Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. fixlist.txt toch niet ? Dat moet je ook in deze map zetten om in werking te kunnen treden.
 3. Je hebt Farbar opgeslagen in C:\Users\wilfr\Downloads ... in deze map moet je ook de fixlist.txt plaatsen. Beter was echter om Farbar naar het bureaublad te downloaden en daar dan ook fixlist.txt aan toe te voegen.
 4. Even wachten op Abbs -die zal je vertellen wat je moet doen
 5. Vandaag
 6. moet deze verwijderd worden? werkt namelijk uitstekend bij mij Malwarebytes Anti-Malware versie 1.80.2.1012 ? ik krijd dit bericht
 7. Windows 10 21H2 zit er ook aan te komen (nu release preview). Na al het publiciteitsgeweld rondom Windows 11 zou je bijna vergeten dat Windows 10 nog gewoon ondersteund wordt tot 2025 en ook nieuwe onderdelenupdates krijgt. Zo komt binnenkort Windows 10 21H2 uit: een halfjaarlijkse onderdelenupdate. Dinsdagavond heeft Microsoft een release preview van Windows 10 21H2 (met buildnummer 19044.1319) vrijgegeven voor Insiders (bèta-testers). Dat betekent dat het niet lang meer zal duren voordat Windows 10 21H2 officieel wordt vrijgegeven voor alle Windows 10-gebruikers. Eind oktober of begin november? Vermoedelijk volgende week - en anders toch wel begin november - komt de Onderdelenupdate naar Windows 10 21H2, ofwel de Oktober 2021 Update (of wordt het de November 2021 Update?) uit. Microsoft is de Windows 10 gebruikers dus nog niet vergeten, hoewel het erop lijkt dat er weinig nieuwigheden te verwelkomen zijn in deze halfjaarlijkse onderdelenupdate. Microsoft manager Joh Cable noemde in juli maar drie nieuwe functies, die voornamelijk voor bedrijven van belang zijn: WPA3 H2E standaarden ondersteuning voor verbeterde Wi-Fi beveiliging Windows Hello for Business introduceert cloud trust voor ondersteuning snelle inzet wachtwoordloze omgevingen GPU ondersteuning bij gebruik Windows Subsystem for Linux (WSL) en Azure IoT Edge for Linux on Windows (EFLOW) voor machine learning en andere intensieve workflows Het vuurwerk is dus zeker bewaard voor Windows 11, maar Windows 10 krijgt in elk geval nog vier jaar onderdelenupdates (hoewel meer van een service pack achtig kaliber). Bron: GratisSoftware.nl
 8. Geen probleem (zo zijn we allemaal begonnen toch?) Deze tegelijk indrukken:
 9. sorry maar ik ben echt een leek en vind die knopen niet terug
 10. Ja, dat is voldoende informatie. Ik weet nu welke Asus tablet jij hebt. Dat is de Asus Transformer Book T100TAF. Dat betekent dat de laptop gemaakt is in september 2014. MFD = manufacturing date Dat is de volledige typeaanduiding van jouw Asus tablet. Hier staan de eigenschappen van jouw tablet: https://tweakers.net/pricewatch/424198/asus-asus-transformer-book-t100taf-bing-dk001b-zwart/specificaties/ Het is dus een tablet met een opslagcapaciteit van slechts 32 GB. Deze is niet uit te breiden of te vervangen. Klik op de volgende link: https://www.top-password.com/blog/2-options-to-reset-windows-8-tablet-to-factory-settings/ Daar worden twee methodes beschreven om je tablet terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Methode 1 valt af voor jou, omdat je je wachtwoord niet meer precies weet. Je moet dus methode 2 gebruiken. Als je problemen hebt met het lezen van Engels, dan kun je die pagina laten vertalen naar het Nederlands. Als het goed is, dan geeft de volgende link jou de tekst in het Nederlands: https://www-top--password-com.translate.goog/blog/2-options-to-reset-windows-8-tablet-to-factory-settings/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=nui Lees de instructies eerst een paar keer rustig door, en ga dan pas aan de slag. Laat je ons weten of het gelukt is? Succes!
 11. èn je windowsknop èn (tegelijk) de r-toets indrukken - dan krijg je zo'n venstertje: In dat venstertje "Type appwiz.cpl in en klik OK." (kan ook met copy/paste)
 12. Allereerst.......fijn, dat je reageert. Ik zie geen type nummer. Een heel klein plaatje met nummer en Chinees schrift. MFD Chinese tekens : 2014-09 is de onderste regel. Bovenaan staat E9NOBC03178536A Rechts daarvan staat CN : 7192 Onder de barcode T100TAF-BING-DK001B Rechts daarvan staat 12 M Windows 8, later ge-upgrade naar 8.1 Inderdaad klik ik er een los toetsenbord aan vast. Op een bijna onleesbaar strookje staat : Model T100T .....Mobie Dock2.....CS20 .....1500-10955000 Hoop, dat je voldoende informatie hebt ? M.vr.gr. Betje.
