Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Ok , dan maar hopen dat het ook weer vanzelf stopt . Deze kan dus afgeslten worden ,
 3. Prima & graag gedaan, dan wordt dit topic afgesloten
 4. Volgens dit bericht (de vraagsteller heeft hetzelfde probleem) is het niet mogelijk omde ondertiteling uit te schakelen: https://community.ziggo.nl/ziggo-go-96/ondertitels-uitzetten-in-ziggo-go-app-op-windows-10-34724
 5. ook daarop is getest en de lijn was perfect zeiden ze.
 6. Download CrystalDiskInfo naar het bureaublad (het downloaden begint automatisch een vijftal seconden nadat je op de link hebt geklikt !! ). Dubbelklik op CrystalDiskInfoPortable_x.x.0.paf.exe en klik vervolgens op OK. Kies Nederlands en klik vervolgens op OK, nu wordt het programma uitgepakt in een nieuwe map op je bureaublad. Plaats nu een vinkje bij de optie CrystalDiskInfo Portable starten en klik op Voltooien. Of open de aangemaakte map en klik met de rechtermuisknop op CrystalDiskInfoPortable.exe en kies voor Als administrator uitvoeren. Wanneer het programma geopend is, zal het gegevens van je harde schijf tonen. Let op: Vergroot het venster zodat alle informatie goed zichtbaar is. Wat is het resultaat van deze test? ... maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 7. Welkom op ons forum. Je hebt blijkbaar een vrij bescheiden Internet abonnement. Misschien staan er op je pc nog andere toepassingen die al dan niet gewenst gebruik maken van je Internetverbinding. Laten we dat eens nakijken. Lees allereerst even het onderstaande voordat u verdergaat met de gegeven instructies! Deze info is niet bedoeld om u te laten schrikken, maar om u attent te maken op bepaalde zaken. Door het gebruik van tools kunnen instellingen veranderen of hersteld worden waar we niets aan kunnen doen. Lees ook de gegeven instructies goed door. Maak ook tijdig back-ups van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (het is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Schakel de actieve anti-virus software tijdelijk uit. Deze kunnen conflicteren met de gebruikte tools en de werking nadelig beïnvloeden, Na het uitvoeren van de tools kunt u uw anti-virus software weer inschakelen tot het moment dat u opnieuw het advies krijgt om deze uit te schakelen. Voeg alle logbestanden als bijlage toe aan uw bericht, lees hier hoe u de logbestanden als bijlage kunt toevoegen. Indien er een handleiding bij een tool staat lees die dan eerst door, ziet u dat we programma's laten verwijderen die u liever wilt behouden, vraag dan waarom we dit laten doen (de meeste zijn malware/adware programma's) Mocht iets niet geheel duidelijk zijn of niet lukken, geef dit dan even aan voordat u verder gaat met de gegeven instructies. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST64.exe (of FRST.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 8. Ik heb op mijn laptop Horizon Go van Ziggo . Sinds een tijdje krijg ik op diverse zenders ondertiteling , soms netjes onder aan , maar ook midden op het scherm . En dan is het soms in het wit , en soms in het turqoise /blauw en dat zijn dan zenders van Nederland , zoals het journaal of rtl boulevard en meerdere Volgens mij is dit voor doven en slecht horenden , maar ik heb er niet om gevraagd . Bij ziggo wisten ze mij te vertellen , dat dit wel vaker gebeurde , en ook vanzelf weer op zou houden . Om eerlijk te zijn vroeg ik mij af of hij het allemaal wel begreep . Misschien heb ik ergens op een ,, knop ,, gedrukt dat het nu zo is ?
 9. Vandaag
 10. Hallo. De gamecomputer staat boven en de internetmodem beneden. De snelheden via een speedtest zijn redelijk goed voor een draadloos netwerk, zoals u in bijlage kunt zien. Maar multiplayer games zijn gewoonweg onspeelbaar door het slechte internet. Ik kan nog geen seconde spelen zonder dat ik van de game gegooid word (dit is op verschillende games het geval, zowel op steam, origin, en andere gameplatformen). Ik heb mijn internetprovider gebeld en ze zeiden dat er niks scheelt met mijn internetmodem. Met mijn computer is er ook niks aan de hand. Wat zou de oorzaak kunnen zijn van dit onwaarschijnlijk probleem, want zo een slechte connectie in games heb ik zelfs nog nooit op vakantie in het buitenland gehad.
 11. Het klonen van de schijf van mijn Laptop, naar de schijf van mijn vroegere laptop is goed verlopen. Hert data overschrijven duurde wel twee uur. De kloon ook in de laptop gestoken, en alles liep perfect. Het klonen deed ik met Minitool Partition Wizzard (met dank aan Kweezie Wabbit) Nu een SSD bestellen, en hetzelfde doen. In bijlageVerkenner met de twee schijven
 12. Hallo, Doe het volgende eens: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link naar het bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden.
