Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Grote Woef

Lid
 • Aantal items

  168
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Grote Woef

 • Titel
  Vaste Bezoeker

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis
 1. wie kan mijn helpen met een lijntekening

  @ Porrelaar Dat had ik ook niet gedacht, blijkbaar gebruiken we in Antwerpen het woord pallepoten een stuk losser dan de omschrijving in het woordenboek.
 2. wie kan mijn helpen met een lijntekening

  Hoi porrelaar,(op zijn Antwaarps pallepooter) ik vind uw opmerking wel grappig, want uw eigen avatar is een lijntekening (goedkoop ook, één kleurendruk, zwart op een wit T-shirt) Maar alle gekheid op een stokje. Wie iemand probeert verder te helpen (forum of... ) is in mijn ogen altijd top en zeker geen gepruts. maar als het gaat over logo's voor drukwerk, papier, T-shirts ... (behalve websites, daar heb je wat meer dichterlijke vrijheid) moet je een paar regels in acht nemen. - Voor ieder extra kleur gaat de kassa rinkelen. (julliie vbtjes (por en mus) jullie 500 kleuren grijs of 500 kleuren groen, da komt nie goe) - Wat naar de drukker gaat moet altijd in een vector format. (ga maar eens googelen op vector of pixels) TS zijn vraag is natuurlijk makkelijk, want hij wilt gewoon een paar T-shirts met zijn bootje erop. Maar als voorbeeld, over een logo wordt meestal heel goed nagedacht. In het TOYOTA logo zijn alle letters terug te vinden in het logo. (ja, ik spreek over de twee ovaaltjes en ja, ik kan het weten ) Probeer ze maar te vinden.
 3. zelstandige bijberoep pc technicus

  Hoi, Kevind Volgens mij heb je helemaal geen diploma elektrotechnisch installateur of elektriciteit nodig om in bijberoep aan computers te werken, maar wel om alarmsystemen e/d te plaatsen/ onderhouden. Maar je kan een thuisstudie volgen. Zoals (Neen, ik heb geen aandelen er zijn misschien andere en/of betere.) (wat weinige weten, als je start met je onderneming heb je zo wie zo 1 jaar tijd om uw attest te behalen indien nodig terwijl je al bezig bent.) Mijn mening over acerta laat ik hier buiten,maar er zijn meer koeien die Bella heten. (goeie raad, kijk eens naar een paar andere koeien, waar ik ook geen aandelen heb)
 4. wie kan mijn helpen met een lijntekening

  Hoi, Welkom op het forum, Ronald! Je geeft wel heel weinig info. Hoeveel kleurendruk? (hoe meer kleuren hoe duurder) Kleur van de T-shirts? In welk vector format moet uw drukker de tekening aangeleverd krijgen? Hier een lijntekening voorbeeld (tweekleurendruk op een witte T-shirt).
 5. Probleem VBA

  Post eens een gelijkend voorbeeld bestand, nu valt er niets over te zeggen behalve wat doet Private Sub Workbook_Open() onderaan uw code, cellen declareren is ook iets nieuws onder de zon en het bepalen van uw ranges klopt ook al niet. Maar als ik je vraag zo lees, maak gebruik van een userform met verplicht in te vullen velden. Met een vb bestandje maak ik wel een voorzet.
 6. Compileerfout in VBA

  Ik sluit mij aan bij Bucky en Alpha. Er staat zoveel overbodige troep in uw macro, er is geen beginnen aan zonder voorbeeld. Les 1 VBA vermijd Select en Activate, het werkt vertragend en het zelden nodig. Post een gelijkend voorbeeldje waar het probleem zich voordoet en waaruit we kunnen afleiden wat je wilt bereiken.
 7. Externe harde schijf

  In al de jaren dat ik met computers werk is het de eerste keer dat ik de foutmelding zie. Denk je niet dat een schermafdruk of de correcte omschrijving van de foutmelding een betere manier is om je vraag te verduidelijken?
 8. Een volledige kolom "mailto" maken

  Probeer eens de hyperlinks te vernieuwen. (rechter muis klik) Bijlage werkt bij mij perfect. Test_02.xlsx
 9. Een volledige kolom "mailto" maken

  Bij mij gebeurd dit zonder problemen.
 10. Een volledige kolom "mailto" maken

  Het zal wel aan mij liggen, maar wat wil je bereiken? Als ik in uw vbtje op een van de email adressen (hyperlinks) klik gaat mijn Email programma open, en wat moet er dan verder gebeuren??
 11. Een volledige kolom "mailto" maken

  Hallo, In het blad emaillijst heb je bovenaan een knop Mail. Daarop drukken. Er gaat een userform open, bovenaan kan je een naam kiezen, of een naam zoeken. Het gekozen email adres verschijnt onderaan in het blauw. Dan kan je een onderwerp (subject) en de email body (text) invullen. Druk dan op de blauwe knop. Outlook gaat open met de ingevulde gegevens.
 12. Een volledige kolom "mailto" maken

  Dat klopt, ik bedoelde alleen, eventueel een blad uit het betreffende excel bestand als bijlage. Hierbij één mogelijkheid. mail userform zonder bijlage (v2).xlsb
 13. Een volledige kolom "mailto" maken

  Hallo, Ik heb diverse voorbeelden, maar eerst een drietal vraagjes. Je spreekt over een extra kolom, dit is in excel neem ik aan? Gebruik je outlook? Moet alleen een mail verzonden worden, of ook een bijlage?
 14. Barcode generator

  Kijk eens of deze werkt. (ik heb geen scanner) Gebruik het juiste lettertype De UDF staat in module mEan, formule in P6, naar beneden doortrekken. Gasten-Lijst Meista (scan).xlsm
 15. Imap in Outlook 2010

  Hoi Margret, Een tijdje terug had ik hetzelfde probleem en heb dezelfde oplossing gebruikt, maar ik meen mij te herinneren dat NA het aanmaken van de account(s), je de knop Apps met lagere beveiliging toestaan terug kan uitschakelen.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×