Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

droske

Moderator
 • Aantal items

  3.510
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-47

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win XP / Vista / Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

7.455 profielweergaven
 1. Wat de ene niet weet dat weet dan weer de andere, met dit mooi resultaat. Zo kunnen we nu dit topic sluiten.
 2. Dan neem je uiteraard de optimale resolutie. Dus 2048 x 1152 indien je beeldscherm dat ondersteunt.
 3. Stel de resolutie dan eens in op 1280 x 1024. Tenminste als dat nog gaat met de verouderde software. https://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-913n-lcd-monitor-19-series/specs/
 4. Start menu aanpassen

  Je wil dus van je bureaublad een startmenu met tegels maken. Wel dat gaat niet in Windows 10.
 5. Dit vertelt Speccy over je monitor: Naam: Generic Non-PnP Monitor on Intel HD Graphics 4600 Huidige resolutie: 1152x864 pixels Werkresolutie: 1152x834 pixels Met wat voor een monitor hebben we het hier te doen? Je werkt toch niet meer met een 15 inch monitor hé?
 6. Redo backup

  Maak eens een opstartbare USB stick van Redo met Rufus.
 7. Redo backup

  Gebruik je de nieuwste versie? http://redobackup.org/download.php
 8. Windows 10 installeren vanaf usb

  Methode 1. Dan hoef je helemaal geen bootable USB stick of DVD aan te maken. Allemaal tijdwinst en geen zorgen omtrent een al dan niet werkend bootable medium of om de instelling van de bootvolgorde.
 9. Start menu aanpassen

  Ga naar Start -> Instellingen (tandwielicoontje). Kijk die instelling eens na die ik met een pijl aanwijs in onderstaande afbeelding. Standaard staat dat uit. Zet het voor u dan maar aan.
 10. Ook dank aan kweezie wabbit die me aan deze optie heeft herinnert. Als Windows 10 gebruiker was ik vergeten dat dit onder Windows 7 nog een optie is. We sluiten dan nu dit topic.
 11. Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 12. 1200 concepten

  OK, dan is voor u het probleem opgelost en sluiten we dit topic.
 13. Prima aanvulling van Porrelaar.
 14. 1200 concepten

  Stuur ook eens een mailtje naar jezelf om te weten of de inkomende server het ook doet.
 15. Omdat mogelijk de instelling van het toetsenbord ongewild gewijzigd is naar QUERTY. Geef daarom het wachtwoord eens in als zou je een QUERTY toetsenbord hebben. Als er bv een a in het wachtwoord voorkomt dan druk je op de q, enz.......
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×