Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Ik heb jouw Apparaatbeheer vergeleken met mijn Apparaatbeheer. Ik ben er niet achter gekomen wat die 5 Onbekende apparaten bij jou kunnen zijn. Vooral de lijst met Universal Serial Bus-controllers heb ik vergeleken met de lijst in mijn Apparaatbeheer. Ook daar zag ik geen opvallende verschillen. Kortom, ik heb nog geen idee wat die 5 onbekende apparaten zijn bij jou. Hopelijk hebben andere forumleden daar nog wel ideeën over. Je schreef eerder: "Met dezelfde USB-poort maar andere sticks gebeurt net hetzelfde en worden zij ook niet gezien." Zou het aan die USB-poort kunnen liggen? Ik neem aan dat je tot nu toe een USB-poort gebruikte die aan de voorkant van de pc zit. Je hebt volgens mij meerdere USB sticks. Laten we even niet de Kingston van 128 GB gebruiken, want misschien is daar toch iets mee aan de hand. Pak een andere USB stick en stop die in een vrije USB-poort die aan de achterkant van je pc zit. Open dan de Verkenner en kijk of je die USB stick dan wél in de Verkenner kunt zien.
 3. Zo zou het kunnen: test dubbele (1).xlsx
 4. Vandaag
 5. ben op zoek naar een formule die wel werkt ik heb in het bestand een tabel met waarde die ik moet door zoeken T2 en U2 staan de voor waarde die ik wil opzoeken en dan we waarde die in de 2e kolom hoort laten zien nu heb ik een probleem dat 2x 25BT er in staat maar wel een andere plaats naam weet iemand hier zo een oplossing voor zou me erg helpen test dubbele.xlsx
 6. Windowsversie is 10. Hebt uitgevoerd zoals beschreven, maar probleem blijft hetzelfde. Indien ik de usb stekker insteek, komt bij 'Bluetooth en andere apparaten' de laserjetprinter staan. Indien naar 'printers en scanners' ga en de keuze maak ''De printer die ik wil gebruiken, staat niet ...' krijgt ik steeds 'kan printer niet openen. Kan RPC niet uitvoeren.
 7. Je zou beter zoeken naar inhoud van +18 dan naar van +8.......😉 Nu serieus : elke server houdt inderdaad logboeken bij van de bezoekende IP-adressen, en het gerecht kan die logboeken opvragen. En aan de hand van die logboeken kan het gerecht bij de ISP (Internet Service Provider) vragen wie de eigenaar is van een bepaald IP-adres. Waarna er een huiszoeking kan volgen.... Het is op die manier dat er al vele illegale "gebruikers", ja zelfs hele netwerken betrapt en vervolgd werden. Praktisch gezien worden evenwel enkel de "grootverbruikers" aangepakt, dwz. wiens IP adres duidt op talloze bezoeken (en dus dikwijls voorkomt in de logs). Dus iemand die daar "per ongeluk" op terechtkomt, of ernaar "geredirected" werd (en er niet geregeld naar terugkeert !) loopt weinig kans op justitionele gevolgen.
 8. Oke ik denk dat het gelukt is heb ik nog een vraag als ik email's verwijder van mijn smartphone of tablet dan verwijderd hij ze automatische ook in outlook of windows mail is daar iets aan te doen .
 9. Hallo, Er is een logje gemaakt op de volgende plaats: C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log Zou je het CBSD.log als bijlage willen plaatsen.
 10. Hallo, Het probleem is recent ontstaan. Hierbij de Speccy : http://speccy.piriform.com/results/OmdeDUbpdOWhGKRsNuUYXOG Hierbijgevoegd de scannow Microsoft Windows [Version 10.0.18362.418] (c) 2019 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. For online repairs, details are included in the CBS log file located at windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag. C:\WINDOWS\system32> cmd scannow.pdf
 11. Nee, in uw mailprogramma of app moet je dat doen. Een voorbeeld is zoals op deze pagina (klik) bij punt 7 Bij verwijderen moet je dat uitvinken. (beiden vakjes moet leeg zijn) Enkel Een kopie van berichten op de server achterlaten moet je aanvinken.
 12. Moet ik dan iets bij KPN webmail in instellingen aanvinken als ik ze langer wil bewaren of bij windows mail op mijn laptob ik heb bij alle twee gekeken in instellingen maar ik kan niks vinden .
 13. Daar moet je geen bang voor hebben want je melde dat bij Childfocus wat zeer verstandig is maar website waar naakt foto's te zien is weet wel dat je geweest bent bij maar niet dat je gemeld had bij Childfocus. Dat zijn 2 verschillende website en dus niks om zorgen te maken. Als ik hier iets ziet en ik meld dat bij de politie als voorbeeld dan weet deze forum ook niet dat ik bij de politie ben geweest. Tegenwoordig kan je zelfs 100% anoniem melden bij meldpunt. Zelfs de meldpunt weet niet wie je bent.
