Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Het kan zijn dat Windows schijf te weinig vrije ruimte heeft. Je moet rekening mee houden met alles zoals download van Windows update dat binnenkort wel 10 GB groot zal zijn. Ben niet zo'n een voorstaander maar ik denk dat je best uw Windows vernieuwd zoals vermeld op deze pagina (klik) Wel eerst zorgen dat je backup hebt: ook mijn documenten enz.
 3. Vandaag
 4. 24GB vrije ruimte op Windows schijf 73GB vrije ruimte op persoonlijke schijf Is dat te weinig?
 5. Beste, ik heb een externe harde schijf van Lacie Lacinema. Deze werkt niet meer. Dus ik kan niet aan de bestanden. Hij begint hevig te draaien en maakt schokkende geluiden. Dan valt hij precies stil. Dus verschijnt niet op de computer. Wat kan ik hier tegen doen? Alvast bedankt! Groetjes Cobra
 6. Je kan op deze pagina (klik) verschillende programma vinden zoals ShellExView
 7. In dat geval kan je beter verwijderen in apps en onderdelen.
 8. Dan zou je Windows kunnen starten als alles goed gaat. Kan het zijn dat uw harddisk of SSD bijna vol is? Indien ja, dan kan je met Linux voor zorgen dat je meer geheugen op uw harddisk of SSD meer bestanden zoals backup, foto enz. moet verwijderen.
 9. Mogelijk bedoelt Sahat dit: " Please be aware that on SSDs with overprovisioning, there are blocks that the OS is not aware of. The SSD itself will necessarily have vendor-specific tools for wiping those. – Christopher Hostage " (bron: https://superuser.com/questions/1373948/how-to-wipe-free-space-in-windows-natively/1373949 - iets onder het plaatje)
 10. Zelfde resultaat als vorige keer... geen verbetering. Er staat bovenaan geschreven: onvoldoende geheugenbronnen.... kan dit iets zijn? Bootrec duurt een miliseconde voor de melding operation completed seccessfully verschijnt
 11. Ik begrijp je vraag niet goed. Windows zelf beschikt over enkele tools om je data grondig te wissen: - de volledige harde schijf : via een full format; - de vrije ruimte via de cmd "cipher /w:C - met gewone forensics tools is bedoelde data niet meer terug te halen. Of het zou moeten zijn dat je een probleem hebt met de FBI....😉 En dan nog zijn er verschillen tussen een gewone en een SSD drive, welke bedoel je?
 12. Hallo, Dan laat je die aan en mag je de laatste stap doen: Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd.
 13. Hallo, Dan mag je opnieuw FRST uitvoeren: Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Zorg dat de volgende optie is aangevinkt: Druk op de knop Scannen. Na de scan worden 2 logbestanden gemaakt (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg deze log bestanden als bijlage toe in je volgende bericht.
 14. Bedankt en graag gedaan dan sluiten we deze met een
 15. Het lukte niet om alles uit te schakelen alleen de eerste 4 Yes HKCU:Run Adobe Acrobat Synchronizer computer "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat DC\Acrobat\AdobeCollabSync.exe"Yes HKCU:Run CCleaner Smart Cleaning Piriform Software Ltd computer "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner64.exe" /MONITORYes HKCU:Run Google Update Google LLC computer C:\Users\computer\AppData\Local\Google\Update\1.3.34.11\GoogleUpdateCore.exeYes HKCU:Run OneDrive Microsoft Corporation computer Maar zo te merken is het probleem is nu wel opgelost denke ik!
 16. Dag Abbs, Ik heb gisteren nog een schijfcontrole uitgevoerd. Ik kreeg wel niet de optie om bepaalde zaken aan te vinken... Maar er werden uiteindelijk geen fouten gevonden.
 17. Ja, en dat is nu juist het probleem: ik kan niet in de Accountinstellingen. Niet met links klikken, niet met rechts klikken, ik kom er gewoon niet in....
