Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Gisteren
 2. Bedankt Passer. Opgelost. James48
 3. Neem dan contact op met alternate of met de winkel waar u de headset hebt gekocht, en vraag welke verlengkabel u kan gebruiken. Houd rekening mee met: het is mogelijk dat de audio-ingang aan de voorkant niet aangesloten is. Door middel van een jumpertje kan geswitcht worden, of de audio-ingang aan de voorkant of de audio-ingang aan de achterkant wordt geactiveerd. De audio-ingang aan de achterkant heeft u al ingebruikt voor de versterker.
 4. Ik heb Windows Live Mail 2012 op mijn PC. De gelezen e-mails verdwijnen vanzelf na afsluiten . Dus wanneer ik Windows Live Mail terug open zijn de geopende e-mails verdwenen. Wat kan ik hier aandoen Vgt
 5. Zie bij deze link bij het deel Importeren naar uw pc.
 6. Hallo, weet iemand wat de eenvoudigste manier is om foto's en documenten enz. van een I Pad (en I Phone) over te zetten naar een Windows 10 laptop want er zijn op het internet nogal wat manieren te vinden. Alleen wat zijn de eenvoudigste met minst kans op data verlies ?
 7. Download SCardSvr.reg naar het bureaublad. Rechtsklik SCardSvr.reg → Samenvoegen Herstart en kijk of de melding nog verschijnt.
 8. Hier mijn eerste ervaring met de methode van justmoa Het betreft een desktop pc MEDION® AKOYA® P7350 D (MD8860) Besturingssysteem (fabrieks): Windows 7 Home 32 bit. Meegeleverde CD/DVD's: Application @ Support-Disc / 2 Recovery Disc's: Windows 7 Home Premium 32 bit en 64 bit. De licentie sleutel is voor beide geldig. Bedoeling was om, op een andere interne hdd, een clean installatie van Windows 10 Home 64 bit uit te voeren en te activeren volgens de methode van justmoa. Om na de clean installatie de activering te kunnen uitvoeren heb ik onder de bestaande Windows 7 Home 32 bit het "vereiste" bestand GenuineTicket.xml aangemaakt en op een USB stick opgeslagen. Heb de Clean installatie van Windows 10 Home 64 bit uitgevoerd aan de hand van een met Media Creation Tool aangemaakte opstartbare USB-stick en dat zonder een productcode in te voeren. Dat verliep vlekkeloos. De activatie aan de hand van het bestand GenuineTicket.xml lukte echter niet. Uiteindelijk is de activatie toch gelukt door alsnog de productcode van Windows 7 Home in te geven. Dat doet men via het venster Informatie over de computer weergeven (Windows toets+Pauze). Klik in dat venster op Productcode wijzigen en voer de productcode in. Herstart de pc. Hieruit meen ik te mogen besluiten dat het tot heden nog steeds mogelijk is om een Clean installatie van Windows 10 uit te voeren en te activeren op een pc waar een geldige Windows 7 of Windows 8.1 geïnstalleerd is. Voorwaarde is wel dat je voor hetzelfde Windows type gaat. Voor Windows 7 home staat dus Windows 10 Home, enz. In mijn geval was het wel geen probleem om van een Win7 Home 32 bit licentie over te gaan naar een Windows Home 64 bit.
 9. dit heb ik al geprobeerd, maar helaas geen oplossing. ook het aanvinken en uitvinken van vakjes helpt niks.
