Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rolle

Lid
 • Aantal items

  173
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rolle

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Geachten, Zo te zien staat er een "Onderdelenupdate naar Windows 10 - versie 1903" klaar om gedownload te worden. Gezien we zelf kunnen bepalen wanneer we deze willen downloaden, klop ik even aan uw deur. U weet, een download van Windows gaat nooit vlekkeloos, er is altijd iets die verdwijnt of wordt verplaatst naar een zeer moeilijk te vinden plaats. Mijn vraag, is deze download betrouwbaar, is deze noodzakelijk, en zonder te grote risico's ?? Graag een seintje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 2. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Inderdaad, de filmpjes spelen af in Firefox, zelfs automatisch !!!! "MISSION ACCOMPLIE" zou ik zeggen. De filmpjes in de "EDGE" browser doen het nog steeds niet, geen erg, het marcheert in Firefox. Hoe ik nu terecht kom met mijn Facebook in EDGE is mij een raadsel, dat was vroeger (2 dagen terug) via de Google Chrome !! Enfin zo laten. Nog eens bedankt. Rolle.
 3. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Alle opdrachten keurig uitgevoerd, en opnieuw opgestart. De video's op Facebook werken nog steeds NIET. Doch ik maak er geen punt meer van, we zullen het doen zonder de video's. Nogmaals bedankt voor al uw inspanningen, om mij op een zeer klare uitleg te geven. U mag deze topic afsluiten indien u dit wenst. Gegroet. Rolle.
 4. Rolle

  Facebook

  Dag abbs, Alvorens Google Chrome te resetten. Ik heb me deze morgen (zoals dagelijks) ingelogd in Google Chrome, en kreeg een ander inlogritueel voorgeschoteld, met opnieuw mijn e-mail en wachtwoord te moeten invoegen. Waarschijnlijk het gevolg van een paar "bizarre" voorvallen, van gisteren, tijdens mijn surfen op mijn Google browser. Ik ontving om de haverklap "stupide" meldingen in de rechter onderhoek van mijn beeld, ik nam vlug een screenprint van eentje (zie bijlage). Wanneer ik een dezer meldingen verwijderde (door op een klein pijltje in de melding te klikken, onzichtbaar op de bijlage) kwam er na 1 à 2 sec. reeds een andere dubieuze melding. Ik ben nooit ingegaan op hun aanbiedingen of voorstellen. Er was zelfs een melding dat mijn PC besmet was met 3 gevaarlijke virussen, met de vraag om "herstelling" hetgeen ik NIET deed. Dit duurde +/- 8 à 9 min. en stopte plots vanzelf. Moet ik nu nog eens mijn Google Chrome restten ? Graag een seintje a.u.b. Rolle. PS.: Ik kan nog steeds geen video's afspelen in Facebook, zelfs na mijn inlogritueel van deze morgen.
 5. Rolle

  Facebook

  Dag abbs, Met het inloggen van mijn Facebook heb ik geen probleem, dit gaat vanzelf in Google Chrome. Ik melde me aan in Firefox, doch daar krijg ik geen toegang tot mijn startpagina, wel op mijn persoonlijke knop, met enkele vage info over het aantal berichten, foto's, enz. Wat mij ook opvalt, dat ik het knopje van mijn "Meldingen" (klokje) ook niet kan openen !! Iets heel bizar, volgen mij een kwestie van instellingen. Wat nu ? Rolle.
 6. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Via @gmail.com.
 7. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Sorry, doch nog steeds kan ik geen video afspelen. Wat zou de reden kunnen zijn. Rolle.
 8. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Hieronder het gevraagde logbestand: AdwCleaner[C00].txt Nu in afwachting van uw mening of advies. Groetjes. Rolle.
 9. Rolle

  Facebook

  Dag abbs, Uitgevoerd zoals gevraagd. Zie tekstbestand in bijlage: Tekstbestand Malware.txt Rolle.
 10. Rolle

  Facebook

  Dag abbs, Bedankt voor uw vlugge reactie. Ik downloade de Malwarebytes en voerde de scan uit. Na de scan zag ik niet uw teskst: "Klik op "Verwijder geselecteerde" en daarna op "Voltooien". Doch - "verplaats geselecteerde naar quarantaine" - het geen ik ook deed. In de qaurantaine krijg ik onderaan 2 mogelijkheden: "Herstel" of "Verwijder" Wat moet ik doen, vooraleer de volgende stappen uit te voeren. Ik keek reeds iets verder, en vond het item "Geschiedenis" niet. Graag een seintje. Rolle.
 11. Rolle

  Facebook

  Geachten, Ik ben geen grote fan van Facebook, doch wanneer ik geen video meer kan openen in Facebook, vind ik dit "mager" ! Dus sinds deze morgen, kan ik geen video's meer openen in Facebook. Wat staat mij te doen ? Graag een seintje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 12. Rolle

  PPS

  Dag kweezie wabbit, Ik heb voorlopige geen problemen noch vragen meer betreffende dit onderwerp. U kunt dit afsluiten. Groetjes. Rolle.
 13. Rolle

  PPS

  Bedankt porrelaar, Inderdaad, na het aanvinken van de "bestandsnaamextensies" kreeg ik op alle ontvangen PowerPoints de .pps extensie. Nog iets bijgeleerd. Voorlopig verder geen vragen meer. Bedankt. Rolle.
 14. Rolle

  PPS

  Dag Porrelaar en Passer, Bedankt voor jullie vlugge en nuttige reactie. Ik bekwam reeds volgende (nieuwe) pictogrammen op mijn e-mail berichten: Dat ziet er al heel wat beter uit. Wanneer ik nu dubbelklik op een bericht gaat mijn PPS automatisch open zoals vroeger. Wat ik wel constateer, is dat in ieder bericht nog sprake is van "MS PowerPoint 97-2003-diavoorstelling", niettegenstaande ik bij mijn aankoop bij de firma "ICT Office Center", - "Microsoft Office Pro PLus 2016" aankocht. Ik maak daar nu geen probleem van, als mijn PPS maar werkt !!! Mijn pictogrammen op de taakbalk onderaan zien er zo uit: Dus zoals bij u, ik werk reeds met de laatste versie van W10. Hopelijk houd nu alles stand. Indien verdere verwikkelingen, richt ik mij terug naar jullie. Hartelijke dank voor de hulp en het resultaat. Rolle.
 15. Rolle

  PPS

  Geachten, Ik zit sinds vandaag met een probleem met mijn PowerPoint 2016. Ik moet ergens een verkeerd manoeuver hebben uitgevoerd, en krijg nu in mijn "downloads" volgend embleem voor mijn mail die een PPS bevat. Hoe kan dit probleem oplossen ? Dit sinds vandaag, nooit voorheen probleem gehad. Alle PPS-bestanden kregen hetzelfde (rode) embleem, die op Office lijkt, doch geen PPS-embleem lijkt. Graag een seintje. Rolle.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.