Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf

 1. Afgelopen uur
 2. Is er een specifieke reden dat je de stuurprogramma's wilt bijwerken, werkt er iets niet naar behoren?
 3. Logitech bouwt goede producten en ook Corsair brengt kwalitatief hoogwaardige producten op de markt. Maar met een muis en toetsenbord vind ik het wel belangrijk voor een muis dat ze lekker in de hand ligt, heb wel eens een muis besteld en toen ik ze uit de verpakking haalde vond ik ze veel te klein maar dat is een persoonlijke iets. Hetzelfde geld voor het toetsenbord, hier heb ik een Corsair een K55 RGB wat men zoon in gebruik heeft en die vind het een fantastisch toetsenbord terwijl ik er minder van onder de indruk ben maar dat lees je ook wel in de reviews. De een vind het prachtig en de ander vind het maar niks. Mocht je iemand in de vriendenkring hebben die zo een toetsenbord heeft en probeer het even uit voor je het aanschaft.
 4. Dag Moderator, CCleaner meld me dat 6 stuurprogramma's dienen te worden bijgewerkt. Op de ingesloten foto staat de huidige versie en de nieuwe te downloaden versie. Ik ben op de websites van de verschillende suppliers gaan browsen , maar ik geraak er niet uit. of moet ik de betalende versie van CCleaner aanschaffen? Kan jij me op weg zetten ? Bedankt!
 5. Vandaag
 6. Kweezie wabbit Je mag topic afsluiten Charlie
 7. Beste Ik heb gekozen voor de opmaak zonder macro's. Ik krijg het zelfde als ik op bewerken druk. Ik zelf gebruik excel 2016 Nederlandse versie. De volgende oplossing: Probeer eerst met RC te wijzigen in RK. Lukt het dan nog niet zal je ook GET.CELL moeten wijzigen in CEL.LEZEN. Is voor mij onbekend. Kan je mij hierbij helpen aub, Alvast dank Medewerker 871 Geplaatst: 8 uren geleden @bakerman Dit krijg ik als ik op Bewerken inschakelen klik.
 8. Dank jullie wel, Hier kan ik mee verder. 👍
 9. graag gedaan Tecnare - en je zwart scherm is nu ook verleden tijd?
 10. Maxstar

  Internetopties

  Klopt, In Windows is Internet Explorer meer (geweest) dan enkel een browser. AgConnect heeft daar eerder dit jaar een artikel over gepubliceerd. https://www.agconnect.nl/artikel/microsoft-internet-explorer-blijft-dienst-doen-windows
 11. hey Passer, Zojuist de update via jouw link kunnen uitvoeren met succes. Heel hard bedankt voor de hulp
 12. Leono

  Internetopties

  Nooit en te nimmer gebruik(te) ik Edge of Internet Explorer, maar de laatste vervult blijkbaar nog steeds een rol in het Windows gebeuren.
 13. @dotchiejack Dan zal je de functie in Namen beheren moeten aanpassen aan de Nederlandse versie. (werk momenteel met XL2016 Pro US) Probeer eerst met RC te wijzigen in RK. Lukt het dan nog niet zal je ook GET.CELL moeten wijzigen in CEL.LEZEN
 14. droske

  Internetopties

  Maxtar bedoelt dat Internet Explorer in Windows 10 op de achtergrond is gedrongen omdat Microsoft Edge als opvolger naar voor heeft geplaatst. Het is niet verstandig om anno 2021 nog gebruik te maken van Internet Explorer. Deze browser is niet meer voldoende veilig. De browsergeschiedenis legen kan dat niet compenseren. Hier wordt een antwoord op verwacht.
 15. Leono

  Internetopties

  Elke keer als ik een CCleaner schoonmaak doe staat Internet Explorer er nog steeds wel degelijk bij.
 16. Mogen we dan de vraag beschouwen als opgelost en het topic afsluiten?
 17. Maxstar

  Internetopties

  Hallo, Deze werkwijze geldt voor het verwijderen van de browsegeschiedenis van Internet Explorer. Het onderdeel internetopties (inetcpl.cpl) is nog wel aanwezig, maar Internet Explorer is in de meest recente versies van Windows 10 niet meer aanwezig. Welke browser heb je momenteel in gebruik?
 18. aanvullend: kennelijk heb je dus al homeplugs.... bedenk: - ook homeplugs kunnen kapotgaan - hoe branden de ledjes (in relatie tot wat de gebruiksaanwijzing zegt)? - kun je die dingen ook een reset geven?
 19. @bakerman Dit krijg ik als ik op Bewerken inschakelen klik.
 20. Kan je een foto doorsturen als je het zo hebt staan?
 21. Sorry had je 2 vorige berichten niet gezien. Kan de hele week niks uitproberen dus zal je iets laten weten.
 22. Zonder VBA. Gekleurde cellen tellen.xlsm
 23. Geef nu maar eerst eens antwoord op wat wij aan jou gevraagd hebben.
 24. Dan heb je niet de laatste... Als je naar https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 gaat en er klikt er op Nu Updaten wordt de laatste op je systeem gezet.
 25. Je moet het maar weten ! Dank voor de feedback quakle! (en geniet van je gamesysteem) enne.. wat minder poetsen kan ook helpen !
 26. Welkom op PC helpforum Zie de UDF in de module en formules in de cellen waar wordt geteld. Aantal gekleurde cellen.xlsm
 27. Ja heb 3 kabels geprobeerd. Deze draden werken allemaal, maar het blijft hetzelfde
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...