Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Schijf vergroten

  da's een kleine systeemschijf, en een redelijk kale w10 neemt al gauw zo'n 20 gb.... je kan beginnen met rechtsklikken in de verkenner op de c: schijf en schijfopruiming laten uitvoeren. vervolgens: maak op d: mappen aan voor docs, afbeeldingen, muziek, etc ga in verkenner naar c:\gebruikers\jouwinlognaam rechtsklik daar op documenten, ga eigenschappen/locatie en kies verplaatsen waarna je de wizard volgt om daarvoor in het vervolg standaard de map op d: in te stellen. doe dat evenzo voor de andere opslagmappen in je gebruikersmap.
 3. Laptop traag

  Hierbij het resultaat van de Benchmark. Ook heb ik de uitkomst geplaats van de controle voor en na de scan van de D en C schijf. Hier worden geen fouten aan gegeven. Hoe kan dit? gr Ebonny
 4. Toshiba laptop is heel traag

  Dat is een log van MalwareBytes Anti Malware. Die tool heeft wel een en ander verwijderd. De gevraagde bestanden zouden in de map C:\AdwCleaner\ moeten zitten. De naam van de bestanden zou AdwCleaner[S1].txt en AdwCleaner[C1].txt moeten zijn. Als je de map of de bestanden niet kan vinden, voer dan de instructies nogmaals uit. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse en Nederlandstalige versie) Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Opruimen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK
 5. Trage computer

  Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad. Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Rechtsklik op AdwCleaner en kies voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse en Nederlandstalige versie) Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Opruimen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile terug te vinden in de map C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Welke antwoordopties krijg je bij die vraag? Kan je het herstel ook weigeren? Heb je dat al eens gedaan? Indien ja, wat is dan het resultaat? Misschien loopt er iets mis bij de automatische updates. Wanneer werden er de laatste keer windows updates met succes uitgevoerd?
 6. Uren optellen

  De uitvoerings periode op een prestatie blad is dit altijd van beginnend maandag tot zondag
 7. Redo backup

  Dan zou ik eens in de bios duiken en zien of hij niet alleen op GPT staat, maar dat er een optie is in de zin van: UEFI and Legacy Oprom Legacy Oprom only UEFI only (dit zijn de instellingen in mijn bios - wellicht is het in jouw bios anders / soortgelijk?) Dan zou ik hem eens op bèide zetten: uefi èn legavy - misschien wordt hij dan wel herkend bij het booten? De stick op nieuw eens aanmaken zou ook kunnen helpen...
 8. Bladwijzers in Firefox

  Gezien men daar al verder lijkt te zijn, gaat deze dus maar op slot...
 9. browsen door al de foto's op pc

  Sinds Picasa niet meer werkt zit ik met een groot probleem... Vroeger gebruikte ik Picasa op mijn pc vooral om foto's te zoeken op mijn PC. Eenmaal dat Picasa al uw folders had gearchiveerd kon je moeiteloos al uw foto's bekijken / zoeken / vinden door gewoon te scrollen. Je moest maar op 1 plaats zijn om een overzicht van uw afbeeldingen te hebben. Nu moet ik elke map en submappen 1 voor 1 openen van meer dan 5 jaar digitale fotografie, het is gewoon niet haalbaar :-( Wie heeft er voor mij een voorstel van software gratis of betalend? Wat ik dus zoek is een applicatie waardoor ik al mijn foto's 'in 1 klik' kan zien.
 10. Spijtig, dus ik moet er niet op hopen dat ik het signaal van die fonspot dichterbij kan halen om zo op ons volume van ons huidig abonnement van onze domicilie 200km thuis te kunnen tappen? Toch bedankt.
 11. Vandaag
 12. Uren optellen

  JeanPaul, De prestaties zijn per order en niet per week. De datums kunnen soms verschillen. deze worden niet per week gemaakt. Een macro zou natuurlijk interesant zijn maar daar ken ik niets van.
 13. Internet zonder abonnement bestaat niet.
 14. Uren optellen

  Als ik het goed begrepen heb wil je de prestatie van alle medewerkers ophalen van een bepaalde week uit verschillende prestatiebladen, mijn voorstel, haal de data van die bepaalde week in je timesheet vanhier uit zoek je de uren op, daarom hernoem je prestatie bladen met beginnend Jaar en week vb "201748Pres457841" , in dit prestatie blad zitten dan data van week 48 van bepaalde medewerkers, een macro doet de rest,.
 15. Redo backup

