Aanmelden met Microsoft
Meld u aan of maak een account.
Hallo,
Selecteer een ander account.
U hebt meerdere accounts
Kies het account waarmee u zich wilt aanmelden.

Er zijn veel redenen waarom u mogelijk een foutbericht ontvangt bij het upgraden of installeren van Windows 11, maar veelvoorkomende fouten kunnen worden opgelost met een paar stappen die u zelf kunt uitvoeren. Opmerking: Met een upgrade wordt uw apparaat van een oudere versie van Windows, zoals Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10 naar Windows 11.

Voordat je een specifieke foutcode zoekt, kun je de tips proberen die worden vermeld in Algemene oplossingen. Als het upgrade- of installatieprobleem hiermee niet is opgelost, controleert u de tabel met foutcodes onderaan dit artikel.

Algemene oplossingen

Hier volgen enkele dingen die u kunt proberen om upgrade- en installatiefouten op te lossen: 

Koppel alle niet-essentiële hardwareapparaten los. Bijvoorbeeld hoofdtelefoons, printers, scanners, luidsprekers, USB-sticks en externe harde schijven.

Als u een laptop gebruikt en deze is aangesloten op een dockingstation, koppel deze dan los.

Het is een goede gewoonte om te controleren of alle belangrijke updates zijn geïnstalleerd voordat u een upgrade van Windows probeert uit te voeren. Hiertoe behoren ook updates voor hardwarestuurprogramma's op uw apparaat.

Voor informatie over hoe u controleert of u up-to-date bent, raadpleegt u Windows Update: veelgestelde vragen.

Gebruik Windows Defender om uw apparaat tijdens de upgrade te beveiligen. Antivirussoftware van andere fabrikanten veroorzaakt soms upgradeproblemen. Zolang u beschikt over installatiemedia en alle vereiste activeringsgegevens, kunt u de software na de upgrade altijd opnieuw installeren.

Als u een antivirustoepassing wilt verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm \Programs\Programs en onderdelen. Selecteer het programma en selecteer Verwijderen. Selecteer Ja om te bevestigen.

Verouderde software kan problemen veroorzaken met een upgrade van Windows. Het verwijderen van oude of niet-essentiële toepassingen kan daarom helpen.

Als u de toepassing later opnieuw wilt installeren, controleer dan of u over de installatiemedia en alle vereiste activeringsgegevens beschikt, voordat u deze verwijdert.

Als u software wilt verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm \Programs\Programs en onderdelen. Selecteer het programma en selecteer Verwijderen. Selecteer Ja om te bevestigen.

Als u wilt upgraden Windows 11, hebt u voldoende ruimte op de harde schijf nodig om de installatie te kunnen uitvoeren.

Als u wilt zien hoeveel schijfruimte beschikbaar is op uw computer, selecteert u Verkenner op de taakbalk (in Windows 7 ook wel Windows Explorer genoemd) of drukt u op Windows-logotoets + E.

Selecteer vervolgens Computer of Deze pc en kijk onder Hardeschijfstations of onder Apparaten en stations. Als er meerdere stations worden vermeld, is het systeemstation het station met een Microsoft Windows-logo boven het pictogram van het station. U ziet de hoeveelheid beschikbare ruimte onder het station.

Als het erop lijkt dat het station weinig ruimte heeft, zie dan Tips voor het vrijmaken van ruimte op uw pc station.

0xC1900101-fouten

Een fout die met 0xC1900101 begint, is meestal een stuurprogrammafout. Als u een van deze foutcodes ziet, probeer dan eerst de volgende stappen om het probleem op te lossen. Als deze stappen niet werken, zie Problemen met upgraden Windows oplossen voor meer gedetailleerde technische informatie.

  • 0xC1900101 - 0x2000c

  • 0xC1900101 - 0x20017

  • 0xC1900101 - 0x30018

  • 0xC1900101 - 0x3000D

  • 0xC1900101 - 0x4000D

  • 0xC1900101 - 0x40017

  1. Zorg dat er voldoende ruimte is op uw apparaat. Uw apparaat vereist ten minste 16 GB vrije ruimte voor de upgrade van een 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor een 64-bits besturingssysteem. Zie Schijfruimte vrij maken inWindows.

  2. Voer Windows Update enkele keren uit. Download en installeer alle beschikbare updates in Windows Update, met inbegrip van software-updates, hardware-updates en stuurprogramma's van derden. Gebruik de Windows Probleemoplosser bijwerken om Windows 11 Update-fouten op te lossen.

