Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  4.967
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

14.198 profielweergaven
 1. droske

  startprobleem

  Welkom op ons forum. Voor 99% zeker is de batterij defect. Hoe oud is je laptop?
 2. droske

  Outlook 2010 server instellingen probleem

  Heb je Wachtwoord onthouden wel aangevinkt in de accountinstelling? Ga via Bestand naar Opties / Geavanceerd. Bij Verzenden en Ontvangen moet je bij Verbinding direct verzenden aanvinken. Bevestig met OK.
 3. Je verbinding wordt door iets gestoord lijkt me. Als je dat AccesPoint van je Smart TV tijdelijk kunt uitschakelen dan zou ik dat eens proberen om te zien of er beterschap is. We zullen ook eens kijken of er nog andere spelbrekers zijn. Doe daarom het volgende: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit via de onderstaande link en plaats het bestand op je bureaublad. Farbar Recovery Scan Tool Link Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt en Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 4. Dan is dat zeer zeker het proberen waard hoor. KLIK HIER voor een stappenplan. Ik raad je ten stelligste aan het aan de hand van een installatie medium uit te voeren. Windows 10 downloaden en op een opstartbare installatie DVD branden of Windows 10 downloaden en een opstartbare installatie USB stick maken.
 5. droske

  Klein scherm na update 1809

  Hij komt nu toch via Windows update binnen. Ik ben benieuwd of alle problemen er zijn uit gewerkt.
 6. Heb je al ooit eens een volledige nieuwe installatie van Windows uitgevoerd?
 7. Een bios update is er van zodra de fabrikant een probleem moet oplossen. Het is dus zeker niet zo dat die problemen oplevert. Wel klopt het dat er bij een bios update niets fout mag gaan. Daarom is het van het allergrootste belang dat je daarbij de instructies van de fabrikant nauwgezet opvolgt. Je pc is ouder dan ik dacht. is die nog wel geschikt om zwaardere games te spelen? Ik ben desbetreffend geen kenner.
 8. Het is niet simpel om een dergelijk probleem in kaart te kunnen brengen omdat de oorzaak in veel hoekjes kan zitten. Heb de de recentste versie van de bios staan?
 9. Je bedoelt hier een nieuwe voeding hé? Nog enkele vragen: Had je die problemen ook al vóór dat je die videokaart hebt vervangen? Waarom heb je de videokaart en de voeding vervangen? Die pc is nog vrij nieuw.
 10. Welkom op PCH Gelieve volgende vragen eens te beantwoorden: Met welke Windows werkt u? Is uw Windows up-to-date (Windows update)? Zijn alle drivers up-to-date? Als het om een merk pc gaat, geef eens het merk en model nummer van die pc. Hebt u ooit gebruik gemaakt van externe software om uw drivers bij te werken?
 11. droske

  Windows hello

  Ga naar Instellingen (tandwielicoontje) / Accounts / Aanmeldingsopties (in linker kolom). In het rechter vensterdeel ga je naar Pincode en klik op Verwijderen. Opgelet: Je gaat terug met het wachtwoord van je Microsoft account moeten inloggen. Je moet er dus van zeker zijn dat je over het juiste wachtwoord beschikt. Sorry falstring, ik had mijn antwoord al enkele uren klaar staan en was het vergeten te plaatsen.
 12. droske

  Taakbalk is doorzichtig

  Mooi zo, dan kunnen we dit topic sluiten en hopen je als nieuw lid nog eens te ontmoeten wanneer je een vraag hebt.
 13. droske

  Taakbalk is doorzichtig

  Ga naar Instellingen / Persoonlijke instellingen / Kleuren Scrol naar Meer kleuren en zet (sleep) Transparantie-effecten UIT. Wat is het resultaat?
 14. Soms ligt het ook aan de kabel zelf, maar dat heb je wellicht al getest.
 15. droske

  Outlook 2010 server instellingen probleem

  Dat is inderdaad prutsen want... Ik zei je toch dat ik eerder al alle noodzakelijke antwoorden gegeven had om o.a. de serverinstellingen van een pop3 account juist in te stellen. Ik begrijp niet dat u die raad in de wind slaat. Het is niet voor niets dat het op mijn zenuwen begint te werken. En dat je wil bijleren dat is positief. Dat je dat doet op de kap van een ander dat vind ik niet goed.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.