Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kenwoodje

Lid
 • Aantal items

  1.331
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kenwoodje

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. het is gelukt mensen,heb het even getest ,heb er nu totaal 4 op thunderbird. dat werkt vele malen beter dan die Ziggo mail,veel scherper op spam en onkruid. er kan een slotje op weer een zorg minder,alle bedankt voor de hulp
 2. oke toppie ,ik ga ze toevoegen aan thunderbird en kijk of het werkt . je hoort nog alvast bedankt!
 3. update ik heb de 3 bestaande Ziggo adressen weer toegevoegt,duurt half uurtje stond er. hoe koppel ik die nu aan thinderbird als allias?
 4. oke dat klopt het hoofdadres is van @home en die werkt prima op thunderbird. ik merk wel dat thunderbird veel meer spam herkent en verwijderd. dan kan ik beter de andere ook weer terug zetten bij Ziggo en werken met thunderbird?
 5. oke raar is dat ,ik had 4 mailadressen bij Ziggo en werkte allemaal. de hoofd mail @home via thunderbird, werkt prima dat is dan van Ziggo ! dus ik moet om meerdere te krijgen of een gmail of een microsoft account aanmaken? [ en deze kan ik wel toevoegen aan thunderbird ? ]
 6. oke dus ik kan niet zo adressen toevoegen aan thunderbird,je moet een bestaand hebben? en zou ik bv outlook pakken en daar 3 adressen toevoeg,die kan ik dan wel aan thunderbird toevoegen,en eindegen die dan op outlook.com
 7. ik had ze alle 4 met @ziggo.nl daar wil ik voorgoed vanaf dus ook geen Ziggo als tussenkomst voor de mail. nu wil ik alles eindigen op @home.nl 1 hoofd adres is al klaar en werkt goed ,nu de rest nog!
 8. ik heb bij Ziggo alles gewist en wil er van af rammelt van de spam berichten. ny wil ik er een paar maken bij thunderbird 1 hoofd adres is gelukt ,bij de volgende die ik invoer krijg ik de melding: configuratie kan niet worden geverfieeerd gebruikersnaam of ww onjuist ,maar ik voeg een nieuwe naam toe en ww ?
 9. oke het zal zijn dat het op Ziggo niet werkt is totaal een ander programma. denk dat ik de ingaande uit gaande instellingen moet aanpassen ga er even mee verder.
 10. maar mailadressen toevoegen met @home op het eind geeft hij nog bij imap uitgaand etc Ziggo aan? daar wil ik juist vanaf
 11. het verwijderen is gelukt ik moet helemaal naar onder scrollen dan openen en daar zag ik de optie verwijderen. nu nog een paar toevoegen met @home op het einde.
 12. ik zie de optie niet om een account te verwijderen of toe te voegen. het account @home werkt wel in thunderbird. de andere 3 met @ziggo.nl wil ik ook werkend krijgen,en wil van die Ziggo af,rammeld daar van de spam vandaar.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.