Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Vandaag
 2. Jep probleem lijkt nu verholpen. Zoniet laat ik het wel weten Bedankt!!
 3. Ik drukte op iets verkeerds met de download. Ik heb hem gedownload en de stappen op de post over Speccy gevolgd. Dit is de link http://speccy.piriform.com/results/BZLt88jSpgFgl1BrROEfUt6
 4. Beste, Google eens op de term transponeren. Hier alvast een aanzet.
 5. porrelaar

  Foto Pixels

  Leuk dat je het resultaat meldt. Jij ook fijne Paasdagen!
 6. Amonra

  Foto Pixels

  Hoi porrelaar, ik heb uit eindelijk de foto laten afdrukken op 10×15 en ik moet zeggen; het is zeer acceptabel met dank aan jullie. Groetjes en een fijn paas dagen. amonra
 7. leoke

  excel tabellen omzetten

  Een Excel blad bestaat uit verticalen kollonen en horizontale lijnen. Bestaat er in het Excel programma de mogelijkheid om die van plaats te verwisselen ? Een voorbeeld: Verticaal: De kolonnes met naam, voornaam, geboortedatum, geboorteplaats, adres, enz., (in totaal 18 kolonnes). Horizontaal: In alfabetische volgorde de namen. Het probleem is: Als men in een Excel blad persoonsgebonden gegevens invoert het aantal kolonnes zo groot wordt dat men dat niet meer leesbaar op één blad kan afdrukken. Indien men de gegevens in die kollonen onder elkaar kon zetten in plaats van naast elkaar dan was dit probleem opgelost. Het rekenblad voor Excel, “Works” kon dat wel, maar dit programma is niet meer verkrijgbaar. Indien dit niet kan binnen Excel bestaat er dan een ander programma die dat wel kan ? Natuurlijk met de mogelijkheid om de gegevens vanuit een Excelblad in te voeren.
 8. Yoyo

  MSN homepage

  Hier ben ik weer. Ik zit nog steeds met het probleem van die vervelende MSN page die opduikt bij afmelden uit hotmail. Er wordt verwezen naar een link voor een userscript van greasemonkey, maar die lijkt na al die jaren niet meer bereikbaar. Ken iemand mij verder helpen met zo'n script om bij afmelding hotmail niet meer automatisch op die MSN page te komen? Ik werk met Firefox.
 9. Ik heb mijn USB al een tijdje terug in de oorspronkelijke poort gestoken, en geen problemen meer gehad. Leek me ook nogal onwaarschijnlijk, maar ook dat ik (waarschijnlijk Proximus) steeds die storing had, op het ogenblik dat ik met die USB stick aan het werken was. Mag dus dicht en zal raadsel blijven. Bedankt
 10. Hey! Goeie morgen, Ja, duidelijk, er zijn nu wel minder van die geluidjes, maar alles is nog niet weg. Maar, ik denk dat ik mijn WIndows 10 zal moeten herinstalleren.... Er doet zich nu al 3 dagen na elkaar een nieuw fenomeen voor: kort na de start van min pc, ca. 10 seconden of zo, krijg ik een blauw scherm met het bericht dat er wat fout gelopen is, dat er gegevens opgezocht worden en dat de pc zal herstarten, vanzelf. Tenzij u me kan zeggen hoe ik dat gedaan krijg, zal ik waarschijnlijk best helemaal opnieuw beginnen met een nieuwe setup van Windows 10.... Groeten Jive1 - Belgium
 11. Dat gevoel had ik ook. Mogelijk kennen ze zelf niet zoveel van PC's en geven ze wat de specificaties voorschrijven, maar helaas wat verouderd is. Misschien ga ik iets zoeken wat al niet meer bestaat. Daarom mijn vraag want ik kan niet inschatten wat ze nu precies nodig hebben. Waarschijnlijk voldoet elke goede PC (met I7) met éénder welke video kaart?
 12. Hier werd ook nog wat opgeruimd. Hoe staat het nu met de geluidjes?
 13. OK. Laat dan de Teamviewer service uitgeschakeld. Als je Teamviewer nodig hebt en het programma opstart, zal de service mee opstarten. Wat je nog mag doe is het volgende. Hiermee worden de tools voor de malwarecontrole verwijderd. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkjes bij het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoef je echter niet te plaatsen. En dan denk ik dat we rond zijn. Geef maar een seintje als je klaar bent, dan kunnen we het probleem afsluiten (tenzij je nog vragen of problemen hebt).
 14. Gisteren
 15. Wat het verschil is met Enterprise en pro is dat pro een gewone versie is dat meestal gebruikt wordt. Maar Enterprise is meer voor zaken. Je kan dat op deze pagina bekijken (klik) 64 bits is standaard en ik zou het ook zo behouden. Xeon en i7 is wel een heel groot verschil. Voor snelle computer dan hebt je I7 nodig. Maar Xeon kan meer. Net framework is nodig voor verwerking van programma Ik begrijp niet goed wat uw leveranciers van u vraagt want wat jij vernoemd zijn oude modellen. Ik vermoed dat uw leverancier zegt wat uw minimale eisen zijn. Anders kan je best wat hij precies schreef of vermeld geven of geeft een link zodat we kunnen zien wat hij precies wilt.
 16. 2 Pc of pc en laptop is inderdaad gemakkelijker.
 17. Waarschijnlijk is de download niet goed gelukt. Download opnieuw en start dat programma. Je vindt dat in map download in de verkenner
 18. OK, de boosdoener is gevonden denk ik : Teamviewer 14
 19. Je moet jouw @home.nl en/of @ziggo mailaccount toevoegen in Mail app van Windows 10. Dat is niet moeijlijk. Vervolgens MailWasher instellen dat die opstart nadat je jouw pc opstart. Doe maar rustig aan . . .
 20. oke,het gaat er maar om dat het programma @home.nl en Ziggo.nl ondersteund. anders moet i zoveel aanpassen ,dat is geen doen. ik kijk morgen wel even en laat het weten,dank u alvast
 21. Jij bedoeld Mail app van Windows 10? Ja, dat werkt met MailWasher, maarl let wel op MailWasher free is a;;één voor een emailadres.
 22. al die poespas hoef ik niet ,alleen kunnen mailen en ontvangen. werkt die edge mail wel met die mailwhasher ,of is die ingebouwd. snap ook niet dat er niet standaard in een mail programma zoiets zit?
 23. Ok, dan geef ik die door - 'k was er zelf ook wel zeker van dat het die was, maar als je iemand anders iets gaat laten kopen, dan kan je beter tweemaal controleren - wat dus nu gebeurd is. Dank je Porrelaar, Dasle en Nokiaprox - het 'uur van de actie' is bijna aangebroken
 24. Ja Thunderbird is een goed programma (ik gebruik zelf niet, maar weet dat velen dat gebruikt naar tevredenheid). Thunderbird handleiding. De basiskennis. Je kunt in Thunderbird meer instellen dan ziggo webmail inzake spamfilters, denk ik.
 25. Ja, Mail app van Windows 10 is ook goed, maar wel heel eenvoudig. Je kunt eerst proberen met Mail app van Windows 10, voldoet dat programma aan jouw eisen . . . , dan blijft je dat gebruiken. Voldoet dat programma niet aan jouw eisen, kunt je nog altijd overstappen naar Thunderbird.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.