Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Dalderup

Lid
 • Aantal items

  220
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Dalderup

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 • Monitor
  Philips 21,5" Full HD
 • Moederbord
  Paradigit P67A-C43 (MS-7673) (SOCKET 0)
 • Processor
  Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz Sandy Bridge 32nm Technologie
 • Geheugen
  8,00 GB Dual-Kanaal DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
 • Grafische Kaart
  Philips 222E (1920x1080@60Hz) 1024MBGeForce GT 430 (MSI)
 • Harde Schijf
  977GB Hitachi Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device (SATA)
 • Geluidskaart
  NVIDIA High Definition Audio
 • Behuizing
  Cooler Master

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. update: Eindelijk gelukt, clean install.. maar krijg nu nog steeds BSOD met stopcode: Memory Management Ik heb dan memory diagnose gedaan en windows kon me vertellen dat er Hardwareproblemen gevonden waren. Nu de vraag die ik me stel, waarom is er door een software update een hardwareprobleem opgekomen? Ik heb nooit problemen gehad met oudere versies van windows. Ook terzijde, hoe kan ik weten welk latje nu precies kapot is? Alvast bedankt
 2. De PC staat al zo'n 4u op en boot elke 10seconde opnieuw op Het gaat om een Medion Desktop PC. Dit is een speccy die ik vond in mijn oude posts: http://speccy.piriform.com/results/TzrCVWJpGp3uM3t5WimEKAT Natuurlijk is het geen windows 7 meer, het gaat om de hardware Betreffende de bootable USB ik heb ondertussen 4 manieren geprobeerd om W10 op de USB te krijgen, maar het maakt geen verschil. Unetbootin, via terminal, simpel drag and drop, andere fornats... maakt allemaal geen verschil. De PC wilt niet vanaf de USB booten, dan krijg ofwel "Missing operating system" (foute format dus). En met een ander format krijg ik kan op elke mogelijk manier dat hij simpelweg geen bootable devices vind... Inzake over de aanslepen BSOD.. Ik heb nooit moeite gedaan de BSOD op te lossen (Als dat al mogelijk was op dat oude ding) omdat hij nog geen minuut normaal kon opstarten of hij was al weer afgesloten. Dat werkt niet echt gemakkelijk als je windows explorer nog maar net kan openen en hij crasht al!
 3. 100000 mislukte boots, gebeurt niks Ook 10x een hard reboot gedaan door knop in te houden, maar gebeurt niks Ik heb geen andere PC om te testen dus heb de hardeschijven uitgetrokken, Bootable USB werkt dus precies toch niet.. Dit is niet zo evident op een Mac
 4. Hallo Ik heb sinds de anniversary update van windows 10 al last van BSOD en telkens wanneer ik deze update terugzet zijn deze weer opgelost. Na het komen van de creator's update had ik het nog eens geprobeerd, zelfde issue, en weer de update teruggezet. Na een hele tijd werd en 100000 meldingen werd de update nu geforceerd geinstalleerd en ook weer crashte veel applicaties en kreeg ik BSOD. (Driver updates of dergelijke hielpen niet) Nu wou ik dus weer de update terug zetten, maar hier liep alles mis. Om een of andere reden geraakte de PC in een bootloop en NIETS kan ik nog doen. In de BIOS heb ik de startup drive eraf gegooid, blijft loopen Ik heb een Bootable USB gemaakt met W10 erop en dit als eerste in de BIOS gezet, blijft bootloopen Ik heb handmatig geboot naar de Bootable USB, blijft bootlopen... Na deze stappen ben ik nogal raadeloos om wat te doen. Recovery USB werkt niet, geraak niet in advanced boot startup, geraak niet in Safe mode en BIOS/ manual boot options blijken niet te werken aangezien hij steeds in dezelfde bootloop blijft.... Enig advies? Alvast bedankt!
 5. Enige idee waarvan dit IPv6 adres is? Stond tussen verbonden toestellen, is nu alweer terug weg, na het veranderen van mijn modem passwoord. Het is niet mijn eigen IPv6 adress.
 6. Done! En ze komen niet meer terug Nu de rest nog wegwerken.. en wegblijven!
 7. de PC is met kabel verbonden naar de Router. Verder in het netwerk enkel een LG SmartTv Wat wel eigenaardig is dit...: Bij dit scherm stond een GSM bij. Huawei Y330-U01. Ik heb echter nooit een HUAWEI gehad. Net voor ik het screenshot pakte verdween het toestel, maar ik had wel nog de properties er van open staan.
 8. Zo te zien herkent Rem de netwerkdrive A:\ Rem-VBS.log system-log.txt mbar-log-2016-12-29 (12-05-18).txt Zal ik eens proberen optie B van Rem te draaien op die A:\ netwerkdrive?
 9. Zojuist "SCP DSx Service" uitgeschakeld in services. De "network drive" is nu soms weg en soms niet weg. Dat is de service die door TDSS werd aangetoond. De service dient om PS3 controllers te verbinden met de computer. Het uitschakelen hiervan heeft wel het geluidje weg gedaan en ervoor gezorgd dat de netwerk drive soms weg is en soms niet na reboot. Half opgelost dus? Veilige modus MBAM en EEK scan resulteerd in de volgende files (heb NoDrives laten verwijderen en Hyperdesktop in quarantine laten zetten, maar weet niet of dit mee in het logje staat): mbam.txt scan_161228-215627.txt Het is me trouwens een raadsel waarom MBAM verteld dat ik WIndows 8 run.. maarja
 10. Ja daarom dat ik zo gestressed ben om het er zo snel mogelijk af te krijgen. Dat gevoel had ik al.. TDSSKiller.3.1.0.12_28.12.2016_21.30.06_log.txt
 11. Dit moet hem zijn geloof ik. Mijn excuses! Beetje chaos.. scan_161228-184621.txt
 12. RogueKiller zag ook MBAM als "PUP.Divcom", dit heb ik niet verwijderd. Scan settings van RogueKiller:
 13. RogueKiller vond maar 1 ding. Dat was een trainer voor een spel. Emsis is ook uitgevoerd ja. Hierna PC gereboot en kreeg het geluidje weer en alles wat er bij hoort.
 14. Het irritante geluidje en de files zijn terug... rk_8C45.tmp.txt scanrogue.txt
 15. Update! Bij reboot GEEN gek geluidje meer + geen rare mappen! Volgorde van werking (om volgende verder te helpen): - In WinDirStat kijken welke Drive nieuw is, in mijn geval was dat de A:\ drive die een "niet-verbonden netwerkstation" was. - Navigeer in de balk van File Explorer naar dit station: A:\ - Verwijder alle inhoud (Desnoods met gebruik van Lockhunter) - Gebruik windirstat opnieuw om op de C:\ drive alle vreemde bestanden te verwijderen - Doe scan met Reason Core Security en verwijder threaths - Doe een schijfopruiming (essentieel?? Enkele files lockte zich aan de System Volume Information map. Wordt bij deze verwijderd) - Run CCleaner, just to be sure. - Open WinDirStat en u zult nu zien dat hier de voormalige netwerk drive niet meer beschikbaar is. Als dit het geval is, is het opgelost! Voor we de post sluiten zou ik graag nog willen vragen of het mogelijk is deze schijf verder nog te verwijderen: Ik heb ook een nieuw FarBar bestandje toegevoegd. In het geval moesten er nog restanten van zijn. En alvast enorm bedankt voor de moeite! FRST.txt Addition.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...