Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Kijk eens bij je taakbeheer naar je cpu-verbruik: (ev. screenshotje): wat gaat daar met veel cpu lopen? (als je niet zou kunnen volgen, vraag het dan maar even )
 3. Op zich zijn er geen alarmerende problemen meer, bedankt daarvoor! Echter, hij is wel langzamer dan voorheen en de koeling is ontzettend aan het blazen terwijl ik alleen mijn email check en op het internet surf (geen films of geluidsbestanden afspelen). Wordt dat denken jullie misschien op een gegeven moment beter?
 4. Dank voor je terugkopeling En ik begrijp je keuze best, de mijne was verre van 100% ideaal
 5. Als websites Windows Movie Maker 2016 of 2019 aanbieden, dan is dat niet de originele Movie Maker van Microsoft. De nieuwste versie van Microsoft is versie 2012. Er is daarna nooit meer een nieuwere versie gekomen. De op internet aangeboden versies 2016 en 2019 vertrouw ik zelf niet. De 2019 versie is niet gratis. Je mag het wel gratis downloaden, maar al snel zul je een melding krijgen dat je moet betalen om het programma te kunnen blijven gebruiken. Ik meen dat de kosten dan $ 29,95 zijn. Ik zou daar niet aan beginnen, want ik vertrouw dat programma echt niet. Dit zegt Microsoft erover: Bron: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4054502/windows-10-movie-maker-is-no-longer-available-for-download Nu is het niet helemaal waar wat Microsoft daar schrijft. Er zijn mensen (zoals ik) die in het verleden het originele installatiebestand van Windows Essentials 2012 hebben opgeslagen en goed bewaard, zodat ze dat echte programma nu weer aan kunnen bieden. Zo iemand is ook Arjan Lobbezoo. Op zijn website kun je Windows Live Essentials 2012 downloaden: https://arjanlobbezoo.nl/download/windows-essentials-2012-nl-full-download/ Dat is een veilige download. Je krijgt er dan geen rommel bij. Denk eraan dat de programma's die in Windows Essentials 2012 zitten, niet meer ondersteund worden met updates. Het is minder veilig om programma's te gebruiken die geen updates meer krijgen. Wil je het toch downloaden, dan kan dat dus wel veilig via de website van Arjan Lobbezoo. Nadat de download van circa 132 MB voltooid is, kun je de installatie starten. Tijdens de installatie selecteer je Zelf de programma's kiezen die geïnstalleerd moeten worden. Verwijder alle vinkjes behalve dat van PhotoGallery en Movie Maker, klik dan op Installeren.
 6. Lees eerst dit artikel: Verwacht niet dat de helpers hier over een kristallen bol beschikken. Probeer ook duidelijk het probleem te omschrijven. Wat bedoel je daarmee? Maak zonodig een schermafbeelding, camoufleer wel alle privé gegevens.
 7. Topic is verplaatst naar Multimedia.
 8. Amonra

  MovieMaker Windows10

  Ik kwam dit tegen : Windows Movie Maker Tutorial (2019 New Version) Wat is ervan bekend ,kan ik het downloaden en installeren. Jaren geleden had ik ook Movie Maker tot het niet meer werd ondersteund. Was er toen erg tevreden over. amonra
 9. Jouw exacte probleem (steeds opnieuw moeten inloggen in Outlook 365) vond ik niet zo snel terug op internet. Wel een vergelijkbaar probleem: steeds opnieuw moeten inloggen/aanmelden bij OneDrive. Het probleem bij OneDrive zou veroorzaakt worden doordat er meerdere login gegevens zijn opgeslagen in het referentiebeheer. En de oplossing voor het OneDrive probleem wordt beschreven in het volgende artikel: https://pchulplijn.nl/helpdesk/office/365/telkens-aanmelden-bij-onedrive-tijdens-opslaan-van-document Het komt erop neer dat je je eerst afmeldt bij Office 365, daarna alle referenties (inloggegevens) voor Office 365 verwijdert en je daarna weer aanmeldt. De oplossing die uitgebreid en met afbeeldingen in dat artikel wordt beschreven zou naar mijn mening ook best van toepassing kunnen zijn voor jouw probleem. Lees het artikel door en bepaal zelf of je daarmee aan de slag wilt gaan.
