Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  6.061
 • Registratiedatum

3 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-1947

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

19.961 profielweergaven
 1. Dat geluk is je van harte gegund. Ook namens de andere helpers nog veel computerplezier en over een paar weken fijne feestdagen hé. Omdat het probleem is opgelost sluit ik dit topic.
 2. En wat hebt u hiervoor betaald?
 3. Ik vrees een beetje dat je die schijf naar FAT32 hebt geformatteerd. In dat geval krijg je ze niet terug door die bewerking. Probeer eerst eens of je met Recuva nog wat boven water kunt halen. https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/recuva-fotos-bestanden-terugvinden-bestandsherstel
 4. Ik denk dat je hier bedoelt dat je een systeemherstelpunt hebt TERUGGEZET van een datum van vóór ?????
 5. Kijk hier eens: https://nl.easeus.com/schijfbeheer/fat-naar-ntfs-omzetten-zonder-dataverlies.html Volg de instructies bij "FAT naar NTFS omzetten zonder dataverlies met de EaseUS Partition Manager", net onder die zwarte afbeelding. Een beetje naar beneden scrollen dus.
 6. Dat probleem doet zich al wel eens voor op sommige pc's. Het is een bug in sommige Windows versies. Type eens winver in "Windows zoeken" en druk op Enter. Maak daar eens een screenshot van en toon het hier eens.
 7. Fijn dat het opgelost is. Houden zo hé. We sluiten nu dit topic.
 8. Ik zag eerder al dat 4shared één van je favorieten is. Daar heb je bewust voor gekozen. Het heeft dus geen zin van ons trachten wijs te maken dat je "onbewust" dom bent geweest. Op die site komen alleen maar mensen die op zoek zijn naar illegale software en andere gadgets. Wie daar voor kiest die moet er dan ook de butsen en builen bij nemen. We distantiëren ons op dit forum van illegale praktijken, dat staat ook in de forumregels. We kunnen het ons wettelijk niet permitteren om bijstand te verlenen aan computergebruikers die daar bewust mee bezig zijn. Ik hoop dat u daar begrip voor hebt.
 9. Kijk eerst nog eens na of het probleem aan de driver van de videokaart te wijten is. Start de computer op zonder videokaart. Dat zou dus moeten gaan. Klik met de rechter muisknop op Start en kies "Apparaatbeheer". Klik op "Beeldschermadapters". Daar zou o.a. ook de naam van de videokaart moeten staan waarmee je dat probleem hebt. NVIDIA of RADEON? Klik met de rechter muisknop op die kaart en kies voor "Apparaat verwijderen". Sluit de pc af. Start nog eens opnieuw op en kijk in apparaatbeheer of die videokaart wel degelijk verwijderd is. Zo ja, sluit de pc opnieuw af. Plaats nu de videokaart en start de computer op. Windows zou nu de driver automatisch opnieuw moeten installeren.
 10. Wanneer je de installatie aanvat mag de printer nog niet met de computer verbonden zijn. Je doet dat best pas wanneer daar tijdens de installatie om gevraagd wordt. Wat nu te doen? Zet de printer uit (powerknop). Koppel de usb kabel van de pc af . Herstart de computer. Download de installatiesoftware HIER (<< klik) door op die webpagina bij "Aanbevolen voor u" op de blauwe knop Downloaden te klikken. Je zult dan de gebruiksvoorwaarden nog moeten accepteren om het downloaden te starten. Het installatiebestand komt in de map "Downloads" terecht. Klik er met de rechter muisknop op en kies "Als administrator uitvoeren" en bevestig met "Ja". Volg nu de instructies van de installatie-wizard op je computer.
 11. Dat is gewoon het geluid van de leeskop bij het lezen en schrijven op de schijf. Bij sommige oudere schijven was dat kenmerkend. Wanneer je de computer opstart, is er aanvankelijk heel wat activiteit op de achtergrond, dus ook lezen en schrijven op de schijf.
 12. Tja, er zijn meerdere geluiden te horen via je microfoon natuurlijk. Naar welk van die geluiden wil je verwijzen? Misschien dat zachte krrrrrrr geluid op de achtergrond?
 13. Van dan af werd de beeldweergave overgenomen door de interne videoadapter. Misschien ben je al eens in de bios aan de slag geweest en daar de instellingen gewijzigd? Ofwel is er iets mis met de PCiExpress poort. Kijk eens of de contacten proper zijn. Druk je de videokaart ook voldoende goed in? In het slechtste geval zou het moederbord kunnen beschadigd zijn.
 14. De schijf zelf is nog in orde maar waarschijnlijk is er iets niet meer in orde met de leeskop. http://www.ddrecovery.nl/welk-geluid-maakt-je-harde-schijf/ Bekijk de video van de "tikkende harde schijf" eens. Herken je dat geluid?
 15. Niet noodzakelijk hoor. Zelf al ondervonden.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.