Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Ik heb de HD gescand met TotalAV en met Windows Defender, de resultaten van beide zijn: geen bedreiging, niets gevonden. Moet ik nog scannen met FRST ? Groet.
 3. De webconnector is toegekomen, het vervangen is zeer eenvoudig. Op het display komen nu inderdaad die symbolen van internetverbinding. Dat de fabrikant daar niet achter vraagt vind ik eigenlijk een basisvraag om het probleem op te zoeken. Via wifiscanner wordt de omvormer direct gedetecteerd, het toestel is via rechtstreekse netwerkkabel naar laptop te bereiken en aan te passen. Ik heb de installatie volgens het laatste filmpje uitgevoerd, maar krijg de melding dat op mijn account er al een SunnyBoy geregistreerd is. De foto maakt duidelijk dat de huidige installatie een PIC nr heeft die gelijk is aan degene op de webconnector. Maar in de Sunny Portal en Sunny Explorer kan ik dit nummer niet bewerken. Naar mijn gevoel zal als ik de omvormer verwijder en een nieuwe installatie toevoeg de gegevens van de vorige jaren verloren gaan. En dat vind ik wel spijtig om onze jaarvergelijking te kunnen behouden. Mocht er iemand hiervoor een oplossing weten, anders is het maar zo en kan ik terug starten van een propere lei.
 4. Vandaag
 5. Dank voor Uw antwoord maar als ik rechts klik op uninstaller in Segurazo krig ik niet de mogelijkheid te zien om "als administrator uitvoeren" Hoe kan ik dit vinden?
 6. Dit is inderdaad wat ik nodig heb .Sorry voor de verwarring . Dummy.
 7. Hallo iedereen, Plots heb ik problemen met het openen van tabs op mijn browser (zogezegd te weinig geheugen, nog nooit last van gehad).. Enkel mijn webbrowser staat open met paar tabs en met 8gb ram geheugen zou ik niet toe kunnen komen? (zie screenshot) Kan iemand mij helpen? Mvg, Ewoud
 8. Wat jij toont is een sim kaartje voor een telefoon en heb je zoiets nodig . https://www.bol.com/nl/p/usb-simkaart-lezer-sim-card-reader/9200000057276580/?country=BE
 9. Nadat ik 3 in 1- Type-C USB- Card Reader/Writer had bestelt ondervond ik dat het rechthoekige minikaartje niet paste in het toestel ,toen zag ik op de site van bol.com dat het voor een ander mini kaartje is. Mijn fout dus en reader retour verzonden zonder probleem. Heb dan maar de andere reader besteld Phoco Kaartlezer (micro) SD met (micro) USB zwart Maar helaas bij aankomst past het rechthoekig kaartje er ook niet in. Dit type kaartje zit in mijn Samsuns s3 (ouder model). kan je mij helpen dit probleem op te lossen?
 10. Ik weet niet juist wat je bedoelt. Ik heb gezocht welke versie ik nu heb. Is dit wat je bedoelt? Wat de windows 10 update betreft, krijg ik wel een foutmelding. zie hieronder
 11. Oke dan gaan we het anders proberen. Selecteer de map die je wil delen rechtsklik erop en kies Toegang verlenen tot en heb je dan toch ook de optie Specifieke personen....?
 12. Borki

  configureren

  Sorry, maar het werkt niet, u heeft nogal last met mij hè. Ik heb geprobeerd een screenshot te maken van de foutmelding dat ik krijg en zal het proberen door te sturen.
 13. Bedankt voor alle reacties! Ik ben er ondertussen heel goed meegeholpen met wat ik wou bereiken! thx
 14. hij stond er onlangs bij mij ook op, want iets te snel klikken gebeurt ieder wel eens....brr als ik me goed herinner: ga via verkenner naar de map program files en daar de map segurazo daar vind je een item met iets van 'uninstall' in de naam. klik daar rechts op en kies 'als administrator uitvoeren' gooi na de uninstall alle mappen segurazo die je in de verkenner kan vinden weg (zorg wel dat je in de verkenner ook de verborgen en systeembestanden kan zien. herstart de pc via startknop/afsluitmenu/optie opnieuw opstarten. laat ccleaner het register opschonen. draai daarna toch nog een keer malwarebytes
 15. emielDS

  Formaat datumcell

  Alle bestanden die de extensie XLAM hebben zijn door windows zelf beveiligd, zelfs als je erin slaagt de beveiliging te doorbreken kom je in een gecodeerde code waar je niets kan mee doen.
 16. wlp

