Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Jonasvanvalk

  Speakers

  Dag allemaal, Ik heb thuis een Samsung RTS-HE10 maar ik heb enkel 1 stuk( de speaker). Ik kan daar een CD in steken enzovoort Ik weet nu niet zo goed wat ik ermee kan doen. Ik heb verschillende CD geburnd, maar het lukt niet ze af te spelen. Ik heb via een HDMI kabel naar mijn TV verbonden, maar er komt geen geluid uit de speaker. Kan iemand mij alstublieft helpen? Alvast bedankt!
 3. Vandaag
 4. Welkom op ons forum, zelfs bij dit mooie weer. Dat zou wel eens te wijten kunnen zijn aan een gecrashte harde (systeem)schijf. Maak eens een Windows 7 Live CD (<<klik) aan. Lees dat onderwerp eerst eens rustig door. Zo kun je lezen dat je via dat medium je pc kunt opstarten en van diverse ingesloten programma's kunt gebruik maken. Controleer de harde schijf(ven) op hun "gezondheid" met CrystalDiskInfo. De laatste .iso van deze Live CD kan je hier downloaden.
 5. YvanAG

  Microfoon

  Ter informatie:
 6. YvanAG

  Microfoon

  Ter informatie (zie bijlage):
 7. Het forum is weer bruikbaar. Bedankt voor je inzet, Karel! Ik kwam nog wel een probleempje tegen. Geen ernstig probleem, dat voorrang behoeft, maar ik meld het toch even. Als je de muis boven Home laat zweven en dan op Online gebruikers klikt, dan krijg je alle online gebruikers te zien. Dat gaat nog goed. Maar wanneer je gaat filteren, maakt niet uit waarop, bijvoorbeeld op Ingelogd, dan krijg je de volgende foutmelding te zien: Zoals ik al schreef is dit geen ernstig gebrek en het hoeft natuurlijk niet vandaag al opgelost te worden. Het is immers zondag en ook nog eens mooi weer. Heerlijk weer om er op uit te trekken. Allemaal naar bos of strand of naar de bloeiende bloembollenvelden! O nee, dat mogen we niet vanwege Covid-19. Nou ja, dan maar de tuinstoelen op het eigen plaatsje of balkon zetten en daar van de zon genieten.
 8. Hallo, Vorige week maakte mijn pc zo'n 5 seconden een heel hard brommend geluid, werd het scherm zwart en vervolgens zegt mijn pc niets anders dan 'herstellen uitvoeren'. Dit duurt soms wel uren. Wanneer ik hem weer aan- en uitzet dan staat er 'automatisch herstel voorbereiden', 'problemen vaststellen op de computer' en vervolgens weer 'herstellen uitvoeren'. Hoe kan ik achterhalen wat het probleem is? Ik heb iedere harde schijf er al uitgehaald maar er verschijnt geen verschil. Helpp..
 9. Ik raad het gebruik van driver update software ten stelligste af. Als onderdeel van Nero Essentials heb je Nero Backup Drivers staan maar misschien gebruik je het niet en dat is dan goed. Voor Norton Online Backup bestaan er beter alternatieven, maar dat is nogal persoonlijk. Ik denk dan bv aan SyncBackupFree en FreeFileSync, tenminste als we het hebben over het synchroon houden van je data back-up.
 10. waarom werkt de box dan wel als ik de aux ergens anders in steek
 11. Dan zetten we er een op. Succes nog.
 12. YvanAG

  Microfoon

  Heeft dit er iets mee te maken ("gaming")??? (zie bijlage)
 13. Dat kan wel degelijk dat een usb-poort te weinig stroom geeft. In uw geval kan je externe usb-poort met netstroom een oplossing zijn.
 14. p38cyq, Windows has scanned the file system and found no problems. No further action is required.
 15. kape

  Microfoon

  Jammer, wordt niet vermeld bij de camera. Geen idee waarom dat niet het geval is. Als alternatief zou je eens kunnen testen of je alle items bij "microfoon" op "aan" zet, om te bekijken of dit enig resultaat oplevert.
 16. ja hij heeft usb nodig ik denk niet dat hij te weinig stroom geeft want als ik de usb in mijn pc steek en de aux in een ander aparaat werkt het wel goed
 17. Gisteren
 18. YvanAG

  Microfoon

  Bij "Windows Instellingen" heb ik "Privacy" gekozen en heb bij "camera" en "microfoon" de volgende instellingen gevonden (zie bijlagen). Mvg, Yvan
 19. Dat kan zijn dat uw usb poort te weinig stroom geeft. Test andere poorten. Heeft de luidspreker usb poort nodig?
 20. kape

  Microfoon

  In sommige gevallen is er een koppeling tussen de camera en de microfoon. Als je een camera aan bood hebt, moet je eens kijken bij de instellingen van deze camera. Mogelijk staat daar ook een instelling voor de microfoon die je nog moet aanzetten. Omgekeerd moet je bij microfoon ook de camera op "aan" zetten.
 21. kape

  origin error

  Ziet er prima uit, Karel (al durf je dat moeilijk met overtuiging zeggen, maar toch). Bedankt voor al je zoekwerk en het zweet dat je gelaten hebt bij de opeenvolgende problemen op PCH. Al goed dat je toch "in je kot" moest blijven 😃😀😁
 22. karel

  origin error

  Evanesco! Nieuwe fix is toegepast en we zijn terug bereikbaar via https en hopelijk ook zonder Origin Errors Ik durf ook voorzichtig zeggen, dat de snelheid vrij ok is, maar daar hebben we wel nog wat opties voor... Fijn weekend, StaySafe!
 23. de luidsprekers werken wel op andere apparaten. als ik de usb poort gewoon direct in het stroomnet steek werkt de box wel goed, hoe kan dat?
 24. YvanAG

  Microfoon

  Beste, Niettegenstaande de microfoon op mijn PC (LENOVO) blijkt te werken (zie bijlagen) kan niemand mij horen tijdens een video chatbericht op Messenger. Aan mijn internetverbinding kan het niet liggen want met de tablet werkt alles prima. Wat heb ik fout gedaan of wat ben ik vergeten in te stellen? Dank bij voorbaat voor uw antwoord. Mvg, Yvan
 25. Het PowerShell script is klaar. Zoals je ziet worden de schijfletter en het dubbele punt opgehaald en tegen de rest van het pad geplakt zodat we altijd een correct pad hebben om de 3 ps1-bestanden te openen. Het script is getest op de volgende 5 schijfletters: O, W, X, Y en Z De schijfletter heb ik telkens aangepast via Schijfbeheer (diskmgmt.msc). In elk geval werkte het script correct. $ScriptDir = $PSScriptRoot # Script Directory $script1 = $ScriptDir.Substring(0,2) + '\PowerShell\test-code.ps1' $script2 = $ScriptDir.Substring(0,2) + '\PowerShell\template_script.ps1' $script3 = $ScriptDir.Substring(0,2) + '\PowerShell\test-uitvoertijd.ps1' $komma = ',' $ArgumentList = $script1 + $komma + $script2 + $komma + $script3 Start-Process -FilePath PowerShell_ISE.exe -ArgumentList $ArgumentList -Verb RunAs @droske, bedankt voor je tijd en moeite. M'n probleem is opgelost. Op dit onderwerp mag een slotje. Fijn weekend!
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.