Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kenwoodje

Lid
 • Aantal items

  1.463
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over kenwoodje

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. alles weer up to date ,er kan een op.
 2. doe ik zeker ,dank je we wachten gewoon even af,komt allemaal goed
 3. oke,zag de andere topic en ook geprobeerd. even afwachten dus ,heb het op de laptop en de desktop. alles staat er op verder
 4. gaat om deze: KB890830: Windows-programma voor het verwijderen van schadelijke software voor x64-systemen- november 2019
 5. hallo hier het zelfde probleem, een boel updates maar die KB890830 is mislukt. blijft terrug komen als ik naar updates zoek? handmatig ook een foutmelding.
 6. jazeker niet in de kliko. kan een slotje op dank u
 7. gewoon bekabeld als de rest. staat xp op en meen i e ja,maar wat anders chrome of zo kan ik er niet op zetten zonder verbinding.
 8. hallo, ik ga dat zelf niet gebruiken heb er al 2 op win 10 en een laptop op win 7. ik snap een ding niet ,stond nog op zolder en ik dacht zal hem eens aan zwengele…... ik zit bekabeld op internetnet als ik nu met de desktop en de andere laptop zit,ik kan de startpagina [ google ] openen ,wil ik zoeken naar iets houd het op. hoe kan dit ,moet er een soort converter tussen oid ?
 9. nog even wat ik meen dat ik er vroeger een din tussen had soort converter of hoe heet dat, heb nu bekabeld maar 100 mbps ik kan naar de startpagina,daarna houd het op.
 10. op zolder nog een xp desktop staan,kan je er nog wat mee? zie specs:
 11. ik kijk er even naar,als het teveel ellende is dan laat ik het ,slaap er ook niet minder om, dank je voor de uitleg kan er een slotje op
 12. hij is nog aan het scannen ,als het klaar is wat is dan de juiste stap?
 13. oke duidelijk ik dacht al hoe kan dit dat de scanner zoveel vind terwijl hij geformateerd was. daarom als die leeg is zag ik nooit 1 tb beschikbaar,altijd een stukje minder!
 14. zoals je zag op de foto is het niet leeg?? dus mislukt het nu nog dan wil ik die 1 tb hdd HELEMAAL leeg maken. ik dacht formateren is helemaal leeg,dus niet !
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.