Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Alle activiteit

Deze stream update zichzelf     

 1. Afgelopen uur
 2. Passer en nokiaprox, bedankt voor jullie reacties! Dat weet ik wel, die 2.000 was goed... 😇 Maakt niet uit. Ik weet nu de oorzaak: het resetten van de berichtenteller. Dat resetten heeft nog niet het gewenste resultaat gehad. Zo zag ik bij Max333 (ook een nieuw lid) dat bij hem de teller nog steeds op nul staat, terwijl hij al wel een bericht heeft geplaatst. Ik heb zojuist bij 5 andere computerforums geklokt hoelang het duurt voordat ik de lijst met nieuwe berichten te zien krijg, nadat ik geklikt/getikt heb op de knop Ongelezen inhoud / Nieuwe berichten. Dat was steeds ongeveer 1 seconde. En zo lang (of beter: zo kort) duurde het tot een week geleden ook op PCH. Zojuist nogmaals getest op mijn iPad: een zevental keer geklikt op de knop Ongelezen inhoud op PCH. Het duurde nu steeds circa 2 seconden, voordat de lijst met berichten zichtbaar werd. Zeer regelmatig resultaat dus. Daar valt prima mee te leven. Ik zal het morgen ook testen op mijn twee desktop pc’s. Misschien is het probleem al opgelost. Ik zal de uitslag van mijn vervolgtesten morgen melden.
 3. Vandaag
 4. ik heb dit uitgevoerd en de laptop opnieuw opgestart . de resultaten van de test blijft zo maar de pagina's gaan toch beetje vlotter dan voorheen. het duurt niet meer zo lang.
 5. Ach oké. Ik dacht dat ik zo'n venstertje moest krijgen waarin Windows op zoek ging naar... Spijtig maar niets aan te doen dan. Bedankt voor het meedenken en de tip.
 6. ja dus. en dus denk ik - zoals Droske - dat je speler caduuk is...
 7. Nee er staat geen kruisje bij. Wanneer hij terug opstart krijg ik ook geen scherm waarin ik merk dat Windows op zoek gaat naar de drivers. Is dit normaal en gebeurt het op de achtergrond? Nochtans, na het aanklikken van "apparaat verwijderen", is de cd-speler wel uit de lijst. Na het opstarten staat hij gewoon terug in de lijst.
 8. Bwa ja, die 5 sec lijken mij normaal. Bij mij reageert het forum soms trager dan andere sites, maar dat was altijd al zo. Ik merk dus geen verandering tov vroeger.
 9. Die loopt na een tijdje vast en dien ik af te sluiten
 10. Staat er in apparaatbeheer bij je cd-speler een geel uitroepteken of rood kruisje? Indien niet kan je dit nog proberen: daar dan kiezen voor Apparaat Verwijderen en opnieuw opstarten. Je speler gaat dan door Windows herkend worden en dan gaat Windows op zoek naar drivers ervoor en zal die (normaal) opnieuw installeren. Kijk dan of het geholpen heeft?
 11. Begrijp ik dat het nu bij jou ook terug (bijna) normaal gaat?
 12. Even geprobeerd: 5 à 6 sec na het klikken krijg ik de volledige lijst met ongelezen berichten.
 13. Het is best mogelijk dat hij stuk is maar voordat ik hem vervang zou ik er toch eerst zeker willen van zijn dat het niet aan iets anders ligt. Zoals het stuurprogramma of andere instellingen.
 14. waarom wil je de cellen die mogen blijven staan eerst kleuren, je kan evengoed de cellen die niet aan de voorwaarde voldoen verwijderen.
 15. om op je eerste vraag te antwoorden: er was nog een oplossing nr 4 - en dat is de juiste: er scheelde iets met het tellen van de berichten. we kwamen dit op het spoor omdat nieuwkomers een post plaatste, terwijl de teller op ... 0 bleef staan: een quote van Kweezie wabbit in het modgedeelte: " Herberekening van post tellers opgestart voor alle leden. Kan een tijdje duren dus de cujfers kunnen vandaag nog wisselen." Wat de oorzaak was, is me nog niet bekend, maar voor zover ik weet werden er geen posts gewist door iemand. En of die '2000' nu fout was, ofwel dat nu je 1992 fout is: dat weet ik dus ook niet... 2. van het traag laden van ongelezen inhoud: het duurde net bij mij: eerste keer: een 5-tal seconden - 2de keer: 6/7 seconden voor die pagina opende.. Is niet erg snel, maar toch merkelijk minder dan bij jou precies. Andere lezers met ervaring hierover?
 16. Staat er belangrijke data dat je eerst wilt redden alvorens Windows 10 opnieuw te installeren? Als dat zo is dan kan je met Ubuntu (klik) doen zonder te installeren en dus live gebruiken. Je kan dat ook op usb-stick zetten. Je moet wel zorgen dat usb-stick in de bios als eerst boot staat. Zodra je in Windows achtige bureelblad kom kan je uw data veilig overzetten naar een andere media zoals usb-stick
 17. Ja bakerman wees me erop inderdaad. De vlakken zullen in de toekomst allemaal via voorwaardelijke opmaak gekleurd worden, is het mogelijk om dan een macro te maken die hetzelfde doet als in jouw vorige bestand, alleen dan voor de vlakken opgemaakt met voorwaardelijke opmaak?
 18. dat komt omdat de cel erboven met een ander soort rood is opgevuld.
