Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Topic is verplaatst naar Microsoft Office - Excel.
 3. Vandaag
 4. Sinds 3 dagen geleden denk ik dat mijn laptop kapot is, om de 5 seconden hoor ik precies iets botsen tegen de wand van iets in mijn laptop. Ik zou het geluid beschrijven als het gepiep van een muis. Sinds ik dit heb kan ik games de eerste 2 minuten spelen zonder problemen ( geen zware games op 100/150 FPS ) maar erna krijg ik om de minuut laggspikes van 0/5 FPS waarbij mijn laptop gewoon kan freezen voor eventjes en dan begint het rond de 30 a 50 FPS te schommelen dus niet zoals het begin van het spel. Ik vermoed dan ook dat het probleem ligt bij mijn videokaart omdat ik tijdens deze zware laggspikes mijn taakbeheer laat open staan en daar mijn GPU van 20 procent naar 100 springt tijdens de laggspikes. Heeft iemand hier ervaring mee of kan iemand mij vertellen of mijn vermoeden klopt en wat ik hier aan kan doen? Specs ; Nvidia Geforce GTX 1050 4GB 16 GB RAM Intel i7-8750H 2.20 Ghz
 5. Uit een lijst in Excel met meer kolommen moet ik facturen printen. In de 1e kolom staan de relatienummers met daarachter de producten die op de factuur moeten komen en het aantal bestelde producten. Dit aantal verschilt per product. Ook het aantal te printen producten per relatie is verschillend. Wel wordt door de relaties vaak hetzelfde product besteld. Ik heb met verticaal zoeken geprobeerd per relatie een factuur te printen uit de matrix. Excel pakt echter per relatie het laatste product waar het relatienummer voor staat, zodat ik per relatie slechts 1 product op de factuur krijg. Dus horizontaal gezien: 1e kolom rel. nummers (op elke regel) 2e kolom naam relaties 3e kolom naam producten 4e kolom aantal bestelde producten Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen. Ik werk wel met VBA maar ben er niet zo'n ster in. Alvast bedankt voor de moeite.
 6. Sinds kort geeft mijn computer een blauw scherm aan en gaat hij tellen van 1 naar 100 %. Verder krijg ik ook meldingen dat mijn laptop niet opgestart kan worden. Dan zegt ie 'preparing automatic repair'. En problemen vaststellen op de computer. Nadat deze meldingen krijg ik een compleet blauw scherm met de teksten: Automatisch herstellen: de pc kan niet worden hersteld met automatisch herstellen. Klik op Geavanceerde opties als u andere opties wilt proberen om uw pc te herstellen of klik op afsluiten als u de pc wilt uitschakelen. Logbestand: D:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt Dan kan ik bij de Geavanceerde opties drie opties kiezen: Doorgaan (wat mij niet lukt), Problemen oplossen en PC uitzetten. Vervolgens kies ik dus voor problemen oplossen en wil ik deze pc opnieuw instellen en alles verwijderen. Echter geeft mijn laptop dan aan "er is een probleem met het opnieuw instellen van de pc.'' en meer kan ik dan niet doen. Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Ik word gek hiervan. Ik heb een Acer Aspire 7739Z met een Intel (R) Pentium (R) CPU P6200 @2.12GHz. Het model Hitachi HTS547550A9E384.
 7. wlp

  Formaat datumcell

  Alvast bedankt. Hierbij vindt je een geanomiseerd bestand zoals ik het ontvang. Ik ben nog niet aan dit forum en zijn manier van werken gewoon. Als je het bijgeveogde bestand niet kan openen, geef dan een seintje aub. 6b3bcff7-c95e-47f3-bdf3-62ae3a66cc10.xls
 8. emielDS

  Formaat datumcell

  Als ik nu antwoord met een screenshot zal je dan tevreden zijn? Plaats een voorbeeldbestand, zonder prive gegevens,
 9. Ik denk dat de oplossing als volgt werd gevonden. Ik heb de volgend eteksst in Google ingetikt: afbeelddingen van toetsenbord ACER ES 17 en gekozen welk toetsenbord ik wil hebben. Dit staat in de volgende link. Copieer de volgende link waarin alle mogelije toersenborden van miujn laptop ACER ES 17 te zien zijn en in volgende link staat het juiste :https://www.google.be/search?q=image+clavier+acer+es+17&tbm=isch&source=hp&sa=X&ved=2ahUKEwjVz8q9qrfjAhWaFMAKHb2UDEoQ7Al6BAgGEA0&biw=1584&bih=740#imgrc=PMI8Sn5jtdHKOM: Met deze tip kunt u misschien andere personen verder helpen. Alvast bedankt
 10. Ik heb ondertussen met Microsoft support gebeld en die hebben het probleem opgelost maar vraag mij niet hoe. Ze hadden rechtstreeks contact met mijn laptop en deden daar heel wat handelingen die ik niet kon volgen. Alvast bedankt voor uw hulp en gelieve deze topic te sluiten Mvg
 11. wlp

