Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  6.152
 • Registratiedatum

4 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

20.640 profielweergaven
 1. Dat is mijn bedoeling want het is nodig om eerst terug te gaan naar de standaard om, van zodra dat in orde is, op de juiste manier de locatie van je persoonlijke mappen te verplaatsen naar een map met de naam van uw gebruikersaccount op de F-partitie en NIET in de root van die partitie!!!!! Het zou ook logischer zijn als die partitie de schijfletter D zou hebben, maar dat zou (als je dat zou wensen) dan eerst moeten aangepast worden alvorens je persoonlijke mappen te verplaatsen Echter, wanneer de procedure Standaard instellingen herstellen bij alla zes mappen naar C:\ Users\ <Uw gebruikersnaam>\Documenten leidt dan is het niet aangewezen om dat uit te voeren omdat dit aantoont dat de boel helemaal in de knoop zit.
 2. Gelieve niet meerdere posts na elkaar te plaatsen alvorens je op die eerste een antwoord hebt gekregen. Nu doorkruisen we elkaar en dat is echt lastig.
 3. Dat had ik wel begrepen maar waardoor is die tekst (onder Asus) niet goed te lezen. Te klein? Beeldvervorming? Of, valt gedeeltelijk buiten het scherm? maak er eens een foto van en plaats die in een volgend antwoord.
 4. Normaal gezien betekent dat dat de bios niet aangesproken wordt. In dat geval is een falende voeding of moederbord de oorzaak. Als je onder "moeilijk leesbaar" verstaat dat de weergave niet is zoals het hoort dan is er een probleem met de beeldweergave. In uw geval denk ik dan in eerste instantie aan de signaalkabel of de aansluiting ervan. Kijk de poorten op zowel het scherm als op de pc eens na. Beschik je over een andere signaalkabel, probeer die dan eens. Of gebruik eens een ander type signaalkabel. VGA / DVI of HDMI al naargelang wat je nu in gebruik hebt. Het probleem kan ook aan iets helemaal anders te wijten zijn, maar afgaande op wat u ons vertelt denk ik eerst aan wat ik bovenstaand gezegd heb.
 5. Wat versta je onder "start niet op"? Blijft het dan muisstil of zie of hoor je nog iets en zo ja, wat?
 6. Had je dat maar eerder gezegd. Die sleutel is meer waard dan de aangekochte Win10 sleutel want die laatste komt uit een grijs milieu waarvan niet kan gezegd worden dat die sleutels rechtmatig door de verkoper verworden. Je hebt niet de juiste methode gevolgd om een clean installatie van Windows 10 te doen, vandaar dat je met hetzelfde probleem zit. Lees hier eens: https://www.pc-helpforum.be/topic/68714-de-windows-10-setup-procedure/ En ook hier: https://www.pc-helpforum.be/topic/73281-nieuwe-installatie-van-windows-10-home-is-standaard-alleen-nog-met-online-account-mogelijk/ en hier: https://www.pc-helpforum.be/topic/73289-windows-10-1903-of-1909-installeren-met-lokaal-account/ Je kunt gewoon aan de slag met je Windows 7 Pro productsleutel. Dan moet je wel Windows 10 Pro installeren en niet Home. Met die gekochte sleutel kun je zelf een handeltje opzetten.
 7. Welkom op ons forum. Helaas stel ik vast dat je dit probleem ook op een ander forum hebt aangekaart. Dubbelpostings op meerdere forums brengt verwarring en misleidt de helpers. Het wordt daarom hier niet geaccepteerd. Lees ook de forumregels er nog eens op na. Het spijt me maar het topic wordt nu dan ook gesloten. Indien je elders niet (meer) geholpen wordt dan kun je via PB vragen om je onderwerp te heropenen. Je begrijpt dat het dan voor ons wel van essentieel belang is dat je ons mededeelt welke adviezen van andere raadgevers je al uitgevoerd hebt.
 8. Tja, die Windows 7 Pro versies in handen van particulieren zijn al eens illegaal hé. Daar kan men alleen maar uit leren. Hopelijk verkopen ze in Nederland legale licenties. 🧐
