen al een testversie van Edge Chromium, maar nu is de definitieve versie uitgebracht. De browser biedt volgens Microsoft betere prestaties en meer privacy dan de oudere versie. Het techbedrijf heeft het zelfs over een "privacybelofte". Standaard blokkeert Edge Chromium trackers van websites die gebruikers nog nooit hebben bezocht en schadelijke trackers. Daarnaast kunnen gebruikers de browser strenger instellen zodat de meeste trackers worden geblokkeerd. Edge Chromium is beschikbaar voor macOS en Windows. In de toekomst zal de browser automatisch op Windows 10-computers worden geïnstalleerd en de oude Edge-versie vervangen. De komende weken zal deze migratie beginnen, waarbij er wordt begonnen met Windows Insiders. Vooralsnog zal de automatische upgrade naar de nieuwe Edge niet binnen bedrijven en onderwijsinstellingen plaatsvinden. bron: security.nl
 22. Nog geen twee dagen na het verschijnen van een beveiligingsupdate voor het crypto-lek in Windows 10 en Server 2016/2019 zijn er proof-of-concept exploits verschenen. Door de kwetsbaarheid is het mogelijk om man-in-the-middle-aanvallen op versleutelde verbindingen uit te voeren, en zo vertrouwelijke informatie te achterhalen, en malware te signeren waardoor het van een betrouwbare partij afkomstig lijkt. Het beveiligingslek werd door de Amerikaanse geheime dienst NSA ontdekt. Volgens de dienst zullen aanvallers op korte termijn misbruik van de kwetsbaarheid maken. Inmiddels zijn ook twee proof-of-concept exploits online verschenen om de kwetsbaarheid te demonstreren. Via de exploits, onder andere van een Deense beveiligingsonderzoeker, is het mogelijk om bestanden in naam van een andere partij te signeren. Volgens Yolan Romailler van securitybedrijf Kudelski Security, dat één van de proof-of-concept exploits en een uitgebreide uitleg van de kwetsbaarheid online publiceerde, zal het lek niet door scriptkiddies of ransomware worden gebruikt. Het grootste probleem is de mogelijkheid voor het uitvoeren van man-in-the-middle-aanvallen. In deze gevallen moet de aanvaller nog steeds controle over het netwerk van het slachtoffer hebben. Onderzoeker Saleem Rashid demonstreerde op Twitter al een man-in-the-middle-aanval tegen GitHub. Romailler stelt dat de kwetsbaarheid niet eenvoudig is te misbruiken en er daarom is besloten de proof-of-concept exploit vrij te geven. De onderzoeker merkt op dat de kwetsbaarheid "niet goed genoeg" voor een plotselinge ransomware-uitbraak is, zoals bij WannaCry het geval was. "Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom de NSA besloot om hun ontdekking niet zelf voor aanvallen te gebruiken, maar te rapporteren. Voor hen is het waarschijnlijk beter dat de VS is gepatcht, dan het risico te nemen dat het tegen de VS wordt ingezet, aangezien het aanvalsoppervlak zo groot is", besluit Romailler. bron: security.nl
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.