  Formaat datumcell

  Ik heb mijn excel ingesteld op Belgische Nederlands taal. Daardoor vertaalt Excel een datum die ingetypt wordt als bijv "14/7/2019" automatisch naar het interne datumformaat, en toont Excel die datum op het scherm in het gekozen datumformaat. Een derde (een bank) bezorgt mij data in de vorm van een worksheet met daarin een kolom met datums, echter die staan in het formaat mm.dd.jjjj. De inhoud van het veld lijkt gewone "tekst". Kan ik Excel zodanig instellen dat die datums automatisch aangepast worden naar het interne datum formaat, zodanig dat die datums bijv. als "dag(alpha) dd mmmmi jjjj" in een "normaal gesupporteerd formaat op mijn scherm getoond worden? Dit is een screenshot van de inhoud van zulk een veld zoals het aangeleverd wordt.
 12. Borki

  configureren

  http://speccy.piriform.com/results/I2lpg3ZYtyVW84r6kQYfSxJ is dit wat u bedoelt? Groetjes Borki
 13. Ha, het kan ook zo, heb ik gedaan met US taal. Voeg een klavier toe (ajouter un clavier) Kies het Vlaamse toetsenbord en verwijder het Francais (Belgique) toetsenbord. Dan is uw Windows taal in het Frans maar je toetsenbord indeling in het Vlaams (de toetsen van uw fysiek toetsenbord.)
 14. Hierbij het toetsenbord FRANCAIS (Belgique) dat ik ingesteld heb maar toch blijven die fouten bestaan.
 15. Geen idee, via Google of een winkel in het Waalse gedeelte van België (of Brussels gewest) Er bestaan ook stickers om op je toetsenbord te plakken. Meer info heb ik helaas niet, ikzelf ben van Antwerpen en hier in de buurt heb je alleen de Vlaamse- en de Nederlandse Qwerty toetsenborden.
 16. Het otetsenbord dat ik U getoond heb is inderdaad een Vlaam s AZERTY Maar hoe vind ik een FRANS (Belgisch) AZERTY? Mvg
 17. Het toetsenbord dat ik hier zie is een Belgisch punt (Vlaams) AZERTY toetsenbord en zelf geef je aan dat je met de Franse instellingen werkt . Ofwel zet je de instellingen op Vlaams of ga op zoek naar een Frans (Waals) AZERTY toetsenbord.
 18. De betreffende service stond gemerkt 'handmatig' Ik heb die veranderd in 'automatisch' Aansluitend de pc herstart. Ik heb niets gemerkt dat de Verkenner nu anders zou reageren: ik zie nu wel op Oldpc de folders staan van Newpc, maar als ik ze wil openen krijg ik het bericht 'Geen toegang...' Jive1
 19. Ik heb Windows 10 Google chrome als browser. Mijn toetsenbord is AZERTY want ik ben Belg en ik heb als taal Français (Belgique) ingesteld. Echter de tekens onder de cijfers boven aan stemmen niet overeen met wat ik intik. Bijvoorbeeld tik ik onder 0 met Alt toets en ik krijg te zien } i.p.v. @ Ook zijn de tekens onderaan rechts van de N niet in overeenstemming met wat op mijn toetsen bord staat, bijvoobeeld als ik op het uitroepteken op mijn toetsenbord klik krijg ik + (dit plus teken) te zien i.p.v. het uitroepteken. Mijn vraag is, hoe kan ik mijn toetsenbord opn ieuw instellen met AZERTY klavier en de juiste tekens zoals die op mijn toetsenbord staan. Nu heb ik volgende insstelling die met mijn toetsen bord werkt maar dit moet gewijzigd worden. Mvg.
 20. Welk opstarttype staat er vermeld? klik op Starten om de services te starten en klik op Toepassen en OK. Welk effect heeft dit op het weergeven van je gedeelde mappen, als je na het opnieuw opstarten van je pc deze services weer gestopt is veranderd dan het opstarttype in Automatisch en start terug deze services. Ben er vanavond laat weer.
 21. Alleen de eerste, Function Discovery Provider Host vermeldt 'Gestopt', de andere vermelden eveneens 'Wordt uitgevoerd'. Jive1
 22. Dan doe hetzelfde eens op de andere pc en kijk eens of die services daar ook worden uitgevoerd.
 23. Oke dan gaan we dit eerst even uitvoeren op je Newpc met versie 1809!! Druk op de Windows +R toets en typ in het uitvoervenster services.msc en druk op OK. In het venster van services zoek je naar de volgende services. - Function Discovery Provider Host - Function Discovery Resource Publication - SSDP Discovery Dubbelklik één voor één op iedere services en controleer dan eens of die services worden uitgevoerd.
 24. Nu Kaspersky free eraf ligt is het gedaan met mega veel vragen en updates allerhande elke dag bijna. Het lijkt of de updates en scannen van je toestel opgezet spel is. Maar heeft een smartphone een eigen anti virus en evtl firewall? Er zit prepaid in en ik bel mss 2 / jaar. Hij dient meer voor foto's/video/gps en mobiel netwerk('n geldzuchtig iets) staat uit. Via mijn wifi of een een wifi van een bar kan ik wat email of Google doen. Met een bril nodig voor dit heeft deze smartphone verder weinig betekenis voor mij.
 25. Voor de Nederlanders: dat hadden wij ook hoor. Bij deze dan het Succes nog bij het schoonmaken.
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.