 10. Je zou het volgende nog kunnen proberen: In Taakbeheer schakel je Realtek HD Audio Configuratie UIT Start daarna de pc opnieuw op via Start >Aan/uit > Opnieuw opstarten In Taakbeheer schakel je Realtek HD Audio Configuratie daarna weer IN Start daarna de pc opnieuw op via Start >Aan/uit > Opnieuw opstarten Controleer dan of het pictogram van Realtek HD Audio Configuratie weer in het systeemvak staat bij de verborgen pictogrammen. Dit lijkt een rare handelswijze, maar soms helpt het om een functie uit en later weer in te schakelen.
 11. De bovenste regel van mijn mobiel werkt niet. Als er een mailtje binnenkomt kan ik deze niet aanklikken en moet wachten totdat daarna weer een mailtje binnenkomt, waardoor de eerste regel zakt naar de tweede regel. Dan kan ik wel mijn maltje openen.
 12. Dan vermoed ik dat er iets fout ging bij de update en zou (herhaal: 'zou' (*) je een herinstallatie van Windows kunnen overwegen (mèt behoud van eigen instellingen - géén clean install natuurlijk ~al zou een clean install het ook wel doen natuurlijk) - zou je dus zo'n herinstall kunnen overwegen en normaal ben je dan van het probleem af. Of je zou ook gewoon 'er mee leren leven' tot de oktober-update van Windows uitgerold wordt - normaal wordt het dan ook hersteld. Of je kan verder op zoek gaan, maar mijn potje met ideeën is leeg... (iemand anders nog ideeën misschien?) (*)bekijk het baten/kosten-saldo: is het jou de moeite waard om het ervoor te doen?
 13. Lang geleden dat ik jullie nog eens nodig heb gehad. Hopelijk kunnen jullie me verder helpen. Ik heb reeds een poging gedaan om op jullie forumgeschiedenis te zoeken, maar ik vrees dat dit me niet veel verder heeft geholpen. Ik heb een Synology DS218+ NAS server (versie 6.2.2-24922 update 2), en een PC met Windows 10 Pro (versie 1803 - build 17134.885). Op deze PC heb ik twee accounts (beiden Admin rights). Het probleem is aanwezig bij beide accounts. Ik merkte dat ik plots mijn NAS server niet meer kon bereiken via de verkenner. Nadat ik de PC reboot, lukte dat weer wel. Na wat zoeken blijkt dat ik na de reboot van de PC, de NAS server kan pingen via zijn IP adres (IPv4), doch niet via zijn HostName. - Ping 192.168.0.100 levert mooi een reply - Ping NAS-VC-2 (de HostName) levert "Ping request could not find host NAS-VC-2." Na die reboot kan ik de NAS server "\\nas-vc-2" ook zien via de verkenner, en kan ik aan alle folders en files. Dus enkel ping lijkt niet te lukken. Maar als ik vervolgens afmeld van mijn account op de PC, en terug aanmeld, dan wordt het probleem erger. Als ik dan probeer de NAS server terug te zien in mijn verkenner, dan lukt dit niet meer. Ik krijg de melding "Geen toegang tot \\nas-vc-2", en de vraag om de spelling te controleren, of na te gaan of er niets met het netwerk is. Ik heb de optie "Problemen vaststellen" geprobeerd, doch dit brengt ook geen soelaas. De enige mogelijkheid om mijn NAS server terug te kunnen bereiden via de verkenner is de PC volledig rebooten, en vervolgens niet meer afmelden van mijn accounts. Een (belangrijk?) detail is dat gisteren een technieker van Telenet een nieuwe modem heeft geïnstalleerd (type: 24*8 DOC 3 WIRELESS - DOCSIS). Ik vermoed dat het daarna is beginnen foutlopen. 100% zeker of het daarmee iets heeft te maken ben ik niet, maar het valt me wel op dat ik voordien die problemen niet had vastgesteld. Ik heb verder ook geen enkel probleem met mijn thuisnetwerk, smart-TV, webcam, ...