 14. Hallo, Ik zie niks raars in de logjes, is dit probleem ineens ontstaan? Stap 1. Download Speccy naar het bureaublad en installeer deze. Tijdens de installatie heb je nu de mogelijkheid om Nederlands als taal te selecteren. Let op!!!Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Stap 2. Klik linksonder op het vergrootglas en doe de volgende stappen: 1. typ cmd. 2. klik met je rechter muisknop op Opdrachtprompt. 3. klik op Als administrator uitvoeren. Typ in het zwarte venster SFC /SCANNOW en druk op de enter-toets. (let op de spatie!) Als dit klaar is maak je een screenshot en upload het naar https://imgdumper.nl. Post de link die je krijgt in je volgend bericht.
 15. Maak eens een foto van want het kan zijn dat het voor wifi is.
 16. Als bij KPN webmail geen mail ziet heb je een fout gemaakt. Je moet zorgen bij instellingen dat er standaard een kopie op de server moet blijven. (standaard is dat zo tenzij je dat uitschakelt) In geval dat je per ongeluk op uw smartphone of zo een bericht definitief verwijdert kan je altijd uw mails hebben bij uw provider. In dat geval is de enige mogelijkheid om contact te namen met KPN zelf want zij moeten van Europa berichten 6 maanden bewaren.
 17. dat klopt maar als leek ben je daar niet vanop de hoogte, bedankt om me het te melden, eigenlijk zouden ze dit pas mogen doorzenden naar de klanten als alles ok is toch....en idd alle spelen die erop staan voor de kleinkinderen en gekocht zijn werken niet meer, ook IPhoto doet het niet meer, nu zal ik beter informeren wees daar maar zeker van, nogmaals dank en we zullen zien als ze op MacFreak een oplossing hebben.
 18. Email op mijn smartphone en tablet van Samsung en windows mail op mijn laptob met windows 10 ook staan ze niet meer in de webmail van mij provider KPN webmai.
 19. Ik heb de malwarebytes ook al gedaan en geen geïnfecteerde bestandjes gevonden.
 20. rco

  helpdesk/ticketing

  Hallo, Weet er iemand een degelijk en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem die ik kan gebruiken voor de uitbouw van, mijn IT-helpdesk? Iemand ervaring met Topdesk en Zendesk? Zijn de twee die ik momenteel al eens zou willen testen. Iemand een beter voorstel? graag pro en contra.
 21. Automatische update uitschakelen is het beste. De meeste Mac gebruikers wachten altijd tot dat er een macOS X versie .1.2 of hoger aanwezig is of soms heet dat een Combo update. Je zou eigenlijk ook eerst moeten checken of je nog 32-bit applicaties gebruiken. Die werken niet meer met macOS Catalina, zoals veel Adobe producten. MS Office pakket 2016 of 2019 voor mac, werken ook nog niet vlot, terwijl volgens Microsoft wel zou moeten werken. Ik volg hier (gewoon lezen wat voor problemen er zijn) en de berichten bij dat ander forum.
 22. Om welke mails gaat het hier: gmail.com of Windows mail of van uw provider? Provider moeten 6 maanden bewaren tenzij online effectief verwijdert had. In dat geval kan je aan uw provider zelf vragen of hij een back-up kan terugzetten. Mappen moet je in principe altijd kunnen verwijderen als je mailprogramma verwijdert had. Andere mailprogramma (klik)
 23. Goeie dag, Ik heb een nieuwe PC gekocht, Acer Aspire TC-885 I5517. Daarbij vind ik nog een aluminium beugeltje, twee kunststof plaatjes en twee kleine vijsjes, en een Sata kabeltje. Het grootste kunststof plaatje, 2 op 13 cm, heeft een indruk toetsje en daarboven een piepklein gaatje. Dat sata kabeltje is misschien voor uitbreiding van hard disk, maar weet iemand wat dat klein materieel is? Dank u,
 24. Het gaat niet lukken om de mail's terug te halen die ik definitief verwijderd heb ook niet om alle mappen enz te verwijderen .
 25. Hallo, Ik ben tijdens het surfen naar8+ inhoud al een aantal maal gestuit op naaktfotos van kinderen. Ik werd dan geredirected naar zulke sites wanneer ik op een link klikte. Ik heb dit mooi gemeld bij Childfocus via hun meldpunt. Nu maak ik me echter wat zorgen. Ik weet dat de meeste websites een IPlogger gebruiker. Vandaar stel ik mezelf de vraag als mijn IP gelogd kan staan op deze site? Volgens Childfocus moet ik me hierover geen zorgen maken, maar ik wilde toch even raad vragen aan mensen die er wat meer van kennen. Groetjes.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.