Alle activiteit

Deze stream update zichzelf   

 1. Afgelopen uur
 2. Lukt het via het menu APS? Bron.
 3. dank je wel en ik hoop dat ik dit morgen kan doen dan, want verder deze avond ben ik niet meer tuis en niet meer aan mijn laptopke. Hartelijk bedankt, nog een fijne zondag en vriendelijke groetjes, maria-rita
 4. Vandaag
 5. Dat houdt in dat het een hardwarematige storing is. Kun je de aansluiting inspuiten met contact spray of checken of de aansluitingen nog correct zijn?
 6. Net "ontdekt" dat wanneer ik hem blijf induwen of een bepaalde positie aanhoud het wel werkt... Bestand dat opende na het uitvoeren van uw code bevindt zich in bijlage updates1.txt
 7. Open een opdrachtregel met administratorrechten. Typ: wmic qfe list brief /format:table > "%userprofile%\desktop\updates.txt" & start notepad "%userprofile%\desktop\updates.txt"
 8. Beste, Sinds kort werkt mijn front speaker aansluiting niet meer. De microfoon werkt wel nog. Het lig niet aan de speaker want wanneer ik hem aan de achterkant aansluit werkt het wel nog. Ik heb al meerdere keren de HD AUDIO aansluiting opnieuw eringestoken, maar nog steeds hetzelfde probleem. Ook staat mijn front input geselecteerd als ingeschakeld bij realtek audio manager Alstublieft help mij. Alvast bedankt.
 9. Mooi. Dan kan hier een op.
 10. Mooi zo - ik verwittig even de ontleders (zelf ken ik er niks van ) - en van zodra er een op het forum komt, zal die je vertellen wat je te doen hebt.
 11. Je bent adviezen gaan mixen. Je vroeg eerst om hoe je de partitie "Muziek" de letter E zou kunnen geven en de andere schijven beletteren in een logische volgorde. Ik heb je uitgelegd hoe je dat moest doen. Daar ben je dan mee aan de slag gegaan maar hebt niet precies gedaan wat ik gezegd had. Zo had schijf 1 aanvankelijk de letter F. Volgens mijn instructies zou die de letter G moeten gekregen hebben maar die heeft nu de letter H. Ook de andere schijven hebben niet de letters die ik voorgesteld heb. Nadien ben je dan toch die Muziek-partitie terug gaan verwijderen waardoor de letter E terug vrij kwam. Daarna ben je WEER gaan sleutelen aan de schijfletters... Uiteraard kan dat. Of is die niet via USB verbonden?
 12. met veel bibber en zweten voor een volkomen leek heb ik het dan maar gedaan in de hoop dat het soelaas gaat bieden. als virusbescherming heb ik norton
 13. FRST.txt Addition.txt
 14. Sorry, maar nu begrijp ik je niet :-(
 15. 'k kreeg net een tip van een ander crewlid: probeer dit even, mogelijk is er sprake van malware ? Indien je problemen met malware hebt, is het handig om meteen een logje met Farbar aan te maken en dit bij je bericht te voegen als bijlage. Hoe je dit doet, lees je hieronder: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 16. geloof ik gerust Porrelaar ! 'k ken je 'gezicht' niet , maar betwijfel toch je lidmaatschap - 'k weet niet of er zo'n club voor mussen bestaat... ?
 17. euh... ik zie geen letter F ? Alleen je externe, met de E... (die moet je dus eerst 'vrijmaken' om eraan te kunnen) Mogelijk is je F toegekend aan vb een stick of zo - merk je wel als je nog eens iets anders inplugt.
 18. Heb je een idee van waar de mails komen? Zo niet, dan zie ik maar twee mogelijkheden - ofwel ga je een tijd systematisch naar je webmail: telenet.be > aanmelden > webmail (tabbladje bovenaan) > klik rèchts op die berichten en kies telkens voor 'markeren als spam' - ofwel neem je gewoon een nieuw mailadres (en verwijder jij het oude < ook belangrijk voor je contacten, dan weten ze dat hun mails niet meer aankomen) Dergelijke mails komen niet altijd van de adressen die ze als afzender hebben, soms worden ze ook gewoon gemaskerd (verborgen en vervangen door een fake-afzendadres) Of is er iemand met betere ideeën die dit toevallig volgt? (ps: je docx heb ik ondertussen gezien en verwijderd omwille van je privacy)
 19. Hallo, Dit is een probleem waar wij weinig aan kunnen doen je kan het volgende proberen Klik.
 20. ik heb het een tijdje gemonitord en kwam er achter dat het probleem er nbog steeds is. het is wel een stuk minder maar soms heb ik als nog na een reboot of een tijdje een game spele dat ik 100% geheugen raak
 21. ik kan klikken op instellingen maar het deel: 'Toepassingen > Toepassingen beheren om een toepassing te verwijderen.' vind ik niet. is er nog een andere bewoording mogelijk?
