Ga naar inhoud

dotchiejack

Medewerker
 • Aantal items

  674
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dotchiejack

 1. Je onderste plaatje is de office outlook toepassing. Je bovenste plaatje is de outlook app, deze zit standaard in Windows maar heeft niets met Office te maken.
 2. Geen twee dingen door elkaar halen, Windows 64 heeft niets te maken met Office 64, dit zijn twee compleet verschillende dingen. Ga naar bestand ->account -> info over Word. daar kan je zien of het de 32 of 64 versie is.
 3. In jou scherm zou Schrijfstijl Grammatica moeten zijn, en waar nu staat Opnieuw controleren zou Document controleren moeten staan. Lukt dit? Anders weet ik het ook niet meer buiten: volgende bijlage uitpakken en installeren. Dit kan een tijdje duren, gewoon geduld hebben. je kan ondertussen verder werken met je pc. setuplanguagepack.x86.nl-nl_.zip
 4. Mijn laatste screenshot is van controle. De onderste combo moet Nederlands zijn.
 5. In autocorrecties moet je zeker niet gaan snuffelen.
 6. Je moet eerst kijken bij taal, niet bij controle.
 7. Bijna goed, Kweezie wabbit werkt nog met een middeleeuwse versie van Office.😁 In je tweede plaatje zie je taal staan. Deze aanklikken, in de twee vensters dat je ziet moet Nederlands bovenaan staan.
 8. Hierbij aangepast. De code kan je vinden in de VBA Editor (Alt + F11) in module 1. PChelp Linda (V3).xlsm
 9. Wanneer u een visitekaartje van Outlook naar het bureaublad sleept, wordt deze standaard opgeslagen in .msg formaat. Als u een visitekaartje opent > Bestand > Opslaan als > wordt het opgeslagen in .vcf formaat.
 10. Geen probleem Haije, Ik weet dat je altijd wilt helpen.👍
 11. Kijk eens goed naar mijn antwoorden hierboven Haije😉
 12. Kleine update, Ik ben je niet vergeten,vandaag weer een tijdje aan verder gewerkt.
 13. Begin met alle overbodige Selects uit je code te halen. Overbodig in alle modules. Range("A1").Select ActiveWindow.ScrollRow = 1 Range("F2").Copy doet net hetzelfde als Range("F2").Select Selection.Copy zonder de overbodige select Het voortdurend verbergen en zichtbaar maken van tabbladen is ook niet bevorderlijk voor de snelheid, is trouwens totaal overbodig, draagt helemaal niets bij tot de veiligheid.
 14. Linda, Welkom op PC Helpforum.🙂 Is zoiets de bedoeling? PChelp Linda.xlsm
 15. @Passer en nokiaprox. Nu ik de reacties van TS heb gezien denk ik ik dat het probleem zit in office en niet mijn specialiteit in onedrive. Ik moet eerlijk zijn, ik werd ook op de verkeerde voet gezet door topicstarter, ik gebruik geen clouddiensten daarom heb ik in eerste instantie niet gereageerd op deze topic, omdat ik van de veronderstelling uitga dat hier op het forum leden zijn die meer kennis hebben van cloud opslag.
 16. Dat is in ieder geval je probleem, maar heeft niets met onedrive te maken maar met de office instellingen. Je zegt dat je dat niet kunt wijzigen, de twee vinkjes er net boven al eens aan en/of uitgevinkt om de opslaglocatie aan te passen? En ben je afgemeld, zie rechtsboven in een office toepassing.(Word,Excel,Access...) Je hebt helemaal geen account nodig om office 2019 te activeren, alleen een geldige licentiecode. Blijf voorlopig van het register af.
 17. Een paar punten om te proberen. - Zorg dat je niet bent aangemeld in je office toepassing . - Ga naar bestand - > Opslaan -> Wat staat daar bij Standaardbestandslocatie, zorg dat het een lokale locatie is, niet Onedrive. Voorbeeld C:\Documenten. Je kan standaard opslaan naar computer aanvinken. Start je office toepassing terug op en kijk of dit enig soelaas brengt. Zo niet, verwijder Office volledig, herstart je computer en installeer Office opnieuw. Hou ons op de hoogte.
 18. Tuurlijk wel Probeer eens volgende code; Sub Sorteren_Dripnr1() Sheets("Drip's RWS").Unprotect Password:="wachtwoord" MsgBox "hallo" Sheets("Drip's RWS").Protect Password:="wachtwoord" End Sub Het berichtje hallo zal mooi verschijnen als je op sorteren klikt in kolom A Misschien heb ik je verkeerd begrepen, je moet in blad Drip's RWS ook volgende code aanpassen. Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range) Sheets("Drip's RWS").Unprotect Password:="wachtwoord" If Not Application.Intersect(Target, Range("A5:A200")) Is Nothing Then storingfrm.Show
 19. Is ook van toepassing op het sorteren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...