 13. Goedemiddag Betje, Er zijn nogal wat verschillende types Asus tablets. Welk type heb jij? Bijvoorbeeld: Asus Transformer Book T100. Of Asus tablet 810. Het type vind je misschien terug op de achterkant van de tablet. Vertel ook of jij bij je tablet een bijbehorend toetsenbord hebt dat je aan je tablet kunt vastklikken.
 14. Hallo, Ik zie restanten van een aantal virusscanner, en producten van IObit. Deze kunnen beter verwijderd worden omdat ze meer beloven dan waar maken. Ook kie ik een zeer verouderde Malwarebytes, die gaan we vernieuwen. Voor je alle stappen gaat doen zorg indien nodig altijd eerst voor een goede backup. Stap 1. Weg gaan naar Programma's en onderdelen: Klik Windows knop plus R tegelijk in.. Type appwiz.cpl in en klik OK. Zoek de volgende programma's, klik met je rechtermuis knop erop en kies Verwijderen. Advanced SystemCare Malwarebytes Anti-Malware versie 1.80.2.1012 IObit Software Updater IObit Uninstaller 10 Smart Defrag 6 Volg de de-installatie instructies van het programma zelf op. Start indien nodig opnieuw op. Stap 2. De tool FRST.exe staat in je Downloads map, open die en sleep de FRST.exe vanuit deze map naar je bureaublad. Hierna kan je het volgende doen. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. fixlist.txt
 15. Zoek eens op getrapte gegevensvalidatie of post een gelijkend voorbeeldje met dezelfde structuur met fictieve gegevens/Namen
 16. Hallo, Ik ben op zoek naar een manier om de juiste afdeling uit een of meerdere dropdowns te halen. Ik heb momenteel een overzicht van alle teams en afdeling in onze organisatie en dit heeft ongeveer deze structuur: Bedrijf A Afdeling A1 Onderafdeling a Team 1 Team 2 onderafdeling b Team 3 Team 4 Afdeling A2 onderafdeling c onderafdeling d onderafdeling e Afdeling A3 onderafdeling f Bedrijf B Afdeling B1 onderafdeling g onderafdeling h onderafdeling i Afdeling B2 Bedrijf C Afdeling C1 onderafdeling j onderafdeling k Afdeling C2 onderafdeling l onderafdeling m Afdeling C3 onderafdeling n onderafdeling o Afdeling C4 ....... Ik zou uiteindelijk moeten weten of iemand in bv. Afdeling C3 zit, of onderafdeling k of team 2 of ... Een medewerker kan dus op elk niveau zitten, niet noodzakelijk op het laagste niveau. In realiteit gaat onze organisatie tot 8 niveaus diep, dus alles in 1 dropdown zetten is niet handig en overzichtelijk. Is het daarom mogelijk om bv. een dropdown te maken met eerst de keuzes tussen bedrijf A, B en C en dan een dropdown op basis die eerste afdelingen die onder resp. A, B of C vallen, en dat dan voor elk niveau? Als je in de eerste dropdown dus bv. A hebt gekozen dan zie je in de tweede enkel afdelingen A1, A2 en A3. Ik had al wat rondgezocht online en vond deze oplossing: https://www.extendoffice.com/documents/excel/5852-excel-multiple-level-drop-down-list.html in theorie zou dit werken, maar wij zitten gewoon met zo veel afdelingen en onderafdelingen dat een tabel maken voor elk onderdeel van elk niveau gewoon niet haalbaar is. Hoe kan ik dit het beste oppakken?
 17. hopelijk is dit juist? FRST.txt Addition.txt
 18. Goedemorgen beste mensen, Mijn Asus tablet met Windows 8.1 gebruik ik af en toe. Nu heb ik deze een maand niet gebruikt. Ik weet het wachtwoord om hem te openen, alleen de schrijfwijze ben ik vergeten. Ik heb het al eindeloos geprobeerd, met steeds hetzelfde resultaat. GEEN TOEGANG. Heb ik een resetknop/gaatje ergens zitten ? Terug naar fabrieksintellingen is prima. Jullie oplossingen nieuwsgierig tegemoet ziend, teken ik met vriendelijke groet, Betje.
 19. Gisteren
 20. Hallo, Ik heb je even naar een ander gedeelte van het forum verhuis om je beter te kunnen helpen. We gaan eerst je pc eens goed door kijken: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Als er een melding van Smartscreen komt doe het volgende Handleiding als je klaar bent mag je hem weer aanzetten. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 21. De laatst tijd blijft mijn computer regelmatig haperen,dit zowel op mijn e-mail en wanneer ik naar een site wil gaan.Na een tijdje verspringt hij dan toch
 22. Beste porrelaar (en Iomar), Uw antwoord is klaar en zeer duidelijk - dus verder werken met Windows 10. Tijd zal raad geven....!! Nog eens bedankt voor uw adviezen. Gegroet. Roland.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...