  Gebruik usb3 het is UEFI Mijn opstartvolgorden staat op usb eerst en omdat hij de stick voorbij loopt en normaal opstart had ik tijdens het opstarten op F8 gedrukt en dan de usb stick gekozen om op te starten maar ook dan start windows gewoon op
 16. Schijf vergroten

  Ik kan geen updates meer installeren omdat (een deel) van mijn harde schijf vol is. Ik heb disk 1: *:System: 100.00 Mb (waarvan 71,50 nog beschikbaar) GPT (EFI system partition) *: 128.00 Mb (waarvan 0 nog beschikbaar) GPT (Reserved partition) C: 28.46 Gb (waarvan 0 nog beschikbaar) GPT (Data partition) *: 449.00 Mb (waarvan 132,88 nog beschikbaar)GPT (Recovery Partition) Disk 2: D:Data1 250.00 Gb (waarvan 246.85 nog beschikbaar)GPT (Data Partition) *: 215.76 Gb (waarvan 215.76 nog beschikbaar)GPT Hoe kan ik geheugen van disk 2 naar disk 1 krijgen? Ik heb MiniTool Partition Wizard, maar daarmee lukt het mij niet.
 17. Gisteren
 18. Zie niet hoe ik het vorige bericht kan wijzigen. Vraag is dus: even beter formuleren, sorry hiervoor: in onze woonst met onze domicilie hebben wij een internet- en digitale tv abonnement van Proximus. We zouden nu internet willen in ons buitenverblijf. Maar het signaal is al vrij zwak om op een fon verbinding te maken. Mogelijke verhuis naar ander buitenverblijf betekend verder weg van die toch al te zwakke fon_spot. Ik vroeg mij af of het ook mogelijk is om die digitale tv en internet toch via diezelfde fon in de huiskamer van de buitenverblijven te krijgen. 270€ per jaar extra moesten we toch internet formule nemen in het buitenverblijf is ons wat te gek...
 19. Bladwijzers in Firefox

  Hier dezelfde vraag?
 20. selectie woorden op blad 2

  dit is al een fantastische start. Maar nu steeds via extra pop up om woorden of zinnen te kiezen. Is het niet mogelijk om rechtstreekse keuze te maken op tabblad data? Door op bepaalde cellen te klikken worden deze geselecteerd en deze cellen (woorden ,zinnen) worden dan op tabblad werkblad geplaatst. Eventueel nog extra tabblad "verbeteren" waarop de geselcteerde woorden,zinnen van op tabbald werkblad ook staan maar dan met de antwoorden bij.
 21. Thunderbird

  Zie helemaal bovenin...., vandaar mijn vraag
 22. Redo backup

  Gebruik je een usb-3 of een usb-2 ingang enne: wat bedoelde je met ? nog iets: heb je soms op je systeem UEFI + GPT-indeling van je schijven?
 23. Thunderbird

  Lees goed mijn vorig bericht, ik heb de schermafbeelding terug geplaatst nadat ik jouw naam heb gecamoufleerd!. Je hoeft jouw vraag niet opnieuw te doen. Gewoon even afwachten totdat een Thunderbird gebruiker reageert.
 24. selectie woorden op blad 2

  Edit: In één lijst kan je maar één keer hetzelfde woord of zin invullen.
 25. Redo backup

  Sorry voor de late reactie maar was er even niet. dat was het eerste wat ik gedaan had dan via het prog op cd gestart op mijn win 7 en dan stick maken ok dat werkte niet Dan met het prog. universal usb installer maar ook dat werkt niet
 26. Thunderbird

  Hoe kan ik deze topic verwijderen? (De afbeelding staat er weer.) Dan kan ik beter mijn aanvraag opnieuw doen?
 27. Thunderbird

  Dat mag altijd, maar camoufleerd jouw e-mailadres eerst voordat je de schermafbeelding plaatst. Heb net géén tijd gehad om te doen, maar is nu terug geplaatst. Ik gebruik géén thunderbird, dus dat weet ik niet. Even wachten voor een Thunderbird gebruiker
 28. selectie woorden op blad 2

  Hoi, Ben je hier iets mee? In het tabblad Data vul je woorden (zinnen) in met de Franse vertaling (makkelijk om te corrigeren) Verberg nadien het tabblad Data en beveilig de VBA met een wachtwoord. En dan gewoon een woord of een zin kiezen en invullen. Ik denk dat het duidelijk is maar zijn er nog vragen... Werkblad Frans.xlsb
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×