droske

Moderator
 • Aantal items

  2.567
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-47

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win XP / Vista / Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

4.575 profielweergaven
 1. Welke methode?
 2. Welke van de vermelde methoden was voor u de goede?
 3. PUP is de afkorting van Potentially Unwanted Programs. Vertaald -> mogelijke ongewenste programma's. Daar zoekt AVG niet naar want dan moet het onderdelen van zichzelf in kaart brengen. Zoals bv AVG Search, enz. Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 4. PUP is de afkorting van Potentially Unwanted Programs. Vertaald -> mogelijke ongewenste programma's. Daar zoekt AVG niet naar want dan moet het onderdelen van zichzelf in kaart brengen. Zoals bv AVG Search, enz.
 5. Beschik je over een Windows 7 herstelmedium of installatie dvd? Beschik je over een systeemback-up op een extern medium? Zo ja, met welk programma is die gemaakt en wanneer?
 6. Je zegt dat je normaal een downloadsnelheid zou moeten hebben van Je hebt nu de recentste versie (Creators) binnen en dat is knap. Met de wifi adapters die in je laptops steken ga je niet veel snelheidswinst meer kunnen boeken vrees ik. Volgens Speccy zijn er behoorlijk wat verbindingen lopende en dat drukt de snelheid. Met welke provider werk je? Proximus? Je zegt dat je normaal een downloadsnelheid zou moeten hebben van ca 50 mb/sec. maar dat is waarschijnlijk wanneer je met kabel verbonden bent. Ik ken je abbo niet en kan er dus niet over oordelen.
 7. Ga eens via start naar instellingen (tandwielicoon) / Bijwerken en beveiliging / Windows update. Wat zie je daar zo al? Wordt er naar updates gezocht? Staan er updates klaar die via een herstart geïnstalleerd worden? Is de knop naar updates zoeken beschikbaar? Zo ja, klik er op en geef de pc ruim de kans om zijn ding te doen. Betreffende je wifi snelheid. Hebben mijn links je iets bijgebracht?
 8. Dit is een bevestiging van wat Speccy al toonde. Je Windows 10 versie is sterk verouderd. Zie hier een overzicht van de verschillende versies en builds waarbij je huidige versie (1511) blauw opgelicht staat. Je zou nu op zijn minst aan versie 1607 moeten zitten. Zelfs de Creators update versie 1703 is al uitgerold voor wie hem manueel wil binnenhalen. Speccy toont een lange lijst van mislukte updates. Was je daar van op de hoogte? Het is dus nu van prioritair belang dat je Windows helemaal bijwerkt. Betreffende de wifi snelheid. Lees HIER eens wat deze kan beïnvloeden. Klap de verschillende itms eens open door op het + teken te klikken. Hier nog leesvoer: https://www.prolist.nl/wat-bepaalt-de-snelheid-van-wifi Uw wifi adapter is een n versie. https://www.routercenter.be/advies/routers.html
 9. Dat is inderdaad zo, maar ik zou die map ongewenste e-mail eens willen zien. Ieder bedrijf moet zelf de keuze maken en als ze kiezen voor een antwoordformulier dan moeten we dat accepteren. Ze hebben daar immers hun redenen voor.
 10. TreeSize graaft dieper dan Windows verkenner. Dat is nu net de surplus waarvoor TreeSize gebruikt wordt. Vergelijk eens op map niveau tussen Windows verkenner en TreeSize. Zo ga je de verschillen weten te lokaliseren.
 11. Wat voor beveiliging denk je dan dat die andere hanteren?
 12. Alles heeft te maken met het beschermen van het e-mail adres voor zoekrobots. Kwaadwilligen kunnen aan de hand van zoekrobots het Internet afschuimen naar e-mail adressen voor SPAM doeleinden. Vandaar deze web constructies. Je kunt er voor jezelf uit leren dat het niet verstandig is je e-mail adres open en bloot op het Internet te publiceren. Het loopt zelfs al fout wanneer je iets te kwistig bent het ter beschikking stellen van je eigen e-mail adres. De gevolgen zijn een pak ongewenste e-mail.
 13. Toon daar eens screenshots van. Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 14. Ik stel voor dat we ons eerst met je SAMSUNG laptop gaan bezig houden. Type in "Zoeken in Windows" winver en en druk op ENTER. het venstertje Over Windows wordt geopend. Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 15. CCleaner mag je blijven gebruiken. Gebruik echter geen andere cleaners zoals je eerder deed. Calvus heeft ervaring met Defraggler. Ik zal hem naar dit onderwerp verwijzen.