  3. Controleer stuurprogramma's van derden en download eventuele updates. Stuurprogramma's van derden en installatie-instructies voor eventuele hardware die u aan uw apparaat hebt toegevoegd vindt u op de website van de fabrikant. 

  4. Koppel aanvullende hardware los. Verwijder alle externe opslagapparaten en stations, dockingstations en andere hardware die u mogelijk op uw apparaat hebt aangesloten en die niet nodig zijn voor de basisfunctionaliteit.

  5. Controleer Apparaatbeheer op fouten. Typ in het zoekvak op de taakbalk de tekst apparaatbeheer. Kies Apparaatbeheer in de resultaten. Zoek in het venster dat wordt weergegeven naar apparaten met een geel uitroepteken ernaast (mogelijk moet u elke categorie selecteren om over te schakelen naar de lijst met apparaten). Druk op de naam van het apparaat en houd vast (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer Stuurprogramma's bijwerken of Verwijderen om de fouten te corrigeren.

  6. Verwijder beveiligingssoftware van derden. Zorg ervoor dat u weet hoe u uw programma's opnieuw installeert en dat u alle benodigde productcodes bij de hand hebt. Windows Defender zal uw apparaat ondertussen beschermen.

  7. Repareer fouten met de harde schijf. Typ in het zoekvak op de taakbalk de tekst opdrachtprompt. Kies Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. Typ chkdsk/f C: in het venster dat verschijnt en druk op ENTER. Reparaties worden automatisch uitgevoerd op de harde schijf en u wordt gevraagd het apparaat opnieuw op te starten.

    Opmerking: Hiervoor moet u beheerdersmachtigingen op uw apparaat hebben.

  8. Voer een schone herstart uit in Windows. Zie Een schone start uitvoeren in Windows.

  9. Systeembestanden herstellen en herstellen. Typ in het zoekvak op de taakbalk de tekst opdrachtprompt. Kies Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. Typ DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth in het venster dat verschijnt en druk op ENTER. (Lees hoe u een afbeelding Windows herstellen

    Opmerking: Hiervoor moet u beheerdersmachtigingen op uw apparaat hebben.

Andere veelvoorkomende fouten

De volgende tabel bevat de meest voorkomende upgrade- en installatiefouten en enkele dingen die u kunt proberen op te lossen. Als u problemen blijft hebben met het upgraden of installeren van Windows, neem dan contact op met microsoft-ondersteuning.

Fout

Betekenis en oplossing

0xc1900223

Dit geeft aan dat er een probleem is opgetreden bij het downloaden en installeren van de geselecteerde update. Windows Update probeert het later opnieuw en er is niets dat je op dit moment moet doen.

0xC1900208 – 0x4000C

Dit betekent mogelijk dat het upgradeproces wordt geblokkeerd door een niet-compatibele app die op uw pc is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat alle niet-compatibele apps worden verwijderd en probeer vervolgens opnieuw te upgraden.

0xC1900107

Een opruimbewerking van een vorige installatiepoging is nog in behandeling en het systeem moet opnieuw worden opgestart om de upgrade te kunnen voortzetten. Start het apparaat opnieuw op en voer setup opnieuw uit. Als het probleem niet wordt opgelost door het apparaat opnieuw op te starten, gebruikt u het hulpprogramma Schijfopruiming en schoont u de tijdelijke bestanden en systeembestanden op. Zie Schijfopruiming inWindows.

0x80073712

Een bestand benodigd voor Windows Update is beschadigd of ontbreekt. Probeer uw systeembestanden te herstellen: Typ opdrachtprompt in het zoekvak op de taakbalk. Kies Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. Typ DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth in het venster dat verschijnt en druk op de Enter-toets.

0xC1900200 – 0x20008

0xC1900202 – 0x20008

Dit kan betekenen dat uw pc niet voldoet aan de minimumvereisten voor het downloaden of installeren van de upgrade naar Windows 11. Meer informatie over de minimumvereisten voor Windows 11.

0x800F0923

Dit kan aangeven dat een stuurprogramma of andere software op uw pc niet compatibel is met de upgrade naar Windows 11. Neem contact op met microsoft-ondersteuningvoor meer informatie over het oplossen van dit probleem.

