Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. ok, dank je wel!, ik zal het binnen een paar maanden installeren
 3. Versie 2004 is beschikbaar voor jouw computer. Dat betekent dat Microsoft van mening is dat jouw computer geschikt is voor Windows 10, versie 2004. Kan er dan niets mis gaan? Dat kan altijd. Twee keer per jaar krijg je een nieuwe versie van Windows 10: een grote upgrade in het voorjaar en een kleinere in het najaar. Ik ben altijd wat voorzichtig en wacht graag een paar maanden voordat ik de nieuwe versie installeer. Bovendien maak ik van tevoren een image van het systeem, plus een kopie van al mijn persoonlijke bestanden. Die zet ik beide op een externe harde schijf. Versie 2004 is eind mei uitgekomen. Ik heb hem pas een paar dagen geleden geïnstalleerd en ik ondervond daarna geen problemen. Ik denk dat het nu wel veilig is om versie 2004 te installeren. Mocht jij daarna toch problemen ondervinden, dan heb je nog 10 dagen de tijd om terug te gaan naar de vorige versie van Windows 10. Wil je liever nog een paar maanden wachten, dan mag dat gerust. Je krijgt immers nog beveiligingsupdates voor je huidige versie van Windows 10.
 4. ik hoor graag of je adviseert deze te instaleren?
 5. Gelukkig, dat ziet er al een stuk beter uit. Jij hebt versie 1903. Die wordt nog ondersteund met updates tot 8 december 2020. Zie hier: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/13853/windows-lifecycle-fact-sheet Je hebt dus nog 6 maanden de tijd voordat je echt over moet naar een nieuwere versie. Je kunt wel kijken of versie 2004 al wordt aangeboden voor jouw laptop. Klik op Start > Instellingen > Bijwerking en beveiliging. Klik dan op Zoeken naar updates. Installeren van versie 2004 hoeft niet direct. En dat gebeurt ook niet automatisch. Ik ben enkel nieuwsgierig naar wat jij te zien krijgt. Kun je daar een printscreen van maken? Sommige mensen krijgen te zien dat hun computer nog niet geschikt is voor versie 2004. In dat geval moeten ze gewoon wachten.
 6. ik geloof dat ik een foutje heb gemaakt, ik was mij er niet bewust van dat met updates ook de versie van windows update, sorry
 7. Meen je dat nou echt? In een ander topic van jou plaatste jij een weblink van Speccy: http://speccy.piriform.com/results/OcsfHz7EuRTqPnxZBskQKBc Dat ging over dezelfde laptop. In dat Speccy rapport stond dat Windows geïnstalleerd was op 4 juli 2019. Het is me toen niet opgevallen dat je na 4 juli 2019 nooit updates had gekregen. Jammer dat ik dat toen over het hoofd heb gezien. Het is niet zo vreemd dat jij geen updates krijgt voor Windows, want als jij echt build 10.0.10586 hebt, dan heb jij nog versie 1511. Die dateert van november 2015. Kijk hier maar eens: https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_version_history De ondersteuning voor versie 1511 is gestopt op 10 oktober 2017. Daarom krijg jij dus geen updates voor Windows meer. Is dat je nooit opgevallen? Hoe kwam jij in juli 2019 aan die stokoude versie van Windows 10? Om helemaal zeker te zijn... doe je het volgende: Klik op de zoekknop die naast de knop Start staat. Typ dan winver en druk op de Entertoets. Er verschijnt een venstertje. Met Alt-Print Screen maak je een schermafbeelding van dat venstertje. Zou je die afbeelding op willen slaan en daarna als bijlage posten in een volgende reactie? Hier wordt door Karel uitgelegd hoe je een afbeelding bijvoegt: https://www.pc-helpforum.be/topic/63811-hoe-voeg-ik-een-bijlage-toe-aan-mijn-bericht/ En hieronder zie je hoe dat venstertje eruit hoort te zien, wanneer je de nieuwste versie (2004) van Windows 10 gebruikt:
 8. Gelukt, Dankjewel! ik was met MBAM begonnen, maar dat was het niet. Topic kan alweer gesloten worden
 9. eerst maar eens de hele pc opnieuw opstarten, zodat windows zichzelf weer even vernieuwt. doe je aldus: start/afsluitmenu/optie 'opnieuw opstarten'. (nb uit en weer aanzetten lijkt hetzelfde, maar heeft geen effect op foutjes in windows) en probeer eens: zoekvak, typ: configuratiescherm, en in configuratiescherm naar 'programma's en onderdelen'
 10. hallo, ik probeer skype te verwijderen, maar het onderdeel apps en onderdelen in windows wil niet laden: naast de bovenste programma's staat: laden met een datum er onder, (instalatiedatum?) maar er komt verder niks, instellingen opnieuw opstarten een paar keer geprobeerd, maar geen resultaat, Bij taakbeheer zie ik bij instellingen geen aparte status, ik gebruik windows 10Versie 10.0.10586 Build 10586 Dell Vostro 3559 Zou fijn zijn als jullie advies hebben,
 11. Van mij was een misverstand saldo is bij geschreven op mijn account met iets extra's.
 12. Dit heb ik geprobeerd maar lukt niet.
 13. Nu werkt het idd wel. Is het ook mogelijk om ervoor te zorgen dat ik die status ook terug kan verwijderen. Nu kan dit er ook dubbel inkomen en dit zou niet mogen.
 14. Mogen we ook weten wat de oplossing was? Misschien hebben andere lezers er ook wat aan.
 15. Dasle

  PC Upgrade

  Voor het bedrag wat jij voorop stelde lijkt een grafische kaart de voor de hand liggende oplossing. Een nieuw moederbord of processor ga je met 200€ niet redden.
 16. seane

  PC Upgrade

  Heel erg bedankt Dasle! Had al wat schrik dat ik ook een nieuw moederbord of processor zou moeten aanschaffen om "mee te kunnen".
 17. @Allekabels Kunnen we meteen de winnaar kennen van deze wedstrijd, toch ?
 18. Gisteren
 19. Beste Liesbeth*, Jammer dat je ons geen PB hebt gestuurd dan hadden we het meteen kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Het Allekabels team
 20. Dasle

  PC Upgrade

  Begrijp dat wel want de naamgeving van de Nvidia producten is enorm verwarrend en slaat nergens op. Zo heb je de 1650 en 1650 super, vervolgens heb je de 1660, 1660 super en hiervan is nog eens een 1660Ti Moet zelf heel goed opletten om ze uit elkaar te houden
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...