Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Ondanks mijn verzoek kun je, verdorie, dat bumpen toch niet laten hé!!! Ik was al bezig met een antwoord te formuleren op je voorlaatste post. Neem a.u.b. toch wat meer tijd om een antwoord te plaatsen zodat je alle te melden info in één antwoord kunt samenvatten. Ik heb je er in het verleden ook al op gewezen. Dit is mijn laatste waarschuwing, ik heb genoeg geduld gehad. _______________ De cloning is duidelijk niet afgewerkt. Je slaagt er blijkbaar ook niet in om Windows beveiliging uit te schakelen. Gebruik je wel de juiste functie in MiniTool Partition Wizard? Je moet de functie "Migrate OS to SSD/ HDD Wizard" gebruiken en dat zoals het hoort voor een SSD. Als het dan toch nog fout gaat, voer die cloning eens uit aan de hand van een "Bootable Media" die je van MiniTool partition Wizard maakt. Zie daarvoor in dit programma die knop in de rechter bovenhoek. Je start dan uiteraard je pc op via die CD. Gelieve tijdens de opstart het nodige geduld te hebben.
 3. Dat is volgens mij geen reden want ieder TV heeft usb-poorten tenzij je een oude TV hebt. Voor de TV maak het niks uit. Je kan zelfs via wifi of netwerk doen.
 4. Terwijl ik toch alles terug had aangeschakeld, probeerde ik nog eens, zonder resultaat, maar ik kreeg deze popup
 5. Meldingen van toenmalige nieuwe berichten gingen naar een verwijderd mailadres. Hierdoor ben ik dit uit het oog verloren, mijn excuses. Dit is toen opgelost door een nieuwe adapter aan te schaffen, blijkbaar wilde de oude niet meer opladen. De Lenovo is idd wel af en toe een probleemgeval, maar vrouwlief wil nog niet investeren in een nieuwer model. Heb ccleaner en malwarebytes al meerder keren laten scannen, zelfde resultaat. Wat ik raar vind is dat wanneer ik de printer en de tablet bedraad verbindt het printen ook niet wil lukken.
 6. In jouw vorig topic hebt je IrfanView geïnstalleerd. Klik met de rechtermuisknop op een foto. Vervolgens Openen met >> selecteer IrfanView. Klik vervolgens op het blauw pijltje naar rechts.
 7. Ben terug online. Toon eens een screenshot van schijfbeheer. Die SSD schijf moet wel aangekoppeld (USB) zijn. Met een beetje geluk ben ik morgen avond online. Zaterdag ben ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat belet. Zondag is een ontspanning gepland.
 8. Klik met de rechtermuisknop op een foto. Vervolgens Openen met >> selecteer Foto's. De foto wordt geopend. Ga met de muis naar de rechterkant van het scherm EN circa in het midden (schermhoogte) verschijnt een PIJLTJE naar rechts. Klik erop
 9. Zeerover, vertel eerst even aan de mensen over welke viewer je het hebt? Dan kunnen ze gerichter meedenken...
 10. Ik zal me daar ooit eens moeten in verdiepen want nu heb ik verschillende dvd's met films op die ik niet meer zal kunnen afspelen wanneer onze dvd-speler (voor tv) het begeeft. Het zijn zelfgemaakte filmpjes met mijn oude camera (maar nog zeer goed werkende en heel goed beeld), allemaal mooie herinneringen. De cassettes zelf bewaar ik ook maar het duurt lang voordat zo'n film op pc staat, bewerkt wordt en vandaar dan op dvd gebrand wordt.
 11. Hallo, Doe eens een speedtest met Chrome: Ga naar de website speedtest <-- Klik hierop) en klik in het midden van het scherm op GA. Wacht tot de scan klaar is en klik op het icoon bij nummer 1. In het schermpje wat opent kopieer en plak de link onder Forum zie nummer 2. in je volgende antwoord.
 12. waarom een datum omzetten naar een getal en dan het getal nog omzetten naar een tekst? en waarom de gegevens verspreiden over het blad? Ik ook uw marco vetweg opgeschoond PortTEST (1).xlsm
 13. Hello, Droske, ik heb nog eens alles gedaan wat je gisteren schreef: zien of er geen updates kwamen. Virusprogramma uitschakelen. Geen enkel programma laten meedraaien. Resultaat weer niets. Maar ik begrijp niet wat bijgaande tekst wil zeggen. Er staat dat ik Partition Wizzard moet opstarten, maar uiteraard kan ik dat niet tot wanneer het normale beeld er terug is. dan heb ik terug opgestart, maar er kwam geen enkele melding, en ik weet niet wat ik dan kan doen. Morgen ben ik heel de dag weg, als jij dan geen oplossing gevonden hebt, zal ik vrijdag, met angst, aan een nieuwe installatie beginnen.
 14. Er zijn twee data's gebruikt, ter verduidelijking waar de waarden in kolom O naar toe moeten, wat in feite volledig lukt. Dit is inderdaad onduidelijk.
 15. Aan emielDS, U vraagt O en P, in P staat er niets! En de waarden in kolom O gaan naar bepaalde lokatie's op basis van de programma code ooit door u voor mij opgemaakt waarvoor mijn dank.
 16. Aan Haije, de uitvoering lukt niet, de waarde in N49 moet naar dag 176 (d176) in de kolom R enz (zie de programma code)
 17. De laptop start weer op zoals vanouds, heel erg bedankt! Alleen Chrome start langzaam op, is daar wat aan te doen? Als ik een andere browser gebruik dan duurt het nog langer voordat hij zichzelf opent.
 18. Waarom staan er nu verschillende data in uw voorbeeld? wat moet er gebeuren met de waarden uit kolom O en P? Waar komen de waarden uit kolom N vandaan en waar moeten ze naartoe?
 19. Hallo Ik heb hier een paar honderd foto's in een map opgeslagen om die te her klasseren. Wanneer ik bv een volgende foto wil zien kan ik op het pijltje rechts op de foto klikken voor de volgende foto te zien. Zo kan ik een betere foto behouden of verwijderen. Nu zie ik geen pijltje en moet ik steeds de eerste foto sluiten om de andere te kunnen zien. Hoe kan ik dit oplossen. Soms moet ik kiezen met welk programma ik die foto's wil openen maar als ik klik op fotos gebeurt er niks. Bedankt voor de eventuele hulp mvg .
 20. Ik weet dat ik Welkom ben maar liever niet meer zo. Mag een slotje op
 21. Zet even op een rijtje welke 'alle mogelijke middelen' zijn die je al probeerde. Vertel ook welke audio / speakers je gebruikt. Dit gaat de mensen helpen om wat duidelijker te zien dan de zin: het geluid blijft heel stil.
 22. Franky, je schrijft in het bestand o.a.: Als je dit toepast bereik je toch precies wat je wilt: Of snap ik je probleem niet?
 23. Ik heb sedert een tijdje een probleem met het geluid op mijn PC. Ik heb het geluid via "alle" mogelijke middelen op 100% staan, en toch wordt het nog altijd heel stil weergegeven. Iemand die me nog iets kan aanraden om te proberen ?
 24. #### kan betekenen dat de waarde in deze cel een groter 'volume' aanneemt dan dat er plaats is. De kolombreedte aanpassen door bovenaan rechts op de kolomlijn een dubbele klik uit te voeren.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.