Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Gisteren
 3. Dit kan je oplossen met Voorwaardelijke Opmaak. In de veronderstelling dat geldigheid in kolom A staat en controle in kolom C. =EN(ISGETAL(C2);A2 = "eenmalig") Kies je kleur en het bereik waarvoor de regel geldt en klaar.
 4. Je bedoelt gewoon dat de twee bestanden hier op het forum gepost moeten worden, en de tool verder niet gebruikt moet worden. Wat wordt er dan precies met de bestanden gedaan dat soelaas kan brengen?
 5. Telkens wanneer ik mijn windows 10 laptop wil afsluiten herstart deze automatisch. Volgende zaken heb ik reeds geprobeerd: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Power\HiberbootEnabled=0 - device drivers updaten met "Driver booster 6 free version" - snel opstarten uitschakelen - een clean boot ( https://www.windowscentral.com/how-clean-boot-windows-10 ) (in taakbeheer staat alles uitgeschakeld) - power efficiency diagnostic report (zie bijlage) Bij het gebruik van alle bovenstaande oplossingen heb ik nog steeds hetzelfde probleem. De laptop herstart automatisch Mvg, Sven Power_Efficiency_Diagnostics_Report.html
 6. Waarschijnlijk ben je verfeten een voorbeeldbestand toe te voegen?
 7. Ik heb in een kolom (geldigheid) de mogelijkheid om een datum in te vullen of het woord 'eenmalig'In een andere kolom (controle) heb ik de mogelijkheid om een datum in te vullenNu wil ik graag dat als er geen datum is ingevuld bij controle de cellen bij geldigheid wit blijvenEchter wanneer ik een datum invul bij controle EN er staat bij geldigheid 'eenmalig' dan wil ik dat de cel een kleur krijgtIk wil niet dat de cel een kleur krijgt als daar een datum staat ingevuld. Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.Groetjes,Shirley
 8. Hartelijk dank voor deze informatie. Ik wacht dus een weekje nog en indien dit er nog staat probeer ik de link die U mij gestuurd hebt. Intussen mijn oprechte dank
 9. Twee keer per jaar krijg je een nieuwe versie van Windows 10. Wanneer zo’n nieuwe versie geïnstalleerd wordt, dan wordt ook een map Windows.old aangemaakt. Die map is nodig wanneer je terug wilt gaan naar de vorige versie van Windows 10, omdat de nieuwe versie bij jou voor problemen zorgt. Na installatie van een nieuwe versie van Windows 10 heb je slechts 10 dagen de tijd om terug te gaan naar de vorige versie, want na die 10 dagen wordt de map Windows.old automatisch verwijderd. Daar hoef je zelf niets voor te doen. De map Windows.old is bij jou aangemaakt op 12 juli 2019. Het is vandaag 19 juli. Over 3 dagen wordt die map automatisch verwijderd. Zoals gezegd, gebeurt dat na 10 dagen, dus in jouw geval op of vlak na 22 juli. Op sommige computers duurt het iets langer: 12 of 14 dagen, maar het gaat dus geheel automatisch. Als ik jou was, zou ik gewoon over 3 tot 5 dagen nog eens kijken of de map Windows.old er nog steeds is. Alleen wanneer je nu met ernstig ruimtetekort kampt, kun je die map direct opruimen via Schijfopruiming. Klik daarvoor op de volgende link: https://www.easytechguides.com/nl/windows-old-map-verwijderen.html
 10. Hallo !!! Ik weet eigenlijk niet waar ik dit nou moest plaatsen. Ik heb mijn windows laptop verbonden met mijn iMac, en nu wil ik de gegevens van de laptop delen met mijn iMac. Nu wordt er een naam en wachtwoord gevraagd. Maar wat moet ik er nu precies invullen.? De naam van de laptop , maar met welk wachtwoord ?.
 11. Denk dat dat met gebruikersrechten te maken heeft, vermoed dat je daarvoor met wachtwoord delen moet inschakelen. Anders kan het misschien nog op de volgende manier. Selecteer de map die je wil delen rechtsklik erop en kies Toegang verlenen tot en klik dan op de optie Specifieke personen.... In het venster wat opent klik op het pijltje en kies in het menu Iedereen. Klik vervolgens op Toevoegen. Klik nu op het pijltje naast Lezen en kies Lezen/schrijven. Klik nu op Delen. Klik nu op Gereed om de wizard te voltooien. Herstart eens de pc's en kan je dan via het netwerk aan je bestanden?
 12. Ik zie dat ik nog op mijn schijf (C) nog windows old staan heb. Ik gebruik windos 10-64 bits en Google Chrome als browser. Mijn computer is in het frans maar dit moet geen probleem zijn. Als ik op Schijf (C) klik verschijnt windos old in de lijst. Ik heb mijn laptop harde schijf opgeruimd maar die windows old komt steeds terug. Als ik er rechts op klik en dan verwijderen verschijnt volgend venster: TOEGANG TOT DIT DOSSIER GEWEIGERD. U MOET OVER DE ADMINISTRATORRECHTEN BESCHIKKEN OM DIT TE VERIJWDEREN. Maar ik ben de Administrator en toch lukt het niet. Hoe kan ik Windos old verijderen? Mvg
 13. Dat is idd snel, wel erg goede service van SMA. Dan wens ik je veel plezier met je zonnepanelen want we krijgen nog heel wat zonnige dagen de komende tijd. En zoals gevraagd kan hier een op. Grt Dasle
 14. ik kan het hier (gelukkig) niet meer nadoen, maar als dat niet lukt, probeer het dan gewoon vanaf die plek te starten.
 15. Hey, Op het moment van dat screenshot waren er 12? tabs open, dus waar de andere 15 vandaan komen, geen idee.. Nu staan er 3 tabs open, en heb dan ook de lijn van opera open geklikt. Vond ook wel raar dat dan nu zogezegd 4gb gebruikt wordt? (Ik kan me nu moeilijk inbeelden dat de som van al die processen 4gb zal zijn..) + hij is in rust (enkel internet browser open...) Mvg, Ewoud
 16. Een half uur na mijn mail had ik al antwoord, dat gaat idd snel. Dan lijkt het me dat ik het traag reageren bij mijn installateur moet zoeken 😞 Het is me via hun hulp dan ook gelukt, bij installatie moest ik "vervangen installatie" aanvinken en dan de webconnector selecteren. Alle gegevens zijn behouden, de 42 dagen zonder connectie zouden ook nog moeten aangevuld worden, normaal zou volgens hen de omvormer 90 dagen de data opslaan. Allen bedankt voor de hulp, voor mij mag er hier een slotje op!
 17. Borki

