Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Iemand bekend met een gratis programma waarmee vele kleine dossier kunnen opgevolgd worden? Een soort van MS project maar dan gratis. Een vereiste is 4 users via een server of cloud? Een gantt chart is een meerwaarde om het overzicht te bewaren. Project libre is enkel als single user gratis. Alle info is welkom. Ik gebruik nu planner van Office 365 maar mis hier een overzicht. Er zijn ongeveer 100 lopende projecten met telkens 5 tot 10 taken per project
 3. waarom openen tracking linken van pakjesdiensten niet op mijn smartphone wel op laptop ? krijg melding " de verbinding werd geherinitialiseerd "
 4. Vandaag
 5. zolang je niet tegen windows zegt dat de cam moet worden uitgeschakeld, zal windows hem netjes weer installeren elke keer je de pc start. uitschakelen doe je zo: rechtsklik op de startknop, ga apparaatbeheer, zoek je webcam, rechtsklik erop en kies 'apparaat uitschakelen'
 6. kweezie wabbit

  Trage pc

  Mooi zo. En gaat de pc nu wat sneller?
 7. Gisteren
 8. ja hoor: En je kan kiezen voor het maken van een CD of van een stick
 9. Ik heb een interessant vraagje eigenlijk. Iedereen wil een webcam op zijn laptop, maar ik wil die juist weg hebben. En waarom dit mij zo triggert is het feit dat ik elke keer de software van de webcam verwijder en die er 5 minuten later terug opstaat zonder dat ik van iets weet, alhoewel ik niet met webcam werk. Mijn vraag is dus, hoe kan ik de software definitief verwijderen, want ik vind het niet normaal dat die steeds terug staat en ik die steeds moet verwijderen. Iemand een ideetje? Robby
 10. ok, succes zou ik zeggen. enne: lees even dit hier (<klik!) en de andere dingen die in dat topic erachter komen. Je steekt er nog wat van op denk ik.
 11. @Passer ik hou je op de hoogte. Dit alles dus via EaseUSbackup and restore, ook die rescuedisk?
 12. Hallo, In onderstaande macro wordt een range van 1 file met verschillende bladen gekopieerd naar een andere file waar al die gegevens onder elkaar staan. Nu wordt alles gekopieerd en de opmaak overschreven, dus zou ik enkel de waarden + de Formules en getalnotaties willen kopiëren ipv alles zoals : Selection.PasteSpecial Paste:=xlPasteFormulasAndNumberFormats, Operation:= _ xlNone, SkipBlanks:=False, Transpose:=False Kan iemand mij hier de oplossing voor geven? Alvast bedankt. ' Macro1 Macro ' Sneltoets: Ctrl+m Dim varCellvalue As
 13. Ik heb een database bestand geconverteerd zodat het ingelezen kan worden in Libre Office. Het wordt dan een Calc bestand. Nu wil ik dat bestand omzetten naar een database of naar een tabel. Ik heb op het internet gezocht maar wat daar gebeurt, klopt niet met mijn pc. Heeft iemand enig idee hoe ik van een calc bestand naar een tabel kan werken? Gerda (Gerda, 'k verplaatste het even naar Software waar je meer softwarekenners gaat tegenkomen)
 14. Hallo, Als je app-Mail niet gebruikt verwijder dan de account eruit. en account uit de Mail- en Agenda-apps verwijderen Kies in de app Mail of Agenda de optie Instellingen linksonder. Opmerking: Kies op een telefoon of tablet de optie Meer. onder aan de pagina voor de optie Instellingen. Kies Accounts beheren en daarna het account dat u wilt verwijderen.
 15. GEAtje

  Trage pc

  Hierbij het gevraagde bestand/log MW rapport.txt
 16. heb er zelf geen verstand van, maar deze lui claimen dat wel te hebben: https://nl.stealthsettings.com/cum-conectam-apple-magic-mouse-magic-mouse-2-pe-windows-10-pair-bluetooth-magic-mouse.html
 17. Hallo, De eerste is de standaard app Mail programma die in Windows 10 zit, de 2de is je Outlook uit Office. Je moet bij je instellingen wat veranderen klik Start > klik Instellingen > klik Apps > klik op Standaard-apps > stel onder E-mail je Outlook in (ik heb app-mail als voorbeeld).
 18. Hallo! Ik heb een Magic Mouse van Apple die verbonden is op mijn Windows pc, maar deze kan niet scrollen... Iemand die hier een oplossing voor weet? Wat ik al gevonden of geprobeerd heb is Boot Camp downloaden maar dit lukt mij precies niet. Alvast bedankt.
 19. Je onderste plaatje is de office outlook toepassing. Je bovenste plaatje is de outlook app, deze zit standaard in Windows maar heeft niets met Office te maken.
 20. Missschien kan dit je helpen om een YT filmpje in je powerpoint te krijgen https://www.marketingportaal.nl/tools-software/youtube-in-powerpoint/
 21. 'k Hoop dat je een andere manier gaat vinden. En: graag meegedacht hé!
 22. ook nu weer opent een bericht van jullie in een andere outlook. Hierbij de twee screenshots.
 23. Ik zie alleen: Microsoft Office Professional Plus 2016 (HKLM\...\Office16.PROPLUS) (Version: 16.0.4266.1001 - Microsoft Corporation)
 24. is gebeurd, alles weg. Nog een vraagje, ik heb heel de tijd het gevoel dat er nog een andere Office dan de door mij gekochte office 2016 op die laptop draait, kan dat?
 25. Hallo, Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 26. Neen, is niet meer gebeurd. Mag voor mij dus dicht tot volgende gelegenheid. Hartelijk bedankt
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...