0x80200056

Dit betekent mogelijk dat het upgradeproces onderbroken is omdat u per ongeluk de pc opnieuw hebt opgestart of u hebt afgemeld bij uw pc. Probeer de upgrade opnieuw uit te voeren en zorg ervoor dat uw pc is aangesloten en ingeschakeld blijft.

0x800F0922

Deze fout betekent mogelijk dat uw pc geen verbinding kan maken met de Windows Update-servers. Als u een VPN-verbinding gebruikt om verbinding te maken met een bedrijfsnetwerk, verbreekt u de verbinding met het netwerk en schakelt u de VPN-software uit (indien van toepassing). Vervolgens voert u de upgrade opnieuw uit.

De fout kan ook betekenen dat er onvoldoende vrije ruimte is op de partitie Door systeem gereserveerd. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door software van derden te gebruiken om de door het systeem gereserveerde partitie uit te breiden.

Fout: De updates kunnen niet worden voltooid. Wijzigingen ongedaan maken. Schakel uw computer niet uit.

Fout: Fout bij het configureren van Windows-updates. Wijzigingen ongedaan maken.

Dit zijn algemene fouten die mogelijk worden weergegeven als een Windows-update mislukt. U hebt de specifieke foutcode nodig om na te gaan hoe u het probleem het beste kunt oplossen.

U kunt de foutcode voor de mislukte update vinden door uw updategeschiedenis te controleren. Zoek naar de update die niet is geïnstalleerd, noteer de foutcode en neem contact op met microsoft-ondersteuning.

Uw updategeschiedenis weergeven in Windows 11:

  • Selecteer Start > Instellingen > Windows Update> Updategeschiedenis .

Fout: De update geldt niet voor uw computer.

Deze fout kan betekenen dat de vereiste updates niet op uw pc zijn geïnstalleerd.

Controleer of alle belangrijke updates zijn geïnstalleerd op uw pc voordat u een upgrade probeert uit te voeren.

0x80070070 – 0x50011

0x80070070 – 0x50012

0x80070070 – 0x60000

Dit betekent mogelijk dat uw pc niet over voldoende vrije schijfruimte beschikt om de upgrade te installeren.

Maak ruimte vrij op het station en probeer het opnieuw. Tips en trucs voor het vrijmaken van schijfruimte

0x80300024

De opgegeven schijfpartitie wordt niet ondersteund door de doelschijf, de partitie of het volume.  

Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimumvereisten voor het installeren van Windows.

0x80070002 0x20009

Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. 

Als u een schijf of schijf hebt waarop u geen Windows 11 installeert, verwijdert u deze schijven. 

0xC1900101 0x20017

0xC1900101 0x30017

Er is een probleem veroorzaakt door een stuurprogramma.

Schakel alle antivirus- of antispywareprogramma's van derden uit of verwijder deze van uw systeem. Verbreek de verbinding met alle randapparaten die zijn verbonden met het systeem, met uitzondering van de muis, het toetsenbord en het beeldscherm.

Neem contact op met uw hardwareleverancier om bijgewerkte apparaatstuurprogramma's te verkrijgen.

0x8007042B 0x4000D

Windows Setup is onverwacht gestopt vanwege een ander proces dat op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Wanneer je Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en vervolgens op de achtergrond uitgevoerd. Tot deze programma's en services behoren basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere software die eerder is geïnstalleerd. Deze toepassingen en services kunnen storing veroorzaken wanneer u probeert te upgraden naar de nieuwste versie van Windows 11.

Om te bepalen of een achtergrondprogramma de upgrade belemmert, is mogelijk een 'schone opstart' nodig. Zie Een schone opstart uitvoeren inWindows.

0x800700B7 0x2000a

Windows Setup is onverwacht gestopt vanwege een ander proces dat op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Deïnstalleer alle antivirus- of antispywaresoftware en voer opnieuw een update uit.  

Er zijn vele redenen waarom u mogelijk een foutbericht krijgt bij de upgrade of installatie van Windows 10, maar veelvoorkomende fouten kunnen worden verholpen met enkele stappen die u zelf kunt uitvoeren. Opmerking: met een upgrade wordt je apparaat van een eerdere versie van Windows, zoals Windows 7 of 8.1, overgezet naar Windows 10.

Voordat je een specifieke foutcode zoekt, kun je de tips proberen die worden vermeld in Algemene oplossingen. Als het upgrade- of installatieprobleem hiermee niet is opgelost, controleert u de tabel met foutcodes onderaan dit artikel.

