Ga naar inhoud

PC Helpforum wenst u fijne feestdagen!

PC Helpforum wenst u een fantastisch en gezond 2021 toe!

kenwoodje

Lid
 • Aantal items

  1.665
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kenwoodje

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Om de identiteit van uw Synology-product te verifiëren en ervoor te zorgen dat de verbinding echt veilig is, hebt u een certificaat van derden van een vertrouwde certificaatautoriteit nodig. Zorg ervoor dat u zich registreert voor een domeinnaam om een certificaat van derden te verkrijgen en aan alle vereisten van de certificaatautoriteit te voldoen. U ook gratis een certificeringsformulier Let's Encrypt aanvragen. Zie dit helpartikel voor meer informatie. Als u in lan- en WAN-omgevingen een certificaat voor uw domeinnaam hebt gemaakt, u verbinding maken met uw Synology-product met behulp
 2. kan een slotje op mensen , met meerdere over gehad helaas ......... kan verder geen kwaad zeggen ze het is een lokaal netwerk?
 3. om HTTPS-verbindingen te maken moet een poortnummer worden ingevoerd. Standaard wordt poort 5001 voor HTTPS gebruikt. Hebt u de optie van automatisch omleiden naar HTTPS ingeschakeld, dan hoeft u geen poortnummer in te voeren aangezien de verbinding al automatisch wordt omgeleid.
 4. heeft niks met Synology te doen. de poorten staan dicht ,doen hun niks aan ziggo ook niet ik kap er mee dan maar zo laten
 5. nogmaals niet nieuw en ik ga niet in de router klooten IK SNAP NIET HOE EN WAT !!!!!! IEMAND EVEN VIA TEAMVIEUW ANDERS HOUD HET OP zet er maar een slotje op 40x heen en weer mailen heeft geen zin !
 6. heb het alleen op de nas , maar als ik die poort scan doe staan ze beide dicht,en ziggo doet dat niet,en zelf kan en snap ik het niet.
 7. flikker er maar een slotje op word er schijtziek van
 8. die ziggo zegt het moet op ip4 staan bij u staat het op ip6 ofzo?
 9. zal ziggo eens belle kunnen hun ook doen voordat alles weg is?
 10. Heb je in uw router poort 80 en 5000/5001 doorgestuurd naar IP adres van uw NAS (intern IP adres)? ik weet het niet snap er ook geen ,,,, van vandaar ben ik hier. ziggo zegt dat alles open staat? het werkt dus ?
 11. net in gelogt met http://QuickConnect.to,,,,,,,,,,,,,,,, helaas zelfde melding in de taalbalk als post 1 😶 zowel in edge en firefox
 12. QuickConnect.to ................ heb ik ook ga eens proberen daar mee in te loggen. snap er allemaal niet veel van die nas/ camera zooi maar alles werkt en neemt op ook via me telefoon hikvision app en ds cam voor live beelden!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...