Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Gisteren
 2. Beste Stegisoft, Het is me eindelijk gelukt ! Nu moet ik je wel toegeven dat dit gebeurde op een (althans voor mij bizarre manier want telkens ik het opgegeven stappenplan volgde kreeg ik volgende melding : Aangezien het type IMAP/SMTP maar telkens bleef falen heb ik geprobeerd zonder handmatige configuratie en daar lukte het plots wel via het Microsoft Exchange type : Hoe dit uit te leggen is blijft voor mij een raadsel ...
 3. Als jij bij Thunderbird zou je dat ook met dezelfde manier moeten kunnen doen bij outlook. Er is geen verschil tussen beiden. Uitzicht is inderdaad anders maar verbindingen zijn precies hetzelfde. Klik op bestand / accountinstellingen / serverinstellingen Daar ziet je duidelijk wat daar ingevuld is. Let op: imap of pop3 zijn wel 2 verschillende verbindingen. Oude verwijderen en nieuwe aanmaken en kies dan op nieuw en dan geavanceerd optie en kies voor handmatig. (bestand / accountinstellingen / accountinstellingen) Bij outlook altijd controleren want die heeft de nijging om zelf aan te passen.
 4. Mooi, dan kan je nu rustig genieten van een welverdiend paaseitje. Enne, die ventilator laat je toch maar draaien @porrelaar Soms heeft het ook voordelen om in België te wonen
 5. De link was alleen een uitleg om de gratis versie in te schakelen van Malwarebytes. Delfix mag je weer verwijderen die was alleen nodig om de programma's te verwijderen die ik je lied gebruiken. Ccleaner die je al gebruikt houd je pc schoon. Verder graag gedaan en ook een aangename Paasfeest.
 6. Hallo abbs, Alvast bedankt voor de zeer nuttige opdrachten en adviezen, vooral dit op een Paaszaterdag !! Mijn huidige Malewarebytes zal ik verwijderen, volgens de door u meegestuurde handleiding, voor een verder gebruik als gratis. Ook "Delfix" staat mij aan, om steeds een propere PC te hebben. Nogmaals een dikke mercie, en een aangenaam Paasfeest. Groetjes. Rolle.
 7. Ik heb de richtlijnen opgevolgd maar het lukt me maar niet mijn hotmailaccount opnieuw te activeren in Outlook 2010. Ik heb dan maar mijn toevlucht genomen tot Mozilla Thunderbird waar ik mijn 3 accounts samen met al mijn mappen zonder enig probleem kan terug vinden. Ik zal nu wel even moeten wennen aan de nieuwe omgeving want alle functies van Thunderbird zijn niet identiek aan die van Outlook 2010, verre van zelfs. We zien wel ...
 8. Hallo, Ik heb je deze stappen laten doen omdat Malwarebytes aardig wat had gevonden. Je heb de stappen netjes uitgevoerd waardoor je pc weer schoon is. Dan over de items die Malwarebytes in Quarantaine heeft geplaatst, die kan je nu laten verwijderen. Daarna kan je de laatste stap doen: Malwarebytes kan je laten staan en één maal in de week (na te hebben geupdate) je pc mee scannen. Hier de handleiding hoe je Mbam instelt als gratis: https://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewtopic.php?f=325&t=21101 Met het onderstaande tool ruim je de tools op die we hebben gebruikt: Download Delfix - Alternatieve downloadlink by Xplode naar het bureaublad. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet een vinkje voor het volgende item: Remove disinfection tools Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft je echter niet te plaatsen. Note: Start je pc hierna opnieuw op, mochten er nog programma's of log bestanden aanwezig zijn mag je die handmatig verwijderen. Maak indien nodig ook een nieuw herstelpunt (als je die aan heb staan) Handleiding.
 9. Hallo abbs, Hieronder mijn resultaten van uw opdracht: Fixlog.txt AdwCleaner[C00].txt Hopelijk zijn mijn pogingen geslaagd. Wat staat mij nu te doen met deze 238 bedreigingen van Malwarebytes ? Graag een seintje a.u.b. Rolle.