 19. Ik heb twee vragen. Eerst de minder belangrijke vraag/opmerking: 1. Drie dagen geleden plaatste ik mijn 2.000ste bericht. Mooi rond getal, dus ik maakte er een printscreen van en sloeg die afbeelding op: Maar gisteren (en vandaag) zag ik dat mijn aantal berichten opeens niet meer op 2.000 stond, maar op 1.992: Nou is het natuurlijk helemaal niet spannend of iemand 1.992 berichten heeft geplaatst of 2.000 berichten. Wel is het vreemd dat er opeens 8 van mijn berichten verdwenen lijken te zijn. Hoe kan dat? Ik zie verschillende mogelijkheden: a) Er zijn 1 of meer topics definitief verwijderd, waarin ik had gereageerd. b) Er zijn problemen geweest bij het PCH forum, waarna een back-up is teruggezet, waarbij sommige berichten verloren zijn gegaan. c) Een moderator is met een stofkam door mijn berichten gegaan en heeft de 8 slechtste (minst zinvolle) berichten gewijzigd... Ik zoek dus naar een verklaring waardoor dit gebeurd kan zijn. Het heeft geen prioriteit, ik ben gewoon nieuwsgierig. 2. Belangrijker is de volgende vraag: hebben ook andere leden er last van dat de knop Ongelezen inhoud ( ) sinds ongeveer een week meestal erg traag reageert? Wanneer ik dit forum bezoek dan klik ik altijd op de knop Ongelezen inhoud. Tot een week geleden kreeg ik dan ongeveer binnen 1 seconde de berichten te zien die geplaatst waren na mijn laatste bezoek aan PCH. Maar sinds een week duurt het meestal aanzienlijk langer tot ik die lijst met ongelezen berichten te zijn krijg. Een enkele keer opent die lijst nog wel snel, maar meestal duurt het veel langer. Vaak 20 seconden, soms nog langer. Ik heb nu wel een work around gevonden. Ik klik op de knop Ongelezen inhoud; ik wacht geduldig (soms dus 20 seconden of nog langer) totdat die lijst met ongelezen berichten wordt getoond; daarna open ik de afzonderlijke berichten in die lijst in nieuwe tabbladen in de browser. Ook hier vroeg ik me af waardoor dit veroorzaakt zou kunnen worden: a) Is er onlangs (een week geleden?) gesleuteld aan de website? b) Ligt het aan mijn pc? Ik heb de cookies van deze website verwijderd. Dat hielp niet. Ik heb bovendien hetzelfde probleem op mijn andere desktop pc én op mijn iPad. c) Ik heb mijn adblocker altijd uitgeschakeld voor PCH. Inschakelen van de adblocker hielp ook niet. Ik vraag me dus af of ik de enige ben die hier last van heeft. Of merken andere leden ook dat na een klik op de knop Ongelezen inhoud de pagina met ongelezen berichten meestal veel trager opent dan een week geleden? De genoemde vertraging ervaar ik alleen na het klikken op de knop Ongelezen inhoud. Als ik de enige ben die dit ervaart, dan heeft het geen zin naar een oorzaak te gaan zoeken. Dan blijf ik die work around wel gebruiken.
 20. droske, geen verbetering na het vernieuwen. nog een vraag. als ik op het mail icoon klik (van outlook) staat bij account mijn telenet email adres (in blauwe balk links) een mail versturen aan mezelf als test lukt niet. stuur ik met mijn android een mail naar mezelf als test dan komt het er ook niet op enkel op mijn android inkomende mail. van anderen ontvang ik ook geen mail , wel op android.
 21. In het echte bestand zullen alle kleuren worden aangebracht door een macro, sorry, had niet in de gaten dat dit nu nog niet het geval was. De macro is een opname van het toepassen van voorwaardelijke opmaak.
 22. Je bestand is een mengeling van manueel aangebrachte kleuren en kleuren door VO. Is dit in het echte bestand ook zo ? Want kleuren aangebracht met VO worden door deze code niet herkend (daarom blijft Rij 4 ook staan)
 23. Hey! Stegisoft, Het lukt me niet om een herstel van mijn Oldpc te doen. Ik had gisteren al eens geprobeerd om via Bootrec.exe/fixmbr te herstellen, vanuit dosprompt, maat dat leidde tot niets. Ik kan trouwens dosprompt alleen bekomen via mijn mediatool voor herinstalleren van Windows 10. Rechtstreeks kan ik niet in Dos terecht komen want als ik de Oldpc gewoon wil opstarten kom ik altijd op blue screen voor Hertel. En daar staat dan de pc moet hersteld worden, omdat blijkbaar het bestand \Windows\stsrem32\winloader.exe niet in orde is. Ik moet daarvoor beschikken over installatiemedia schijn of USB. en daarvoor moet ik de systeembeheerder of de fabrikant van mijn pc contacteren. Ik ben dan gaan zoeken naar een installatieprogramma om dat op een USB te zetten, maar ik vind er geen, alleszins niet het juiste. Waar denkt u dat ik dat kan vinden? Of wat zou ik nu best doen?.... Groeten Jive1 - Belgium
 24. Ja dit is wat ik bedoel, alleen blijft artikel 404046CC staan, deze staat ook onder een rode cel, deze zou ook moeten vervallen. Verder zou het inderdaad zijn waarnaar ik op zoek ben
 25. bedoel je zoiets? blanco verwijderen.xlsm
 26. ok, succes. Moest je nog vragen hebben vertel ze dan. (en vertel ook even hoe het afloopt?)
 1. Laad meer activiteit
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.