Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  5.938
 • Registratiedatum

3 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

19.200 profielweergaven
 1. Ik zie op je bureaublad snelkoppelingen staan van Clean Master en Wise Force Deleter. Die programma's veroorzaken meer miserie dan dat ze oplossen. Geen wonder dat je problemen hebt met Windows update. Hou het bij CCleaner alle andere opkuis programma's van je computer verwijderen en nooit meer installeren.
 2. Dat klopt volgens mij niet. Open in CCleaner opnieuw eens het venster 'Opstarten'. Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 3. Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt) Installeer het ( Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op "Gereedschap". Klik vervolgens op "Opstarten". Selecteer het tabblad Windows. Klik vervolgens rechtsonder in het programmavenster op "Opslaan als tekstdocument..." Browse naar de door jou gewenste locatie en klik op "Opslaan" Voeg dit tekstbestand als bijlage toe in je volgende bericht.
 4. Jazeker, dat is niet helemaal koosjer. Bij dergelijke licenties mogen we geen ondersteuning geven, dat zult u wel begrijpen hé.
 5. Kunnen we je nog met iets van dienst zijn? Zo niet, laat het ons even weten dan kunnen we dit onderwerp sluiten.
 6. Nu niet meer hé. Maar... Used: 0% Zou dus leeg zijn. En heb je daarna de computer al eens herstart zoals Calvus heeft gevraagd?
 7. Heb je die ook al eens getest op een andere computer? Iemand uit je eigen gezin, buur, vrienden.....
 8. Sorry Dasle, ik had je post niet opgemerkt terwijl ik die van mij klaar maakte.
 9. Ik heb die Speccy log kort na het posten doorgenomen. Ik wist niet wat ik van die hardwaresamenstelling moest denken omdat ik nog nooit een zo jonge pc ben tegengekomen met zo een zwakke processor. Ik vind het vervelend te moeten zeggen, maar het is jammer dat je die ooit gekocht hebt. Meestal denkt men daar voldoende mee te hebben voor het gebruik dat je er van maakt maar vrij snel blijkt dan dat die pc met geen stokken meer vooruit te slaan is. Ik raad zo iets altijd af wanneer men mij om mijn mening vraagt. Het zou moeten verboden zijn dat dergelijke pc's verkocht worden. De koper is nu de dupe en straks het milieu ook nog eens. Deze pc zal ook al traag geweest zijn vóór de upgrade naar Windows 10 versie 1903. Ik sluit niet uit dat deze laatste versie er nog een zetje heeft aan toegevoegd. Een emmer loopt pas over bij de laatste druppel hé. Je kunt daar, zoals porrelaar zegt inderdaad een geheugenlatje van 4 GB bijsteken maar de snelheidswinst zal slechts van korte duur zijn. Windows is inderdaad perfect up-to-date, dat is positief. Zelf draag je ook goed zorg over je pc denk ik. Ik denk dus niet dat u zichzelf iets kunt verwijten. Voor zover ik kan zien valt er ook nauwelijks te snoeien in de opstart. Omdat je er niets verkeerd mee kunt doen raad ik je toch aan om "Malwarebytes StartUpLite" te downloaden. Hier de downloadlink: https://nl.malwarebytes.com/startuplite/ Voer het programma uit. Als er geen onnodige opstart items gevonden worden dan ga je dit resultaat te zien krijgen: Sluit dan het programma via "het kruisje". Wordt er toch iets gevonden, dan ga je een vergelijkbaar venster te zien krijgen als onderstaand afgebeeld: Zorg er voor dat bij alle items "Disable" is aangevinkt (vergeet niet te scrollen indien nodig) en klik op "Volgende". Laat ons eens weten wat het resultaat is.
 10. Daar gaat porrelaar niet veel mee kunnen doen vrees ik. Je hebt een instructie van hem over het hoofd gezien, namelijk deze: Ik raad je echter aan om het venster ook naar rechts te vergroten zodat het bovenste luik volledig leesbaar is.
 11. Hiermee bedoel ik mijn advies betreffende Farbar Recovery en NIET "herstellen van Windows". Ik gok erop dat je het over AOMEI backupper hebt, want dat zeg je eigenlijk niet. Je hoeft enkel te lezen hoe je het programma moet downloaden en installeren en hoe je een back-up van je bestanden (data) maakt. Dat laatste betreft dit onderdeel: https://www.pc-helpforum.be/topic/65553-aomei-backupper-standaard-handleiding/?tab=comments#comment-535278 Let wel: die handleiding is geschreven op basis van versie 4.06. We zitten nu enkele versies verder waardoor de getoonde afbeeldingen in de handleiding lichtjes afwijken ten aanzien van de huidige versie
 12. Ja, toch wel. Voer mijn eerdere gegeven instructies uit.
 13. Eind goed, al goed. Veel geluk met deze nieuwe laptop. We sluiten dit topic met een goed gevoel hé.
 14. Dankzij een zeer duidelijke toelichting van porrelaar hé. We sluiten je topic.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.