 13. hoe kan ik eigenlijk goodgame empire verwijderen, via het configuratiescherm lukt het niet, want daar is het niet te vinden, en ik hoef dat programma niet
 14. Ik heb ontdekt hoe ik de HD van mijn vorige laptop met mijn knutseltuig toch aan de laptop gaat verbinden. ik ga nu de HD van mijn laptop daar naar klonen, en als dat goed loopt, die HD in mijn laptop steken, en als dat werkt zal het met de SSD ook wel lukken. Hopelijk zijn er hier helpers die mij bij het klonen kunnen helpen. Voor de rest bedankt, voor je hulp, en, meer nog, je geduld.
 15. Iets wordt meestal pas makkelijk wanneer je het een paar keer gedaan hebt. Zo vind ik een nieuwe installatie makkelijk omdat ik dat al diverse keren gedaan heb. Klonen heb ik zelf nog nooit gedaan, daarom kan ik niet zeggen of dat makkelijk is. Ik denk zelf dat het niet voldoende is om enkel de C schijf te klonen. Op de harde schijf staat niet enkel die C partitie, maar ook een of meer kleinere partities: een 'door systeem gereserveerde partitie' en misschien ook nog een of meer herstelpartities. Dat zijn allemaal partities die minder dan 1 GB groot zijn, en in de Verkenner zie je ze niet, omdat ze geen schijfletter hebben. Ik denk dat in ieder geval de door systeem gereserveerde partitie meegenomen moet worden bij het klonen. Maar anderen die wel ervaring hebben met klonen, zullen je daar vast meer over kunnen vertellen. En misschien worden die kleine partities wel automatisch meegenomen door de kloonsoftware. Daar durf ik niets over te zeggen. Het voordeel van een nieuwe installatie is dat Windows dan zelf de nodige partities zal aanmaken. Bovendien ziet Windows tijdens de installatie dat je een SSD gebruikt en dan zal ook automatisch de trimfunctie worden ingeschakeld. Ik weet dat jij om diverse redenen liever gaat klonen dan dat je een nieuwe installatie van Windows 10 gaat uitvoeren. Die keuze respecteer ik. Maar de hulp bij het klonen laat ik graag over aan helpers die zelf ervaring hebben met klonen. Tenslotte: je Verkenner ziet er weer pico bello uit. Goed gedaan!
 16. Internet werkt inmiddels al bijna een dag zonder problemen. Heel erg bedankt!
 17. Hallo, Netjes, veel sterkte die dag.
 18. Hallo, Ik heb even een collega gevraagd om mee te kijken.
 19. Bedankt, het filmpje is gecontroleerd op virussen, en uiteraard werd niets gevonden door zijn virusscanner. Het wordt zaterdag a.s. vertoont in de aula tijdens een afscheidsplechtigheid van een overleden vriendin, en het laat zien hoe mooi sterven kan zijn. Oordeel zelf, het applaus op het einde heb ik verwijderd. Voor mij kan dit topic afgesloten worden.
 20. Die verkenner is nu ook. Ik had in 'Groeperen op' Type en Oplopend' aangeduid. Maar in gewoon sorteren had ik hetzelfde gedaan, en daar moest 'Naam en Oplopend' worden geselecteerd (zie foto's) Het ergste is, dat mijn ineengeknutselde koppeling misschien wel werkte, en die schijf ook vanboven stond, omdat die leeg was. En ik ze daardoor ook niet zag.
 21. Wat die verkenner betreft ik heb alles in groep verzet, maar in gewoon sorteren weet ik niet of ik daar 'OP NAAM' heb gezet, zal dadelijk kijken als ik op laptop ben. Nu ben ik op desktop. Die overlaps is in dit geval niet erg, omdat je allebei hetzelfde zegt. Erger is het als de helpers verschillende ideen hebben, en de een kwaad is omdat je de aanwijzingen van de ander hebt gevolgd. Ondertussen ben ik wel helemaal in de war. Op YouTube en andere Google bronnen, leek dat Klonen zo simpel.
 22. Als het probleem niet opgelost is met een nieuwe modem, zit het in de buitenbekabeling. Daar is Proximus verantwoordelijk voor maar Scarlet moet de aanvraag doen om de buitenbekabeling te onderzoeken en eventueel te herstellen. Ik herhaal dus mijn vorig advies: Scarlet blijven "lastigvallen" tot die doen wat ze moeten doen: proximus inschakelen om de lijn op straat na te kijken en eventueel te herstellen.