 14. MikeN, welkom op PCH ! 'k heb zo het idee dat je een aantal illegale sleutels gebruikt 'van websites' - zo bv Winrar, want dit is betalend... ? Indien dit zo is, dan moet je ook niet verschieten dat je allerlei beestjes binnenhaalt, want 'gratis' bestaat (haast) niet op het web: er is een gezegde dat zegt: is iets gratis, dan ben jij het product. Ook dit: een 'PUP' is een ' potentially unwanted programs ' - het is dus geen echte malware, maar een 'mogelijk' ongewenst programma. Aan de gebruiker-zelf om er dan over te oordelen of het verwijderd dient te worden of niet. Maar goed, wil jij je systeem checken op virussen en malwere, voer dan het onderstaande uit en plaats je logjes. Eenmaal die er staan worden de ontleders verwittigd en die vertellen je dan wel wat je moet doen. Bedenk wel dit: als je illegale keys en/of progs gebruikt, dan worden die mogelijk door de 'opkuis' ook verwijderd. Wil je verder? Lees dan dit topic (< klik ! ) even en plaats je logjes
 15. Bedankt Porrelaar, ik heb in Gmail, Instellingen onder tab Accounts en Import het tweede e-mailadres "naam.ziggo,nl" verwijderd. Als de melding later nog steeds verschijnt dan verwijder ik mijn Gmail account uit Outlook 2016 en voeg het dan opnieuw toe. De afloop hiervan laat ik weten. James48
 16. Beste Josc en emiel, Hartelijk dank voor jullie oplossing, ik kan maar van één van de voorstellen gebruik maken en ik heb voor deze van emiel gekozen. Mvg, franot ps : dit topic mag afgesloten worden.
 17. Jammer, Niemand op dit forum die mij kan helpen? Nog steeds het zelfde probleem aanwezig. Gr djdanvan.
 18. Gisteren
 19. Passer, Mijn versie van windows is windows 10, en ja heb de laatste updates al binnengehaald. Na deze update is het pictogram verdwenen.
 20. voor zover ik het begrepen heb hier een voorbeeld ALSargumenten (1).xlsx
 21. Dit gaan we zeker doen, zelf geen vragen was maar als voorbeeld en mischien beetje info. Heb wel extra vraag stel dat man toch Win 10 wil . Moet ik dan ander topic openen voor die goedkope lincenties ? Of komt ABBS hier ook lezen? RG
 22. Om misverstanden te vermijden behandelen we in dit topic enkel die "Vista" laptop. Als je vragen hebt i.v.m. een andere computer stel deze dan in een nieuw topic.
 23. Daarmee vind ik het ook zwak. Maar soms op oude laptop werkt Win 10 toch goed ..allez voor gewone dingen . Zelf kreeg ik jaar geleden laptop met Win 10 10 jaar oud was echt pokke traag ,snel verwijderd en enkel Linux erop ...tijdje geleden SSD gekocht. En mijn goede Medion is overleden door beetje drinken pffff! Lig al paar weken te klooien om iets nieuw te kopen ,2laptops terug na de fnac ... Nu toch maar eens Win 10Pro install gedaan en hij doet het goed . Hierbij Speccy log van deze Medion speccy RG
 24. Van het scherm waarop de mislukte updates genoemd worden, maak je een schermafbeelding (screenshot). Druk daarvoor op de toets Print Screen. Op jouw mini laptop staat er waarschijnlijk prt scr op die toets. Open dan Paint of een ander fotobewerkingsprogramma en klik op de knop Plakken. Sla de afbeelding op met een duidelijke naam en op een plek waar je hem terug kunt vinden. Zet daarna die afbeelding in een volgende reactie in dit topic. Om een afbeelding die op jouw pc staat, op het forum te plaatsen kun je gebruik maken van deze website: https://www.imgdumper.nl/ Op die website klik je in de groene balk op de knop ‘Bladeren…’ Een klein venster van de Verkenner komt dan in beeld. In dat venster navigeer je naar de plek waar je afbeelding staat. Als je de afbeelding gevonden hebt, dan dubbelklik je op die afbeelding. Klik daarna op de knop ‘Upload’ (die knop staat ook in de groene balk). Even later zie je aan de linkerkant jouw afbeelding staan. Daaronder staan 7 links. Klik met de rechter muisknop op de bovenste link en kies dan ‘Kopiëren’. Die link komt daardoor op je klembord te staan. Dan ga je naar de website van het PC Help forum. Misschien heb je die al open staan. Prima. Je klikt daar met de rechter muisknop in het vak waar jij je reactie schrijft en je kiest dan ‘Plakken’. De link naar je afbeelding is daarmee geplakt in dat vak. Wil je controleren hoe dat er op het forum uit komt te zien, dan klik je in de werkbalk die boven dat tekstvak staat op de knop Voorbeeld: Ziet het er goed uit, dan klik je op de knop Reactie toevoegen.
