Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

droske

Moderator
 • Aantal items

  6.535
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door droske

 1. Zelf gebruik ik al jaren iCare Data Reovery. Ik heb de Free versie vandaag nog eens getest. Deze haalde probleemloos alle mappen en bestanden die ik ooit verwijderd heb terug van een usb-stick. Die stick is wel nog gezond. Voor de geïnteresseerden... https://www.icare-recovery.com/data-recovery-free.html
 2. Als laatste zou ik toch EaseUS Data Recovery Free er eens op los laten. De softwaremaker beweert WEL mappen te kunnen terughalen die ooit verloren zijn gegaan. Het programma is ook Nederlandstalig en zeer gebruiksvriendelijk. https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm
 3. Dat zal wel een free download zijn maar geen free versie. Voor zover ik weet is die pro versie betalend. Gewoon lezen wat er staat en dan zelf beslissen of je wil betalen of niet.
 4. Dat zal wel een free download zijn maar geen free versie. Voor zover ik weet is die pro versie betalend. Gratis alternatieven voor Recuva zijn er wel maar ik zou graag eerst met Recuva alles uit de kast zien gehaald worden. Zo kijk ik graag uit naar de mogelijkheid om mappen boven water te halen met Recuva zoals p38cyq denkt dat dat mogelijk is. We kunnen en met zen allen alleen maar beter van worden (uit leren).
 5. Tja, mappen die er niet waren kunnen niet gevonden worden maar laat p38cyq nog maar eerst aanbod om die mappen te vinden. Volgens hem kan het immers met Recuva en hoef je alsnog geen andere tool in te zetten.
 6. Ik verwacht dat p38cyq je kan helpen om naar die map te zoeken.
 7. Al eens aan een tekentablet gedacht?
 8. Kun je naar specifieke mappen laten zoeken?
 9. Een nadenkertje... Iemand steelt een computer en verkoopt die voor een belachelijk lage prijs door aan iemand aan de andere kant van de wereld. Werkt die computer normaal in handen van die koper? Ja, perfect. Is het dan geen diefstal omdat de eigenaar met eventuele hulp van Interpol er niet in slaagt die pc terug te vinden?
 10. Dat kan ik nergens uit afleiden. Wees voorzichtig met dergelijke oordelen. Echter, dubbelposts zijn inderdaad in strijd met de forumregels. Kurtt is een oudgediende en zou dat moeten weten. Ik sluit bij deze dit topic.
 11. Het toetsenbord zal moeten vervangen worden. Bij een dergelijk ongeval moet je de pc onmiddellijk omdraaien (omgekeerd toetsenbord en de laptop uitschakelen en van de stroom halen (ook de batterij). Daarna geduldig wachten tot alles grondig opgedroogd is.
 12. droske

  dll missing

  Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 13. Als je begrijpt waar het in die video om gaat en denkt het goed te kunnen uitvoeren, dan mag je er mee aan de slag.
 14. Ben het helemaal met Dasle eens. Je hoef alleen maar die ESET te verwijderen. Windows beveiliging neem de taak automatisch over.
 15. Hoe hoeft niet verder te graven dat dat twee beveiligingsprogramma's naast elkaar voor conflicten kan zorgen, dat is algemeen bekend en kom je ook niet zo vaak meer tegen. De meeste mensen weten dat ondertussen al.
 16. Dat is moeilijk te bewijzen maar het kan wel van invloed zijn op het bevriezen van je systeem.
 17. Ik was vergeten je er op te wijzen dat je zowel Windows Defender als Eset als beveiliging actief hebt staan. Dat mag in geen geval hoor. Als je Eset legaal is en je het abbo wenst te behouden schakel dan Virus- en bedreigingsbeveiling van Windows beveiliging uit. Dit is heel belangrijk.
 18. Inderdaad. Er zullen ook heel wat afbeeldingen teruggehaald zijn die ooit bewust verwijderd zijn. Als je de foto's ooit een herkenbare naam hebt gegeven dan is het sorteren een koud kunstje. BV Vakantie Bretagne 2002
 19. Recuva haalt geen mappen terug hoor, doch enkel de eventuele inhoud.
 20. Fijn dat het opgelost lijkt. We zullen het topic nog een weekje open houden en rekenen er op dat je ons dan opnieuw even een stand van zaken geeft. Succes!
 21. Je gaat zeker ook nog veel hebben aan deze video: Ga naar "Volledig scherm" door op het vierkantje te klikken in de rechter benedenhoek van de videoweergave.
 22. OK. Installeer het programma Recuva eens. Zie mijn eerder bericht. Koppel nu die "verdomde" usb stick aan je computer en ga in de verkenner na of die toegankelijk is. Zo ja, ga met Recuva op zoek naar Afbeeldingen. Als specifieke locatie selecteer je dan via "Bladeren" die usb-stick. Zeer belangrijk: Laat de te recupereren bestanden NOOIT op hetzelfde medium opslaan dan datgene waarop je op zoek bent gegaan naar verwijderde bestanden!!!
 23. Ik denk dat ze daar mee bezig was. Zie screenshot van Dropbox. Ik zou die usb stick (door TS "schijf" genoemd) al zeker afkoppelen maar wel pas nadat de computer is afgesloten. Start dan de computer eens op en kijk eens wat er te vinden is op de plaats waar je die foto's had willen zien staan, op je externe harde schijf bv.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...