Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. porrelaar

  Outlook 2003 - ontvangstbevestiging

  We gaan uit van je tweede afbeelding. Dus van Postvak IN. Geen Nieuwe e-mail aanmaken! Ik heb het venstertje waar het om gaat uitgeknipt uit je tweede afbeelding: Die instructies hieronder zijn eigenlijk voor Outlook 2007. Misschien werken ze ook voor jou: Selecteer tabblad >> Voorkeuren Kies bij het onderdeel >> e-mail op >> E-mailopties (in de afbeelding hierboven heb ik een pijl naar die knop gezet) Kies bij onderdeel >> afhandeling van berichten op >> controleopties Onder in dit scherm wordt ingesteld hoe Outlook om moet gaan met ontvangen leesbevestigingen Selecteer >> Nooit een leesbevestiging verzenden Vanaf nu wordt er geen vraag meer gesteld over een leesbevestiging en wordt deze ook niet automatisch verzonden. Druk op >> OK (3x) om de instelling te bevestigen. Ik haalde mijn informatie hier vandaan: https://www.easytemplate.nl/ms-office-tips-&-trucs/outlook/0005-leesbevestiging-instellen/leesbevestiging-Outlook-instellen.html Klik op die link. Daar staan ook afbeeldingen die je verder kunnen helpen.
 3. vtveen

  Outlook 2003 - ontvangstbevestiging

  Het probleem is juist dat ik de keuze voor "E-mailopties" niet krijg. Ik probeer op twee manieren dat te bereiken: bij Postvak in en bij een nieuwe email. Kies ik dan voor Extra > Opties dan krijg ik twee verschillende Pop-up vensters, zie bijlagen.
 4. porrelaar

  Outlook 2003 - ontvangstbevestiging

  Ik gebruik zelf niet meer zo'n oude versie van Outlook, dus heb ik de instructies even van internet geplukt. Zo stel je een lees- en/of ontvangstbevestiging in in Outlook 2003: Klik op Opties in het menu Extra. Klik op E-mailopties. Klik op Controleopties. Schakel het selectievakje Leesbevestiging of Ontvangstbevestiging in. Bron: https://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=37743 Wil je dat weer uitschakelen, dan doe je het volgende: Klik op Opties in het menu Extra. Klik op E-mailopties. Klik op Controleopties. Haal de vinkjes weg voor de selectievakjes Leesbevestiging en/of Ontvangstbevestiging. Klik daarna onderaan in dat venstertje op OK om de wijzigingen op te slaan. Kun je het zo terugvinden?
 5. porrelaar

  ZOLID P50614

  Naar mijn weten verkocht Aldi dit apparaat circa 9 jaar geleden. Dat is wel meer dan 'een tijdje geleden'. Jouw Zolid P50614 werkte volgens mij met dezelfde driver als een andere diascanner: de ION Slides 2 PC. Daarom gaf stegisoft jou al de link naar de driver voor de ION Slides 2 PC, maar dat had jij waarschijnlijk niet begrepen. Ik zal het proces daarom hieronder uitvoerig beschrijven. Eerst moet jij weten of jouw versie van Windows de 32 bits versie is of de 64 bits versie. Open de Verkenner en klik in de linker kolom van de Verkenner met de rechter muisknop op Deze pc. Kies dan Eigenschappen. In het venster dat dan opent, moet je kijken wat er bij jou staat achter: Type systeem. Daar staat 32-bit besturingssysteem of 64-bit besturingssysteem. Schrijf op wat jij hebt: 32-bit of 64 bit. Klik daarna op de volgende link: https://www.ionaudio.com/slides-2-pc-slide2pc Wanneer die pagina geopend is, moet je wat naar beneden scrollen op die pagina totdat je het volgende ziet: Er staan 2 drivers. Kies de juiste. Dus de 32-bit driver als jij een 32-bits versie van Windows hebt. Klik op de juiste driver. Ik heb nu als voorbeeld gekozen voor de 64-bit driver. Dan zie ik het volgende schermpje: Kies in dat venster voor Bestand opslaan en klik daarna op OK. Download daarna ook Photo Impressions Software. Die software kun je gebruiken om de dia's te gaan inscannen. Is dat gebeurd, dan ga je naar de map waar je downloads terechtkomen. Meestal is dat de map met de naam Downloads (als je die niet zelf gewijzigd hebt). Zoek de bestanden op. Het zijn .zip bestanden. Dat betekent dat je die eerst nog moet uitpakken. Dat doe je door te dubbelklikken op het .zip bestand. Daarna klik je op Alles uitpakken. Er zal een nieuwe map openen, waarin de uitgepakte bestanden zitten. In die nieuwe map zit ook een pdf bestand met Installation Instructions (in het Engels). Moeite met Engels? Dan is dit de manier waarop je het moet doen: In de map met uitgepakte bestanden vind je de map met de naam 64 (of 32) bit Windows drivers. Dubbelklik op die map om hem te openen. Je ziet dan een map met deze naam: Dubbelklik op die map om hem te openen. Zoek dan in die geopende map het bestand setup.exe. Klik met de rechter muisknop op setup.exe en kies dan Als administrator uitvoeren. Nadat de installatie van de driver geslaagd is, herhaal je deze handelingen voor Photo Impressions Software. Nadat je zowel de driver als de Photo Impressions Software hebt geïnstalleerd, moet je de computer opnieuw opstarten. Als jouw besturingssysteem nu Windows 10 is, dan is er geen garantie dat je diascanner gaat werken. Maar proberen kan natuurlijk altijd.
 6. Vandaag
 7. Goed opgemerkt Passer. het woord is nu aan de topicstarter. Ik ben benieuwd.
 8. FransJoske

