Ga naar inhoud

RenéP

Lid
  • Items

    102
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    RenéP ontving reputatiepunten van Passer in Vervang veld 1 door veld 2   
    Een zeer interessante site ,Passer. Ik vermoed echter dat ik hier weinig mee kan. Ik heb -in de snelheid waarmee ik de site heb bekeken, dat weer wel-niet zo snel VBA kunnen ontdekken. Hoe dan ook: dank voor het meedenken. Misschien is er iemand die een betere VBA'er is dan ik.
     
    (Ik heb nu in korte tijd voor diverse onderwerpen hulp gevraagd en meestal gekregen. Het wordt tijd dat ik weer een donatie doe. Wat ik bij deze dus ga doen.)
     
    Groet,
    René
  2. Vind ik leuk
    RenéP ontving reputatiepunten van plx in access dll   
    Ik krijg de melding niet meer en alles lijkt genormaliseerd te zijn. Er volgde eerst een tweede melding over het gemis of niet functionerend Dao 2.6.dll met een aanwijzing om naar Verwijzingen te gaan en een vinkje te verwijderen wanneer er "ontbreekt" voor dit bestand zou staan. Dat was inderdaad zo en heb ik dus uitgevinkt. Ik weet niet of  dit Dao-bestand absoluut noodzakelijk is en ik weet ook niet waar dit bestand eventueel te vinden is. Microsoft biedt weinig uitkomst in deze (of ik zoek niet goed.) Al met al: voorlopig opgelost! 
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.