Algemene oplossingen

Hier volgen enkele dingen die u kunt proberen om upgrade- en installatiefouten op te lossen: 

Koppel alle niet-essentiële hardwareapparaten los. Bijvoorbeeld hoofdtelefoons, printers, scanners, luidsprekers, USB-sticks en externe harde schijven.

Als u een laptop gebruikt en deze is aangesloten op een dockingstation, koppel deze dan los.

Het is een goede gewoonte om te controleren of alle belangrijke updates zijn geïnstalleerd voordat u een upgrade van Windows probeert uit te voeren. Hiertoe behoren ook updates voor hardwarestuurprogramma's op uw apparaat.

Voor informatie over hoe u controleert of u up-to-date bent, raadpleegt u Windows Update: veelgestelde vragen.

Gebruik Windows Defender om uw apparaat tijdens de upgrade te beveiligen. Antivirussoftware van andere fabrikanten veroorzaakt soms upgradeproblemen. Zolang u beschikt over installatiemedia en alle vereiste activeringsgegevens, kunt u de software na de upgrade altijd opnieuw installeren.

Als u een antivirustoepassing wilt verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm \Programs\Programs en onderdelen. Selecteer het programma en selecteer Verwijderen. Selecteer Ja om te bevestigen.

Verouderde software kan problemen veroorzaken met een upgrade van Windows. Het verwijderen van oude of niet-essentiële toepassingen kan daarom helpen.

Als u de toepassing later opnieuw wilt installeren, controleer dan of u over de installatiemedia en alle vereiste activeringsgegevens beschikt, voordat u deze verwijdert.

Als u software wilt verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm \Programs\Programs en onderdelen. Selecteer het programma en selecteer Verwijderen. Selecteer Ja om te bevestigen.

Als u wilt upgraden naar Windows 10, moet u voldoende ruimte hebben op uw harde schijf om de installatie te kunnen uitvoeren.

Als je wilt weten hoeveel schijfruimte er beschikbaar is op je computer, selecteer dan de Startknop en typ je bestandsverkenner (In Windows 7 Windows Verkenner genoemd) in het zoekvak op de taakbalk.

Selecteer vervolgens Computer of Deze pc en kijk onder Hardeschijfstations of onder Apparaten en stations. Als er meerdere stations worden vermeld, is het systeemstation het station met een Microsoft Windows-logo boven het pictogram van het station. U ziet de hoeveelheid beschikbare ruimte onder het station.

Als het erop lijkt dat het station weinig ruimte heeft, zie dan Tips voor het vrijmaken van ruimte op uw pc station.

0xC1900101-fouten

Een fout die met 0xC1900101 begint, is meestal een stuurprogrammafout. Als u een van deze foutcodes ziet, probeer dan eerst de volgende stappen om het probleem op te lossen. Als deze stappen niet werken, zie Problemen met upgraden Windows oplossen voor meer gedetailleerde technische informatie.

  • 0xC1900101 - 0x2000c

  • 0xC1900101 - 0x20017

  • 0xC1900101 - 0x30018

  • 0xC1900101 - 0x3000D

  • 0xC1900101 - 0x4000D

  • 0xC1900101 - 0x40017

  1. Zorg dat er voldoende ruimte is op uw apparaat. Uw apparaat vereist ten minste 16 GB vrije ruimte voor de upgrade van een 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor een 64-bits besturingssysteem. Zie Schijfruimte vrij maken inWindows.

  2. Voer Windows Update enkele keren uit. Download en installeer alle beschikbare updates in Windows Update, met inbegrip van software-updates, hardware-updates en stuurprogramma's van derden. Gebruik de Windows Probleemoplosser bijwerken om fouten Windows bijwerken op te lossen.

  3. Controleer stuurprogramma's van derden en download eventuele updates. Stuurprogramma's van derden en installatie-instructies voor eventuele hardware die u aan uw apparaat hebt toegevoegd vindt u op de website van de fabrikant. 

  4. Koppel aanvullende hardware los. Verwijder alle externe opslagapparaten en stations, dockingstations en andere hardware die u mogelijk op uw apparaat hebt aangesloten en die niet nodig zijn voor de basisfunctionaliteit.

  5. Controleer Apparaatbeheer op fouten. Selecteer de Startknop en typ apparaatbeheer in het zoekvak op de taakbalk. Kies Apparaatbeheer in de resultaten. Zoek in het venster dat wordt weergegeven naar apparaten met een geel uitroepteken ernaast (mogelijk moet u elke categorie selecteren om over te schakelen naar de lijst met apparaten). Druk op de naam van het apparaat en houd vast (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer Stuurprogramma's bijwerken of Verwijderen om de fouten te corrigeren.

