Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Flat Twin Power

Lid
 • Aantal items

  36
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. De ingebouwde dvd speler in mijn laptop werkt niet meer. Wanneer ik er een DVD in stop dan begin het ding te draaien maar de DVD wil niet opstarten. De ingebrachte DVD verschijnt ook niet bij de apparaten en stations. Als ik de speler ga opzoeken bij mijn hardware staat daar volgende melding bij. Ik heb al gepoogd het stuurprogramma opnieuw te installeren maar dit lijkt niet te lukken. Iemand een idee wat er mis zou kunnen zijn?
 2. Hartelijk dank voor de hulp. Een donatie is onderweg
 3. Het heeft inderdaad een hele tijd geduurd. Ik heb de indruk dat er nu niet veel winst is gemaakt maar sowieso werkt hij al heel wat sneller dan voorheen.
 4. Het gaat een pak sneller dan voordien. Ik hoef niet meer eerst de krant te lezen voor ik kan beginnen. 😀
 5. Ik heb de pc nu een tijdje laten aan staan en dan nog eens HD tune laten lopen.
 6. Hij is weer lang blijven hangen op 14 procent. Hierbij het knipsel.
 7. Het is nu toch gelukt. Na een tijdje ging het van 14 direct naar 100 procent. Hieronder de benchmark.
 8. Is het normaal dat het nu al meer dan anderhalf uur op scanning and repairing drive (c:) 14 procent complete staat? Er lijkt geen schot in te zitten
 9. Ik zal dit weekend die scan doen want er is 500 GB te controleren. Ik was er aan begonnen maar na 15 minuten had ie nog maar 2GB gecontroleerd. Het zal dus een dagje duren die controle.
 10. Mijn PC werkt alvast heel wat sneller ondertussen. Hierbij het logje. AdwCleaner[C00].txt
 11. Alvast bedankt voor de hulp, hieronder beide logjes.. FRST_14-04-2019 15.02.12.txt Addition_14-04-2019 15.02.12.txt
 12. Mijn PC is erg traag. Ik heb malwarebytes geïnstalleerd en een scan gedaan. Hieronder het logje. Kunnen jullie daar iets mee? logje.txt
 13. Wanneer ik op reis ben en moet betalen voor Wifi kunnen we eigenlijk alleen maar de laptop gebruiken om te surfen. De kids willen dan echter ook eens graag op internet. Om te vermijden dat ik dan voor elk toestel apart moet betalen voor Wifi zou ik graag op dat ogenblik van mijn laptop een hotspot maken zodat de andere leden van het gezin ook kunnen surfen. Maar hoe doe ik dat best ?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.