  ZOLID P50614

  Ik ben de cd om te installeren verloren. Kan ik een programma op internet vinden om deze te vervangen? Hoe kan ik dat doen?
 9. vtveen

  Outlook 2003 - ontvangstbevestiging

  Zoals gezegd met moeite weten in te stellen, maar kan echt niet reconstrueren hoe ik dat voor elkaar heb gekregen, cq welke stappen ik heb gedaan. Ik weet nu niet meer hoe en waar ik die instelling weer kan verwijderen. Heb alle mogelijkheden onder "Extra" > "Opties" geprobeerd, maar zonder succes.
 10. euh... ik kan hier even niet volgen: Velibor67 start een topic en beschrijft zijn/haar probleem en dan zegt Beauf dat het opgelost is. (hè???) en Velibor67 lijkt het te bevestigen: "inderdaad, versie 1809"... 'k denk toch dat ik ergens iets mis... ?
 11. Passer

  Outlook 2003 - ontvangstbevestiging

  Vtveen, welkom op PCH. Kan je eerst eens vertellen hoe jij die hebt ingesteld? (wat deed je achtereenvolgens)? - en waardoor weet jij dat je die 'niet meer kan verwijderen'?
 12. vtveen

  Outlook 2003 - ontvangstbevestiging

  Nadat ik gisteren - met veel moeite - een ontvangst/leesbevestiging heb ingesteld voor een bijzondere email naar een aantal van mijn contacten, probeer ik dat nu weer te verwijderen. Dat lukt echter niet, weet niet waar ik dat moet doen.
 13. falstring

  Recordable CD niet te openen

  afgezien van fysieke beschadigingen uiteraard, is licht de grootste boosdoener.. goed in de doosjes houden en geen extreme temperaturen is dus belangrijk. maar er zijn ook heel slechte schijfjes in de handel (geweest), die zelfs zonder lichtinval lijken te zijn vergaan...
 14. Theo2602

  Recordable CD niet te openen

  Hier een deel van mijn DVD's waarvan het grootste deel zelf opgenomen films die ik met een HD/DVD speler/schrijver opnam op HD bewerkte (reclame uit enz) en dan met de DVD schrijver op DVD zette. Je ziet de bewaarplaats is zeker niet 'de kap van de auto'
 15. Bedankt maar het is al opgelost door Microsoft Support. Is een nieuwe Windows 10 geinstalleerd.
 16. stegisoft

  Windows 10 versie 1809 backup mislukt foutcode 0x80070013

  Met de rechtermuisknop op start en dan Windows PowerShell (admin) klikken Onderstaande regel per regel kopieren en PowerShell achter > plakken net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver Wacht tot het klaar is en dan onderstaande daar ook doen. ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old Wacht tot het klaar is dan onderstaande doen net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver Daarna niks meer doen en wachten en je zal dan een nieuwe update krijgen
 17. stegisoft