  6. Verwijder beveiligingssoftware van derden. Zorg ervoor dat u weet hoe u uw programma's opnieuw installeert en dat u alle benodigde productcodes bij de hand hebt. Windows Defender zal uw apparaat ondertussen beschermen.

  7. Repareer fouten met de harde schijf. Selecteer de Startknop en typ opdrachtprompt in het zoekvak op de taakbalk. Kies Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. Typ chkdsk/f C: in het venster dat verschijnt en druk op ENTER. Reparaties worden automatisch uitgevoerd op de harde schijf en u wordt gevraagd het apparaat opnieuw op te starten.

    Opmerking: Hiervoor moet u beheerdersmachtigingen op uw apparaat hebben.

  8. Voer een schone herstart uit in Windows. Meer informatie.

  9. Systeembestanden herstellen en herstellen. Selecteer de Startknop en typ opdrachtprompt in het zoekvak op de taakbalk. Kies Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. Typ DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth in het venster dat verschijnt en druk op ENTER. (Lees hoe u een afbeelding Windows herstellen

    Opmerking: Hiervoor moet u beheerdersmachtigingen op uw apparaat hebben.

Andere veelvoorkomende fouten

De volgende tabel bevat de meest voorkomende upgrade- en installatiefouten en enkele dingen die u kunt proberen op te lossen. Als u problemen blijft hebben met het upgraden of installeren van Windows 10, neem dan contact op met microsoft-ondersteuning.

Fout

Betekenis en oplossing

0xc1900223

Dit geeft aan dat er een probleem is opgetreden bij het downloaden en installeren van de geselecteerde update. Windows Update probeert het later opnieuw en er is niets dat je op dit moment moet doen.

0xC1900208 – 0x4000C

Dit betekent mogelijk dat het upgradeproces wordt geblokkeerd door een niet-compatibele app die op uw pc is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat alle niet-compatibele apps worden verwijderd en probeer vervolgens opnieuw te upgraden.

0xC1900107

Een opruimbewerking van een vorige installatiepoging is nog in behandeling en het systeem moet opnieuw worden opgestart om de upgrade te kunnen voortzetten. Start het apparaat opnieuw op en voer setup opnieuw uit. Als het probleem niet wordt opgelost door het apparaat opnieuw op te starten, gebruikt u het hulpprogramma Schijfopruiming en schoont u de tijdelijke bestanden en systeembestanden op. Zie Schijfopschoning in Windows.

0x80073712

Een bestand benodigd voor Windows Update is beschadigd of ontbreekt. Probeer uw systeembestanden te herstellen: Selecteer de knop Start en typ opdrachtprompt in het zoekvak op de taakbalk.  Kies Opdrachtprompt in de lijst met resultaten. Typ DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth in het venster dat verschijnt en druk op de Enter-toets.

0xC1900200 – 0x20008

0xC1900202 – 0x20008

Dit betekent mogelijk dat uw pc niet voldoet aan de minimumvereisten voor het downloaden of installeren van de upgrade naar Windows 10. Meer informatie over de minimumvereisten voor Windows 

0x800F0923

Dit betekent mogelijk dat een stuurprogramma of andere software op uw pc niet compatibel is met de upgrade naar Windows 10. Neem contact op met microsoft-ondersteuningvoor meer informatie over het oplossen van dit probleem.

0x80200056

Dit betekent mogelijk dat het upgradeproces onderbroken is omdat u per ongeluk de pc opnieuw hebt opgestart of u hebt afgemeld bij uw pc. Probeer de upgrade opnieuw uit te voeren en zorg ervoor dat uw pc is aangesloten en ingeschakeld blijft.

0x800F0922

Deze fout betekent mogelijk dat uw pc geen verbinding kan maken met de Windows Update-servers. Als u een VPN-verbinding gebruikt om verbinding te maken met een bedrijfsnetwerk, verbreekt u de verbinding met het netwerk en schakelt u de VPN-software uit (indien van toepassing). Vervolgens voert u de upgrade opnieuw uit.

De fout kan ook betekenen dat er onvoldoende vrije ruimte is op de partitie Door systeem gereserveerd. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door software van derden te gebruiken om de door het systeem gereserveerde partitie uit te breiden.

