Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Dank je wel! Is prima gelukt. Hier mag dus een slotje op.
 3. Ik ben zelf geen gebruiker van eM Client. Ik heb ook geen idee welke problemen jij nu ervaart met versie 8, want dat vertel je niet. Wel heb ik naar aanleiding van je vraag even gezocht naar de mogelijkheid om terug te gaan van versie 8 naar versie 7. Hoe je dat doet (inclusief de voorzorgsmaatregelen die je moet nemen) wordt hier uitgelegd: https://support.emclient.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/195/11/how-can-i-downgrade-back-to-em-client-7 In dat artikel staat ook een link naar de pagina met oudere versies van eM Client. Klik op zo’n oranje versienummer. Dan krijg je de mogelijkheid om die versie te downloaden.
 4. EM Client emailprogramma, ook EMC genoemd. Ik werk met Windows 10 32 bit. De versie 7 gelanceerd in 2015/2016. De leveranciers dringt/dwingt gebruikers over te schakelen naar V8 en er bestaat geen mogelijkheid om terug te schakelen naar de oude V7, met alle gevolgen van dien. Miserie tot en met en weinig of geen support. Zijn hier nog gebruikers ?
 5. Gisteren
 6. Je kan een account toevoegen zoals op deze pagina (klik) Als je account kan toevoegen, kan je ook verwijderen. Als je paswoord en gebruikersnaam hebt van e-mailadres van kantoor kan je op ieder mailprogramma instellen zodat je uw mails van kantoor kan lezen. Best Imap instelling gebruiken.
 7. Mario: als je met Droskes oplossing bezig bent, moet je met die DVD verder niets meer gaan doen, die heb je dan niet meer nodig. Je kan dus mijn vorig bericht rustig vergeten (maar omdat het zolang stil bleef, twijfelde ik op je de oplossing van Droske wel durfde, wilde uitproberen )
 8. Ik ga dat straks proberen, maar ik ben bezig met een backup via het programma Macrium free (danku Droske) en ik zit nu aan 75% en heb al 20 dvd's nodig. Dus nog even en dat is klaar. Droske, Ik zit momenteel dus met een dilemma, ofwel jouw raad volgen of wachten op Passer tot hij raad heeft gevonden hieromtrent.
 9. Fijn dat het is opgelost.👍 Zelf ook iets bijgeleerd.
 10. Hartelijk bedankt porrelaar dat was het wat ik nodig had alvast bedankt ook aan Philiep fijn weekend en er mag een slotje op Mvg. Lowie12
 11. Lowie, lukt het misschien met deze handleiding: https://browserhow.com/how-to-change-default-search-engine-in-edge-for-android/
 12. Inderdaad Philiep je hebt gelijk maar ik ben maar een leek de beschrijving die je maakt kan niet uitgevoerd worden op mijn smartphone dat is het probleem daar staan die mogelijkheden niet . Mvg.Lowie 12
 13. Mario, even een andere invalshoek: Je poging mislukte bij die melding van validatie. Mogelijk (wellicht) helpt het volgende je daarbij: Hieronder vind je een pdf-bestand dat uitlegt wat je met die DVD (waar je mee opgestart was) moet doen. Kort gezegd: een bepaald bestand opzoeken, en en kopie van dat bestand op je dvd zetten - maar onder een andere naam: zie pdf. en daarna met de dvd terug proberen een herinstallatie te doen. Meer uitleg dus in die pdf. Foutmelding validatie.pdf (met dank aan J. 'knutselaar' die me de tip bezorgde )
 14. Gerard48

  Geheime stemming

  Nee, Emiel, ik denk dat we het moeten laten zoals het nu is. Het doet wat we beoogd hebben, het is betrouwbaar en voor 98% geheim. Dat is voldoende. We gaan het op een vergadering proberen. Komt er dan nog iets dan meld ik me weer. Groet Gerard
 15. embroiderit

  Tweede One Drive

  Ik kan via kantoor beschikken over een One Drive van 1TB. Ik heb echter op mijn pc al de standaard One Drive staan die ik niet wenste te gebruiken. Hoe kan ik die andere installeren? Hoe krijg ik toegang met het email adres van kantoor?
 16. Beste Lowie, Ik vrees dat je een paar zaken door elkaar haalt. Je gebruikt dus Edge als browser.Bing is geen browser maar een zoekmachine. Als ik je vraag goed begrijp wil je dus de zoekmachine Bing vervangen door Google (wat jij chrome noemt) Om Bing te vervangen in Edge ga naar instellingen via de drie puntjes rechtsboven. Selecteer vervolgens Privacy,zoeken en services. Scroll volledig naar beneden en klik op Adresbalk en zoeken. Bij "Zoekprogramma dat in de adresbalk wordt gebruikt" Bing vervangen door Google. Hopelijk is dit wat je bedoelde.
 17. op mijn smartphone heb ik edge staan maar de browser is bing hoe kan ik deze vervangen door chrome Ik dank bij voor baat Lowie12
 18. Afgelopen week
 19. emielDS

  Geheime stemming

  en waar moet dan de uitslag van het 2° voorstel komen?
 20. Porrelaar heeft een zeer goede analyse gemaakt van de bestaande situatie en glashelder de best mogelijke aanpak voor het maximaal haalbare voor die pc toegelicht. Laten we nu even afwachten hoe Evelien het vervolg van het verhaal ziet. Misschien overweegt ze een nieuwe laptop aan te kopen, wat zeker niet onverstandig zou zijn maar het zal ook binnen het budget moeten passen denk ik.
 21. emielDS

  Geheime stemming

  over welk blad heb je het?
 22. Gerard48

  Geheime stemming

  Ja, maar Dan zou de uitkomst van de eerste stemronde moeten blijven bestaan. Dan moet er een knop bij komen met "alle stemuitslagen wissen" of zo iets.
 23. emielDS

  Geheime stemming

  bedoel je dan zo. stemming 2.xlsm
 24. Gerard48

  Geheime stemming

  Dank je wel Emil. In principe is het wat mij betreft OK. Mocht je ooit verbeteringen kunnen of willen aanbrengen dan houd ik mij aanbevolen. Als je op de knop nieuwe vergadering drukt gaan de codes automatisch wisselen wat ik goed vind, echter ik zou de keuze willen hebben: Wilt u codes wisselen ja / nee. Zo ja dan wisselen en bij nee wel de stemmen wissen maar niet de codes wisselen. Nodig is het niet maar als je het leuk vindt om aan te passen dan prima. Hartelijk bedankt Gerard
 25. Hallo, Heel goed "Bitdefender" en dan Malwarebytes één maal in de 2 weken mee scannen is goed. Verder bedankt en graag gedaan (en je bent altijd welkom hoor) Dan doe
 26. Perfect! Mijn eerste beveiliging is Bitdefender (betaald) dus die pakt al een hoop eruit (hoop ik). Bedankt weer voor je hulp en ik wens je een heel fijn weekend! Hopelijk duurt het weer lang voor ik je nodig heb 😉😁
 27. Hallo, AdwCleaner is ook een onderdeel van Malwarebytes, het beste kan je Malwarbytes als second opinion blijven gebruiken word er dan wat gevonden kan je vervolg stappen inzetten zoal;s AdwCleaner. Het kan soms ook te veel aan tools zijn om te gebruiken zonder begeleiding. Het logje was goed en zijn we klaar.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...