  ZOLID P50614

  Ik vind alleen op deze pagina (klik) en dan naar beneden scrollen. Eerst op setup klikken en dan wordt pc opnieuw opgestart.
 18. Back-up verscheidene malen, maar krijg steeds back-up mislukt ! Foutcode : 0x80070013.
 19. FransJoske

  ZOLID P50614

  Ik ben mijn installatieprogramma van diascanner ZODIAC P50614 kwijt. Kan iemand mij die bezorgen. Toestelletje is een tijdje geleden gekocht in de Aldi.
 20. kweezie wabbit

  pc loopt vast

  Dat kan je zeker. Gezien de huidige problemen, is er geen garantie dat de test goed zal verlopen maar je kan het in elk geval proberen. Download HD Tune en sla het bestand op. Installeer HD Tune en start deze na de installatie op. Vervolgens ga je naar het tabblad Error Scan, selecteer de harde schijf die je wil controleren en druk op Start. (je dient GEEN vinkje te plaatsen bij Quick scan). De controle kan een hele tijd in beslag nemen afhankelijk van de grootte van de te controleren harde schijf. Wat is het resultaat van deze test? Maak een afbeelding van het resultaat en sla deze op. Een afbeelding kan je maken met het knipprogramma. Ga dan naar de tab Benchmark en doe de test. Maak ook van dat resultaat een afbeelding. Voeg beide afbeeldingen als bijlage toe aan je volgend bericht.
 21. Theo2602

  Recordable CD niet te openen

  Een groot onderscheid maken tussen muziek CD's en filmen. Een de tijd is niet bepalend.
 22. Passer

  Recordable CD niet te openen

  da's wel snel. Zelfgeschreven cd's en dvd's zijn gevoeliger voor degeneratie dan de klassieke dragers, maar zelf heb ik cd's die ouder zijn dan 10 jaar en die het nog goed doen, zonder fouten. Ze liggen wel in het donker in een kast - leg je ze op het dashboard van je wagen, dan 'slijten' ze vlugger, ook als je ermee gaat voetballen natuurlijk. Veel hangt ook af van - enfin: lees maar : https://beveiligingnieuws.nl/blog/hoe-lang-gaat-uw-opgeslagen-data-mee
 23. kweezie wabbit

  Tracking virus?

  Dankjewel. Jij ook prettige feesten gewenst. Ik ken Bullguard niet voldoende om daarop een antwoord te geven maar ik zou het gewoon laten zoals het is. Tenzij je echt vertragingen krijgt bij het openen van mappen of bestanden. In dat geval kan je eerst de opties of instellingen uitvlooien maar de kans is klein dat je iets gaat vinden. Als je aan de instellingen gaat sleutelen, loop je altijd het risico dat je de bescherming verminderd als je niet 150% zeker bent van wat je doet. Om het afsluiten te versnellen, heb ik nog een tip. Ga naar start - uitvoeren, typ regedit in het vakje en klik op OK. In de structuur aan de linkerkant dubbelklik achtereenvolgend op HKEY_LOCAL_MACHINE , SYSTEM en ControlSet001 Klik dan gewoon op Control. Dubbelklik dan in het rechtervak op WaitToKillServiceTimeout en stel de waarde in op 2000 en klik OK. Sluit de registereditor. Voortaan zullen services geforceerd worden gesloten na 2 seconden i.p.v. na de standaard 20 seconden.
 24. Theo2602

  Recordable CD niet te openen

  Inderdaad, maar niet alle mensen hebben een computer of smart TV. En ik weet niet of er kleine draagbare toestellen bestaan om in de tent of bij een picknick USB stiften als bron te gebruiken.
 25. stegisoft

  Recordable CD niet te openen

  Persoonlijk vind ik ouderwets dan men nog altijd met cd doet i.p.v. usb-stick. Wat je op cd-r kan, kan je perfect ook doen met usb-stick.
 26. ghelsing

  Recordable CD niet te openen

  Hartelijk dank voor de Info. Grt Gerard Elsing
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.