droske

Moderator
 • Aantal items

  2.380
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-47

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win XP / Vista / Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.850 profielweergaven
 1. Wat is PS? Is het een nieuwe monitor? Of heeft die monitor het eerder wel goed gedaan via HDMI ?
 2. Ja, op het moment dat je het screenshot gemaakt hebt was het de service van Malwarebytes die je pc zwaar belaste. Op andere ogenblikken kan het om een andere service gaan. Volg dat eens gedurende eerste minuten op nadat je de pc hebt afgesloten en opnieuw opgestart. Maak nieuwe screenshots van zodra een andere service in "oranje" gaat. Je gaat verschieten denk ik.
 3. Het was eigenlijk de bedoeling dat je screenshots van het (standaard) tabblad Processen zou tonen.
 4. Klik met de rechter muisknop op Start en kies Taakbeheer. Klik op Meer details. Plaats daar eens een screenshot van.
 5. Maak je geen zorgen om het ram geheugen want dat staat los van je probleem. Is de pc nog zooooo traag?
 6. Een HP Pavilion X2 ????????? Daar bestaan meerdere modellen van geef eens het volledige modelnummer. Stond er al Windows 10 op die pc toen je die kreeg? En welke waren zo al de belangrijkste problemen die je onder Windows 10 had?
 7. Voer eens, vanuit je tijdelijk profiel, een systeemherstelpunt uit van een eerdere datum. https://www.pc-helpforum.be/topic/59317-een-herstelpunt-terug-plaatsen-in-windows-10/
 8. Doe de Error scan. Opgelet, dat gaat een hele poos duren. Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 9. Dat kan moeilijk anders als er slechts een geheugen latje aanwezig is. Je komt het vaak tegen bij nieuwe pc's. Liever 1 van 8 GB dan twee van 4 GB. Zoals de pc nu gebouwd is volstaat het toevoegen van een latje van 8 GB om naar 16 GB te upgraden. Moest er 2x4 gb in zitten dan moeten bijde latjes vervangen door 2x8 GB indien je naar 16 GB wil upgraden. De rekening is dan snel gemaakt. Goed gezien dus van HP. Klopt helemaal. Ten minste op dat moment. Plaats eens een nieuw Speccy Snapshot.
 10. Houden zo. Ik sluit dan je topic.
 11. OK, ik verwittig de specialisten.
 12. Zoals je hebt kunnen vaststellen...veel geduld hebben, zeker bij trage pc's. Laten we ook nog eens kijken wat er verder nog bij te sturen valt op je pc. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 13. Beide met een wachtwoord beveiligd?
 14. Het gaat nog om een schijf van het oude ATA (IDE) type. Twee mogelijkheden: Inbouwen in een andere oude, ATA compatibele, pc die nog werkt. Daarbij moet je de jumper van de in te bouwen schijf op Slave plaatsen. Een USB naar ATA adapter kopen. Hiermee kun je die schijf aan een usb poort koppelen.
 15. Gaat het om een Particulier- of om een Openbaar netwerk? Kijk daarvoor eens in 'Netwerkcentrum'.