Fout: De updates kunnen niet worden voltooid. Wijzigingen ongedaan maken. Schakel uw computer niet uit.

Fout: Fout bij het configureren van Windows-updates. Wijzigingen ongedaan maken.

Dit zijn algemene fouten die mogelijk worden weergegeven als een Windows-update mislukt. U hebt de specifieke foutcode nodig om na te gaan hoe u het probleem het beste kunt oplossen.

U kunt de foutcode voor de mislukte update vinden door uw updategeschiedenis te controleren. Zoek naar de update die niet is geïnstalleerd, noteer de foutcode en neem contact op met microsoft-ondersteuning.

U kunt als volgt de geschiedenis van uw updates bekijken in Windows 8.1:

  • Open Windows Bijwerken door vanaf de rechterrand van het scherm naar binnen te swipen (of als u met de muis naar de rechterbenedenhoek van het scherm wijst en de muisaanwijzer omhoog beweegt), selecteert u Instellingen > Pc-instellingen wijzigen > Bijwerken en herstellen > Uw updategeschiedenis weergeven.

U kunt als volgt de geschiedenis van uw updates bekijken in Windows 7:

  • Selecteer de knop Start Pictogram voor startknop start. Typ update in het zoekvak en selecteer vervolgens in de lijst met resultaten Windows Update > Geschiedenis van updates weergeven.

Fout: De update geldt niet voor uw computer.

Deze fout kan betekenen dat de vereiste updates niet op uw pc zijn geïnstalleerd.

Controleer of alle belangrijke updates zijn geïnstalleerd op uw pc voordat u een upgrade probeert uit te voeren.

0x80070070 – 0x50011

0x80070070 – 0x50012

0x80070070 – 0x60000

Dit betekent mogelijk dat uw pc niet over voldoende vrije schijfruimte beschikt om de upgrade te installeren.

Maak ruimte vrij op het station en probeer het opnieuw. Tips en trucs voor het vrijmaken van schijfruimte

0x80300024

De opgegeven schijfpartitie wordt niet ondersteund door de doelschijf, de partitie of het volume.  

Zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimumvereisten voor het installeren van Windows 10.

0x80070002 0x20009

Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. 

Als u een schijf of schijven hebt waarop u Windows 10 niet installeert, verwijder deze schijven dan. 

0xC1900101 0x20017

0xC1900101 0x30017

Er is een probleem veroorzaakt door een stuurprogramma.

Schakel alle antivirus- of antispywareprogramma's van derden uit of verwijder deze van uw systeem. Verbreek de verbinding met alle randapparaten die zijn verbonden met het systeem, met uitzondering van de muis, het toetsenbord en het beeldscherm.

Neem contact op met uw hardwareleverancier om bijgewerkte apparaatstuurprogramma's te verkrijgen.

0x8007042B 0x4000D

Windows Setup is onverwacht gestopt vanwege een ander proces dat op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Wanneer je Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en vervolgens op de achtergrond uitgevoerd. Tot deze programma's en services behoren basissysteemprocessen, antivirussoftware, systeemhulpprogramma's en andere software die eerder is geïnstalleerd. Deze toepassingen en services kunnen interferentie veroorzaken wanneer je probeert een upgrade uit te voeren naar de nieuwste versie van Windows 10.

Als je wilt bepalen of een achtergrondprogramma de upgrade verstoort, moet je misschien een 'schone start' uitvoeren. Zie Een schone opstart uitvoeren inWindows.

0x800700B7 0x2000a

Windows Setup is onverwacht gestopt vanwege een ander proces dat op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Deïnstalleer alle antivirus- of antispywaresoftware en voer opnieuw een update uit.  

Meer hulp nodig?

Meer opties?

Verken abonnementsvoordelen, blader door trainingscursussen, leer hoe u uw apparaat kunt beveiligen en meer.

Community's helpen u vragen te stellen en te beantwoorden, feedback te geven en te leren van experts met uitgebreide kennis.

Zoek oplossingen voor veelvoorkomende problemen of krijg hulp van een ondersteuningsagent.

Was deze informatie nuttig?

Hoe tevreden bent u met de taalkwaliteit?
Wat heeft uw ervaring beïnvloed?
Als u op Verzenden klikt, wordt uw feedback gebruikt om producten en services van Microsoft te verbeteren. Uw IT-beheerder kan deze gegevens verzamelen. Privacyverklaring.

Hartelijk dank voor uw feedback.

×