Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dotchiejack

Lid
 • Aantal items

  100
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over dotchiejack

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 30-05-1961

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Peter, Het is niet echt handig om een beveiligd bestand te posten.
 2. Beste, Google eens op de term transponeren. Hier alvast een aanzet.
 3. Kan je geen gelijkend voorbeeld maken met de huppeldepup en karrewiet gegevens?
 4. Tijdens de trial periode wel, met de gratis versie niet meer, gratis versie is beperkt tot 1 account. Wat bedoel je met copy plak? in mailwasher de boosdoeners aanklikken en op de duim naar beneden klikken.
 5. Ja dat is voldoende als je hoofdadres tenminste deze is waar je alle rommel op krijgt. Nu is het kwestie van de boosdoeners op de zwarte lijst te zetten. (vraagt wat werk in het begin) Eenmaal op de zwarte lijst gaan ze automatisch naar de prullenbak van Mailwasher als je de email wast., en heb je er geen last meer van. De witte lijst gaat door naar je mail client.
 6. Deze link was alleen om aan te tonen dat er een gratis versie bestaat. Je kan Mailwasher HIER downloaden. Je krijgt eerst de pro versie die je een tijd gratis mag gebruiken. (hoelang weet ik niet direct) Op het einde van de trial wordt er gevraagd als je de pro versie wilt aanschaffen, zeg je nee dan gaat mailwasher automatisch over naar de gratis versie (met de beperking van max 1 account) de bestaande zwarte en witte lijst blijf echter behouden.
 7. Had je de moeite genomen om de aangereikte info door te nemen zou je weten dat er een gratis versie bestaat voor 1 emailadres. Het feit dat je veel spam ontvangt is volledig jou fout omdat je te lichtzinnig met je mailadres hebt omgesprongen. Je hebt van passer heel degelijke info gekregen en je kan de gratis versie van mailwasher gebruiken. Als je de moeite doet om de gegeven info toe te passen ben je binnen een maand van of zo van de spam verlost, ja het vergt nu eenmaal wat inspanning. Wat ik ook zou doen is eens checken of je email adres en je wachtwoord op een gehackte lijst voorkomen. (dit wil niet noodzakelijk zeggen dat jij gehacked bent) Is het raak dan weet je dat je gegevens ergens op het web te grabbel zijn gegooid en is het aanbevolen om direct je wachtwoord te veranderen. Link mailadres check Link wachtwoord check Hier nog wat info over mailwasher Om spam te voorkomen kan je in sommige gevallen gebruik maken van een tijdelijk mailadres. Deze b.v. Maar zoals altijd. Je kunt een paard wel naar het water brengen, maar je kunt het niet verplichten te drinken.
 8. Ik maak naar volle tevredenheid gebruik van mailwasher pro. In het begin moet je het programma wat opvoeden door ongewenste mails op de zwarte lijst te zetten en andere op de witte lijst. Je kan de mails ook bouncen. (een bounce is een e-mail die wordt teruggezonden, omdat hij om één of andere reden niet kon bezorgd worden) Je kan het een tijd gratis testen,. LINK
 9. Hoi, Ik denk dat je formulier elementen wel werken. ( buiten de laatste drie op de tweede rij.) Klik op de keuzelijst (2de icoontje in de bovenste rij) Ga met je cursor naar je blad, er verschijnt een kruisje, ga naar de plaats waar je de keuzelijst wilt invoegen. met de linkse muisknop ingedrukt ga naar beneden en naar rechts om de hoogte en breedte aan te passen. zie volgende link hoe ermee te werken. ga naar de uitleg na het eerste kader waar volgende titel staat. Show more than 8 lines in data validation list with Combo box. HIER Als er nog vragen zijn dan hoor ik het wel. Tip: post een voorbeeld van wat je hebt en wat je wilt bereiken,(met wat anonieme gegevens) zo wordt je sneller en gerichter geholpen.
 10. Hoi, Ik denk dat je eerst je Windows 7( met geldige licentie) moet installeren op de nieuwe schijf en dan een upgrade naar Windows 10. Hier wat nuttige info. LINK
 11. Je kan deze eens testen. (in een gewone module) Option Explicit Sub dotch() Dim xlsmnaam As String, titel As String, naam As String On Error GoTo oops titel = "hotten totten tenten tentoonstelling" naam = titel & " " & Format$(Now, "dd-mm-yyyy") xlsmnaam = Application.GetSaveAsFilename(fileFilter:="Excel Files (*.xlsm), *.xlsm", InitialFileName:=naam & ".xlsm") oops: Exit Sub ActiveWorkbook.SaveAs xlsmnaam, FileFormat:=52 End Sub Test deze ook uit. (wat er voor jou het beste werkt) In de ThisWorkbook module Zelfde code maar met BeforeClose event of BeforeSave event Private Sub Workbook_BeforeSave(ByVal SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean) 'code End Sub
 12. Je kan mappen op 2 manieren opslaan,Lokaal en op de server van je provider. Als je inlogt via het web zonder gebruik te maken van Incredimail en je vindt deze belangrijke info daar terug is het kwestie van in incredimail terug mappen aan te maken en de belangrijke info terug te plaatsen. vind je de info niet terug moet je idd terug gaan naar een eerdere datum daar de gewenste gegevens exporteren, icredimail opnieuw installeren en de gegevens terug importeren.
 13. Iets in die richting denk ik. Sub afdrukken() Dim standaardPrinter As String standaardPrinter = Application.ActivePrinter Application.ActivePrinter = "'Etiketten" ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True, IgnorePrintAreas:=False Application.ActivePrinter = standaardPrinter End Sub
 14. dotchiejack

  Popup venster

  Beste, Dit voorbeeld doet wat je gevraagd hebt, een popup zal verschijnen op de uren dat je hebt opgegeven in je voorbeeld. De timer dat je ziet is nodig zodat Excel weet hoe laat het is. Als je naar de VBA editor gaat (Alt + F11) -> Formulieren -> (rechtermuisklik)->Programma code zal je de namen en de uren zien staan. Je kan het testen door een tijd in te stellen ( 2 minuten later dan de tijd op het moment. van instellen) dan zal er 2 minuten later een popup verschijnen.
 15. dotchiejack

  Popup venster

  Zoiets? Vertrekken.xlsm
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.