Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kenwoodje

Lid
 • Aantal items

  1.597
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kenwoodje

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. klopt niet echt een ramp. win 10 opnieuw er op gezet schone instalatie ,de mei 2004 update is er nog niet maar komt wel neem ik aan. heb nu de 1909 voor de rest loopt alles prima!!
 2. ben met een schone instalatie bezig ,kan op slot
 3. hallo even een vraagje: is het mogelijk om een gehele schone instalatie te doen win 10 dus alles leeg en opnieuw beginnen?
 4. hallo ik heb wat verkeerd gedaan denk ik, win 10 edge andere favorieten zijn er niet meer, kunnen die nog terug gehaald worden?
 5. dit is ook de standaard browser , maar heb ook firefox. tot heden werkt alles dus het is opgelost. dank u voor de uitleg ,kan een op
 6. oke duidelijk. maar hoe kan het dan ,dat er bezochte pagina"s bij werkbalk favorieten stonden,terwijl ik ze niet zelf heb opgeslagen?
 7. tot zover gelukt. ze werden automatisch toegevoegd dat is niet de bedoeling. ik wil alleen de onderste gebruiken [ andere favorieten ] en een toevoegen dat weet ik op het 1e sterretje dan op gereed.
 8. hallo even een vraagje: als ik rechts boven op het sterretje druk favorieten krijg ik werkbalk favorieten die ook alles op slaat. hoe verwijder ik dat ,dat ik alleen maar mijn eigen favorieten heb staat nu onder [ andere favorieten ]
 9. broere69 en abbs dank u voor de hulp. het is terug naar de vorige windows versie,alles loopt weer 100% we wachten het even af🏳️ p.s. vorige windows is ook sneller !
 10. we gaan het uitvoeren,kom er zo op terug!!
 11. moet ik dan deze hebben? U wilt het vorige besturingssysteem opnieuw installeren. Teruggaan naar de vorige versie van Windows
 12. klopt toen werkte alles ,nu ook geen klachten op de [ afbeeldingen ] na. voor de rest loopt alles prima,alles kan zo terrug geen probleem ,is dat de beste oplossing? zijn er zoveel problemen dan in de 2004 update en wanneer is het 100% in orde zonder errors?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...