 22. Nou, de door jou aangeraden manier bespaarde me heel veel werk. Ik had al een lijstje gemaakt van de 47 programma's die ik na een verse installatie opnieuw zou moeten gaan installeren en naar mijn hand zetten. Daar werd ik niet blij van. Ik zal jouw tip dan ook zeker onthouden. Nog een club? Iemand heeft me al lid gemaakt van een andere club. Deze dus:
 23. Voor een enkele map is dat wel te doen. Ik zal je uitleggen hoe... Op mijn bureaublad staat een map met de naam Fotobewerking. In die map zitten snelkoppelingen naar al mijn fotobewerkingsprogramma's. Standaard is het pictogram gewoon een gele map: (Even niets aantrekken van die blauwe achtergrond, want dat is de lucht van de foto die ik als bureaubladachtergrond gebruik) Zo'n gele map is een beetje saai. Ik wil dat pictogram van die map wijzigen in iets anders. Daarvoor klik ik met de rechter muisknop op die map en kies ik Eigenschappen. In het venster 'Eigenschappen van Fotobewerking' klik ik dan op het tabblad Aanpassen. Daarna klik ik op Ander pictogram. Ik kan dan een ander pictogram uitzoeken uit de standaard bibliotheek %SystemRoot%\System32\shell.dll, waarin tal van pictogrammen staan: Die afbeelding van een camera lijkt me wel wat. Past wel bij fotobewerking. Ik klik op het pictogram van de camera en daarna op OK. In het venster 'Eigenschappen van Fotobewerking' dat nog open staat, klik ik eerst op Toepassen en dan op OK. Maar hé, het pictogram van de map Fotobewerking is nog niet veranderd op het bureaublad?! Geen nood, klik even op functietoets F5 om het beeld te vernieuwen/verversen, en daar is die dan: Zie jij helemaal geen leuk of passend pictogram in de standaard bibliotheek met pictogrammen, dan kun je in dat venster op Bladeren klikken en navigeren naar een map waar jij zelf pictogrammen hebt opgeslagen. Dat zijn bestanden met de extensie ico en ze moeten een bepaald formaat hebben, bijvoorbeeld 64 x 64 pixels. Het is ook mogelijk om zelf pictogrammen te maken van foto's. Daar bestaan diverse programma's voor, maar dat is weer een ander verhaal. Als dat wilt, dan moet je je daarin gaan verdiepen. ------------------------- Het logo van een enkel bestand is niet zo makkelijk te wijzigen. Het hangt ervan af om wat voor bestand het gaat. Als het een afbeelding is, dan zul je meestal een miniatuur van die afbeelding zien. Maar dan moet jouw als standaard ingestelde fotoviewer die afbeelding wel kunnen openen. Bij mij is Windows Photo Viewer mijn standaard fotoviewer. Die heeft geen moeite met png, bmp of jpg bestanden. Daarvan zal hij een miniatuur laten zien. Met pdd of psd bestanden kan Windows Photo Viewer echter niet overweg. Daarom zie ik van die bestanden het pictogram van Adobe Photoshop Elements. Dat programma is namelijk geassocieerd met pdd en psd bestanden op mijn computer:
 24. Is het mogelijk om misschien enkel het logo (of achtergrond van logo?) dan wel te veranderen voor één enkele map of bestand ?
 25. Ja, en die mogelijkheid is dat als de tablet in veilige modus bevindt. Zie onderstaande:
 26. de nieuwste versie werkt wel goed. Adw cleaner laten scannen maar vond niks wel de gevraagde logjes toe gevoegd AdwCleaner[C2].txt AdwCleaner[S2].txt
 27. hallo sorry. Ik dacht dat het topic niet gezien werd. ik heb alles disabled die ik kon. De tablet draait stabiel maar ik durf wifi niet aan te steken want dan begint alles opnieuw. De programma's die je disabled blijven gewoon staan, is er een mogelijkheid om dit definitief te verwijderen? Vriendelijke groeten Nele
 1. Laad meer activiteit