Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Rolle

Lid
 • Aantal items

  102
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Rolle

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rolle

  Google Chrome

  Dag kweezie, Alle gevraagde opdrachten zijn volbracht. Ik hoefde slechts éénmaal mijn CCleaner te scannen. Gegroet en een Zalige Hoogdag. Rolle.
 2. Rolle

  Google Chrome

  Dag kweezie wabbit, Vlug gecheckt hoe het zit met mijn probleem, en dit ziet er op het eerste zicht GOED uit !! Geen venster meer van een melding "Google Chrome verkeerd afgesloten", en enkele mails gecheckt, en dit blijkt te werken !! Opgelucht en tevreden. Moest zich nog een probleem voordoen, hopelijk niet, dan opteer ik toch voor het verwijderen van het programma, en de herinstallatie ervan. In elk geval bedankt voor uw tijd en de zeer goed uitgelegde adviezen, en hun gunstig resultaat. Bedankt en gegroet. Rolle.
 3. Rolle

  Google Chrome

  Dag kweezie, Hieronder het resultaat van "AdwCleaner". Gegroet. Rolle AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[C03].txt AdwCleaner[S00].txt AdwCleaner[S01].txt AdwCleaner[S02].txt AdwCleaner[S03].txt Graag een seintje a.u.b.
 4. Rolle

  Google Chrome

  Dag Kweezie, Hieronder de "Fixlog" en de "Fixlist" in bijlage. Gegroet. Rolle. fixlist.txt Fixlog.txt
 5. Rolle

  Google Chrome

  Beste Kweezie, Bedankt voor de "stap voor stap" uitleg van uw advies !!! Een voorbeeld voor vele andere raadgevers. Ik voerde de gevraagde acties uit en zie hieronder de resultaten: Addition.txt FRST.txt Gegroet. Rolle.
 6. Rolle

  Google Chrome

  Dag kweezie, Als ik op "herstellen" klik, verandert er niets (qua scherm), doch kan ik NIETS meer doen !! Eenmaal dat ik een paar seconden op dit scherm zit, kan ik niets meer doen, ik hoef zelfs niet op "herstellen" te klikken. Zelfs "Alt+Crtl+del" werkt niet, het kruisje (uit) rechtsboven werkt niet, alles ligt plat, verplicht om de algemene aan/uit schakelaar op de toren te gebruiken om uit het programma te stappen. Ik deed deze operatie reeds een drie à vier maal !! Begin schrik te krijgen dat mijn PC plots niet meer zal opstarten. Is "Google Chrome" zo belangrijk, of kan het ook zonder ?? Kan ik Google Chrome via een andere browser herinstalleren, na hem verwijdert te hebben. Graag een seintje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 7. Rolle

  Google Chrome

  Geachte, Sorry ik ben maar een leek, en voor leken is het niet allemaal zo simpel ! Hieronder de gevraagde logs: AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt AdwCleaner[S01].txt
 8. Rolle

  Google Chrome

  Geachte stegisoft, Na de schoonmaak er heropstart kreeg ik geen logbestand. Ik stuur u hieronder 2 bijlagen van resultaten van de ingreep, het quarantaineblad en een logfile. Graag uw mening. Rolle. AdwCleaner 27.10.18.doc
 9. Rolle

  Google Chrome

  Geachte, Sinds vandaag, bij de start van mijn "Google Chrome" kom ik op het gekende openingsvenster, doch met een klein venstertje erin, met de melding " Google Chrome verkeerd afgesloten - Herstellen". Wanneer op de link "herstellen" druk, gebeurd er niets meer, kan ik gewoon niets meer uitvoeren in dit venster, zelfs "Alt+Ctrl+del" niet meer, dus verplicht van de algemene aan/uit knop te gebruiken. Dit voerde ik reeds een tweetal maal uit !! Wat staat mij te doen, het programma verwijderen ?? Ik weet het niet. Graag een hulpje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 10. Dag iEscape, Bedankt voor de zeer nuttige info. Gegroet. Rolle.
 11. Nog eens goeie dag iEscape, Ik bekeek vluchtig de handleiding van uw aangeprezen programma Keynote. Ik vind nergens dat we een gemaakte presentatie kunnen opslaan als een MP4-bestand. Is dit mogelijk ? Onze bedoeling is een presentatie te kunnen bekijken op een TV via een USB-stick. Graag een kort seintje a.u.b. Gegroet. Rolle.
 12. Dag iEscape, Bedankt, proberen we zeker uit. Gegroet. Rolle.
 13. Geachten, Ik ben op zoek (voor mijn kameraad) naar een gratis programma, om er een slideshow mee te maken (foto's, video's, overgangen, teksten en muziek). We probeerden te werken met de meegeleverde IMovie, doch vinden het zeer ingewikkeld om ermee te werken, en het opslaan naar een MP4-bestand is geen sinecure. Graag een voorstel van een goed draaiend programma a.u.b. Bedankt bij voorbaat. Rolle.
 14. Rolle

  Zeer trage opstart W10

  Dag abbs, Ik installeerde de "Delfix" op mijn bureaublad, en liet hem zijn werk doen zoals door u geadviseerd. Ik kreeg inderdaad een logbestand na het voltooien en startte terug op. Ik verwijderde het logbestand. Hopelijk loopt alles nu wat beter. Ik bedank u ten zeerste voor de zeer degelijke adviezen en uitleg. Gegroet en misschien tot wederhoren (of liever niet) voor een ander probleem. Rolle.
 15. Rolle

  Zeer trage opstart W10

  Beste abbs, Bedankt voor uw reactie van 27/05. Ik voerde, zoals u vroeg de 2 stappen van uw bericht van 21/05, uit. IN stap 1 werden de twee bestanden verwijderd. Voor stap 2 zend ik u nu de bestandblog met het resultaat van van deze operatie. Ik hoor waarschijnlijk nog van u voor een feedback. Gegroet. Rolle. Fixlog.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.