Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

droske

Moderator
 • Aantal items

  3.904
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over droske

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 31-01-47

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Win 7 / Win 10

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

9.029 profielweergaven
 1. Bijzondere momenten !

  Een hele dikke proficiat Passer.
 2. Geen internet bij opstart laptop

  Des te beter. En bedankt voor de feedback. We kunnen nu dit topic sluiten.
 3. Taakbalk wordt kleiner

  Waar hebt u de taakbalk staan? Op de standaard locatie beneden of elders?
 4. Windows update lukt niet meer

  OK, dat is dan goed. Moest het anders zijn dan zou je systeem nog nauwelijks kunnen werken omdat die twee traditionele schijf boemvol zitten. Besef je dat die vol zitten?
 5. Windows update lukt niet meer

  De data mappen van uw gebruikersaccount zoals Documenten, Afbeeldingen, Muziek, enz. Staan die nog, zoals het standaard het geval is in C:\Users\"Uw naam" ?
 6. Windows update lukt niet meer

  Die twee Seagate hdd's zitten beide propvol (99%). De SSD is voor 81% benut. Belangrijke vraag... Is de locatie van je persoonlijke mappen ooit naar één van die gewone HDD's verplaatst?
 7. Windows update lukt niet meer

  Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 8. Taakbalk wordt kleiner

  Klik eens met de rechter muisknop op een lege plek van de taakbalk en kies Taakbalkinstellingen (helemaal onderaan). Om goed te zijn moet Kleine taakbalknoppen gebruiken uit staan. Zo niet schijf de instelling naar UIT.
 9. uren omzetten naar codes

  @marmer1961 Welkom op ons forum. U bent hier prima geholpen door alpha. Spijtig genoeg stellen we vast dat je uw vraag terzelfder tijd ook op een ander forum stelt. En dat is niet leuk voor de helpers van beide fora. Tevens kan het voor vervelende doorkruisingen zorgen waar je zelf ook mee in verwarring geraakt. Gelieve het in de toekomst anders aan te pakken. Lees ook de forumregels er nog eens op na. Het spijt me maar het topic wordt nu dan ook gesloten. Indien je elders niet (meer) geholpen wordt dan kun je via PB vragen om je onderwerp te heropenen. Je begrijpt dat het dan voor ons wel van essentieel belang is dat je ons mededeelt welke adviezen van andere raadgevers je al uitgevoerd hebt.
 10. Van windows 10 terug na 7

  Ja: Als het om een merk computer gaat en als de fabrieksherstel partities nog op de harde schijf aanwezig zijn. Je kunt dan terug aan de hand van "Fabrieksherstel". Zie daarvoor de handleiding van je pc. Indien de eerder vermelde partities ooit verwijderd zijn dan kun je enkel terug naar Windows 7 mits een schone installatie van Windows 7. Bedenk echter dat Windows 7 vanaf 2020 niet meer wordt ondersteund door Microsoft.
 11. netwerk maken tussen 2 computers

  Ik heb desbetreffend niet te klagen over Synology.
 12. netwerk maken tussen 2 computers

  Via de netwerkinterface is dat zeer zeker het geval. Zelf al ondervonden. Hoe dat zit als men met het alternatief "Netwerkschijf" werkt dat weet ik dus niet. Mijn NAS is mijn maatje.
 13. netwerk maken tussen 2 computers

  Dat heb je dan toch nog niet goed begrepen. Ik bedoel hier niet STACK webinterface gebruiken maar STACK als netwerkschijf toevoegen aan mijn OS Dat is met Webdav ook het geval. Niet?
 14. 2 extra functies in je contextmenu

  Spijtig genoeg wordt het na iedere tweejaarlijkse grote upgrade van Windows 10 verwijderd en moet je het weer opnieuw toevoegen.
 15. Van Microsoft gebruikers account naar Lokaal gebruikers account. Om je Microsoft gebruikersaccount terug te koppelen naar een Lokaal account klik je op de link In plaats daarvan aanmelden met een lokaal account (zie rode kader) Afbeelding 13 Typ in het bovenste luikje (1) de naam van je Lokaal account. Dat is hier Peter zoals Microsoft Windows onthouden heeft. Als u zich aanmeldt bij Windows met een pincode of Windows Hello, moet u een wachtwoord instellen om dit voort te kunnen zetten (2). Je kunt dan ook bij je lokaal account inloggen met je pincode of Windows hello i.p.v. dat wachtwoord. Voer het wachtwoord nogmaals in (3). Vrijblijvend kun je nog een geheugensteun invoeren (4). Klik op Volgende (5). Afbeelding 14 Ter controle wordt er hier om het wachtwoord van je Microsoft gebruikersaccount gevraagd (1) en dus NIET dat van je lokaal account. Klik daarna op Volgende (2). Afbeelding 15 Klik op Afmelden en voltooien. Afbeelding 16 We keren nu terug in de sub Accounts van Instellingen en zien dat het goed is. Afbeelding 17 Veel plezier met je lokaal gebruikers account. Naar INHOUD
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×