Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rolle

Lid
 • Aantal items

  180
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rolle

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dag porrelaar, Bedankt voor uw vlugge respons. Inderdaad, de Klipad die u toont in de link hierboven, is deze miskraam, en is inderdaad, zoals ik reeds meldde, een cadeau geweest, doch een geschenk om zeer vlug te vergeten. Het is inderdaad pas op 4 spetember, dat ik de Medion kan aankopen, vandaar uw zoekwerk, naar deze tablet zonder resultaat. Ik heb een vriend, die technisch ingenieur elektronica is, en me altijd herhaalde, dat Medion een zeer goed merk is in zijn prijsklasse ! Doch ik hoor ook eens graag van een ander = "second opinion" !! Bedankt voor uw speurwerk en advies. Groetjes. Rolle.
 2. Geachten, Ik bezit nu een (geschonken) tablet Klipad, die op NIETS trekt, een echte ramp wegens zijn tergende traagheid (Ram 1 GB). Ik sta op het punt, mij een "MEDION" aan te kopen (Aldi) van 199 € met volgende specificaties in bijlage. Zou dit voor dit bedrag een degelijke aankoop zijn ?? De prijs beantwoord aan mijn budget. Groetjes uw advies afwachtend. Rolle.
 3. Rolle

  DROPBOX

  Geachten, Ik downloadde "Dropbox" - met de bedoeling voor een regelmatige backup te verwezenlijken. Ik uploadde een kleinere "map", en deze is gelukt, met de bedoeling om de synchronisatie te controleren. Wanneer ik nu een bestand toevoeg, in Verkenner, aan deze map, wordt deze verandering niet toegepast aan deze map in mijn Dropbox !! Wanneer ik dan diezelfde map (van Verkenner) nog eens upload via Dropbox naar de reeds bestaande (in Dropbox), herbegint hij opnieuw de volledige "upload", met als resultaat, dat de toevoeging niet is uitgevoerd. Zie bijlage met de toevoeging in Verkenner, en het resultaat in Dropbox (na toevoeging). Varia is onvindbaar. Wat zou de reden kunnen zijn ? Gegroet. Rolle.
 4. Rolle

  PPSX naar MP4

  Dag iEscape, Sorry voor de storing, doch ik vond toch een middel, u mijn resultaat van mijn PPSX door te sturen als MP4 met MUZIEK. Zie bijlage. Groetjes. Rolle. Eindejaarswensen 2017_2.mp4
 5. Rolle

  PPSX naar MP4

  Hallo iEscape, Ik bleef ook niet stil zitten, en zocht verder naar een oplossing. IK vond deze, door het (gratis) programma te gebruiken: "VSDC Free Video Editor". Daarin open ik mijn MP4-bestand (zonder muziek), gemaakt via uw advies in bovenvermeld bericht. Eenmaal het MP4-bestand op de tijdlijn gesleept, kan ik gemakkelijk de muziek eraan toevoegen. Zie het werkblad in bijlage. Het resultaat is zeer goed gelukt, doch ik u deze niet meesturen, wegens te groot (18 MB). Hopende u hiermee te hebben geholpen, bedank ik u toch voor uw moeite. Gegroet. Rolle. Eindejaarswensen 2017_1.vproj
 6. Rolle

  PPSX naar MP4

  Beste iEscape, Uw meegestuurde links probeerde ik reeds uit, en ik ontvang een MP4 uitvoering, DOCH ZONDER MUZIEK. En dat is mijn probleem. Misschien is dit niet mogelijk, het zou ook kunnen. Groetjes en alvast bedankt. Rolle.
 7. Rolle

  PPSX naar MP4

  Geachten, Ik bekom maar geen antwoord op mijn probleem, hoe een PPSX converteren naar een MP4 met behoud van MUZIEK ! (Liefst Free). Ik slaag er wel in, een PPSX naar MP4 om te zetten, doch ZONDER muziek. Ik heb PowerPoint 2016. Windows 10. Graag een seintje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 8. Geachten, Zo te zien staat er een "Onderdelenupdate naar Windows 10 - versie 1903" klaar om gedownload te worden. Gezien we zelf kunnen bepalen wanneer we deze willen downloaden, klop ik even aan uw deur. U weet, een download van Windows gaat nooit vlekkeloos, er is altijd iets die verdwijnt of wordt verplaatst naar een zeer moeilijk te vinden plaats. Mijn vraag, is deze download betrouwbaar, is deze noodzakelijk, en zonder te grote risico's ?? Graag een seintje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 9. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Inderdaad, de filmpjes spelen af in Firefox, zelfs automatisch !!!! "MISSION ACCOMPLIE" zou ik zeggen. De filmpjes in de "EDGE" browser doen het nog steeds niet, geen erg, het marcheert in Firefox. Hoe ik nu terecht kom met mijn Facebook in EDGE is mij een raadsel, dat was vroeger (2 dagen terug) via de Google Chrome !! Enfin zo laten. Nog eens bedankt. Rolle.
 10. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Alle opdrachten keurig uitgevoerd, en opnieuw opgestart. De video's op Facebook werken nog steeds NIET. Doch ik maak er geen punt meer van, we zullen het doen zonder de video's. Nogmaals bedankt voor al uw inspanningen, om mij op een zeer klare uitleg te geven. U mag deze topic afsluiten indien u dit wenst. Gegroet. Rolle.
 11. Rolle

  Facebook

  Dag abbs, Alvorens Google Chrome te resetten. Ik heb me deze morgen (zoals dagelijks) ingelogd in Google Chrome, en kreeg een ander inlogritueel voorgeschoteld, met opnieuw mijn e-mail en wachtwoord te moeten invoegen. Waarschijnlijk het gevolg van een paar "bizarre" voorvallen, van gisteren, tijdens mijn surfen op mijn Google browser. Ik ontving om de haverklap "stupide" meldingen in de rechter onderhoek van mijn beeld, ik nam vlug een screenprint van eentje (zie bijlage). Wanneer ik een dezer meldingen verwijderde (door op een klein pijltje in de melding te klikken, onzichtbaar op de bijlage) kwam er na 1 à 2 sec. reeds een andere dubieuze melding. Ik ben nooit ingegaan op hun aanbiedingen of voorstellen. Er was zelfs een melding dat mijn PC besmet was met 3 gevaarlijke virussen, met de vraag om "herstelling" hetgeen ik NIET deed. Dit duurde +/- 8 à 9 min. en stopte plots vanzelf. Moet ik nu nog eens mijn Google Chrome restten ? Graag een seintje a.u.b. Rolle. PS.: Ik kan nog steeds geen video's afspelen in Facebook, zelfs na mijn inlogritueel van deze morgen.
 12. Rolle

  Facebook

  Dag abbs, Met het inloggen van mijn Facebook heb ik geen probleem, dit gaat vanzelf in Google Chrome. Ik melde me aan in Firefox, doch daar krijg ik geen toegang tot mijn startpagina, wel op mijn persoonlijke knop, met enkele vage info over het aantal berichten, foto's, enz. Wat mij ook opvalt, dat ik het knopje van mijn "Meldingen" (klokje) ook niet kan openen !! Iets heel bizar, volgen mij een kwestie van instellingen. Wat nu ? Rolle.
 13. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Via @gmail.com.
 14. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Sorry, doch nog steeds kan ik geen video afspelen. Wat zou de reden kunnen zijn. Rolle.
 15. Rolle

  Facebook

  Hallo abbs, Hieronder het gevraagde logbestand: AdwCleaner[C00].txt Nu in afwachting van uw mening of advies. Groetjes. Rolle.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.