Ga naar inhoud

droske

Moderator
 • Aantal items

  7.281
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

25.673 profielweergaven
 1. Die optie is volgens mij niet via die weg bereikbaar. Trek dat nog eens even na?
 2. Daarin kan ik je helemaal volgen. Niet prutsen dus als er originele oplossingen bestaan. En met dat prutsen kun je meer fout dan goed doen.
 3. Liefst geen tweede vraag stellen zolang er geen antwoord is op de eerste. Het zorgt voor verwarring. Op welke vraag moeten we nu dus eerst antwoorden? Of de nieuwe grafische kaart goed geïnstalleerd is? Die belangrijkste vraag? Je zegt niet over welk programma het gaat doch geeft wel een overzicht van de systeemvereisten.
 4. Je hebt gelijk Theo, leg foute adviezen maar gewoon naast je neer en steek er geen energie in.
 5. Sorry hoor, ik heb je screenshot niet goed genoeg bekeken. Er is niet zoveel veranderd hoor. De partitie D op schijf 1 is ongewijzigd gebleven. Enige verschil is dat de niet toegewezen ruimte niet meer wordt gezien waardoor de totale grootte van die schijf nu niet groter wordt aangegeven dan de grootte van partitie D. Volgens een eerder screenshot zou die schijf echter 1,5 TB groot zijn. Er is dus duidelijk iets mis met die schijfindeling. Als de schijf niet leeg is maak ze dan leeg en formatteer ze eens.
 6. Dat is zeker niet vanzelf gebeurd. Ben je aan de slag geweest in schijfbeheer of met partitie software en dan een screenshot gemaakt. De eventuele wijzigingen zijn soms pas zichtbaar na een herstart.
 7. Als je een beetje kennis hebt van de brackets van Dell dan weet je dat daar geen schroefjes of schroefgaatjes in zitten. Het is een kliksysteem! Koop eens een Dell Optiplex voor 60 euro en dan kun je dat eens grondig inspecteren. Het zijn computers die speciaal gebouwd zijn voor grote bedrijven. De techniek van die modellen is er op gebaseerd om bij calamiteiten snel te kunnen ingrijpen. Theo2602 zal je wel helpen zoeken naar zo een buitenkansje.
 8. Op datum van deze reactie is bovenstaande handleiding nog steeds perfect bruikbaar voor de huidige versie 7.3.5364. Daar kunnen we alleen maar blij om zijn want deze handleiding is bijzonder gedetailleerd. Hier heeft clarkie heel veel tijd en energie in gestopt, zoals dat overigens bij al zijn handleidingen het geval is. Recent is op "schoonepc.nl" ook een (beperktere) handleiding voor dit programma verschenen. Geïnteresseerden kunnen er eens een kijkje gaan nemen (<<klik)
 9. Dus al een nieuwe installatie uitgevoerd op die nieuwe SSD?
 10. Neen natuurlijk niet. Je hebt op die schijf een logisch station van 74,52 GB aangemaakt en de rest van die schijf heb je niet toegewezen. Wat is de bedoeling met die schijf? Waarvoor ga je die dus gebruiken?
 11. Als op slechts één van de twee schijven een OS (Windows) geïnstalleerd is dan kiest het BIOS automatisch die schijf. Als op beide schijven een OS staat dan zijn er twee opties. Bij elke opstart de juiste schijf aangeven waarvan je wenst op te starten. Dat gebeurt dan via het boot-menu dat je bij het opstarten kunt oproepen door (in uw geval) op de F12 toets te drukken van zodra het DELL logo getoond wordt. In dat menu worden alle mogelijke bootmedia getoond. Normaal ga je de juiste schijf kunnen herkennen aan de merknaam en grootte van de schijf. Die selecteer je dan en bevestig m
 12. Dat zit goed zo. Die P5 connector gaat straks dienen voor de tweede schijf. Master en Slave dateert van uit de tijd van de ATA/IDE schijven en is dus niet meer van toepassing. Dat is prehistorie!
 13. Ik vraag me af bij welk programma je dat probleem hebt. Over welke programma zou het dan gaan? Smart Game Booster?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...