Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  4.821
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

13.157 profielweergaven
 1. droske

  Windows7 verkenner info Cschijf

  Dat is niet het resultaat dat het zou moeten zijn. Ik kom er op terug zodra ik tijd heb. Dat is ten laatste vanavond.
 2. droske

  Mijn Samsung Galaxy A8 laadt niet op met mijn pc.

  Heb je die USB sloten van de behuizing al eens aan een andere poort op het moederbord gekoppeld?
 3. droske

  Weergave foto's op pc (Windows 10)

  Is inderdaad zeer duidelijk uitgelegd. We kunnen nu dit onderwerp afsluiten.
 4. droske

  Windows7 verkenner info Cschijf

  Zie dat je de juiste schijf kies bij het formatteren hé. Koppel voor alle veiligheid je externe schijf of schijven af indien je er hebt. Succes! Ik laat het topic nog even open in afwachting dat je ons komt melden dat alles geslaagd is.
 5. droske

  Code pasjes op smartphone

  Oei, ben net te laat. Ik zal het alternatief toch maar posten. Installeer de App Stocard -Klantenkaarten. Voeg daarna je kaarten toe door de gepaste kaart(en) te selecteren uit de (lange) lijst. Scan telkens de streepjescode van je kaart met de camera zodra men er om vraagt. Voila, dat is het.
 6. droske

  Windows7 verkenner info Cschijf

  Neen, het gaat duidelijk ook hier om de SSD schijf. Doordat je je Windows systeem naar een SSD hebt gekloond kun je Windows op de SSD niet meer naar fabrieksinstelling terug plaatsen door gebruik te maken van de HP RECOVERY partitie die op je interne harde schijf staat. Misschien heb je daar ook geen behoefte meer aan. Dat kan o.a. het geval zijn indien het om een pc gaat waar oorspronkelijk een eerdere Windows versie op stond. In dat geval kun je die interne harde schijf formatteren en gebruiken als data schijf door de data van je SSD naar die schijf te verplaatsen. Daardoor komt er meer dan voldoende ruimte vrij op je SSD schijf. Als je die interne harde schijf in zijn huidige vorm en inhoud wenst te bewaren dan zul je een nieuwe traditionele harde schijf aan je pc moeten toeven om als data opslag te gebruiken.
 7. droske

  Chrome timeout na formateren

  Ik in zekere mate ook. Waarom je software niet bij de bron gaan halen? Je mag er zeker van zijn dat ninite zichzelf wel "betaalt" voor bewezen diensten hoor. Ze zijn geen weldoeners, wees maar zeker!
 8. droske

  Windows7 verkenner info Cschijf

  Dat je SSD schijf bijna vol is. Anderzijds zie ik dat je F partitie ook nog een Windows systeem bevat. Dat is wellicht je vroegere systeem dat je naar de SSD gekloond hebt. Zit je nu niet met een dual boot? Of voor u iets begrijpbaarders uitgelegd, Kun je bij het opstarten een keuze maken tussen twee Windows systemen? Vreemd is ook nog dat je SSD als netwerklocatie wordt weergegeven. Kun je ons daar iets meer over vertellen?
 9. Dubbel postings op meerdere forums brengt verwarring en misleidt de helpers. Het wordt daarom hier niet geaccepteerd. Het spijt me maar het topic wordt nu dan ook gesloten. Indien je elders niet (meer) geholpen wordt dan kun je via PB vragen om je onderwerp te heropenen. Je begrijpt dat het dan voor ons wel van essentieel belang is dat je ons mededeelt welke adviezen van andere raadgevers je al uitgevoerd hebt.
 10. droske

  pc start niet op

  Haal er daar eens eentje van uit en koppel die aan de gedemonteerde voeding. Plug de verbogen paperclip op de juiste plaats in en zet de voeding onder stroom. Hoor (voel) je de harde schijf draaien? Test zo alle spanningskabels van de voeding.
 11. droske

  problemen met het laden van een pagina

  De specialisten zijn verwittigd. Ze zullen de logs bestuderen en je de nodige instructies geven.
 12. droske

  Chrome timeout na formateren

  Ga eens via START naar Instellingen-> Bijwerken en beveiliging. Mogelijk is Windows update druk in de weer en moet je geduld hebben totdat alles is bijgewerkt .
 13. droske

  pc start niet op

  Het spijt me maar hier kan ik niets verstaanbaars van maken. Meet ook de andere connectoren eens. Of... hang er eens een harde schijf aan en controleer eens of ze draait.
 14. droske

  pc start niet op

  Ik acht de kans toch klein dat er met dat moederbord iets mis is. Heb je alle connectoren van de voeding gecontroleerd (doorgemeten)?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.