 10. 'k ben er ondertussen 'uit': toevallig was ik nog eens in de buurt en hij vertelde dat zijn systeem niet aan stond (zodat ik hem niet weer eens moest gaan storen) 'k ontdekte dat - mits wat verleggen - de kabeltjes toch wel net lang genoeg waren en dat ik ze nu niet meer boven de fan moest leggen - probleem opgelost. (Dank Porrelaar en Nokiaprox voor de info ivm die montagekit) Ik haalde ook de plaat met de fan er even uit en ontdekte dat die koeling niet voor de HDD was, maar voor de processor eronder. Ga'k dus maar laten draaien ('k was ook wat rustiger dan gisteren om de zaak te bekijken ... gisteren met heel dat gedoe met die backup die zich niet liet terugplaatsen ... grrrr.... )
 11. Hallo, Stap 1. Ga naar de map Downloads open die en sleep de tool FRST daaruit naar je bureaublad. Download fixlist.txt uit de bijlage naar het bureaublad, waar ook FRST.exe aanwezig is. fixlist.txt Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Druk op de Fixen knop. Er zal u een logbestand aangemaakt worden (Fixlog.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg dit logbestand als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van Farbar Recovery Scan Tool kan je HIER vinden. Stap 2. Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 12. Met dank aan porrelaar voor de ondersteuning @kenwoodje Dank voor jouw feedback. Op verzoek hier het
 13. het is gelukt mensen,heb het even getest ,heb er nu totaal 4 op thunderbird. dat werkt vele malen beter dan die Ziggo mail,veel scherper op spam en onkruid. er kan een slotje op weer een zorg minder,alle bedankt voor de hulp
 14. oke toppie ,ik ga ze toevoegen aan thunderbird en kijk of het werkt . je hoort nog alvast bedankt!
 15. Je kunt in Thunderbird die Ziggo adressen toevoegen via Accountinstellingen > Accountacties > E-mailaccount toevoegen. Maar Ziggo schrijft dit over aliassen: Een e-mailalias is een extra e-mailadres dat je aan je mailbox kunt koppelen. Met een e-mailalias kun je wel berichten versturen en ontvangen maar de alias heeft geen eigen inbox. Als iemand een e-mail naar een e-mailalias verstuurt, dan komt deze binnen in de inbox van het e-mailadres waaronder de alias is aangemaakt. Gebruik je bijvoorbeeld als alias piet@ziggo.nl en het e-mailadres pietjansen@ziggo.nl, dan ontvang je e-mail voor piet@ziggo.nl én e-mail voor pietjansen@ziggo.nl in de inbox van pietjansen@ziggo.nl. Je kunt bij Ziggo 10 e-mailaliassen instellen per e-mailadres. Dus als jij een e-mail verstuurd hebt via een alias, dan komt het antwoord binnen in de inbox van je hoofdadres.
 16. Dag abbs, Hieronder de gevraagde logbestanden ter controle: Addition.txt FRST.txt In afwachting van uw advies. Rolle.
 17. Thunderbird herkent uit zichzelf al diverse spam en phishing mails en zal die automatisch verplaatsen naar de map Spam. Maar je moet Thunderbird daarbij in het begin ook helpen. Thunderbird heeft namelijk een lerend spamfilter. Als je een bericht binnenkrijgt in Postvak IN, dat duidelijk spam is, maar nog niet als zodanig herkend wordt door Thunderbird, dan moet je klikken op de knop Ongewenst: Het bericht wordt daardoor verplaatst naar de map Spam en volgende berichten van diezelfde afzender of met dezelfde inhoud zullen dan automatisch in de map Spam belanden. Je kunt ervoor kiezen om e-mailadressen waarop je nu veel spam binnenkrijgt niet op te nemen in Thunderbird, maar dan zul je waarschijnlijk wel een aantal mensen (of zakenrelaties) in moeten lichten dat je dat e-mailadres niet meer gebruikt.
 18. update ik heb de 3 bestaande Ziggo adressen weer toegevoegt,duurt half uurtje stond er. hoe koppel ik die nu aan thinderbird als allias?
 19. oke dat klopt het hoofdadres is van @home en die werkt prima op thunderbird. ik merk wel dat thunderbird veel meer spam herkent en verwijderd. dan kan ik beter de andere ook weer terug zetten bij Ziggo en werken met thunderbird?
