Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  4.618
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

11.880 profielweergaven
 1. STOPCODE NTFS

  Indien je bepaalde software niet verwijderd krijgt kan je altijd eens REVO uninstaller (klik erop) proberen. Handleiding in bijlage. Handleiding Revo Uninstaller
 2. STOPCODE NTFS

  Niet installeren hé, dat zijn advertenties. Stop dan eerst de service in taakbeheer. Klik met de rechter muisknop op de taakbalk en kies Taakbeheer. Ga naar het tabblad Services. Klik met "rechts" op de service van AdAware en kies voor Stoppen. Probeer AdAware eens te verwijderen op de reguliere manier, en geen andere.
 3. STOPCODE NTFS

  Ook het koelelement grondig gereinigd? Mogelijk is de koelpasta verduurd en moet die vervangen worden.
 4. STOPCODE NTFS

  Je hebt gisteren inderdaad de nieuwste versie van Windows 10 geïnstalleerd. Java is hopeloos verouderd. Installeer de nieuwste versie https://www.java.com/nl/download/ De temperatuur van de CPU is inderdaad aan de hoge kant. De laptop moet intern schoon gemaakt worden. HIER een voorbeeld. Verwijder AdAware. De Firewall van Windows 10 voldoet ruimschoots. Verwijder zeker ook één van deze twee: Avira en (of) Kaspersky.
 5. STOPCODE NTFS

  Plaats nog eens een snapshot logje van Speccy om na te gaan of alle updates nu binnen zijn.
 6. STOPCODE NTFS

  Probeer eens op te starten in de veilige modus met netwerkverbinding. https://www.pc-helpforum.be/topic/64887-windows-10-opstarten-in-de-veilige-modus/
 7. WIN7 zwart scherm met cursor, verergerd

  Dan had je ook kunnen teruggaan naar fabrieksinstelling aan de hand van de Recovery- en Application & Support discs. Nu goed, voor u is het probleem opgelost. We wensen je nog veel "hobby" plezier met die pc en sluiten dit topic.
 8. Wifi snelheid valt weg

  Download inSSIDer . Wacht op die pagina rustig tot de download start. De download start automatisch na enkele seconden. Installeer InSSider en start het programma op. Klik dan op de tab Networks. Maak met het knipprogramma van dat venster een afbeelding, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 9. WIN7 zwart scherm met cursor, verergerd

  Als het om een desktop pc gaat dan is het volgende het proberen waard: Voeding testen. Ga naar https://nl.wikihow.com/De-voeding-van-een-computer-controleren voor een uitgebreide handleiding. Sata kabel vervangen De schijf aan een andere sata poort hangen.
 10. De voeding wordt vaak vergeten bij het zoeken naar mogelijke oorzaken van computerproblemen. Als je eerst de voeding controleert kan dat je later veel gedoe schelen. Als jouw computer vaak vastloopt, of als er problemen zijn met de harde schijf, of als de computer helemaal niet opstart, dan is er misschien een probleem met de voeding. Voer de tests in dit artikel uit voordat je andere dure hardware gaat vervangen. Bron: https://www.pcinside.info
 11. WIN7 zwart scherm met cursor, verergerd

  Bij een Medion leidt de F11 toets je naar de recovery (fabrieksherstel). F10 levert een bootmenu op.
 12. harde schijf geeft toegang meer

  Heb je mijn post niet gelezen? Testdisk is GRATIS !!!
 13. Traagheid laptop

  Die Lenovo heeft slechts een schermresolutie van 1600 x 900 pixels. In de Asus vivobook zit slechts een i3 processor. Wat vindt je HIER van? Dat is inderdaad zo, tenzij je wacht tot Aldi een 17,3 inch laptop in de aanbieding heeft. Ik verwacht die ergens in september. De kans is groot dat daar een i5 processor van de achtste generatie in steekt en een SSD van 256 GB i.p.v. 128 GB. Meestal zijn die maximum 699 euro geprijsd en er is 3 jaar garantie op.
 14. harde schijf geeft toegang meer

  Ga als volgt te werk om de schijf terug bruikbaar te maken met behoud van data (zonder garantie): Opgelet: De muis is hierbij niet bruikbaar. Je hebt enkel je toetsenbord ter beschikking. Vergeet dus niet op het gepaste moment gebruik te maken van de pijltjestoetsen om door keuzemenu’s te scrollen. · Koppel de schijf aan je computer. · Download de Windows versie van TestDisk-7.1: o Voor Windows 32 bit: https://www.cgsecurity.org/Download_and_donate.php/testdisk-7.1-WIP.win.zip o Voor Windows 64 bit: https://www.cgsecurity.org/Download_and_donate.php/testdisk-7.1-WIP.win64.zip · Pak het ZIP-bestand uit op je C: schijf en open de map C:\testdisk-7.1-WIP · Dubbelklik op testdisk_win om het bestand te openen (Het programma hoeft niet geïnstalleerd te worden). · Selecteer in het eerste venster (met de pijltjestoets) No log en druk op ENTER. · Selecteer de te analyseren schijf (maak de juiste keuze!!!), kies Proceed en druk ENTER. · Selecteer het partitie type. Voor Windows is dat Intel. · Selecteer Analyse en druk ENTER. De schijf/partitie zal nu worden geanalyseerd. · In het volgende venster selecteer je Proceed en druk ENTER. · Type Y wanneer de partities zijn hersteld onder Windows (N als dat niet zo is). · TestDisk zal aangeven Structure OK. Kies de te herstellen schijf/partitie en druk ENTER. · Selecteer Write en druk ENTER. · Type Y . · Druk ENTER en sluit TestDisk. · Herstart de computer.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×