Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Flat Twin Power

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik zal dit weekend die scan doen want er is 500 GB te controleren. Ik was er aan begonnen maar na 15 minuten had ie nog maar 2GB gecontroleerd. Het zal dus een dagje duren die controle.
 2. Mijn PC werkt alvast heel wat sneller ondertussen. Hierbij het logje. AdwCleaner[C00].txt
 3. Alvast bedankt voor de hulp, hieronder beide logjes.. FRST_14-04-2019 15.02.12.txt Addition_14-04-2019 15.02.12.txt
 4. Mijn PC is erg traag. Ik heb malwarebytes geïnstalleerd en een scan gedaan. Hieronder het logje. Kunnen jullie daar iets mee? logje.txt
 5. Wanneer ik op reis ben en moet betalen voor Wifi kunnen we eigenlijk alleen maar de laptop gebruiken om te surfen. De kids willen dan echter ook eens graag op internet. Om te vermijden dat ik dan voor elk toestel apart moet betalen voor Wifi zou ik graag op dat ogenblik van mijn laptop een hotspot maken zodat de andere leden van het gezin ook kunnen surfen. Maar hoe doe ik dat best ?
 6. Alles werkt nu perfect. Hartelijk dank voor de hulp. Een donatie voor jullie forum is onderweg.
 7. Scan is uitgevoerd, hieronder het logje. MBAMscanlog.txt
 8. Scan is uitgevoerd, hieronder het logje [ATTACH]37673[/ATTACH] AdwCleaner[S0].txt
 9. Bij de PC van mijn zoon zijn zowel google, firefox als EI geïnfecteerd met mystartsearch. Hoe krijg ik dit er af. Hieronder het logje [ATTACH]37647[/ATTACH] log.txt
 10. Het werkt eindelijk. Ik heb nu inderdaad de updates handmatig geïnstalleerd in pakketjes van 10 en alles loopt voorlopig OK. Het probleem lijkt dus opgelost. Bedankt voor jullie feedback.
 11. Het probleem lijkt nog niet opgelost. Ik heb MacAfee er af gegooid zoals beschreven. Vervolgens gezocht naar updates. Er waren 103 updates. Ik heb er 102 afgevinkt en eentje geïnstalleerd. Dat lukte. Vervolgens heb ik geprobeerd de andere te installeren maar bij 2 ervan staat er "mislukt" en voor de rest blijft hij gewoon lopen. Ik heb dan geanulleerd, even wat anders gedaan en vervolgens opnieuw gezocht op updates en nu vind ie helemaal geen updates meer. Het balkje zoeken naar updates blijft gewoon weg en weer lopen en er gebeurd niets. Ik denk dat ik hem best even terugbreng naar de winkel voor ik er mijn hamer inzet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.