Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Flash vraag

  Het resultaat is uitstekend, lijkt me: goed beeld en prima geluid. Mijn complimenten! Gedurende de eerste 10 seconden van de mp4 is er wel een logo van Movavi te zien, maar dat viel te verwachten bij een proefversie. Het is wel een groot bestand geworden: 18,3 MB. Dat kan problemen opleveren bij verzending als bijlage bij een e-mail. Je weet nu dat het met een screenrecorder zoals Movavi mogelijk is. Als je geen zin hebt om daar geld aan uit te geven, zou je nog met Google op zoek kunnen gaan naar een gratis screenrecorder: https://www.google.com/search?q=the+best+free+screen+recorders&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b Zelf kijken of daar iets van je gading bij zit. Nadeel van veel gratis screenrecorders is dat ze beperkingen hebben en dat je voor de betaalde versie moet gaan als je iets meer wilt. Let wel op waar je die gratis screenrecorders vandaan haalt. Vermijd downloaden via Softonic, want dan krijg je er ongewenste software bij, als je niet heel goed oplet. En "Free download" hoeft niet te betekenen dat het programma gratis is. Je mag het dan wel gratis downloaden, maar je kunt het dan enkel op proef gebruiken. Net zoals Movavi. Succes met je hobby: het maken van flash creaties.
 3. wifi probleem

  Kan je eens kijken bij configuratiescherm / programma en onderdelen of je daar Wireless Console van Asus ziet en zo ja dan op verwijderen klikken. De reden ervan is dat er mogelijk conflict is met Windows 10
 4. Flash vraag

  Dit werkt dus wel, is even oefenen met de afmetingen maar oke, ScreenRecorderProject3.mp4
 5. Flash vraag

  Oeps iets te snel gehandeld dus, Zal het straks nogmaals proberen Bedankt voor de uitleg.
 6. Flash vraag

  Aha, jij probeert in Movavi te bladeren naar dat swf bestand. Zo werkt het niet. Je start Movavi en daarna open je het swf bestand. Dat openen van het swf bestand doe je gewoon via de Verkenner. Dat kan niet vanuit Movavi. En met Movavi neem je dan op wat er te zien is op je monitor: dat afspelende swf bestand. Je zorgt ervoor dat niet het volledige beeldscherm wordt opgenomen, maar alleen het venster met het afspelende swf bestand. Je kunt het frame dat opgenomen moet worden door Movavi ook nog manueel aanpassen in hoogte en breedte. Lees anders nog eens de volledige handleiding door op deze pagina: https://www.movavi.com/support/how-to/how-to-convert-swf-to-mp4.html Dit zou dus een mogelijkheid zijn. Hopelijk komt iemand nog met een eenvoudiger oplossing.
 7. Flash vraag

  Bedankt voor je werk, Ik heb die Movavi ook uitgetest maar dat is alleen om filmpjes van bv de pc zelf, beeldscherm etc mee op te nemen, er was geen optie in om die swf te zoeken
 8. Win 8 algemeen trage browser

  Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 9. System Retore Windows 10 werkt niet meer

  Ik heb verder geen vragen meer, hartelijk bedankt.
 10. Win 8 algemeen trage browser

  Hallo, Ik vroeg mij af of iemand me weer eens kon helpen? Mijn browser is in het algemeen traag geworden. Websites laden duurt lang en er zijn redelijk wat aanpassingen aan het gebeuren bij Telenet. Komt het nu daardoor (aanpassingen van Telenet) of is men pc in het algemeen gewoon stroef geworden? Ik gebruik IE en Firefox. De ene werkt beter als de andere bij sommige zaken. En ik heb ook een adblocker, deze werkt goed maar ik ondervond laatst dat met de privacyregelingen dat websites plots een adblocker niet meer zo graag toelaten en daarom (ook al stel ik het bij de instellingen in op 'deze website toelaten') ze toch nog gewoon blokkeren. Is er een betere oplossing om van die onnuttige reclame/ads/mal-spam etc vanaf te komen? Graag tot hoors Vele zonnige groeten
 11. wifi probleem

  Is asus N751JK-T4250H Groeten Lowie12
 12. wifi probleem

  is asus N751JK Groeten Lowie12
 13. automatisch aanpassen

  Hallo JeanPaul28, Dit werk perfect, dank je! Groetjes, Tjalk
 14. automatisch aanpassen

  Met deze formule Kopie van Getal.xlsx
 15. Spaties tusssen woorden

  Voor de één al meer dan voor de ander...
 16. Spaties tusssen woorden

  Goede middag allemaal, Pijltjes komen inderdaad van Alles weergeven. Ik vraag de pdf aan zal inderdaad veel gemakkelijker zijn. Ik dank jullie voor de info en wil hier toch meegeven ... super Forum
 17. Spaties tusssen woorden