  configureren

  Sorry, maar het wil nog altijd niet lukken, ik krijg weer dezelfde foutmelding als gisteren. Wanneer ik het bestand Easy Fix heb geïnstalleerd en de pc opnieuw moet opstarten krijg ik 4 a 5 keer een compleet blauw venster met de melding: CONFIGURATIE WINDOWS VOORBEREIDEN SCHAKEL DE COMPUTER NIET UIT - AFSLUITEN Dan krijg ik: FOUT BIJ HET CONFIGUREREN WINDOWS UPDATES - WIJZIGINGEN ONGEDAAN MAKEN - SCHAKEL DE COMPUTER NIET UIT - AFSLUITEN. Het kan toch niet te maken hebben dat ik onlangs AVG Internet Security heb geïnstalleerd? Rechts onderin het scherm, waar de datum en de tijd staat, staat ook een vlag met daarin een rood kruis.
 18. Borki

  configureren

  Oké, maar ik had het al op die manier gedaan, het venster dat erna komt (zie bijlage) dat vinkje moet ik toch niet aanvinken ???
 19. Bedankt IEscape voor de tip. Sim card reader is al besteld. Groeten Dummy
 20. Hallo! Ja, ik heb even gekeken op Newpc, en als specifieke persoon sta ikzelf daar in vermeld als eigenaar. Maar als ik naar Oldpc ga kijken, en die folder wil openen op Newpc, gaat dat nog steeds niet.... Groeten Jive1
 21. Contacteer de dienst "service" van SMA in Mechelen via service(at)sma-benelux.com. Deze zijn zeer behulpzaam.
 22. Volgens het screenshot heb je 27 tabs of instanties van Opera open. Dat is wel meer dan een paar zoals je aangeeft. Enig idee waar die 27 vandaan komt? Is het bij deze ene keer gebleven of is nadien nog voorgekomen? Als het weer gebeurt, klik dan op het > voor de lijn met Opera om te zien wat er draait onder de noemer opera. Maak daarvan een screenshot.
 23. De blauw onderlijnde woorden zijn links naar pagina's met meer uitleg. Je moet er gewoon op klikken. Als je er op klikt met het scrollwieltje van de muis, opent de pagina in een nieuwe tab van de browser. Hoe je een bijlage toevoegt aan een bericht, kan je lezen in deze handleiding.
 24. kweezie wabbit

  configureren

  Je hoeft niet steeds mijn bericht te quoten. Je moet gewoon klikken in het kader met reageer op dit topic onder mijn bericht. Voer de fix nogmaals uit maar let op bij de volgende stap. Zet dan een vinkje bij I Agree en klik op Next. Zet nu wel het vinkje. en klik nogmaals op next. Als de fix klaar is, klik je op close. Herstart de pc en kijk of je nu kan zoeken naar updates en deze kan installeren.
 25. Afgelopen week
 26. En om hoeveel machienes gaat het, is het voor onderhoud in een fabriek of zijn er meerdere klanten, die je moet bezoeken, zijn er meerdere mechaniekers, dit is allemaal van belang om te weten
 27. Ik heb de FAR-tool laten lopen en zit nu met een frst.txt en addition txt. Ik moet ze ergens in bijlage zetten ,maar snap niet goed waar ik ze moet in toevoegen. Graag wat meer info hierover.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.