Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Bammens

  Favorieten

  Dank voor de reacties. Er kan een slotje op. Groet, Bammens.
 3. ruud

  werkbladen

  Ik heb op een excel bestand verschillende werkbladen staan met verschillende inhoud, nu is de lijst met werkbladen vrij lang en ben ik op zoek of het mogelijk is om twee rijen werkbladen boven elkaar te zetten, nu is het één lange en moet ik constant zitten scrollen. Mvg
 4. Hallo, Doe het volgende eens: Ga naar > Configuratiescherm en klik rechts boven op Categorie en klik op "Kleine pictogrammen" Klik op Energiebeheer.Klik nu links in het menu op de optie "Het gedrag van de aan/uit knop bepalen".Bovenin het scherm klik je nu op de optie "Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn".Schakel nu de optie Snel opstarten inschakelen uit en klik op Wijzigingen opslaan Hoe gaat het nu?
 5. Hallo, Al;s het mogelijk is eerst alles zonder internet, dan kan je een paar dagen testen. Dan aansluiten aan internet (zorg wel eerst voor nieuwe wachtwoorden als je wifi gebruikt) en alle updates binnen halen indien nodig. Weer afwachten en mocht het probleem weer komen dan zou Windows erop moeten want dan zou ik tools in kunnen zetten.
 6. abbs

  Systeem update

  Hallo, We gaan nu naar: https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10 Klik op Update nu om je Windows versie bij te werken naar de meest recente versie.
 7. Vandaag
 8. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u attent te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (het is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe (of FRST.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 9. Hallo beste vrienden, Mijn pc start héél traag op en er gebeuren soms hele rare dingen zonder dat ik het wil. Websites die afsluiten, soms een zwart scherm e.d. Ook heb ik nu reeds twee dagen bij de opstart een balk bovenaan met 'Search the web'. Weet niet van waar dit komt en kan dit niet verwijderen. Dit blijft er ook staan wanneer ik op een of ander website ben zoals nu, waardoor het scherm kleiner is dan voorheen. Daarom graag de hulp om misschien mijn pc weer in orde te krijgen? Met dank bij voorbaat
 10. Gisteren
 11. Wat misschien ook wel goede vragen zijn gezien het prijs verschil. Ryzen 5 3600 of 2600? RX 5700 of 5600XT?
 12. Hoi Abbs, Denk beetje vooruit...volgende OS zal Zorin 15 zijn zonder internet zo als gevraagd .met de nodige formats. Indien er weer zelfde probleem is ...ja heeft geen zin denk ik om zelfde nog te melden van Mint.beetje tijd verlies voor ons beide? Dan maar met MCT Win8.1 installeren graag antwoord met of zonder internet?Idd ook volgens het boekje Mvg.
 13. Hallo, Ik wil een mATX pc samenstellen met een Ryzen 5 3600 CPU en een Radeon RX 5700 GPU. Nu ben ik alleen nog opzoek naar een goed B450m moederbord, maar weet niet zo goed waar ik op moet letten. Andere suggesties, bvb betere cpu/gpu of ander mb (misschien B550?) zijn altijd welkom.
 14. ik kreeg dit te zien zie bijlage als 1e die heb ik geüpdate en dan zag ik de 2e uw pc is bijgewekt.. gr michel
 15. Ik ga er mijn terras mee opwaarderen. Mijn gasten zullen willen weten waar ik die set gekocht heb.
 16. Hallo Moderator hartelijk dank helemaal top. groetjes Michel vd Oetelaar
 17. Je kunt Windows update gedurende 7 dagen onderbreken. Start - Instellingen -Bijwerken en beveiliging. Klik op Updates 7 dagen onderbreken. Je kunt die onderbreking ongedaan maken door te klikken op Updates hervatten. Trouwens, je kunt bij Bijwerken en beveiliging - Geschiedenis van updates weergeven, nagaan welke updates er zijn uitgevoerd. Is er al een volledig nieuwe installatie van Windows uitgevoerd? Ik zou er het topic voor moeten herlezen want dat ben ik ondertussen allemaal vergeten.
 18. Lucasvermeiren, welkom op PCH. Hoe zie jij 'dat er een probleem is'? (eventueel een screenshotje/foto van de melding?) < ik weet niet hoever je computerkennis reikt, maar als je dingen gevraagd worden die je te weinig bekend zijn, vertel het dan even, dan nemen we kleiner stapjes )
 19. abbs

  Systeem update

  Hallo, Heel goed, met het schoonmaken zijn we nu klaar. Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen.Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord.Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd. Ga nu naar Instellingen > Bijwerken en beveiliging en klik op Naar updates zoeken Welke updates worden nu weer gegeven, want je gebruikt nog Windows 10 Home Versie 1809. Als er nog updates worden weergeven voor 1809 installeer die dan eerst, zo nee maak dan een printscreen wat wel word weergegeven.
 20. Hierbij het bestandje zoals gevraagd. hopend dat nu alles zuiver is . Groetjes Michel Fixlog.txt
 21. Ik heb de nieuwste driver even opnieuw geinstalleerd met de DDU methode in safe mode. Vraag me toch af of na zo’n uitvoering Windows nog steeds achter de schermen drivers probeert te installeren die met die AMD driver botsen.
 22. Ik had vorige week mijn computer uit gedaan met de knop en sinds dan ging bij elke opstart de c schijf (SSD) gescand en hersteld worden maar het werkt nooit. Als ik naar mijn c schijf ga zie ik dat er een probleem is maar als ik op herstellen klik start het opnieuw op maar is het nog steeds niet gehersteld. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Ik heb de scan geprobeerd te stoppen door in mijn cmd een command in te geven en nu scant het niet meer elke keer, maar het probleem is er wel nog steeds.
 23. ja, sorry, mijn fout - je hebt gelijk en voor de rest: mooi dat het je gelukt is, maar toch nog 2 bedenkingen: a. je C is voor 2/3 gebruikt - 1/3 over is dus voldoende, al zou ik in jouw geval de C toch verder gaan 'opkuisen' door niet-noodzakelijke zaken (data) naar je E of F over te brengen b. en er zijn nog een aantal zaken 'op punt te zetten', maar ik houd het daar maar bij. c. klik rechts onderaan dit ding ook eens open, want je hebt daar nog 21 meldingen open staan - daar kunnen belangrijke meldingen bij zitten...
 24. Dit is nu de nieuwe situatie. Zie bijlage schijfbeheer3.doc
 25. Ik lees het anders; op de ene staat dat er nog 3% vrij is en op de andere staat dat er nog 8 Gb over is. Er is dus al 96% gebruikt. Kijk zelf maar.
 26. ok, maar 'k moet de zaak hier eerst toch eens opnieuw bekijken: je plaatste al 2 screenshotjes van je schijfbeheer die echter wel een heel stuk verschillen eerst dit: met een C die maar voor 3% gebruikt wordt en dan dit: met een C die voor 96% vol staat. euh.. deze mus kan niet meer volgen en weet niet meer waar naar kijken...
 27. Hallo alle hulpverleners, ik heb de vrije ruimte meteen naar de C-part kunnen brengen met MPW. Dat is prima gelukt. en dat is wat ik wilde. Bedankt voor alle hulp van jullie. Gr Hans
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...