 9. Hoelang is die Windows 7 Pro al in gebruik? Voel je iets voor een volledig cleane installatie van Windows 10? Dat kan namelijk perfect als je over een geldige licentie (sleutel) van die Windows 7 beschikt. Meestal slaagt een clean installatie in dergelijke gevallen wel. Lees dit topic maar eens:
 10. Heb je nog nieuws? Zo niet dan zouden we dit onderwerp kunnen sluiten.
 11. Je denkt dan aan dubbels hé. Neen hoor dat is niet zo. Een beetje bijspijkeren van je Windows 10 basiskennis gaat je alles duidelijk maken en omdat wij hier geen cursussen geven heb je er wellicht wel iets aan als ik je doorverwijs naar deze website: http://www.gratiscursus.be/Windows_10/index.html Die cursus is een klein beetje verouderd waardoor je nu en dan zult merken dat sommige zaken er bij u iets anders uit zullen zien maar je gaat er toch bijzonder goed mee geholpen zijn hoor. Gewoon doen!!!! Niet alles in één dag, maar bv één lesje per dag. Je hebt toch ook eerst leren autorijden alvorens je alleen de weg op ging? Toch? De map Bureaublad in je eerste screenshot is een aan Snelle toegang vastgemaakte map. Vandaar die punaise. Die gele map Desktop geeft in het rechter vensterdeel de mappen, bestanden en snelkoppelingen weer die je recent op je bureaublad gebruikt hebt. Zo kun je via die weg snel naar een map of bestand gaan dat je recent nog gebruikt hebt. Let maar eens op, de mappen in het navigatievenster (links) onder Snelle toegang waar een punaise bij staat gaan daar altijd staan zolang je die zelf niet los koppelt. Die andere mappen (zonder punaise), zoals Desktop, MP3, Printscreens, enz., veranderen voortdurend al naargelang wat je recent gebruikt hebt.
 12. Dat konden we niet zien en had je mogen verteld hebben. Dat was van meet af aan duidelijk maar ik zie daar 1 niet gekoppelde map Downloads staan en twee WEL gekoppelde mappen met dezelfde naam Documenten. Geen enkele van deze drie mappen heeft betrekking op de locatiekoppelingen die je in je eerste 6 screenshots toont. Vandaar ook dat ik je het volgende heb gevraagd te doen: Laat eens weten wat het resultaat is.
 13. Was Windows 7 op die pc helemaal up-to-date, ook de drivers?
 14. Neem me niet kwalijk dat ik het moet zeggen maar dat ziet er erg chaotisch uit. Zelfs de inhoud van Data backup (F:) Het lijkt alsof screenshot 7.bmp niet de volledige inhoud van die F-schijf toont. De 6 eerste screenshots tonen identiek hetzelfde, namelijk dat Documenten naar een map Afbeeldingen op de F-schijf is verplaatst maar dat zien we niet in het screenhot 7.bmp ....... Klik in de eigenschappenvensters van die zes mappen één voor één eens op de knop Standaard instellingen herstellen gevold door Toepassen. Wacht dan telkens totdat die actie voltooid is alvorens hetzelfde met de volgende map te doen. Het verbaast me ook dat een bijzonder grote partitie (745,46 GB) van schijf 0 niet is toegewezen en dus onbenut blijft. Hoe is zo iets mogelijk? Met alle respect hoor maar het ziet er naar uit dat je zaken uitvoert waar je nog niet voldoende kennis van hebt. De problemen die hierdoor veroorzaakt zijn zijn echt niet zo eenvoudig via deze weg op te lossen.
 15. droske

  van 7 naar 10

  @wimb Dubbelpostings op meerdere forums brengt verwarring en misleidt de helpers. Het wordt daarom hier niet geaccepteerd. Lees ook de forumregels er nog eens op na. Het spijt me maar het topic wordt nu dan ook gesloten. Indien je elders niet (meer) geholpen wordt dan kun je via PB vragen om je onderwerp te heropenen. Je begrijpt dat het dan voor ons wel van essentieel belang is dat je ons mededeelt welke adviezen van andere raadgevers je al uitgevoerd hebt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.