 18. Dank je maar ben nu echt blij dat het weer werkt nu
 19. Gisteren
 20. Ik probeer de meest veilige algoritme te vinden voor het overschrijven van data. Na wat onderzoek gedaan te hebben op het internet ben ik tot de conclusie gekomen dat zowel RCMP TSSIT OPS-II én DoD 5220.22-M ("7-passes" versie) de uitblinkers zijn, en de andere algoritmes verslaan. Velen kennen het populaire Guttman algoritme, (gemaakt door Peter Guttman in 1996), waarbij de data 35 keer wordt overschreven (de eerste 4 en laatste 4 passes random data, en een wat complexer patroon tussen pass 5 tot en met 31). Echter is het niet (meer) zo dat hoe vaker data wordt overschreven hoe veiliger het is, maar gaat het om de manier waarop. Een citaat van Peter Claus Guttman hemzelf: "If you're using a drive which uses encoding technology X, you only need to perform the passes specific to X, and you never need to perform all 35 passes. For any modern... drive, a few passes of random scrubbing is the best you can do" Andere populaire ondersteunde algoritmes : -AFSSI-5020 -AR 380-19 -GOST R 50739-95 -HMG IS5 -NZSIT 402 -VSITR -Schneier Nu, mijn conclusie is dus dat zowel RCMP TSSIT OPS-II én DoD 5220.22-M ("7-passes" versie) anno 2019 het meest effectief zijn wat betreft betrouwbaarheid, garantie, en snelheid vergeleken met de rest (alle algoritmes zijn natuurlijk betrouwbaar). Echter zit ik nog met enkele vraagtekens: * Zijn jullie het met mijn conclusie eens ? Zo niet, naar welke van de meest populaire algoritmes gaat jullie voorkeur uit en waarom dan ? * Wat vinden jullie van de NZSIT 402 / VSITR methode ? Competitie waardig aan RCMP/DoD ( anno 2019) ? * En natuurlijk dé vraag, wat is het verschil tussen RCMP TSSIT OPS-II óf DoD 5220.22-M ("7-passes" versie) en wat maakt de één "beter" dan de ander Naar mijn mening verslaat RCMP DoD op het gebied van snelheid, omdat bij RCMP de "verify/check" van de overwrite pas na de zevende pass gebeurd, terwijl dit bij DoD na élke pass gebeurt. Echter heb ik deze theorie nog niet bevestigd weten te krijgen.
 21. Dat werkt inderdaad, alleen wil ik graag niet alleen de locaties zelf weg hebben, maar ook het "kopiëren naar" gedeelte, en de andere opties (zie mijn eerste bericht)
 22. Zoals je vroeger ook deed: uitvoeren en typ shell:sendto ook in En ook C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo
 23. Download eens de nieuwste driver van intel (klik) en installeert het.
 24. Klik eens op geavanceerde opties Je moet bij de handleiding bij bootrec.exe /fixmbr De commandprompt kan heel snel en simpel geopend worden door op de "Command Prompt"-optie te selecteren in het menu. Het kan voorkomen dat het selecteren van deze optie ervoor zorgt dat je computer opnieuw moet opstarten. Maak je geen zorgen, je kan daar rustig toestemming voor geven. Zodra de commandprompt geopend is kan je met het commando bootrec.exe /fixmbr je MBR repareren.
 25. Als het nog niet werkt: Ga eens naar c:\Windows en zoek daar explorer.exe en klik daarop.
 26. Je moet kijken of op de locatie iets staat. Nota: het kan ook zijn: C:\Users\Gebruikersnaam\AppData\Local\Microsoft\Outlook Het kan ook zijn omdat ik Office 2019 heb. Bij Office 2019 ziet je ost bestanden en mogelijk heb je de oude versie pst of zo.
 27. Ik denk niet dat hotels poort blokkeert. Ga naar deze pagina (klik) en leest het goed
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.