Ga naar inhoud

droske

Moderator
 • Aantal items

  7.277
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door droske

 1. Die optie is volgens mij niet via die weg bereikbaar. Trek dat nog eens even na?
 2. Daarin kan ik je helemaal volgen. Niet prutsen dus als er originele oplossingen bestaan. En met dat prutsen kun je meer fout dan goed doen.
 3. Liefst geen tweede vraag stellen zolang er geen antwoord is op de eerste. Het zorgt voor verwarring. Op welke vraag moeten we nu dus eerst antwoorden? Of de nieuwe grafische kaart goed geïnstalleerd is? Die belangrijkste vraag? Je zegt niet over welk programma het gaat doch geeft wel een overzicht van de systeemvereisten.
 4. Je hebt gelijk Theo, leg foute adviezen maar gewoon naast je neer en steek er geen energie in.
 5. Sorry hoor, ik heb je screenshot niet goed genoeg bekeken. Er is niet zoveel veranderd hoor. De partitie D op schijf 1 is ongewijzigd gebleven. Enige verschil is dat de niet toegewezen ruimte niet meer wordt gezien waardoor de totale grootte van die schijf nu niet groter wordt aangegeven dan de grootte van partitie D. Volgens een eerder screenshot zou die schijf echter 1,5 TB groot zijn. Er is dus duidelijk iets mis met die schijfindeling. Als de schijf niet leeg is maak ze dan leeg en formatteer ze eens.
 6. Dat is zeker niet vanzelf gebeurd. Ben je aan de slag geweest in schijfbeheer of met partitie software en dan een screenshot gemaakt. De eventuele wijzigingen zijn soms pas zichtbaar na een herstart.
 7. Als je een beetje kennis hebt van de brackets van Dell dan weet je dat daar geen schroefjes of schroefgaatjes in zitten. Het is een kliksysteem! Koop eens een Dell Optiplex voor 60 euro en dan kun je dat eens grondig inspecteren. Het zijn computers die speciaal gebouwd zijn voor grote bedrijven. De techniek van die modellen is er op gebaseerd om bij calamiteiten snel te kunnen ingrijpen. Theo2602 zal je wel helpen zoeken naar zo een buitenkansje.
 8. Op datum van deze reactie is bovenstaande handleiding nog steeds perfect bruikbaar voor de huidige versie 7.3.5364. Daar kunnen we alleen maar blij om zijn want deze handleiding is bijzonder gedetailleerd. Hier heeft clarkie heel veel tijd en energie in gestopt, zoals dat overigens bij al zijn handleidingen het geval is. Recent is op "schoonepc.nl" ook een (beperktere) handleiding voor dit programma verschenen. Geïnteresseerden kunnen er eens een kijkje gaan nemen (<<klik)
 9. Dus al een nieuwe installatie uitgevoerd op die nieuwe SSD?
 10. Neen natuurlijk niet. Je hebt op die schijf een logisch station van 74,52 GB aangemaakt en de rest van die schijf heb je niet toegewezen. Wat is de bedoeling met die schijf? Waarvoor ga je die dus gebruiken?
 11. Als op slechts één van de twee schijven een OS (Windows) geïnstalleerd is dan kiest het BIOS automatisch die schijf. Als op beide schijven een OS staat dan zijn er twee opties. Bij elke opstart de juiste schijf aangeven waarvan je wenst op te starten. Dat gebeurt dan via het boot-menu dat je bij het opstarten kunt oproepen door (in uw geval) op de F12 toets te drukken van zodra het DELL logo getoond wordt. In dat menu worden alle mogelijke bootmedia getoond. Normaal ga je de juiste schijf kunnen herkennen aan de merknaam en grootte van de schijf. Die selecteer je dan en bevestig m
 12. Dat zit goed zo. Die P5 connector gaat straks dienen voor de tweede schijf. Master en Slave dateert van uit de tijd van de ATA/IDE schijven en is dus niet meer van toepassing. Dat is prehistorie!
 13. Ik vraag me af bij welk programma je dat probleem hebt. Over welke programma zou het dan gaan? Smart Game Booster?
 14. Even off topic... Mooie en vooral rustige poes, dat trekt me meer aan dan die avator van ZJB700.
 15. Wat heb je zo nog al gedaan wat we hier nog niet vernomen hebben? Al eens een andere voeding geprobeerd. Geen oud en te licht spul hé!
 16. Heb ik dat hier eerder ergens kunnen lezen en dus gemist?
 17. Dat kun je testen. Hier een How To voor het moederbord van een laptop maar deze is ook toepasbaar voor een moederbord van een desktop. Enkel de startknop ontbreekt op een moederbord van een desktop maar dat is enkel een kwestie van de twee pinnetjes van de POWER SW even met elkaar te verbinden middels een schroevendraaier. Ook de 20 (of 24) pins en de 4 pins connector van de voeding op het moederbord prikken om deze op het gepaste moment van stroom te voorzien. Moederbord testen. · Haal de laptop van de stroom (AC adapter en batterij verwijder
 18. Best mogelijk dat Scarlet ook gebruik maakt van bbox3. De provider geschiedenis doet ook niet ter zaken hé. Doe gewoon eens wat kweezie wabbit je gezegd heeft. En... 't ja, als met met Internet Security packs werkt (ongeacht het merk) dan nemen die packs ook de firewall van Windows beveiliging over. Dat betekent dan ook dat je enig inzicht in de werking van die firewall moet hebben voor het gavl deze in actie schiet wanneer een mogelijk ongewenst proces wordt gedetecteerd. @kweezie wabbit Gaat een Farbar scan hier misstaan?
 19. @LucV Graag dat Speccy snapshot, zodat we een gepast advies kunnen geven. @ZJB700 Het lijkt me logisch dat het om een raid 0 (Striping) gaat. Dat is krap maar voor sommige gebruikers voldoende als de data VOLLEDIG op een andere schijf terechtkomen. LucV wenst een grotere en dat accepteren we. Ben je zeker dat het moederbord van die laptop over mSATA aansluitingen beschikt?
 20. Je hebt deze bbox3 van Proximus. Nadien ben je overgestapt naar Scarlet. https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_mdm_led/particulieren/support/internet/internet-thuis/installatie-en-kabels/controlelampjes-op-je-modem.html#/bbox3 Kijk op die webpagina maar eens goed. Je zult dan vaststellen dat die wel degelijk WiFi signalen verzendt. Wellicht kun je dat via de instellingen van bbox3 uitschakelen, maar als Telenet klant heb ik daar niet zo direct zicht op. Ik zou trouwens niet weten waarom je dat wel zou doen, het heeft geen zin. Zolang je WiFi met een inlogcode beveil
 21. Geen enkel probleem met de douane zolang het van binnen de EU komt. Amazon is een wereldwijde onlineshop, je moet dus goed opletten vanuit welk land het object verstuurd al worden. Geef ons eens een link van je zoekresultaat dan kijken we even met u mee.
 22. @kweezie wabbit Ik was al niet op het verzoek van Theo ingegaan, ik begin hem een beetje beter te kennen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...