Ga naar inhoud

gamocoyote

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gamocoyote's prestaties

  1. Het enige positieve dat ik hieraan over houd is dat ze mijn centen gaan terugstorten 😎
  2. Dat is hem idd. Als ik Recuva laat lopen dan stopt hij en zegt er dat er een fout zit....
  3. Toch iets soortgelijks moet ik toegeven, via Fruugo
  4. Ik kocht mij, omwille van goedkoop product , een externe hdd ssd, komende uit China. Nu zette ik al een aantal files, ter grote van meer dan 500GB over, en van de oorspronkelijke bron ook direct gedeleted. Maar nu krijg ik wel toegang tot de schijf, maar mis ik alle inhoud?? Zie dus niets staan in de mappen? Hij geeft ook aan dat er reeds 500GB is gebruikt.....maar zie ze niet? Wat kan hier aan de hand zijn? Wat kan ik doen? Heb er wel al CHDSK op losgelaten en die zegt fouten te zien (zie screen)
  5. Ik heb op 2 externe hd's een bestand staan met MRIMG extensie. Nu had ik zelf wat gegoogeld en het zou kunnen geopend worden met Macrium Reflect. Heb deze nu geïnstalleerd maar krijg men bestanden nog niet geopend, ik krijg foutmelding: ontbrekende bestanden in back-up set. Bestaat er een andere manier om aan mijn bestanden te geraken? Alvast bedankt.
  6. ik heb geen zeeën van tijd zoals anderen misschien wel hebben, zoals ik vorige keer kwam te vermelden, ik zit met een online cursus, en dat lukt echt niet op een tablet, en als ik dagen op tips of raadgevingen moet wachten dan rest mij ook geen andere keuze. hopelijk kan je dat dan beter begrijpen?
  7. komt helemaal niet goed, ik denk dat ik me een laptop ga aanschaffen, hoogstwaarschijnlijk een MacBook, voor de eerste maal, misschien dat deze stabieler zijn dan de venstertjes.
  8. Nobody? Zit net met een online cursus en kan niet verder.
  9. Had via easu partition soft mijn C schijf willen verkleinen omdat ik nog steeds met het maken van een backup bezig ben. Op een bepaald moment vraagt hij om uitvoering en vermeld dat de pc zal booten. En vanaf nu zwaar in de problemen. Fout blauw scherm is: inaccessible boot device. Blijft maar re-booten en de fout geven. Ik heb enkel een usb-rescue stickje maar de enkele mogelijkheden werken niet, zoals opstartherstel: "de pc kan niet worden hersteld met opstartherstel", systeemherstel:"u moet opgeven welke installatie van Windows u wilt terugzetten als u systeemherstel wilt gebruiken", herstellen met installatiekopie:"er kan geen systeemkopie op deze computer gevonden worden", updates verwijderen: "Dan keert hij terug naar mogelijkheden", opdrachtprompt is het enige wat ik kan benaderen. Wat nu?
  10. Voor de duidelijkheid, ik werk vanuit win 10, en mijn win 7 bestanden staan op D schijf. Via de map USB3_FIX wil ik drivers usb toevoegen voor de windows 7 set up verder te zetten. Ik kan via powershell werken of via cmd, verschil tussen beiden weet ik niet. Daar ik in de map USB3_FIX enkele aanpassingen moet doen, heb ik een van beide toepassingen nodig. Bekijk anders even de link zodat jullie beter begrijpen en kunnen helpen. https://www.howtogeek.com/255540/the-last-windows-7-iso-youll-ever-need-how-to-slipstream-the-convenience-rollup/ tnx
  11. dit allemaal geprobeerd zonder resultaat: C:\Windows>cd..C:\USERS\Server\Desktop\USB3_ fix De syntaxis van de bestandsnaam, mapnaam of volumenaam is onjuist. C:\Windows>d:\windows\system32>cd.. 'd:\windows\system32' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. C:\Windows>cd..d:\windows\system32>cd De syntaxis van de bestandsnaam, mapnaam of volumenaam is onjuist. C:\Windows>
  12. En als ik volgende ingeef, cd C:\USERS\Server\Desktop\USB3_ fix dan ook foutmelding systeem kan opgegeven pad niet vinden. Dus eerste verwijst naar D waar de geïnstalleerde files van windows 7 op staan, en tweede verwijst naar bureablad waar de bestanden van de drivers op staan
  13. Staat op schijf D, als ik ingeef: d:\windows\system32>cd dan krijg ik fout "is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."
  14. Heb een map aangemaakt waarin ik nog enkele aanpassingen moet doen om extra drivers te kunnen toevoegen aan een win 7 installatie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.