Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dotchiejack

Lid
 • Aantal items

  43
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over dotchiejack

 • Titel
  Geregeld Bezoeker
 • Verjaardag 30-05-1961

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  België

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Professionele Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. dotchiejack

  help

  Dank voor de terugkoppeling. Suc6
 2. dotchiejack

  help

  Heb je na de download het programma ook geinstalleerd? De download zelf zal je (standaard) terug vinden in je map downloads.
 3. dotchiejack

  help

  Ok, hou ons op de hoogte.
 4. dotchiejack

  help

  Hopelijk helpt dit je verder? Goede gratis vervanger voor word. (office) https://www.freeoffice.com/nl/freeoffice Ik vrees dat je de online brief offline zal moeten aanpassen. Hier nog twee links met goedkope office 2019. https://www.rakuten.de/produkt/microsoft-office-2019-professional-plus-2472527275.html?preview=6491985f892b70acb4ba9fdaa90c1a91 https://www.varsio.nl/nl/home/94-office-2019-professional-plus.html
 5. dotchiejack

  sheet opent op week waar datum in valt

  Met dit in het achterhoofd heb ik nog een kolom bijgevoegd met een telefoonnummer. en een grote crisis knop. Zo krijg je direct te zien wie ervan wacht is en het telefoonnummer van betreffende medewerker. Wacht.xlsb
 6. dotchiejack

  Welk softwareprogramma

  Hoi Steve, Ja gewoon mijn plaatjes vervangen door uw foto's en nummeren van 0 tot negen. Ik heb plaatjes gebruikt met een formaat 256 x 256 pixels, misschien moeten daar nog wat aanpassingen gebeuren.
 7. dotchiejack

  Welk softwareprogramma

  2de poging, zoiets dan? drie foto's.zip
 8. dotchiejack

  Welk softwareprogramma

  Hoi Steve, Ik volg Passer Bedoel je zoiets? Zie voorbeeld. Het is een zip file met een excel bestand en een map met 10 plaatjes. Het formaat van de 3 fotokaders zijn 256 x 256 pixels. In de drie comboboxes een nummer kiezen van 0 tot negen. Je plaatjes de naam 0 tot 9 geven. (zipje eerst uitpakken) drie foto's.zip
 9. dotchiejack

  Welk softwareprogramma

  Heb je ergens een voorbeeld gezien? Kan je de vraag wat meer verduidelijken? Ik heb er nu totaal geen idee van wat je wilt bereiken
 10. dotchiejack

  Verborgen gegevens

  @ Haije, De oplossing is hier te vinden. https://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/942594-Verborgen-gegevens Nog eens een dubbelpost en een TS die bij mij op de zwarte lijst gaat.
 11. Instructies, Start CMD met Aministratorrechten - (Windows toets+toets X tegelijk in drukken > kies voor Opdrachtprompt (Administrator) Geef als opdracht (kopieer en plak) setx /M MP_FORCE_USE_SANDBOX 1 (Als dat goed gegaan is, krijg je dezelfde melding als in het voorbeeld hierboven. Belangrijk: start de computer hierna opnieuw op!
 12. dotchiejack

  Windows update

  @ Stegisoft, Begin deze maand was het voor iedereen. (gefaseerde uitgave), maar door de vele problemen terug ingetrokken. Nu is het inderdaad alleen voor de insiders.
 13. dotchiejack

  Windows update

  Ik vrees dat het update probleem met de 1809 update perikelen te maken heeft. Ik denk dat wachten momenteel het beste is. (maar wie ben ik) Dit is het lijstje dat ik op een ander forum tegenkwam. 2 oktober: Windows 10 versie 1809 beschikbaar op Windows Update (als je handmatig controleerde) 6 oktober: Microsoft trekt versie 1809 terug vanwege fout die bestanden verwijderde 10 oktober: Microsoft meldt de fout met de verwijderde bestanden opgelost te hebben 16 oktober: Build 17763.104 van Windows 10 1809 wordt vrijgegeven voor Slow en Release Preview ring van Windows Insiders (laatste testfase) 20 oktober: diverse sites melden een nieuwe bug in Windows 1809 die tot gegevensverlies kan leiden door een missend dialoogvenster in de ingebouwde zip-functionaliteit waardoor bestanden al dan niet overschreven worden 24 oktober: Microsoft bevestigt de zip-fout en stelt dat deze begin november gerepareerd wordt ?? oktober: Windows 10 versie 1809 wordt opnieuw officieel uitgebracht
 14. dotchiejack

  Klantenoverzicht met voorblad totaal per klant

  Beste Wesly, Dat is zeker mogelijk maar post een voorbeeld bestandje (fictieve namen.. enz.) met wat je al hebt of wat je in gedachten hebt. Zo wordt je beter en vlugger geholpen. Als ik zo je bericht lees denk ik direct aan een draaitabel. Mvg, Philiep
 15. dotchiejack

  Werkblad Printen

  Zijn je problemen nu opgelost? Je berichten aanpassen kan je in Kolom D in beide Kies bladen Om de knoppen aan te passen. In het tabblad Ontwikkelaars ->Ontwerpmodus klikken en dan rechter muisklik Eigenschappen. Bij Pictures je eigen afbeeldingen invoegen (JPG formaat)
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.