Ga naar inhoud

lichtje

Lid
  • Items

    109
  • Registratiedatum

Berichten die geplaatst zijn door lichtje

  1. ik heb  de duckduckgo eens uit geschakeld en met google geprobeerd en het blijft zo. , heb ook eens systeemherstel gedaan naar een eerder punt . niets veranderd. het zijn die immo's waar ik niet op kan , het andere, zoals tv gids, de krant , dat lukt dan wel.

  2. hallo, hier ben ik terug.  bij mijn vriend was niet echt hoger. en toch is de pc snel om pagina's en zo op te halen. misschien is altijd zo .

    ondertussen heb ik een nieuwe laptop van HP gekocht en dat internet ondanks de snelheden van de speedtest zijn het laden snel en downloaden  redelijk goed bevonden. deze test is:

     8591493995.png

    we zien wel wat toekomst brengt. groetjes

  3. ja zeker, dat gaat nog paar weekjes duren voor ik dat daar kan testen. als ik dat zeg aan scarlet zeggen die dat via afstand in orde is en dus aan proximus ligt. proximus zegt dat de lijn in orde is. dus steken alles op elkaar. dat is gemakkelijk zo. zodra ik de tijd heb gevonden om bij mijn vriend dat te testen zal ik het dan hier posten. 

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.