 25. De prestatie index ligt met een score van 1 punt ook extreem laag. Er zit dus op zijn minst één zeer zwakke schakel in de hardware. Je kunt de eigenaar van de laptop ook eens vragen om een overzicht van die prestatie index te tonen.
 26. @DavidB Waarom moet ik doorlezen wat ik 9 maanden geleden zelf op een ander computerforum geschreven heb? Bovendien is de Google helppagina waar ik toen naar linkte, intussen gewijzigd. Wat ik toen op dat andere forum schreef bleek de oplossing te zijn voor het probleem van de topic starter daar. De topic starter antwoordde toen na mijn hulp met: " Alles werkt terug zoals het hoort zonder enige foutmelding." Ik snap daarom je reactie niet, David. Ik heb zojuist het complete topic van James48 uit februari 2019 nog eens grondig doorgelezen: https://www.pc-helpforum.be/topic/71856-error-message/#comments Dat ging toen over hetzelfde probleem. James schreef daar: "na het aanschaffen van MS Office 2016 waren er wat problemen met het installeren en toen heeft de dame die mij hielp destijds zelfs ergens gebruik gemaakt van mijn gmail email adres, daarom ben ik steeds een beetje bang dat dit de oorzaak is?" Dat zou kunnen. De dame die James toen geholpen heeft, heeft blijkbaar een Microsoft account voor James aangemaakt. Ze heeft toen niet ervoor gekozen om een nieuw e-mailadres van Microsoft aan te maken (eindigend op @outlook.com). Nee, ze heeft voor dat Microsoft account het reeds bestaande Google account gebruikt van James48. Mijn idee is dat wanneer James48 zelf Microsoft Office aanschaft en daarna van iemand hulp nodig heeft bij downloaden en installeren van dat pakket, hij geen werknemer is van een bedrijf, maar een particulier. Anders had de ICT-afdeling van zijn bedrijf dat wel voor hem geregeld. Zowel het Microsoft account van James48 als zijn Google account hebben blijkbaar hetzelfde e-mailadres. Naar mijn idee is dat vragen om problemen. Ik weet dat het is toegestaan, maar zelf ben ik daar geen voorstander van. Hoe weet je daarna wat bij wat hoort? Ik kopieer en plak hieronder de afbeelding uit een reactie in zijn vorige topic over hetzelfde probleem: De afbeelding is wat klein, maar nog wel is te zien dat het e-mailadres van zijn Microsoft account eindigt op ...@gmail.com. Ik ben benieuwd wat er gebeurt wanneer James48 het Gmail account verwijdert uit Outlook 2016 en dan opnieuw toevoegt. De problemen die James48 ondervindt, kunnen ook veroorzaakt worden doordat zijn Microsoft account en zijn Google account hetzelfde e-mailadres gebruiken, maar een ander wachtwoord. James liet immers in februari weten dat hij het wachtwoord voor zijn Microsoft account had gewijzigd. Ja, ik vind het nu ook ingewikkeld worden...
 27. Had het niet over Speccy maar over lincentie Win 10 kopen Ken speccy wel hoor!Heb man mail gestuurd met vraag om het te doen! RG
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.