Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  6.335
 • Registratiedatum

4 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

21.468 profielweergaven
 1. Zeker geen externe programma's gebruiken die je drivers updaten zoals Avast driver updater, Driverbooster, Slimdrivers Free, DriverEasy, DriverMax, DoubleDriver, enz. De softwaremaker hebben er meer belang bij dat men hun software gebruikt dan de computergebruiker zelf, en dan druk ik me nog zacht uit.
 2. Doe maar rustig aan hoor. Misschien heb je dan hier iets aan: https://www.pc-helpforum.be/topic/71497-data-back-uppen-en-synchroniseren-met-freefilesync-nieuw/
 3. Eerder voor de stabiliteit van je systeem, maar gebruik daar a.u.b. NOOIT externe programma's voor.
 4. Waar staat dat rood bolletje en heb je een idee waar dat voor staat? Je bent er toch zeker van dat je compatibele batterijen hebt gekocht? Maak je gebruik van software om drivers te updaten? De oorzaak van het probleem kan velerlei zijn, lees HIER (<<klik) en HIER maar eens. Voer tip 2 van deze (<<klik) DELL-webpagina ook eens uit, deze is voor uw laptop ook bruikbaar.
 5. Welkom op ons forum, zelfs bij dit mooie weer. Dat zou wel eens te wijten kunnen zijn aan een gecrashte harde (systeem)schijf. Maak eens een Windows 7 Live CD (<<klik) aan. Lees dat onderwerp eerst eens rustig door. Zo kun je lezen dat je via dat medium je pc kunt opstarten en van diverse ingesloten programma's kunt gebruik maken. Controleer de harde schijf(ven) op hun "gezondheid" met CrystalDiskInfo. De laatste .iso van deze Live CD kan je hier downloaden.
 6. Ik raad het gebruik van driver update software ten stelligste af. Als onderdeel van Nero Essentials heb je Nero Backup Drivers staan maar misschien gebruik je het niet en dat is dan goed. Voor Norton Online Backup bestaan er beter alternatieven, maar dat is nogal persoonlijk. Ik denk dan bv aan SyncBackupFree en FreeFileSync, tenminste als we het hebben over het synchroon houden van je data back-up.
 7. Ik begrijp echter de zin niet van het hergebruiken van een oud wachtwoord. Als je een zeer sterk wachtwoord gebruikt dan heeft het regelmatig wijzigen van een wachtwoord weinig zin vind ik. Sterke wachtwoorden kun je aan de hand van een wachtwoordmanager beheren. Wachtwoorden als 123abc kun je zelf wel onthouden maar dergelijke wachtwoorden zijn wereldwijd gekend en ronduit belachelijk.
 8. droske

  Webcam

  Geef ons eens het model (nummer) van die webcam.
 9. Die kans is verwaarloosbaar, tenzij je die stick eerder al met die computer gekoppeld hebt en er toen de letter W aan gekoppeld hebt. Waarom geef je die stick dan niet vlug even de schijfletter W? Het kost je amper 15 seconden. Ook die kans lijkt me klein en zo ja, pas dan even je commando aan.
 10. Was het je in de Farbar logjes ook opgevallen dat Avast nog bijlange niet goed verwijderd was (wat ik vermoedde) en dat de updates van Windows beveiliging (Defender) mislukten? Kijk toch nog eens even in de geschiedenis van Windows update of de eerder mislukte updates alsnog geïnstalleerd zijn en of Windows update nu echt wel goed werkt.
 11. Welkom op ons forum. Ik moet echter bekennen dat ik een beetje moeite heb met de gebiedende toon die je in je gebruikersnaam gelegd hebt. Dit even in de marge. Had je dat dat probleem niet in de vorige versie van Windows?
 12. Hoewel je er niet duidelijk bij zegt op welk medium je die snelkoppeling wil staan hebben en gebruiken, lijkt het me logisch dat het vanop je usb stick zal zijn. Het pad van je snelkoppeling leidt o.a ook naar de schijfletter W. Wellicht omdat het pad verwijst naar scripts op die usb-stick. In dat geval zal die usb-stick altijd de schijfletter W moeten dragen. Dat moet je dan telkens even aanpassen van zodra je die stick aan een computer koppelt waaraan deze niet eerder als W-schijf gekoppeld is. Toch verschaft je uitleg me onvoldoende duidelijkheid.
 13. Ik denk dat je te veel vraagt van die computer. Dat zul je moeten gaan inzien.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.