Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

abbs

Moderator
 • Aantal items

  3.864
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over abbs

 • Titel
  Moderator
 • Verjaardag 12-03-1965

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Nederland

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10 pro 64 bits
 • Monitor
  BENQ 2x

Contact Info

 • Website URL
  https://www.pcwebplus.nl/phpbb/

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Ruime Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

3.923 profielweergaven
 1. Hallo, De fout code geeft mogelijk "Corrupted system files" aan. Je kan Windows 10 opnieuw gaan instellen (ik geef straks een link met uitleg) Zorg eerst indien nodig voor een goede back-up van al uw belangrijke bestanden: Alle documenten, Favorieten (Bladwijzers), E-Mails, Contactpersonen enz. (dit is aangeraden om altijd te doen, ook al mankeert er niets aan uw pc) Uitleg: https://www.pc-helpforum.be/topic/59775-je-pc-vernieuwen-zonder-dat-dit-invloed-heeft-op-je-bestanden-in-windows-10/ Scrol naar De pc opnieuw instellen vanuit de Windows omgeving Zorg dat je kiest voor de optie: Mijn bestanden behouden.
 2. Klopt helemaal, maar vaak lezen een uitbraak en dan staat bv YouTube erbij en dat blijft dan hangen en niet waar het door kan komen. Neem de vele gratis YouTube Converter die de besmetting zijn en dat dan vele denken dat het aan YouTube ligt. Maar bedankt en graag gedaan
 3. Hallo, Even over WLM, die word niet meer ondersteunt en ik raad je aan hiervoor een ander mail programma te gaan nemen: https://www.consumentenbond.nl/alles-in-1/overstappen-van-windows-live-mail Doe het volgende: Klik met je rechter muisknop op je Taakbalk > klik op Taakbalkinstellingen > klik onder Systeemvak op Systeempictogrammen in of uitschakelen > daar kan je de Klok aanzetten.
 4. Hallo, De kans dat je op een site zoals Youtube besmet wordt door reclame, is klein. Bijzonder klein, zelfs. Dit omdat de filmpje bij het plaatsen al worden nagekeken, en mocht er een virus inzitten dan houd een goede up-to-date virus/malware scanner het tegen (nooit 100%) http://computertaal.info/2015/08/20/voorkom-malware-besmetting-tijdens-bekijken-videos-op-youtube/ Hoe wil je dat doen via de pc van die eigenaar of via een apparaat van jezelf. Dit bijna nooit (maar niks is 100%), en als hij het graag wil waarom niet. Dit soort waarschuwingen zou de eigenaar wel in zijn hooft hebben: https://www.nu.nl/internet/1210723/beveiligers-waarschuwen-voor-youtube-virus.html Dan denken vele mensen dat het aan youtube ligt. (dat het door een filmpje die op youtube staat verspreid word) Dit klopt, meestal word een virus verspreid door een reclame link die mee komt.
 5. Hallo, Merk je verbeteringen?
 6. Hallo, Bedankt en graag gedaan Dan sluit ik deze
 7. Hallo, Dat is niet erg als deze maar weg is RAR$EXA11012.39834. Dan is je pc weer schoon en mag je het volgende doen: Voer de volgende stappen uit om FRST te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op FRST / FRST64 en selecteer Naam wijzigen. Hernoem het naar Uninstall.exe en druk op Enter op je toetsenbord. Dubbelklik op Uninstall.exe. Uw computer zal opnieuw opstarten en dit toestaan. FRST wordt nu verwijderd. Zorg ook weer dat je de mappen weer op verbergt.
 8. Hallo, Om een antwoord terug te geven niet op "Quote" klikken A.U.B.. Doe het volgende: Download AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie Als administrator uitvoeren. Klik vervolgens op de knop Nu scannen. Wanneer de scan gereed is klikt u vervolgens op de knop Reiniging en Reparaties. Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten. Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken. Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 9. Hallo, Weet je wat nu zo jammer is je heb de gevonden items niet in quarantaine geplaatst. Ik schrijf alles zo duidelijk op, het virus is gevonden door malwarebytes. Generic.Malware/Suspicious, C:\USERS\LENOVO\APPDATA\LOCAL\GOOGLE\CHROME\USER DATA\DEFAULT\CACHE\F_000235, Geen actie door gebruiker, [0], [392686],1.0.11076 Generic.Malware/Suspicious, C:\USERS\LENOVO\APPDATA\LOCAL\TEMP\RAR$EXA11012.39834\KEYGEN.EXE, Geen actie door gebruiker, [0], [392686],1.0.11076 We gaan kijken of het handmatig lukt. 1. Leeg Chrome-Cache: https://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen/cache-legen-in-google-chrome 2. Maak eerst de mappen zichtbaar: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4028316/windows-view-hidden-files-and-folders-in-windows-10 Ga naar de Temp map: C:\USERS\LENOVO\APPDATA\LOCAL\TEMP Verwijder daar alles en zeker RAR$EXA11012.39834. Maak daarna de prullenbak leeg. Vertel of dat is gelukt.
 10. De map WinSXS is een belangrijke systeemmap, hier zitten bestanden in van geïnstalleerde programma's. Als daar wat in is gevonden is het zeker aan geraden door te gaan want ik zou geen besmetting op mijn pc willen. Dat alles zo lang duurt is omdat nu je echt alles door word gelopen.
 11. Wat je zelf wil (ik denk dat hij niks vind).
 12. Hallo, Hou het in de gaten want het probleem zit niet bij je pc. Word alles weer trager doe een speedtest doet die weer raar ligt het probleem bij de modem/router of je aansluiting. En daarvoor moet je je provider benaderen dat zij dat door kunnen meten enz.
 13. Hallo, Lees A.U.B. goed door wat ik plaats je heb nu de Scantype: Bedreigingsscan gedaan. Ik had gevraagd de Aangepaste scan. Dus Malwarbytes graag opnieuw. (zie uitleg eerdere antwoord) Ook graag een antwoord op welke browser? En een antwoord voor Passer,
 14. Hallo, Welke browser is dat? Doe ook eens een volledige scan met Malwarebytes (die heb je al op je pc). Start Malwarebytes > Klik links op Scannen > kies Aangepaste scan > klik "Stel scan in" > vink alle opties aan ook alle schijven die aangegeven worden. Klik daarna op "Scan nu" Na het scannen: Als er bedreigingen zijn gevonden: Klik op "Selectie in quarantaine plaatsen" en daarna op "Voltooien". Er kan gevraagd worden om de computer opnieuw op te starten. Doe dat dan en start daarna opnieuw MBAM. Start Malwarebytes klik op "Rapporten". Klik op het recenste "Scanrapport > Rapport bekijken". Klik op Exporteer en kies Tekstbestand (*.txt). Vul een bestandsnaam in en bewaar het op je bureaublad zodat je het makkelijk terugvindt. Post het logbestand als bijlage in je volgend bericht. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.