Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  6.650
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

22.838 profielweergaven
 1. Doe eens het volgende: Sluit de pc af. Koppel die tweede schijf af. Start de computer en wijzig in schijfbeheer (eigenschappen van de systeemschijf) de naam van die schijf. Herstart de computer. Sluit de computer en koppel nu die tweede schijf aan. Start de computer. ???
 2. Niets van aan trekken, dat lost zich vanzelf wel op. Het gaat om een update waarvan er veel meldingen zijn dat die de printspooler van een aantal printer overhoop gooit. Microsoft werkt aan een oplossing, vandaar wellicht dat je dat installatie probleem met die update hebt. Hou het gewoon zo nu en dan in de gaten en normaal gezien lost het zich dus vanzelf op.
 3. droske

  Bitlocker + clone

  Kun je die schijf niet online zetten in schijfbeheer via een rechtermuisklik op die schijf?
 4. Is er een verschil in geur waar te nemen tussen de lucht die de voeding afvoert en dewelke de case-fan afvoert? Beiden voeren lucht af die vanuit de case komt, zij het dat die van de voeding onrechtstreeks wordt afgevoerd.
 5. Je doet er in ieder geval goed aan de temperaturen van het moederbord, CPU en GPU op te volgen. Dat kan o.a. met Speccy. Download en installeer desgewenst Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.
 6. Download CrystalDiskInfo naar het bureaublad (het downloaden begint automatisch een vijftal seconden nadat je op de link hebt geklikt !! ). Dubbelklik op CrystalDiskInfoPortable_x.x.0.paf.exe en klik vervolgens op OK. Kies Nederlands en klik vervolgens op OK, nu wordt het programma uitgepakt in een nieuwe map op je bureaublad. Plaats nu een vinkje bij de optie CrystalDiskInfo Portable starten en klik op Voltooien. Of open de aangemaakte map en klik met de rechtermuisknop op CrystalDiskInfoPortable.exe en kies voor Als administrator uitvoeren. Wanneer het programma geopend is, zal het gegevens van je harde schijf tonen. Let op: Vergroot het venster zodat alle informatie goed zichtbaar is. Wat is het resultaat van deze test? ... maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 7. Dan is het in ieder geval wel begrijpelijk dat je, net als ik, niet de mogelijkheid had om dat vinkje weg te halen zolang u zich met een pincode aanmeldt.
 8. Toch niet helemaal. Dat is bij mij enkel bij Windows 10 versie 2004 het geval, bij versie 1909 kun je dat wel uitvinken. Maar inderdaad, de oplossing is deze die jij gebruikt hebt hoewel het bij mij toch nog net iets anders is. Ik kan bij het aanmelden niet (meer) kiezen tussen aanmelden met pincode of met wachtwoord wat vroeger (versie 1909) wel het geval was. Ik kan me wel met mijn wachtwoord i.p.v. de pincode aanmelden door in het aanmeldingsscherm te klikken op Ik ben mijn pincode vergeten.
 9. Kijk eens welke versie van Windows 10 je staan hebt. Klik met "rechts" op START en kies Systeem. Is het al versie 2004 of nog 1909 ?
 10. Ik ge aan paar zaken uittesten en hou je op de hoogte.
 11. Schitterend dat het opgelost is. We sluiten hierbij het topic.
 12. Dat had ik ondertussen begrepen maar toch bedankt porrelaar. @Geertjan Zinken Misschien meldt u zich met een pincode aan i.p.v. een wachtwoord en voor zover ik meen te weten mis je dan de mogelijkheid om je zonder pincode aan te melden.
 13. Dat "plaatje" heb je toch zelf gemaakt want ook daar stond uw e-mail adres op en heb ik het "zwart" gemaakt.
 14. Het toetsenbord moet altijd als één van de eersten gedemonteerd worden. Dat solderen zal wel lukken denk ik. Misschien kun je wel een soldeerboutje van iemand lenen. Succes!
 15. Ook nadat je dat vinkje verwijderd hebt?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...