Ga naar inhoud

filip van temse

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Opgelost Ik gebruikte mijn originele stick met windows10. Deze voldoet blijkbaar niet meer. Ik heb een installatie stick gemaakt via de site van microsoft en verder verliep de installatie vlekkeloos. NU nog enkele uren instellingen en programma's installeren. Beginnersfout zeker.
  2. Bedankt voor de reactie Mijn documenten hdd losgekoppeld, reuze tip voor de veiligheid. Maar aan de installatieporblemen verhelpt het jammer genoeg niet. Het loopt altijd vast op "getting files ready" op 24%. Misschien toch iets te maken met het booten, drivers voor de ssd ? legacy uefi Er staan hier nogal wat dingen waar ik weinig tot niets van begrijp. Ik vrees dat ik mezelf wat overschat heb, maar onder het motto "we leren bij " proberen we verder.
  3. goede middag, Ik heb al enkele uurtjes gezocht maar het lukt niet. Na defect van mijn ssd heb ik deze vervangen . Het lukt mij echter niet om windows 10 opnieuw te installeren. -De eerste poging gaf onmiddellijk aan dat de drivers ontbraken, maar deze zijn nergens te vinden. Het is een xpg sx8200 pro van 512 G De installatie wou gewoon niet starten. -Na wat aanpassingen in de bios startte de istalatie wel maar liep ze al snel vast, ontbrekende bestanden op 23percent msiz370-A pro seag 2TB st2000DM006 intel core i5-8400 windows home (memory
×
×
  • Nieuwe aanmaken...