  Bij Wellbeing is de knop Alles weergeven actief. Ik wijs die knop in onderstaande afbeelding aan met mijn muispijltje: Druk op die knop en dan verdwijnen de pijltjes. Je houdt dan wel die grote afstanden tussen de woorden. Vraag aan je kennis of hij je het originele pdf bestand wil sturen. Ik begrijp namelijk niet waarom je van zo'n pdf (een compleet boek in feite) een Word bestand zou willen maken. Als pdf leest het veel prettiger. En ik vermoed dat je dan ook in de inhoudsopgave van het pdf bestand op een hoofdstuk kunt klikken, waarna je meteen in dat hoofdstuk bent.
 18. Spaties tusssen woorden

  Maar de tekst in het bestand die je hier op het forum plaatste, is toch al zonder pijltjes?
 19. wifi probleem

  Ik dacht in eerste instantie om de drivers te updaten maar blijkbaar is die Mediatek MT7630E een legacy product met windows 8 als laatste drivers. Misschien bij Asus zelf eens kijken of ze daar nog drivers hebben. Kan je het juiste model en type van de laptop / notebook opgeven?
 20. Spaties tusssen woorden

  Heb Word 2016, zal het thuis eens proberen met 2010
 21. Flash vraag

  Ik heb een stuk of 5 gratis online converters geprobeerd. Ik uploadde jouw les4.swf bestand en liet dat converteren naar een mp4 bestand. Het resultaat was niet wat ik ervan verwachtte of hoopte. Meestal werd daarna alleen het geluid afgespeeld. Precies dus wat jij meemaakte met de online converter van Apowersoft. Flabaco (https://www.flash-banner-converter.com/converter/ ) was de uitzondering: van de met Flabaco gemaakte mp4 werd alleen het beeld afgespeeld; het geluid ontbrak. Het slechtst was het resultaat met FreeFileConvert (https://www.freefileconvert.com/swf-mp4 ). Het resultaat was een bestandje van 200 KB dat helemaal niet afspeelde. Ik heb ook nog gekeken of het resultaat beter was wanneer ik swf liet omzetten naar avi, mpeg of mov, maar het resultaat was even teleurstellend. Ik denk dat je kunt zeggen dat gratis online converters meer beloven dan ze waarmaken, in ieder geval wanneer het over de conversie van swf naar mp4 gaat. Misschien dat het wel lukt met een screen recording programma, zoals Camtasia of Movavi Screen Recorder, maar die programma's zijn niet gratis. Van Camtasia kun je wel een trial (proefversie) downloaden: https://www.techsmith.com/download/camtasia/ Dan kun je dat programma zelf eerst proberen. De systeemeisen voor Camtasia vind ik wel vrij hoog: https://www.techsmith.com/camtasia-system-requirements.html Camtasia is ook erg duur: € 243,27. Om die prijs eruit te halen zul je dat programma wel heel veel moeten gebruiken. Movavi Screen Recorder is veel goedkoper: € 29,95 Je kunt Movavi Screen Recorder wel gratis downloaden ( https://www.movavi.com/screen-recorder/personal/#tab-recorder), maar ik vermoed dat je het resultaat van je inspanningen dan wel kunt bekijken, maar dat je moet betalen wanneer je dat resultaat ook wilt opslaan op je harde schijf. Of je hebt een proefperiode van een paar dagen, waarbij er een logo van Movavi in het resultaat (het mp4 bestand) staat. Ik heb dat niet zelf geprobeerd. Nadat ik het bovenstaande nog eens had overgelezen, besefte ik dat ik je met mijn bijdrage niet erg geholpen heb. Hooguit heb ik duidelijk gemaakt dat het met een gratis online converter waarschijnlijk niet gaat lukken. Toch maar even wachten op reacties van andere forumleden die hier meer ervaring mee hebben. Misschien kennen zij wel een gratis programma waarmee de klus geklaard kan worden.
 22. Spaties tusssen woorden

  ik niet, met Word 2010.
 23. Spaties tusssen woorden

  klopt maar dan heb ik pijltjes
 24. Spaties tusssen woorden

  Als je de tekst kopieert en plakt als 'niet-opgemaakte tekst' of 'Unicodetekst', dan zie je de spaties weer verschijnen. Je bent dan uiteraard van de tekst wel de opmaak kwijt.
 25. Spaties tusssen woorden

  oke bij deze Windows_10_voor_Dummies-Copy - Copy.doc
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×