  Formaat datumcell

  Bedankt emielDS. Heel onverwacht lijkt de betrokken bank zich gerealiseerd te hebben dat de door hen gebruikte datumnotatie voor problemen zorgt in de meeste Europese landen. Ze hebben mm/dd/yyyy aangepast naar dd/mm/yyyy. Deze "tekst" is gemakkelijk te herformateren naar het formaat dat ik wil (dd-mmmmmm-yy) door het te editeren en de cell ongewijzigd te saven. Toch bedankt voor de oplossing, misschien kan ik dit voorbeeld in de toekomst gebruiken voor een ander probleem. PS: ik merk dat de module EUROTOOL.XLAM beveiligd is met een wachtwoord. Is het mogelijk om me dat wachtwoord te geven (of een nieuw voorbeeld te zenden dat niet beveiligd is)? Dit omdat ik geinteresseerd ben in de interne werking.l
 17. Ik heb per ongeluk anti-virus SEGURAZO op mijn laptop geinstalleerd en ik wil die verwijderen maar de klassieke methode lukt niet. Ik heb Windows 10-64 bits en Google Chrome als browser. Als ik op VERWIJDEREN klik krijg ik volgend bericht: Sorry voor het frans maar dit is duidelijk toch hé? Ik moet als Administrator toegeng geven tot deze map, maar ik ben de Administrator. Hoe krijg ik die Segurazo volledig en definitief van mijn laptop? Met dank bij voorbaat voor Uw hulp. Mvg
 18. Een ander proces strooit roet in het eten. Nogmaals mijn vraag:
 19. Zie hieronder de PrtScr van drive D van Newpc Als ik dat doe voor Oldpc is dat juist hetzelfde Jive1
 20. Inderdaad. Geen enkele beveiliging is waterdicht en met FRST kunnen wij misschien besmettingen opsporen die door de mazen van Defender zijn geglipt. Als je de instructies nauwgezet uitvoert, is er geen enkel risico. Ik zal je verder begeleiden bij het gebruik van FRST, de controle op eventuele besmettingen en het opruimen ervan.
 21. kweezie wabbit

  configureren

  Je moet dubbelklikken op het bestand om het uit te voeren. Als je deze waarschuwing krijgt, klik je op uitvoeren. Zet dan een vinkje bij I Agree en klik op Next. Klik nogmaals op next zonder het vinkje te plaatsen. Als de fix klaar is, klik je op close. Herstart de pc en kijk of je nu kan zoeken naar updates en deze kan installeren.
 22. Touw, Er zijn twee manieren om dit aan te pakken. 1) Amateuristisch zoals je nu bezig bent met een halve oplossing hier, een halve oplossing daar en jij probeert het dan allemaal samen te gooien. 2) Professioneel en daarvoor plaats je een voorbeeld van het werkelijke bestand waarmee je nu werkt (zonder gevoelige info) met een duidelijke omkadering van hoe jij het zou willen dat het werkt zodat er oplossingen op maat kunnen gegeven worden. Ik veronderstel dat je een tabblad hebt met alle klantgegevens. Dit kan je gebruiken om je klantgegevens op je factuur in te vullen dmv Vertikaal zoeken of Index/Vergelijken gebaseerd op het klantnummer. Idem dito voor de artikelen. Je filtert per klant alle benodigde artikels op de factuur en met dezelfde formule zoek je de bijhorende prijzen op. Net zoals het samenstellen van je picklists. Ga je per locatie alles gewoon maar bij elkaar gooien en moeten ze het op het verzamelpunt dan maar uitzoeken of ga je alles per locatie/per klant samen zetten en daarna op het verzamelpunt een lijst voorzien met per klant alle locaties waar deze artikels van hebben zodat je enkel maar naar de respectievelijke paletten (of wat dan ook) moet gaan en alles per klant van elke locatie ineens kan opladen en bij elkaar zetten voor de uiteindelijke volledige bestelling. Deze laatste lijkt mij de meest logische en snelste manier van werken.
 23. Gisteren
 24. dat werkt best met een filter. het afdrukbereik weet ik niet hoe groot het moet zijn dat is daar makkelijk in dezelfde code te verwerken Bekijk eerst eens goed welke gegevens er allemaal op een factuur of bestelbon verplicht aanwezig moeten zijn vooraleer je begint met een factuur te maken Voorbeeld factuur (1).xlsm
 25. Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, trekken we hieruit de conclusie dat het opgelost is en sluiten we dit topic af. Mocht je het topic - om één af andere reden - terug heropend wil zien, stuur dan een PB (persoonlijk bericht) naar één van de moderatoren.
 26. Hoe ver sta je met het oplossen van je probleem?
 27. Ga eens naar de map die je wil delen, selecteer de map rechtsklik erop en kies Eigenschappen, ga naar het tabblad Beveiliging en maak daar eens een screenshot van en plaats deze in je volgende bericht. Hoe ziet dit tabblad bij jou eruit, een afbeelding ervan maakt misschien iets duidelijk.
 28. Eigenlijk is het geen test maar een scan naar de componenten in je systeem, hier kan je veel info uit halen. Probeer het maar eens maar een logje hoef je als het probleem opgelost is niet te posten. Wacht het dan even af of het probleem weg blijft. Grt Dasle
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.