Ga naar inhoud

Lendal

Lid
  • Items

    75
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Lendal

  1. Goedemorgen de Porrelaar

     

    Dank u vooor uw antwoord. Ik heb allicht mij slecht uitgedrukt want ik wil bv 25 files verwijderen met 1 actie. Ik weet dat er zoiets bestaat en met het ingedrukt houden van enkele toetsen gaat men naar de laatste file , die eruit moet, wordt alles tussen de eerste file en de laatste blauw gekleurd . Dan drukt men op toets ??? om die blok te verwijderen. Wil je aub de juiste werkwijze neerpennen  aub. 

     

    Waarvoor hartelijke dank

  2. Sinds een paar weken is mijn connectie met het inter,net via ethernet defect. Mijn  menigvuldige pogingen om dit te herstellen zijn mislukt omdat ik ondermeer last heb met TCP/IP en DNS . Het veld IP adres blijft steeds niet ingevuld. Is er iemand die mij kan helpen. Het lijdt geen twijfel dat de overname van mijn iMac de beste werkwijze is. Ik vermoed dat dit in het PC Helpforum niet de gewoonte is ??

     

    Goedenacht

     

    Lendal

  3. een vreemde verstuurt continu e mails onder mijne naam met mijn Gmailadres die dan bij mij terecht komen. Een e mail adres waartoe verstuurd werd is bv 

     

    38RVzZQgTBxwFG-J6HDQ244GMFLK.8GG8D6.4GEJCAF86L8E2AD.4GE@gaia.bounces.google.com

     

    En die zijn terug te vinden onder  mijn     "All Sent"

     

    Ik zou dit absoluut willen stoppen. Heb al eenenander geprobeerd maar het blijft duren 😅

     

    Ik reken op dit forum 

     

    Fijne dag

     

    Audass

  4. Goedemorgen

     

    ik wil zeker die groep niet verlaten. Als ik van eenn bepaald bericht af wil dan zie ik maar 1 oplossing "bericht verbergen". Maar ik heb den indruk dat de volgende keer dat ik webpagina open ze daar allemaal terug zijn. Ik wil ze niet meer zien kan dit ?

    Mvg

    Audass

  5. Ik weet niet of dergelijke vraag stellen mag ? Ik verwacht dat verschillende leden van het forum ervaring hebben met facebook. Ik ben lid geworden van de groep van gemeente en dit levert mij veelberichten, die ik op een of andere wijze probeer te verwijderen (??) of te verbergen . Maar ik heb de indruk dat bij het openen van webpagina ze daar allemaal terug staan ?? Daar vele berichten mij niet interesseren , zou ik er graag definitief vanaf, maar hoe ?

    Met dank en vriendelijke groeten

     

    Lendal

  6. ik geraak niet meer binnen in mijn Microsoft account. Ik zit al een uur aan het proberen . Van alles , meestal de zelfde reactie van het microsoft team. Ik schijn in een vicieuze,cirkel te zitten ?. Dus graag een effectieve methode

     

    Met dank en vg

     

    Lendal

  7. goedenamiddag

     

    werken op afstand is niet altijd gemakkelijk want de omschrijving van het probleem is gebrekkig of onvolledig.

    Sinds enige tijd heb ik prblemen met mijn iMac. De zaken , die internet vereisen , werken niet meer, zoals mail, safari. ik heb zelf een en ander (2dagen !) uitgeprobeerd. Ik heb nu ontdekt dat als ik de kabel van ethernet verwijder uit mijn iMac en wifi aanzet , blijkbaar het meeste normaal verloopt. Ik heb hier geen verklaring voor en bijgevolg geen adequate oplossing. Misschien is er toch een slimme bol die weet hoe het probleemkan worden opgelost

     

    Dank u en vg

     

    Lendal

  8. Goedemorgen

     

    mijn computer werkt traag en mijn zonen zeggen dat er teveel gechipoteerd werd aan de software en dat de computer volledig moet af geveegd worden en de software Ventura opnieuw geinstalleerd. Maar ik zag dat er software bestaat die de Mac herstelt . Maar mijn zonen zeggen dat al deze programma's onbetrouwbaar zijn ??

     

    Is er iemand van het forum die ervaring heeft met dergelijke operatie. Een van mijn zonen zei : dit wordt algemeen aan geraden na zovele jaren gebruik. En dit zijn er veel bij mij.  Een probleem dat ik zie is dat wanneer ik de harde schijf kopieer ik ook al de fouten mee sleur . 

     

    Het zou mij een zeer groot genoegen zijn  van ervaren gebruikers advies eventueel hulp te krijgen bij deze gevaarlijke bewerking en hun mening hierover : hoe te werk gaan , welke software te gebruiken?

     

    Mvg

     

    Lendal

  9. Goedemorgen

     

    Sinds enige tijd krijg ik in de rechts bovenhoek van mijn scherm een ( kleine of twee)  kader met volgende teksr 

    Background Items Added 

    Google updater  added items that can run in the back ground  Om wat te doen ? 

    You can manage this in Login items Settings           Hoe manage ik deze ? Is het nuttig deze te beheren ?? Zijn die meldingen noodzakelijk ? Kan dit worden afgezet indien niet schadelijk ? 

    Nu komt er af en toe een om mij te melden dat mijn computer geinfecteerd is ! Is niet zo, denk ik. 

    Hoe geraak ik hiervan af ?? Waar kan ik dit aanpassen ?

     

    Deze meldingen zijn vervelend want ze nemen belangrijk deel van scharm weg !

     

    Met dank en vriendelijke groten 

  10. Hello

     

    Ik verwacht niettemin veel reactis omdat ik dit "kuisprogramma" gebruik. Deze zullen we dan maar klasseren bij al de overige die rond mijn oren vliegen

     

    Als ik in deze software een Smart scan doen en ga dan over naar Clean dan stopt het programma zoals u kan zien in mijn bijlage. Normaal zou dit paswoor = moeten zijn aan dit dat ik gebruik om mijn Mac te starten. Maar dit is het blijbaar niet. ndere van mijn paswoorden geest allemaal negatief.   Ook dit van de keychain en ook dit werkt niet !

    Kan er iemand van dit forum mij helpen aub ?

    Met dank bij voorbaat en fijne avond  Audass

     

    1036197806_Screenshot2023-05-05at08_22_03.thumb.png.7fe26e68a78ff5121995bffd5cd361dc.png

     

     

     

    Lendal

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.