Ga naar inhoud

Valcorb

Lid
  • Items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Valcorb's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hallo, Sinds kort is mijn PC weer enorm traag, zowel werkend als wanneer hij opstart. Zouden jullie me kunnen helpen? Ik weet dat kape hier een expert in is bedankt!
  2. Heb mijn PC uitgestoft maar nog steeds hetzelfde probleem .. Misschien eens tijd voor een bezoek bij de leverancier?
  3. Hier is het resultaat na het stilvallen: http://speccy.piriform.com/results/mCP8zVKxUudz0exy8blWyZg
  4. Bedankt voor je snel antwoord. Hier zijn de resultaten van de test Mininum http://i.imgur.com/YcosASw.png Recommended http://i.imgur.com/YcosASw.png Optimal http://i.imgur.com/6qr5TSF.png Mijn grafische kaart is geüpdated naar 310.04 , maar heb nog steeds problemen.
  5. Hallo iedereen, Ik heb weeral eens een probleem met mijn PC. Als ik een spel speel dat veel qua hardware vraagt (in dit geval Far Cry 3) maakt de PC heel veel lawaai. Ik dacht dat het normaal was, maar hij begint nu ook tijdens het gamen met stil te vallen. Dit is maar voor 3 - 5 seconden. In deze periode stopt de PC met lawaai te maken en wordt het scherm zwart. Na 3 - 5 seconden maakt de PC weer veel lawaai en wordt het scherm weer normaal. Dit gebeurd om de 1 - 2 minuten en dit is best wel irritant. SpeedFan resultaat tijdens het spelen: Dit komt er ook nadat de PC terug draait na het stilvallen: Speccy link: http://speccy.piriform.com/results/MjOOuxcm6GlQRoz56PtbbjX Bedankt!
  6. Hmm, heel raar .. Als ik het erin sleep, installeert Combofix zich elke keer weer opnieuw. - - - Updated - - - Bij het tweede maal inslepen gaf hij een error mee:
  7. Na het updaten van de audiokaart werkt alles weer, en het traag probleem blijkt ook niet meer terug te komen. Ik wacht nog tot vrijdag en dan markeer ik het als opgelost als er geen probleem meer is. Bedankt kape!
  8. Na het proces van combofix moest de PC opnieuw opgestart worden, dat heb ik gedaan en nu werkt mijn audio driver niet meer
  9. Combofix log: ComboFix 13/02/2013 - Pastebin.com HJT log: HJT 13/02/2013 - Pastebin.com Bedankt!
  10. Hallo, ik heb een probleem met mijn PC. Als ik hem opstart, gaat alles goed en alles werkt perfect. Maar na 2 uur gaat ie traag beginnen werken (bv. 30 seconden doen om een programma op te starten), en ook browsen gaat veel trager. Hier is een HJT logje: HJT 13/02/2013 - Pastebin.com Hier een MBAM logje: MBAM 13/02/2013 - Pastebin.com Bedankt!
  11. Dat heb ik eergisteren nog gedaan :/
  12. Zat bij men PC, dus een anderhalf jaar
  13. Nog een screenshot: (sorry maar kan geen posts editen)
  14. Hier is de temperatuur nadat ik zo'n probleem had:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.