Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  4.453
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

11.529 profielweergaven
 1. Win 8 algemeen trage browser

  Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 2. Harde schijf to ssd

  Is dat niet wat prijzig voor het volume dat heroo234 nodig gaat hebben? Als TS een grootverdiener is dan is er niets aan de hand natuurlijk.
 3. Harde schijf to ssd

  Dit is de beste optie. Zelfs een SSD van 250 GB volstaat ruimschoots voor Windows en alle programma's. De locatie van de data (persoonlijke mappen) verplaats je best baar de klassieke hdd. https://www.schoonepc.nl/instal/persoonlijke_mappen_en_bestanden_verplaatsen.html Hoe groot is je externe harde schijf?
 4. windows lijkt weg na update windows

  Laat Speccy dan maar voor wat het is. Fixeer u op het herstellen van je Windows met behoud van je data en programma's: https://www.pc-helpforum.be/topic/67940-windows-10-vernieuwen-met-behoud-van-je-persoonlijke-bestanden-en-apps-programma’s/ Ga eens voor methode 2. Maak een installatie medium aan via een andere pc. Koppel dan dat medium aan je probleem pc en voer de opdrachten uit zoals in methode 2 van die handleiding beschreven is. Koppel je pc met een utp kabel rechtstreeks aan de modem van je provider (Telenet, Proximus, .....)
 5. windows lijkt weg na update windows

  Dit is voor mij helaas Chinees. Kun je dit wat duidelijker beschrijven? En doe zeker ook het volgende: Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 6. Boot mgr is missing

  Welkom op ons forum. Lees hier hoe je dat oplost: https://www.pc-helpforum.be/topic/64628-mbr-herstellen-om-de-“windows-10-error-code-0xc000000f”-op-te-lossen-oplossing/ Je moet dus eerst een Windows 10 installatie medium aanmaken op een andere computer.
 7. inloggen

  https://www.pc-helpforum.be/topic/59328-automatisch-inloggen-in-windows-10/ Het negatieve kantje hieraan is wel dat men daardoor maar al te vaak het wachtwoord gaat vergeten. Vroeg of laat ga je dat namelijk toch nodig hebben.
 8. System Retore Windows 10 werkt niet meer

  We hoopten eigenlijk van u te horen hoe de onboard geluidskaart het doet. En... systeemherstel gebruik je enkel in uiterste nood. Maar al te vaak wordt daar misbruik van gemaakt met het gevolg dat het in de knoop geraakt.
 9. Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.
 10. Laptop met Windows 10 formatteren

  Verwacht je nog hulp van ons?
 11. opstarten ongewenste programma's

  @vxvk Ben je er uit?
 12. System Retore Windows 10 werkt niet meer

  En het resultaat is...?
 13. iconen in werkbalk onderaan scherm

  probleem is opgelost, dus sluiten we dit topic.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×