 10. Als ik een hyperlink wil aanklikken krijg ik volgend foutbericht "Deze bewerking is geannuleerd wegens systeembeperkingen. Neem contact op met de systeembeheerder. Het is een prive computer en ik zelf ben de administrator en de systeembeheerder. Het probleem stelt zicht sinds enkele dagen voor. Het laatste dat ik installeerde was ccleaner. Dit heb ik terug verwijderd maar het probleem is niet opgelost. Mijn office versie is 2003 Graag een oplossing Dank bij voorbaat
 11. Beste Een weekje geleden had ik voor mijn desktop een 2.5 inch model seagate firecuda 2TB besteld. Ik dacht als ik een groter geheugen op mijn laptop nodig zou hebben, dan kan ik dit van mijn desktop later halen en in mijn laptop monteren. Vandaag wou ik hem installeren in een drivebay van mijn fractal design define R4 desktop. Ik zie niet direct hoe ik deze in de drivebay kan bevestigen Kan/hoe kan ik dit schijfje vastmaken in mijn desktop's drivebay alsjeblieft? Met vriendelijke groeten Mellinda
 12. ja, het zit hem soms in een klein hoekje - even vergeten op OK te drukken en het feest gaat niet door... Graag met je meegedacht en mooi dat jij uit de problemen bent - geniet er nog van
 13. Hallo, Waarom denk je dat je malware heb? Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 14. Hierbij de logjes MTB.txt DESKTOP-J1O7R3K.txt
 15. Hallo allemaal ! Ik heb even een (waarschijnlijk simpele) vraag. Ik heb onlangs een headset met microfoon gekocht met een te korte kabel naar de computer. Op de headset zitten 2 plugjes (de groene (audio) en roze (microfoon). Dus ik heb gezocht naar een verlengsnoer met aan de ene kant 2 in-poorten voor groen en roze en aan de andere kant weer een groene en roze plug. Mijn computer heeft namelijk aan de voorkant ook de groene en roze ingangen. De audio-ingang aan de achterkant kan ik niet gebruiken want daar zit de versterker op aangesloten. Ik kan dat soort kabeltje alleen niet vinden. Wat voor verlengsnoer kan ik gebruiken? (mocht het nodig zijn, denk het niet, maar het gaat om deze headset: https://www.alternate.nl/Sharkoon/Rush-ER1-Gaming-Stereo-Headset/html/product/1121352 ) Bij voorbaat dank, Kittencandy.
 16. Beste Passer, Ik heb de stappen die jij hebt beschreven nogmaals uitgevoerd. Het probleem is nu opgelost. Ik had de 'ok' knop, bij de stap die ik hierboven heb gequote, niet gezien en dus niet ingedrukt. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het de eerste keer niet goed werkte. Zoals ik in mijn eerste vraag aangaf kreeg ik ook een 'compatibility-mode' melding. Dit is ook opgelost. Deze melding kwam in beeld omdat ik het bestand had gemaakt in een oudere versie van excel. Door het bestand te converteren naar de 2016 extentie is deze melding verdwenen. Bedankt voor de gouden tip! Grt, James
 17. Je kan hem ook als je tijd heb op vandaag zetten met andere tijd kan je het gelijk testen.
 18. Aan abbs, bedankt voor de goede uitleg voor de nieuwe AVG maar ik ga toch nog even wachten tot zondag om te zien of hij nu zijn werk doet.
 19. Weet je toevallig nog om welke update het ging? Ik verwacht niet direct dat het om de creators update ging (langdurige update), in dat geval zou je over systeemherstelpunten moeten beschikken. Kun je dan geen herstelpunt terug zetten van een datum die de update vooraf ging?
 20. Heb je de KB4016240 update al binnengehaald?
 21. Hallo kweezie wabbit, mijn oprechte excuses voor deze vergissing. Ik doe het nodige. Met vriendelijke groeten, Beerke10
 22. Bedankt voor het delen van de oplossing. Dan kunnen we het topic afsluiten.
 23. Dit is helaas niet wat gevraagd werd De fix werd niet (correct) uitegvoerd met als gevolg dat er nog niets gefixt werd. Best is om de bestanden FRST64.exe en fixlist.txt op het bureaublad te plaatsen en dan de fix te starten. Na de fix moet de pc herstarten en daarna kan je het bestand fixlog.txt als bijlage toevoegen aan een volgend bericht.
 24. Hallo, probleem opgelost via het aanmaken van een nieuwe account, configuratie/email; heb daar een nieuwe (dezelfde) account kunnen aanmaken en het dan het correcte gegevensbestand aan toegevoegd, heb dan het oude account verwijderd; probleem was ook dat Office de gegevensbestanden op een andere plaats had bewaard, deze zaten, na de herinstallatie, op d C, documenten, @Clarkie: inderdaad, problemen begonnen na de installatie van een nieuwe C schijf, heb de Samsung 850pro 256gb geplaatst, topschijf !
 1. Laad meer activiteit