 20. Als je nu meerdere e-mailadressen hebt die allemaal eindigen op @home.nl (of @ziggo.nl), dan is 1 van die adressen het hoofdadres. De andere adressen die eindigen op @home.nl (of @ziggo.nl) zijn aliassen. Je kunt bij Ziggo 10 e-mailaliassen instellen per e-mailadres. Lees hier meer over het toevoegen van aliassen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet/e-mail/alias-toevoegen/ Stel dat de spam alleen binnenkomt op een van de aliassen, dan is het makkelijk: die alias kun je verwijderen: https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet/e-mail/alias-verwijderen/ Maar als je spam binnenkomt op het hoofdadres, dan gaat dat niet. Het hoofdadres moet blijven bestaan. Zonder het hoofdadres werken de aliassen niet meer. Op het hoofdadres moet je dus zuinig zijn. Dat moet je niet overal gaan gebruiken. Voor het aanmaken van een account bij een webwinkel of een computerforum kun je beter een e-mailalias gebruiken. Ik kan me voorstellen dat er ook mensen zijn die hun hoofdadres nooit prijsgeven. Zij maken alleen gebruik van aliassen. Komt er opeens veel spam binnen op een alias, dan verwijderen zij die alias via de e-mailinstellingen in Mijn Ziggo en maken ze een andere alias aan.
 21. oke raar is dat ,ik had 4 mailadressen bij Ziggo en werkte allemaal. de hoofd mail @home via thunderbird, werkt prima dat is dan van Ziggo ! dus ik moet om meerdere te krijgen of een gmail of een microsoft account aanmaken? [ en deze kan ik wel toevoegen aan thunderbird ? ]
 22. Je stelde 2 vragen en op beide vragen is het antwoord Ja. Maar stel dat je een e-mailaccount van Microsoft neemt. Als je er nu een aanmaakt dan zal dat eindigen op @outlook.com. Kun je aan dat ene account 3 adressen toevoegen? Nee, wat wel kan is 3 verschillende Microsoft adressen aanmaken. Hetzelfde kan bij Gmail. Zelf heb ik genoeg aan 1 e-mailadres van Gmail, 1 e-mailadres van Ziggo en 1 e-mailadres van Outlook.com. Bij nog meer e-mailadressen zou ik alleen maar in de war raken. Alleen ter informatie: Een nieuw Microsoft account aanmaken: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4026324/microsoft-account-how-to-create Een nieuw Gmail account aanmaken: https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=nl
 23. oke dus ik kan niet zo adressen toevoegen aan thunderbird,je moet een bestaand hebben? en zou ik bv outlook pakken en daar 3 adressen toevoeg,die kan ik dan wel aan thunderbird toevoegen,en eindegen die dan op outlook.com
 24. Daar schiet je niet veel mee op. @home.nl is van Ziggo tegenwoordig. E-mailadressen die eindigen op @home.nl of @upcmail.nl of @2000.nl of @quicknet.nl of @casema.nl of @chello.nl, vallen nu allemaal onder Ziggo. De servers die bij die adressen horen zijn gewoon steeds de servers van Ziggo. Als je helemaal van Ziggo af wil voor je e-mail, dan kun je overgaan naar webmail van Google (Gmail) of van Microsoft (Outlook.com). Je kunt voor internet, tv en bellen dan wel gewoon bij Ziggo blijven, maar je gebruikt dan geen e-mailadressen meer van Ziggo. ------------------------------------- Als je nu verschillende e-mailadressen hebt en je ontvangt slechts op 1 van die e-mailadressen spam, dan kun je ervoor kiezen om dat ene e-mailadres niet meer te gebruiken. Je verwijdert dat ene e-mailadres dan uit Thunderbird. De andere e-mailadressen (waarop geen of bijna geen spam binnenkomt) laat je staan in Thunderbird. Natuurlijk zul je wel familie, vrienden en zakenrelaties moeten inlichten dat dat ene e-mailadres niet meer gebruikt wordt door jou. Je vertelt hun dan ook op welk e-mailadres jij voortaan te bereiken bent.
 25. ik had ze alle 4 met @ziggo.nl daar wil ik voorgoed vanaf dus ook geen Ziggo als tussenkomst voor de mail. nu wil ik alles eindigen op @home.nl 1 hoofd adres is al klaar en werkt goed ,nu de rest nog!
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.