 23. De Verkenner ziet er nu inderdaad redelijk uit. Je dvd-station is zichtbaar. Beetje raar is nog wel dat de E schijf (het dvd-station) voor de C schijf staat. En waar is de D schijf? Wat was de D voor schijf of station? Maar daar valt mee te leven. Het klopt dat de instructies die ik gaf, horen bij een nieuwe installatie. Jij had immers een installatie dvd gebrand en ik gaf aan hoe je die kon gaan gebruiken voor een ‘clean’ / schone installatie. Maar dat ga jij niet doen, want jij wil niet al je programma’s opnieuw gaan installeren. Jij wil gaan klonen. Het voordeel van een nieuwe installatie is dat de trimfunctie automatisch wordt ingesteld. Dat is nodig bij een SSD. Ik weet niet of dat bij klonen van een HDD naar een SSD ook gebeurt. Zelf heb ik Office 2016 van Varsio. Die heb ik ook een keer moeten verwijderen en kon ik daarna toch weer opnieuw installeren op dezelfde pc. Het opnieuw installeren moest, net als de eerst e keer, gebeuren via de website van Microsoft Office. Daar logde ik in met mijn Microsoft account en toen kon ik Office opnieuw downloaden, waarna de installatie automatisch gebeurde. De instructies hoe ik dat moest doen, kreeg ik van Varsio. Ik heb die instructies vast nog wel ergens opgeslagen, als jij daar belangstelling voor hebt. (Terwijl ik dit bericht aan het typen was, reageerdenPasser en jij al. Er is dus wat overlap in onze reacties.)
 24. Passer, ik wilde niemand op een verkeerd been zetten, en had het oorspronkelijk maar over één ding: hoe kloon ik de HD van mijn laptop naar een SSD schijf. Ik dacht en zag op YouTube dat je gewoon je SSD met een speciale USB kabel naar je laptop. En dan met een, soms, bijgeleverd programma, een kloon te maken. Dan de SSD in de laptop te steken ter vervanging van de HD. Dat was alles! Dus gemakkelijk. Nu weet ik het niet meer! Wat het maken van dat ISO bestand betreft. Tussen alle uitleg door vroeg ik hoe dat werkte om een Clear installatie te doen. Toen kreeg ik die uitleg, en maakte ik die schijf voor als er ooit..... MAAR het hoofddoel was mijn HD vervangen door een SSD
 25. mmm... dit hangt allemaal af van de omstandigheden en het is niet omdat het in gevallen die hier komen opdagen, het aangeraden zou zijn van een clean install te doen, dat wij er ook systematisch voorstander van zijn. Wees nou toch even logisch, Theo: je zet eerst Porrelaar op dit spoor door zelf een iso-bestand te gaan downloaden. Dan vertelt Porrelaar hoe je dit op een DVD kan krijgen en hoe je dan met die DVD je cloon op de SSD moet gaan krijgen. Dat dit niet rechtstreeks zou gaan, zonder DVD, heeft Porrelaar nergens gezet, maar als jij een bepaalde richting uit gaat door een iso-bestand binnen te halen, dan vertelt Porrelaar gewoon wat je daar dan mee moet gaan doen. Je zette hem dus zelf in die richting toch? Tja, als je van daaruit vertrekt, moet je ook niet meer in een auto gaan stappen... Met een cloon ga je niet kunnen omzeilen dat je office maar legaal op één computer kan staan. Als je hem al geînstalleerd hebt en je wil hem op een ander systeem, moet je er eentje bij kopen. En die firma heb je normaal niet meer nodig want je hebt de serial er toch voor?
 26. Echt juist is het nog niet, maar verkenner trekt er toch op. Wat ik ook niet snap is dat jij zegt dat je me niet kan helpen bij klonen, maar dat je dan een uitleg geeft dat ik bij klonen moet opstarten met de DVD. Ik dacht dat bij klonen je de nieuwe (SSD) schijf met die kabel met USB verbind, en dat je dan gewoon met een kloonprogramma (bijgeleverd bij die schijf) gewoon moest op klonen drukken. Overigens heb ik het gevoel dat jij, en de meeste helpers hier, de voorkeur geeft aan een 'Clean' installatie, en dat begrijp ik niet goed. Ten eerste kan er al veel fout gaan bij die installatie (ik heb telkens de hulp van iemand anders moeten inschakelen, maar de ene leeft niet meer, en de ander is gestopt) Maar ALS het lukt, moet je daarna al je programma's terug installeren. Buiten het werk betekent ook dat ik de, weinig, gekochte programma's opnieuw moet kopen, want OFFICE wordt maar met een licentie voor één computer geleverd. En de firma waar ze retail(?) verkochten, en waarvan ik hier het adres kreeg, doet het niet meer, want ze zijn gehakt.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.